Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ…!!! Αντισυλληπτικά χάπια για… άντρες;;; Πώς θα δρουν;

diaforetiko.gr : anticonceptivo masculino27 600x390 ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ...!!! Αντισυλληπτικά χάπια για... άντρες;;; Πώς θα δρουν;Οι άνδρες θα μπορούν να απολαμβάνουν το σεξ χωρίς να υπάρχει κίνδυνος να αφήσουν έγκυο τη σύντροφό τους, σύμφωνα με νέα μελέτη. Επιστήμονες από την Αυστραλία ανακάλυψαν τον τρόπο να σταματούν το σπέρμα, χωρίς να υπάρχει καμία συνέπεια για τη $eξουαλική ζωή του άνδρα. 
Οι δοκιμές που έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι τώρα σε ποντίκια δείχνουν ότι το σπέρμα παραμένει «αποθηκευμένο» κατά τη διάρκεια της ερωτικής επαφής.

Μόλις κυκλοφόρησε! Το νέο χριστουγεννιάτικο τραγούδι των Onirama

Αν δεν έχεις μπει σε χριστουγεννιάτικο κλίμα, ακούγοντας το νέο τραγούδι των Onirama θα σου συμβεί! Μόλις κυκλοφόρησε το ολοκαίνουριο video clip με το οποίο το αγαπημένο σου συγκρότημα υποδέχεται τις γιορτές! 

Συγκλονιστικό! Νέο βίντεο από την τραγωδία του Paul Walker

paul_walker-paradrasiΜια κάμερα παρακολούθησης, εντόπισε τη στιγμή της μοιραίας πρόσκρουσης του αμαξιού, που επέβαινε ο Paul Walker.   Το βίντεο από το συμβάν ανατριχιάζει καθώς φαίνονται οι καπνοί τη στιγμή που το αμάξι προσέκρουσε και τυλίχτηκε στις φλόγες..    Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο