Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

Τα σημαντικότερα επιστημονικά επιτεύγματα του 2012

perierga.gr - Τα σημαντικότερα επιτεύγματα του 2012!Όπως ήταν αναμενόμενο, την πρώτη θέση κατέλαβε το μποζόνιο Χιγκς, η ύπαρξη του οποίου προβλέφθηκε θεωρητικώς πριν από περισσότερο από 40 χρόνια από τον Πίτερ Χιγκς, αλλά τον περασμένο Ιούλιο επιστήμονες ανέφεραν ότι αυτή η θεωρία μάλλον έγινε… πράξη. Ιδού λοιπόν η σχετική λίστα:

Τα ψηλοτάκουνα κάνουν κακό στην υγεία σας!

high-heels

Ωραία τα high heels αλλά η ζημιά που προκαλούν είναι ανεπανόρθωτη. Περίπου 1 εκατομμύριο γυναίκες πριν τα 40 υποφέρουν από πόνο στα γόνατα ή κότσι. Δείτε τι μπορείτε να κάνετε.




WINNER PHOTO OF 14th PHOTOGRAPHY PARTY!!! + ΔΕΥΤΕΡΟ ΔΩΡΟ!!!!!!!!!!!

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΣΥΓΚΕΝΤΩΣΕ ΤΑ ΠΕΡΣΣΟΤΕΡΑ LIKE ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΨΙΝΟ PHOTOGRAPHY PARTY..ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΝΙΚΗΤΗΣ?

Η ΚΑΥΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΚΗ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ ΣΕ VIDEO CLIP

Η ΚΑΥΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΚΗ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ ΣΕ VIDEO CLIPΗ Δήμητρα Αλεξανδράκη είναι ένα από τα πιο καυτά κορίτσια στον ελληνικό χώρο και τα βήματά της στο modeling είναι κάτι που μας απασχολεί με κάθε της νέο εγχείρημα.

7 αρχαίες πόλεις που βρέθηκαν στο βυθό!!!

Μπορεί η εύρεση της Ατλαντίδας να αποτελεί ακόμα ένα όνειρο θερινής νυκτός, οι 7 πόλεις, όμως, που θα δείτε στη συνέχεια...
ανακαλύφθηκαν στα βάθη των ωκεανώνκαι παρέχουν αρκετό μυστήριο για να εξάψουν τη φαντασία μας.

Έξαλλοι τουρίστες με το "Τέλος του Κόσμου" κατέστρεψαν ναό των Μάγια

Τελικά το τέλος του κόσμου, αν είναι να έρθει, δεν θα έρθει από το εξώτερο διάστημα, αλλά από τη βλακεία των ανθρώπων... 
Αυτό αποδεικνύει το ακόλουθο περιστατικό που σημειώθηκε σε αρχαίο ναό των Μάγια στη Γουατεμάλα.

Happy Birthday COZI CAFE Shaya live!!!!!!

















Τον 13ο χρόνο του διανύει το Cafe Cozi! Την Κυριακή λοιπόν θα περάσουμε ένα αξέχαστο βράδυ γιορτάζοντας τον 13ο χρόνο παρέα με την Shaya! 
Να είστε όλοι εκεί!!!!!!!!!!!  Shaya Cozi Cafe
Δειτε Βιντεο.......