Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Το πιο συγχρονισμένο χτύπημα στο γκολφ!

9 παίχτες του γκολφ βάζουν με τη μία 9 μπάλες στην τρύπα!!!Αν και ούτε οι ίδιοι πίστευαν ότι θα τα καταφέρουν , το αποτέλεσμα τους διέψευσε, γεμίζοντάς τους με χαρά, καθώς είχαν προηγηθεί πολλές ώρες προπόνησης και αρκετές αποτυχημένες προσπάθειες. Οι απίστευτη στιγμή της επιτυχίας τους στο βίντεο που ακολουθεί…

Το απόλυτο φάρμακο για να γλυτώσετε από καρδιοπάθειες, καρκίνο και έλκος στομάχου!

Ανεβάστε την Θερμοκρασία, να χτυπήσει Κόκκινο. …

Πώς καταστρέφεις τη σχέση σου χωρίς να το θες

Έλα όμως, που κάποιες φορές σαμποτάρεις χωρίς να το θέλεις το δεσμό σου. Τι κάνεις και μπορεί να κάνει τη σχέση σου αυτή να λήξει άδοξα και πως μπορείς να σώσεις την κατάσταση;

Ένα παιδί για… όλα τα Όσκαρ!

 Και το Όσκαρ πηγαίνει...Με έναν δικό του πολύ προσωπικό τρόπο -και ιδιαίτερα πρωτότυπο- ένα μικρό παιδί μεταμορφώνεται στους ήρωες των ταινιών που 

Σεξ με αποκλειστικές νοσοκόμες στο Νοσοκομείο Ρίου

Οι αποκλειστικές προσέφεραν και... εξτρα υπηρεσίες! 

Ευκαιρία για καριέρα

Σε μια εποχή ανασφάλειας , οικονομικού αδιέξοδου, και απελπισίας, και με διάχυτη μια απαισιοδοξία  η πρόταση Green House project ίσος και να αποτελέσει την ιδανική λύση για τον νέο επενδυτή που αγαπά την ζωή στην Φύση, έχει ρίζες ( ακίνητο – κτήμα ) στην επαρχία , ειδικά σε περιοχές με εντατική αγροτική παραγωγή.

Ντοκυμαντέρ: ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ (Βίντεο)

Δείτε το ντοκυμαντέρ "Μυστικά του Βατικάνου με Ελληνικούς υπότιτλους.(neoellhn)

Κάψτε θερμίδες χορεύοντας Ζούμπα!

Γυμναστική, χορός, διασκέδαση... Η ζούμπα είναι το απόλυτο πρόγραμμα εκγύμνασης για όσους θέλουν να χάσουν βάρους με... κέφι και μπρίο!

5 καθημερινές δραστηριότητες φέρνουν ευτυχία !

Από τη Δήμητρα Γκούντρα
Υπάρχουν αρκετά πράγματα που μπορούν να σου χαρίσουν ευτυχία κατά τη διάρκεια της ημέρας! Εκτός από τον ήλιο, το παιχνίδι με τα παιδιά ή το ζωάκι σου, μια βόλτα στις βιτρίνες, ένα μποτέ...

Προσοχή σε αυτή την φωτογραφία στο Facebook

Ένας νέος ιός κυκλοφορεί εδώ και λίγες ημέρες στο Facebοοk και κρύβεται πίσω από μια εικόνα, που «διαφημίζει» το Facebook σε κόκκινο χρώμα.

Μητέρα έμαθε το θάνατο του γιου της μέσω Facebook

Ο γιος της Anna Lamb-Creasey, εξαφανίστηκε...πριν από περίπου ένα μήνα, χωρίς να αφήσει κάποιο σημάδι ζωής. Η μητέρα του, τον αναζήτησε, παίρνοντας τηλέφωνο σε διάφορες υπηρεσίας όπως νοσοκομεία ή ακόμα και φυλακές. 

«Αντίδοτο» κατά της… μέθης!

«Αντίδοτο» κατά της… μέθης!Ερευνητές από τοΠανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας στο Λος Αντζελεςκαι το Πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνιαςδημιούργησαν ένα «μαγικό» φίλτρο το οποίο με τη βοήθεια ενζύμων που μεταβολίζουν το αλκοόλ οδηγεί στη… νηφαλιότητα μετά την κατανάλωση ακόμη και μεγάλων ποσοτήτων του.

Λιποβαρή μωρά προκαλεί η καφεΐνη

kafes egymosynh moraΣύμφωνα με σκανδιναβική μελέτη που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό έντυπο BMC Medicine, η καφεΐνη, ακόμα και σε μικρή κατανάλωση κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, συντελεί στην απόκτηση μωρού με χαμηλό βάρος (λιποβαρή μωρά). Η καφεΐνη εμπεριέχεται κυρίως στον καφέ, αλλά και σε άλλα ροφήματα, όπως το τσάι και τα αναψυκτικά, καθώς επίσης στο κακάο, τη σοκολάτα και ορισμένα γλυκά.

Αρχαίο ελληνικό τάβλι βρέθηκε στην Ουκρανία !

Οι Ουκρανοί αρχαιολόγοι συνοψίζοντας τα αποτελέσματα των ανασκαφών που διεξήχθησαν  στην περιοχή Ποντόλ – Подоле του Κιέβου (πόλη χτισμένη στα πόδια ή πρόποδες των γύρω λόφων) παρουσίασαν νέα ευρήματα τα οποία αποδεικνύουν την άνθιση του εμπορίου στην περιοχή που... ήταν βιοτεχνικό 

Αυτές είναι οι κοπέλες με τις ακριβότερες παpθενιές στον κόσμο!

Που τελικά χάθηκαν...

Ποιο είναι το πολυτιμότερο εφόδιο, χαρακτηριστικό ή γνώρισμα μιας γυναίκας που με μία και μόνο φορά παύει να το έχει για πάντα; Ναι πολύ καλά καταλάβατε, η παpθενιά!...


Απίστευτη φάρσα στο ραδιόφωνο | «Η ΑΠΙΣΤΙΑ ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΑΙ»

Πριν από μία εβδομάδα η πρωινή εκπομπή του NEXT 96.1 έκανε μία απίστευτη (ας το πούμε) φάρσα που «έκλεισε σπίτι». Η Κατερίνα υποψιαζόταν ότι ο επί 3 χρόνια σύντροφός της την κερατώνει και τον έπιασε στα πράσα on air.

ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΕΦΑΓΕ Η ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ ΤΟΥ ΣΕΙΡΗΝΑΚΗ!

ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΕΦΑΓΕ Η ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ ΤΟΥ ΣΕΙΡΗΝΑΚΗ!Αν έχετε δει την ερωτική ταινία της Ντούβλη ("Sex In The City of Athens") δεν γίνεται να μην θυμάστε την Βίβιαν Ιωακείμ, που όσο και να σας φανεί περίεργο το πραγματικό της όνομα είναι Βιβή Τρύπα. Το κορίτσι αυτό βρίσκεται στις φυλακές του Ελαιώνα Θηβών.

Άνθρωποι με τηλεπάθεια και έκτη αίσθηση;

Οι λέξεις τηλεπάθεια και έκτη αίσθηση μας παραπέμπουν σε ταινίες επιστημονικής φαντασίας και μας κάνουν να 

Μια διαφορετική πλαστική τρομπέτα!

Ο ανθρώπινος νους όταν έχει φαντασία καταφέρνει πολλά.

10 άγνωστες ευεργετικές δράσεις του καφέ!

Οι 10 άγνωστες ευεργετικές δράσεις του καφέ!                                                    goodkastoria.grΣειρά ερευνών έχει δείξει ότι ο καφές, ακόμα και τέσσερα ή περισσότερα φλιτζάνια σε μερικές περιπτώσεις, μπορεί να παράσχει οφέλη στον

Στη διακόσμηση μη φοβάστε το χρώμα!

coverΑν αναρωτιέστε πώς μπορείτε να συνδυάσετε ετερόκλητα αντικείμενα και έπιπλα και μάλιστα να τα παντρέψετε με τα σωστά χρώματα χωρίς το σπίτι σας να βαρύνει ή να αγγίξει τα όρια του κιτς αυτές οι φωτογραφίες από διαμέρισμα στο Ρίο (Ντε Τζανέιρο) θα σας βοηθήσουν!

Έλληνας ερευνητής δημιούργησε αυτοθεραπευόμενο υπολογιστή!!

Το «χάος» που παρατηρείται στη Φύση χρησιμοποιεί ως «πρότυπο» και κεντρική ιδέα ένας υπολογιστής που αναπτύσσεται από το University College London (UCL) για να προβαίνει σε επισκευές πάνω στον εαυτό του και να διορθώνει προβληματικά δεδομένα.

Τι όργανο παίζεις;Ποτήρια νερού...!

                                                                                                                                               goodkastoria.grΗ κλασική μουσική διάσημων συνθετών αποκτά πλέον άλλη διάσταση, αφού το πιάνο, το βιολί ή η κιθάρα δεν είναι το «μέσο» της εκτέλεσης.