Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

ΔΕΙΤΕ: Το βαρύτερο ψάρι στη γη!

Πρόκειται για το βαρύτερο οστεώδες ψάρι στον κόσμο, γνωστό με την επιστημονική ονομασία ...mola mola, το οποίο ανήκει στην οικογένεια molidae, αλλά και ένα από... τα πιο περίεργα ψάρια του ωκεανού, λόγω σχήματος.

Ασφάλισε το πέος του για 1 εκατ. δολάρια

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjEGR4CkmHrtIU-QtIq5fku1yfTxcObL5P4uih2jnPqFp8McoOAdRklIcdrYmwT3_oiv4rNKZXSVBr629Ql9SFe1w7JGffUu5rNWVFIaAj152aGzx4oStvgMbuQuoo_h7FHtWzlR6-CMWYB/s320/a.jpgΑπ’ ό,τι φαίνεται έχει σε μεγάλη υπόληψη το πέος του... και γι’ αυτό,αποφάσισε να το ασφαλίσει στην τιμή του ενός εκατομμυρίου δολαρίων.

Ποιος δηλητηρίασε τον Αραφάτ;

Είναι κάτι που ψιθυρίζεται χρόνια τώρα και αρχίζει να ξεφεύγει πλέον από τα καχύποπτα όρια της συνομωσιολογίας.

Έλενα Παπαβασιλείου: Αναστάτωσε τη Σύρο με το κόκκινο μαγιό της (ΦΩΤΟ)

Στη Σύρο βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες η Έλενα Παπαβασιλείου...
από όπου και κάνει εδώ και μέρες την ραδιοφωνική της εκπομπή μαζί με τον Βαγγέλη Περρή. Η παρουσιάστρια ανέβασε μάλιστα στο twitter φωτογραφία της με μαγιό και αναστάτωσε τους followers της.

Γυμνασμένες γυναίκες …σέξι ή μήπως όχι;

Κάποιες γυναίκες έχουν πάρει πολύ σοβαρά την γυμναστική και τα αποτελέσματα φαίνονται.
Άλλες είναι τόσο γυμνασμένες που νομίζεις ότι έχουν πάρει φάρμακα και άλλες απλά είναι τελείως fitness και μας αρέσουν..
Δείτε μερικές από αυτές…

Μετά την ανακάλυψη του Higgs, στόχος τώρα η σκοτεινή ύλη

Οι επιστήμονες του CERN ανακοίνωσαν ότι ο επιταχυντής θα συνεχίσει να λειτουργεί έως το τέλος του χρόνου και κατόπιν θα κλείσει για να αναβαθμιστεί. 
Επόμενο «στοίχημα» μετά το μποζόνιο Higgs θα είναι ο εντοπισμός της σκοτεινής ύλης και της σκοτεινής ενέργειας.

Τηλεοπτικό σταθμό ετοιμάζει η Χρυσή Αυγή

Σύμφωνα με πληροφορίες του enimerosi.gr, το ακροδεξιό σχήμα βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις με ιδιοκτήτες τοπικών καναλιών του νομού Αττικής, είτε για να εξαγοράσει κάποιο κανάλι είτε να ενοικιάσει χρόνο, προκειμένου να προβάλει τις θέσεις του.

Απίστευτο! Δείτε τι γίνεται μέσα μας όταν πίνουμε coca-cola

Δεν θα πιστεύετε τι προκαλεί..

Οι 12 πιο παράξενοι θάνατοι στην ιστορία

12 παράξενοι θάνατοι στην ιστορία (2)Στα βάθη των αιώνων, οι άνθρωποι έχουν υποφέρει από μια τρομακτική ποικιλία όσο... αφορά τον τρόπο θανάτου. Η συγκεκριμένη λίστα συνεχώς αυξάνεται, αλλά ας δούμε ενδεικτικά μερικούς από τους πιο παράξενους θανάτους στην ιστορία.

«Έπιασα στο κρεβάτι τον Τζάγγερ με τον Μπόουι και 4 μαύρους»

H τελευταία αποκάλυψη από την βιογραφία 'Mick: The Wild Life and Mad Genius of Jagger', μετά από την χυλόπιτα που του έριχνε επί δυο χρόνια η Τζολί,είναι ο μακροχρόνιος δεσμός που διατηρούσε ο Μικ Τζάγγερ με τον Ντέιβιντ Μπόουι. Και μάλιστα με συναρπαστικές λεπτομέρειές.

