Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

Ποιοι είναι πιο έξυπνοι;

Τα «ερωτοχτυπημένα» ζευγάρια έχουν αυξημένη νευρωνική δραστηριότητα σε περιοχές του εγκεφάλου, που σχετίζονται με την εγρήγορση, σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα. Επίσης, οι συχνές σεξουαλικές επαφές φαίνεται ότι ενισχύουν την εγκεφαλική δραστηριότητα και το δυναμικό του νου, όπως υποστηρίζουν οι ερευνητές.

ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΑ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΛΕΗΛΑΤΟΥΝ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ ΣΤΗΝ ΤΕΧΕΡΑΝΗ

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjhS45mxCDYQqWDUAa5jzbeX4X-7OfUZl8BD0g6OVO7ZSrDcVTBODskAsLTsYZvdn4KbTuEWWQPHWQIwQ-Dqqx44GXKlbHE8-SsjNaupiYxOel86SlM01pkdLQk2ywBcbFNSRZWpUT6hL5l/s1600/%CE%A1%CE%91%CE%A4.jpgΤο Ιράν, στέλνει ομάδες ελεύθερων σκοπευτών για να δώσουν μάχη ενάντια σε μια εισβολή « γενετικά μεταλλαγμένων» γιγαντιαίων αρουραίων.

Άλλη μια διασκευή από The xx!

the-x-xΟι The xx βρέθηκαν ακόμα μια φορά στο studio του BBC Radio 1 και μας χάρισαν άλλη μια επιτυχημένη διασκευή!
Οι The xx είναι γνωστοί όχι μόνο για τα δύο studio albums που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής, “The xx” και το πρόσφατο “Coexist”, αλλά και για τις πρωτοπόρες διασκευές που έχουν 

Πυραμίδες βυθισμένες στο Τρίγωνο των Βερμούδων!!!

Αυτές οι παράξενες δομές,υποβρύχιες πυραμίδες,είναι σε βάθος δύο χιλιάδων μέτρων και εντοπίστηκαν με τη βοήθεια ενός σόναρ, σύμφωνα με τους ωκεανογράφους Δρ Meyer,και Verlag. Μελέτες για άλλες δομές, όπως της Yonaguni στη σύγχρονη Ιαπωνία, επέτρεψαν στους επιστήμονες να καθορίσουν ότι αυτές οι δύο γιγαντιαίες πυραμίδες,που είναι από κάτι σαν γυαλί,είναι πραγματικά εντυπωσιακές -. Η κάθε μία από αυτές είναι μεγαλύτερη από την πυραμίδα του Χέοπα στην Αίγυπτο.

Ο έρωτας κάνει καλό στους νευρώνες

erotas sex egefalosΑιματολογικά τεστ που έγιναν σε ανθρώπους που είχαν ερωτευτεί πρόσφατα έδειξαν αυξημένα επίπεδα ανάπτυξη των νεύρων, ζωτικής σημασίας για την ευεξία και την πνευματική εγρήγορση των ατόμων.
Οι ερευνητές εξέτασαν το αίμα σε τρία διαφορετικά γκρουπ: ένα με ανθρώπους που είχαν ερωτευτεί πρόσφατα, ένα δεύτερο με ανθρώπους που είχαν μακροχρόνια σχέση και ένα τρίτο με εργένηδες.

Όταν τα πουλιά τρώνε από το χέρι του φωτογράφου…

 Όταν τα πουλιά τρώνε από το χέρι του φωτογράφου...Αγαπημένη συνήθεια μικρών και μεγάλων είναι να ταΐζουν περιστέρια, γλάρους, πάπιες, χήνες και ό,τι άλλο πετούμενο, προσφέροντας στη χούφτα τους ψίχουλα και σποράκια. 

Απίστευτη ιστορία: «Βγάλτε με από το φέρετρο, είμαι ζωντανή»

Μόλις 17 ετών ήταν η...Mary Best όταν διεγνώσθη με χολέρα στην Ινδία. Η θετή της μητέρα έφυγε από τη χώρα λίγους μήνες νωρίτερα, η κοπέλα, ολομόναχη πια, υπέφερε από αφόρητους πόνους και κράμπες στο στομάχι και έντονη αδιαθεσία, ο σφυγμός γινόταν όλο και πιο αδύναμος μέχρι που οι γιατροί είπαν ότι είναι νεκρή. 

Προσοχή: Δείτε τι προκαλεί το γάλα στον καφέ ...

