Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Έβαλε στοίχημα με δύο άντρες και πέθανε μετά από 12 ώρες συνεχόμενου ΣEΞ !

stoiximaΗ 28-χρονη Cathy έβαλε χρηματικό στοίχημα ύψους 5000 ευρώ με δυο άντρες ότι είναι ικανή να τους ικανοποιήσει σeξουαλικά για 12 συνεχόμενες ώρες…
Η νεαρή κατανάλωσε πολλά διαφορετικά ποτά και αφού κέρδισε το στοίχημα λίγα λεπτά αργότερα πέθανε από ανακοπή καρδιάς!

ΣΟΚ : "O κόσμος αποχαιρετά τον Σουμάχερ"

 Για "σοβαρά κενά στην ιατρική φροντίδα" του Μίχαελ Σουμάχερ κάνει λόγο ο πρώην επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου της Formula 1, Γκάρι Χαρτστέιν, ο οποίος επεσήμανε πως ο κόσμος αποχαιρετά σταδιακά τον επτά φορές παγκόσμιο πρωταθλητή.Ο Γκάρι Χαρτστέιν, ο οποίος υπήρξε επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου της Formula 1 από το 2005 μέχρι το 2012, δήλωσε πως σύμφωνα με "συνήθως αδιάψευστες πηγές", όπως τις 

Εσύ το ήξερες; Γιατί οι άνθρωποι έχουν καστανοπράσινα μάτια και τι σημαίνει;;;

Εσύ το ήξερες; Γιατί οι άνθρωποι έχουν καστανοπράσινα μάτια και τι σημαίνει;;; Είναι φυσικό πολλοί να μπερδεύονται με αυτό το είδος χρώματος ματιών, αφού συχνά δίνει την εντύπωση ότι αλλάζει από ανοιχτό καστανό σε χρυσοπράσινο και αντιστρόφως. Υπάρχει διχρωμία (ή και πολυχρωμία) της ίριδας, όπου το κυρίαρχο χρώμα μπορεί να είναι ή το ανοιχτό καστανό ή το πράσινο. Μάλιστα τα μάτια αυτού του χρώματος οφείλονται σε συνδυασμό σκέδασης φωτός και σταθερού χρώματος, αποδιδόμενου από μέτρια επίστρωση χρωστικών ουσιών στον βυθό της ίριδας.

Δέσποινα Βάνδη | αποκαλύπτει τη νικήτρια του The Voice; (φωτο)

despoina-bandh-apokalyptei-th-nikhtria-toy-the-voice H Δέσποινα Βανδή σε πρόσφατη συνέντευξή της δεν δίστασε να αποκαλύψει ποιος πιστεύει πως θα είναι ο νικητής του “The Voice“, πράγμα σπάνιο για μέλος κριτικής επιτροπής show ταλέντων.
«Διαισθάνομαι ότι η νικήτρια του «The Voice» θα είναι η 16χρονη Αρετή από την Αλεξανδρούπολη. Βέβαια, το κοινό θα έχει λόγο στα Live που ξεκινούν στις 28 Μαρτίου. Άρα, όλα μπορούν να ανατραπούν, πιστεύω ότι με αυτή τη χροιά φωνής που διαθέτει, η Αρετή μπορεί να κάνει καριέρα στο εξωτερικό. Τραγουδά τέλεια τα αγγλικά τραγούδια» αποκάλυψε η τραγουδίστρια.

Βρέθηκαν καρκινογόνες ουσίες σε παιδικά τζιν!

Βρέθηκαν καρκινογόνες ουσίες σε παιδικά τζιν!Τρεις εταιρείες ρουχισμού και συγκεκριμένα οι Rivers, Just Jeans και Pillow Talk ανακάλεσαν από την αγορά, παιδικά παντελόνια μετά την αποκάλυψη ότι περιέχουν απαγορευμένα χρωματικές ουσίες οι οποίες μπορούν να διασπαστούν και να δημιουργήσουν κίνδυνο πρόκλησης καρκίνου.