Βίαζε 19χρονη και το βιντεοσκόπησαν - Σύλληψη δύο 24χρονων

Σύλληψη 24χρονου Βρετανού μετά από καταγγελία 19χρονης ότι έπεσε θύμα βιασμού ενώ βιντεοσκοπούσαν την αποτρόπαιη πράξη

Τι θέλει να προλάβει το ΓΕΕΘΑ; Φοβούνται χτύπημα της Τουρκίας;

ti thelei na prolavei to geetha 1 315x236 250x180 Τι θέλει να προλάβει το ΓΕΕΘΑ; Φοβούνται χτύπημα της Τουρκίας;Ενημερωθήκαμε για την Άσκηση των Δυνάμεων Ταχείας Αντίδρασης σήμερα το πρωί με εντολή του Α/ΓΕΕΘΑ… φορτώθηκαν τα όπλα στα αεροσκάφη αμυντικά και επιθετικά!

ΠΑΡ' ΟΛΙΓΟΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ!!

Τύχη «βουνό» είχαν οι 280 επιβάτες και το επταμελές πλήρωμα αεροσκάφους τύπου Ηλιούσιν 96 της εταιρείας Αεροφλότ, το οποίο επιχειρούσε προσγείωση το αεροδρόμιο Λάρνακας και από μικρή έκρηξη σε ελαστικό του κεντρικού τροχού το αεροσκάφος βγήκε από τον διάδρομο του αεροδρομίου. 

Παρέμβαση εισαγγελέα για τα CDS και τον Αντρίκο Παπανδρέου

Τη διερεύνηση του ρόλου του Α. Παπανδρέου, αδερφού του πρώην πρωθυπουργού, στην υπόθεση των ασφαλίστρων κινδύνου ζητά ο Οικονομικός Εισαγγελέας. Που θα στραφούν οι έρευνες

41χρονο τέρας βίασε και στραγγάλισε 6χρονο αγγελούδι!

Ένας άνδρας συνελήφθη με την κατηγορία του βιασμού και δολοφονίας ενός εξάχρονου κοριτσιού. 
Πρόκειται για τον Terry Lee Black, ο οποίος ζούσε σε γειτονικό σπίτι από την μικρή στις ΗΠΑ.

Aπιστευτο βιντεο και ομως αληθινο!!!















ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Δείτε αν έχετε μυωπία με μία εικόνα!!! [Δοκίμασε...]


ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Δείτε αν έχετε μυωπία με μία εικόνα!!! [Δοκίμασε...]
Κάντε το τεστ… 

Αθλήτρια καταρρέει από υπερκόπωση κατά τη διάρκεια του αγώνα, δείτε το video

















Το πρωί αστυνομικός, το βράδυ τραβεστί!

Σοκ έχει προκαλέσει στην Τουρκία η είδηση ότι αστυνομικός μεταμφιεζόταν σε γυναίκα τα βράδια και ικανοποιούσε τις αρρωστημένες ορέξεις των πελατών…

Λοιπόν; Έχει ζέστη έξω;

Μαριάντα Πιερίδη: Ο χωρισμός, η συντήρηση και το κορμί για πολλές αμαρτίες!!!


Η φρεσκοχωρισμένη τραγουδίστρια, διαθέτει αναμφισβήτητα ένα πολύ γυμνασμένο και σμιλεμένο σώμα. Ο πρόσφατος χωρισμός της με των επί σειρά ετών αγαπημένο της Δημήτρη Καμενίδη,

Οι κόρες των διάσημων stars που είναι ίδιες… η μαμά τους!

Οι θυγατέρες τους είναι una fatsa με τις διάσημες μαμάδες τους, και πολλές φορές, η ομοιότητα ανάμεσα τους είναι… σοκαριστική!

Αναγνωρίζετε το αγοράκι, το οποίο σήμερα είναι η φαντασίωση αρκετών γυναικών;

Αυτό το αγόρι σήμερα τρελαίνει χιλιάδες Ελληνίδες και όχι μόνο..

Μπορείς να μαντέψεις ποιος είναι και γιατί σε αναστατώνει;

Οι 6 πιο «μισητοί» τύποι στην παραλία... (pics)

Τη στιγμή που οι ζέστες σφίγγουν και αναζητούμε μετά μανίας την κοντινότερη παραλία για να δροσιστούμε και να βγάλουμε από πάνω μας όλο το άγχος και τη κούραση της εβδομάδας, κάνοντας ένα κυριακάτικο μπανάκι, ξάφνου συνειδητοποιούμε ότι το μέρος στο οποίο υποτίθεται θα πηγαίναμε για να αποτοξινωθούμε από τη σαπίλα της καθημερινότητας έχει μετατραπεί σε κόλαση του Δάντη (όχι του Χρήστου).

Ο Καστοριανός οδηγός που είδε τα δύο νεκρά αρκουδάκια, μας είπε για το συμβάν.