Όταν πίνουμε τον καφέ μας συνήθως προσθέτουμε γάλα για να τον κάνουμε πιο ελαφρύ και γευστικό...
Η συνήθειά μας αυτή έχει όμως σαν αποτέλεσμα την αύξηση αποβολής του ασβεστίου από τον οργανισμό μας.

Το Hollywood ανοίγει τη Βίβλο - 6 ταινίες-υπερπαραγωγές είναι ήδη στα σκαριά

Δεν πρόκειται για σύμπτωση, αλλά για ξεκάθαρο trend. Στο Hollywood έχουν πάρει την Βίβλο ανά χείρας και γεννούν το επόμενα μεγάλα blockbusters. Ήρθε η ώρα να μάθεις ό,τι υπάρχει να ξέρεις γι' αυτά ως τώρα. Τα ευκόλως εννοούμενα όπως η λέξη 'επικός' παραλείπονται.

"ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΝΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ ΑΠΟ "Ο" ΟΛΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΜΕ ΙΛΙΓΓΙΩΔΕΙΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ"!!!

"Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΑΝΑΠΑΥΣΕΙ ΤΗ ΨΥΧΗ ΤΟΥ"

"ΤΟ ΣΤΕΡΝΟ ΑΝΤΙΟ ΣΤΟΝ ΟΥΓΚΟ ΤΣΑΒΕΣ"

30 «Σφήκες της Κολάσεως» κατασπαράζουν 30.000 μέλισσες!

Η επίθεση 30 σφηκών σε ένα μελίσσι στο οποίο υπήρχαν 30 χιλιάδες μέλισσες καταγράφηκε σε ένα εκπληκτικό βίντεο. Η επίθεση των σφηκών και... οι απεγνωσμένες προσπάθειες των μελισσών να αμυνθούν καταγράφονται με συγκλονιστική λεπτομέρεια. Το βίντεο αποτελεί μέρος ενός ντοκιμαντέρ του National Geographic που έχει τον χαρακτηριστικό τίτλο «Οι Σφήκες της Κολάσεως».

«Επιβεβαιώνεται» ο θρύλος της ηλιόπετρας των Βίκινγκ!

«Επιβεβαιώνεται» ο θρύλος της ηλιόπετρας των Βίκινγκ!Πώς κατάφεραν οι Βίκινγκ να φτάσουν στην Αμερική, δεδομένου ότι δεν γνώριζαν τη χρήση της πυξίδας, και δεν έβλεπαν καν τα άστρα στο διαρκές φως του αρκτικού καλοκαιριού; Ίσως τους βοήθησε η θρυλική «ηλιόπετρα», ένας κρύσταλλος που γινόταν φωτεινός ή σκοτεινός ανάλογα με τη θέση του Ήλιου και την κατεύθυνση του πολωμένου φωτός.

ΒΙΝΤΕΟ-Ας την θαυμάσουμε από.. μακριά

Πριν από λίγες μέρες παρουσιάστηκε στη Γενεύη η Λαμποργκίνι Βενένο. Πρόκειται για ένα εκπληκτικό αυτοκίνητο με κινητήρα V12 που βγάζει 750 ίππους. Κάνει τα 0-100 μέτρα σε 2,8 δευτερόλεπτα. Το κόστος της; "Μόνο" 3 εκ. ευρώ. 

Τσικνοπέμπτη,καρναβάλι και βωμολοχίες…

Την ονομασία της η σημερινή ημέρα έχει πάρει από το καθιερωμένο έθιμο του ψησίματος κρέατος στα κάρβουνα.Αποτέλεσμα είναι ο καπνός που λέγεται και “τσίκνα” να κατακλύζει σήμερα κάθε γειτονιά. 

Η μοίρα γνωστών χολιγουντιανών ζώων! Έχετε αναρωτηθεί τι απέγιναν οι κινηματογραφικοί αστέρες του ζωικού βασιλείου;

Τα βλέπουμε στην τηλεόραση και το σινεμά και μας ξετρελαίνουν, την ώρα που γίνονται οι μασκότ των ταινιών που συμμετέχουν. 