Ο οδηγός που ενημέρωσε την αστυνομία για τα δύο νεκρά αρκουδάκια στην μέση της Εγνατίας οδού μας είπε:
 Η ώρα ήταν γύρω στην 11 το βράδυ της Τρίτης, λίγο μετά την expotan, όταν αναγκάστηκα να κάνω ελιγμό για να αποφύγω τα δύο νεκρά αρκουδάκια που  κοίτωνταν στην αριστερή πλευρά του δρόμου το ένα και το άλλο στην λωρίδα εκτάκτου ανάγκης, σταμάτησα για λίγο όμως ο φόβος μήπως ήταν εκεί η Μητέρα τους με ανάγκασε να φύγω και να καλέσω αμέσως το 100 το οποίο και ενημέρωσα για το συμβάν προκειμένου να μην έχουνε κίνδυνο τα διερχόμενα αυτοκίνητα αφού το σκοτάδι περιόριζε πολύ την ορατότητα και δεν ήταν εύκολος ελιγμός, η αστυνομία μου είπε ότι θα το διευθετήσει το θέμα.  

Δωρεάν τρόφιμα σε Έλληνες διανέμει σήμερα η Χρυσή Αυγή

trofima copy  article Δωρεάν τρόφιμα σε Έλληνες διανέμει σήμερα η Χρυσή ΑυγήΤετάρτη 11 Ιουλίου, 19:30 στα γραφεία της Κεντρικής Διοικήσεως της Χρυσής Αυγής, οδό Δηλιγιάννη 50 έναντι Σταθμού Λαρίσης

Χριστινα Γιαζιτζιδου.(Ολη η Ελλαδα τραβαει κουπι μαζι σου)











Το δικό μας κορίτσι, η Καστοριανή Χριστίνα Γιαζιτζίδου ετοιμάζετε να μας κάνει όλους περήφανους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου στο πλευρό της στεκόμαστε όλοι οι Καστοριανοί αλλά και όλοι οι Έλληνες, αυτή την δύναμη την αντλεί από όλους μας, έναν έναν ξεχωριστά, μπες στο group της Χριστίνας και στήριξε την προσπάθεια της κάνε και εσύ την δική σου προσπάθεια μαζί της. (Γινε μελος)

Και για το River Party, είδη Camping από τον Πεταλούδα.

H αγάπη μας προς τη φύση μας ώθησε να ασχοληθούμε με περισσότερο ζήλο με αυτό και σε συνεργασία με όλες τις μεγάλες ελληνικές και ξένες εταιρείες του χώρου καταφέραμε να επιλέξουμε και να συγκεντρώσουμε στον χώρο μας...

Καστοριά: Τοπικοί Διαγωνισμοί Μαθηματικών 2011-2012 –- Όλοι οι αριστεύσαντες

Κατά την διάρκεια του Σχολικού Έτους 2011-2012 το Παράρτημα της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας στην Καστοριά «ΑΦΟΙ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ» σε συνεργασία με την Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία, την Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Καστοριάς , την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Καστοριάς και το Γραφείο Συμβούλων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καστοριάς διοργάνωσε τους παρακάτω διαγωνισμούς:..

Αγοράκι τριών ετών έφαγε τα μπισκότα με μαριχουάνα της γιαγιάς του...

Τρεις ημέρες κοιμόταν ένα αγοράκι τριών ετών στην Μουριέτα της Καλιφόρνια, καθώς έφαγε μπισκότα με μαριχουάνα που είχε κρύψει η γιαγιά του σε ένα ψυγείο στο γκαράζ. 

Τι κινδύνους κρύβει η έλλειψη ιωδίου;

Τι κινδύνους κρύβει η έλλειψη ιωδίου;Μεγάλη προσοχή θα πρέπει να δίνεται σε βρέφη, νήπια και μικρά παιδιά

Τα πιο τρελά κουρέματα όλων ων εποχών!

Όταν ο μπαρμπέρης έχει ταλέντο, το μαλλί γίνεται έργο τέχνης …

Χρονιά ακραίων φυσικών φαινομένων το 2011

Το 2011 ήταν μια χρονιά «ακραίων» φυσικών φαινομένων σε παγκόσμιο επίπεδο με πλημμύρες στην Ταϊλάνδη, υπερβολική ξηρασία στην Αφρική και καύσωνα ανά την Ευρώπη, ανακοίνωσαν χθες Τρίτη επιστήμονες.

Συνελήφθη ο δήμαρχος Ηλιούπολης Βασίλης Βαλασόπουλος

 Συνελήφθη ο δήμαρχος Ηλιούπολης Βασίλης ΒαλασόπουλοςΣτο πλαίσιο της διαδικασίας του αυτοφώρου συνελήφθη το μεσημέρι της Τρίτης ο δήμαρχος Ηλιούπολης, Βασίλης Βαλασόπουλος, ενώ περιέφραζε ένα οικόπεδο στην οδό Λέσβου, για το οποίο ο δήμος εδώ και χρόνια βρίσκεται σε αντιδικία με την οικογένεια – κληρονόμο του Νάστου.