ΦΩΤΟ-Το νέο βίντεο κλιπ της Στικούδη

ΦΩΤΟ-Το νέο βίντεο κλιπ της ΣτικούδηΑυτή τη στιγμή γυρίζεται το βίντεο κλιπ για το τραγούδι "Ψηλά Τακούνια" της Κατερίνας Στικούδη, σε μουσική και στίχους του συγκροτήματος Otherview.
Σκηνοθέτης είναι ο Γιάννης Παπαδάκος, ενώ το styling επιμελήθηκαν ο Μιχάλης Τσούκας και ο Μάριος Κυπριώτης.

Old Billy, το πιο γηραιό άλογο του κόσμου

Τα άλογα κατά μέσο όρο ζουν 25 με 30 χρόνια, αλλά ένας αγγλικός επιβήτορας τριπόδιζε μέχρι τα 62 του. 
Ο Old Billy, όπως ήταν γνωστός, είναι το πιο γηραιό άλογο και το κεφάλι του διατηρείται σε Μουσείο. Για την ακρίβεια είναι χωρισμένο, καθώς το κρανίο διατηρείται ξεχωριστά από το καφέ με λευκή λωρίδα δέρμα του κεφαλιού του, και τα δυο σε διαφορετικά μουσεία.

Προσοχή! Η μαϊμού σκοτώνει!

Ποιος είπε ότι οι μαϊμούδες δεν είναι έξυπνες; Το παρακάτω βίντεο αποδεικνύει μάλλον το αντίθετο καθώς και ότι τελικά μπορεί να είναι παράλληλα και επικίνδυνες, όταν κρατήσουν στο χέρι τους ένα φονικό όπλο.

Αυτή είναι η φωτογραφία που έχει τα περισσότερα like στο 24 PHOTOGRAPHY PARTY με 800 LIKE!!!!!!!

Αυτή είναι η φωτογραφία που έχει τα περισσότερα like στο 24 PHOTOGRAPHY PARTY με 800 LIKE!!!!!!!

10 σοφά λόγια του Albert Einstein

10 σοφά λόγια του Albert Einstein"Κάθε μέρα υπενθυμίζω στον εαυτό μου ότι η εσωτερική και εξωτερική ζωή μου βασίζονται σε κόπους άλλων ανθρώπων, ζωντανών και νεκρών, και θα πρέπει να καταβάλλω δυνάμεις, προκειμένου να δώσω στο ίδιο μέτρο με αυτά που έχω λάβει και συνεχίζω να λαμβάνω." – Albert Einstein.

Η ιστορία της "Τσικνοπέμπτης"!

Η τσικνοπέμπτη είναι η Πέμπτη της δεύτερης εβδομάδας του Τριωδίου και για την φετινή Αποκριά, την γιορτάζουμε την Πέμπτη 7 Μαρτίου. 

VIDEO: Η πιο πετυχημένη φάρσα σε μουσείο κέρινων ομοιωμάτων!!

Δείτε το ξεκαρδιστικό βίντεο που ακολουθεί...

Ο Αμερικανός παίκτης του Football Troy Polamalu στάθηκε ακίνητος μέσα στο μουσείο Madame Tussauds και έκανε το… κέρινο ομοίωμα!

Πως κλέβουν οι πορτοφολάδες

Ένας ικανός πορτοφολάς μπορεί να κλέψει τόσα χρήματα όσα και ένας ένοπλος ληστής, χωρίς μάλιστα να έχει τον κίνδυνο της σύγκρουσης ή του εντοπισμού από κάποια κάμερα. 

Σταμάτης Μαλέλης:"Δουλεύω με πρόσωπα που έχουν πουλήσει την ψυχή τους στον διάβολο"

Ο Σταμάτης Μαλέλης μίλησε στην εκπομπή "Κορίτσια για σπίτι" για την μάχη που έδωσε με την κατάθλιψη και αποκάλυψε πως στο παρελθόν είχε σκεφτεί να αυτοκτονήσει...

Είναι η γη το κέντρο του Σύμπαντος;??

Μια παράλογη ερώτηση σε αυτούς τους ΄΄φωτεινους΄΄ καιρούς που ζούμε,μην ξεχνάμε όμως ότι για πολλές χιλιετίες δεν ήταν μια παράλογη ερώτηση αλλά μια πραγματικότητα,αν εξαιρέσουμε μερικούς αρχαίους 

Τρελό βίντεο:Περιμένοντας το σύζυγο...

Ήταν μία διαφορετική βραδιά...

Η Ατλαντίδα εβυθίσθη. Οι Άτλαντες;

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ τι συνέβη στους Άτλαντες μετά τον καταποντισμό της Ατλαντίδος;