ΙΚΑ: Παράταση για ευνοϊκή ρύθμιση των οφειλών...

Παρατείνεται έως τις 16 Ιουλίου, η προθεσμία για την υποβολή των αιτήσεων υπαγωγής σε καθεστώς ευνοϊκής ρύθμισης οφειλών. 

Στον εισαγγελέα 23 συλληφθέντες για συμμετοχή σε ένοπλη συμμορία

Στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καβάλας αναμένεται να προσαχθούν εντός της ημέρας οι 23 συλληφθέντες οι οποίοι κατηγορούνται ως μέλη κυκλώματος που διέπραττε ληστείες σε τράπεζες, εκρήξεις σε ΑΤΜ, επιθέσεις εναντίον αστυνομικών, διακίνηση όπλων, ναρκωτικών και εκβιάσεις.

Κι άλλο θύμα της κρίσης

Τέλος στη ζωή του έβαλε ένας άνδρας σε πεδινό οικισμό του νομού Ξάνθης το βράδυ της Τρίτης.

Έλενα Παπαβασιλείου: Η Φωτογραφία - πρόκληση στη Σύρο!

Τελικά θέλει και προκαλεί η Έλενα Παπαβασιλείου!

Πολιτεία μυρμηγκιών


Οι 10 πιο δημοφιλείς αναζητήσεις για σεξ στο ίντερνετ!

Mε τη βοήθεια της μηχανής αναζήτησης Dogpile η οποία συλλέγει δεδομένα από το Google, το Bing και το Yahoo…

Άδικα 5 χρόνια στην φυλακή κάθισε ένας άνδρας στην Αμερική

Άδικα 5 χρόνια στην φυλακή κάθισε ένας άνδρας από την Αμερική ο οποίος κατηγορήθηκε από το τότε 11χρονο κορίτσι ότι την είχε βιάσει.

H Cola «έφαγε» Ροναλντίνιο [photos]

Ο Ροναλντίνο έκανε το λάθος να...

Τα ηλεκτρονικά απορρίμματα «πιο πλούσια σε χρυσό από ό,τι τα ορυχεία»

Ακούγεται παράξενο, κι όμως ένας τόνος άχρηστων ηλεκτρονικών συσκευών περιέχει περισσότερο χρυσάφι από ό,τι ένας τόνος μεταλλεύματος χρυσού στα ορυχεία. Ακόμα πιο παράξενο είναι το γεγονός ότι αυτά τα «αποθέματα» δεν αξιοποιούνται -οι εταιρείες ανακύκλωσης δεν έχουν αντιληφθεί την προοπτική που ανοίγεται για πραγματικά χρυσές δουλειές.

Επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα τις επόμενες ημέρες!

Υψηλές θερμοκρασίες αναμένονται στη χώρα μας...Οι υψηλές θερμοκρασίες στη χώρα μας θα εξακολουθήσουν και τις επόμενες τουλάχιστον 6 με 7 ημέρες με μικρές αυξομειώσεις .

Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα επαγγέλματα στο κόσμο! [PHOTO]

Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα επαγγέλματα στο κόσμο!ΔΕΙΤΕ ΤΟ¨

Διάσημοι μιας άλλης εποχής

Διάσημοι μιας άλλης εποχήςΜπήκαν στη μηχανή του χρόνου και... δείτε τους!

Κάποιος να την προσέχει!

Την καλύτερη δουλειά φαίνεται πως κάνει ο σωματοφύλακας της Scarlett Johansson.

Κορινθία: Ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ συνελήφθη με χασίς

Κορινθία: Ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ συνελήφθη με χασίςΠρόκειται για ένα από τα παλιά στελέχη του ΠΑΣΟΚ στην Κορινθία που είχε συνεργαστεί και με τη δημοτική αρχή κατά το παρελθόν έχοντας μάλιστα και σημαντική θέση στο δήμο Κορινθίων.

Χωρίς τη Σταματίνα το καλοκαιρινό Πρωινό ΑΝΤ1;

Αν και το όνομα της Σταματίνας Τσιμτσιλή ακουγόταν πολύ τις τελευταίες ημέρες για τη θέση της παρουσίασης του ψυχαγωγικού μέρους του καλοκαιρινού Πρωινού ΑΝΤ1, τελικά, όμως, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η 30χρονη παρουσιάστρια δεν θα είναι στην ομάδα των παρουσιαστών. 

Μάχη «στήθος με στήθος» για Ομπάμα-Ρόμνεϊ

Μάχη «στήθος με στήθος» για Ομπάμα-ΡόμνεϊΣυγκεντρώνουν και οι δύο 47% στην πρόθεση ψήφου