Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Ο σκύλος “ακροβάτης” που μπήκε στο Βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες!

Διένυσε σε 18,22 δευτερόλεπτα ένα σχοινί 3,5 μέτρων

Διασκεδαστικοί και ο μίστερ «σκούπα», όπως και η γερμανίδα που τρέχει σαν Λούης επάνω σε ψηλά τακούνια
Ένας σκύλος «ακροβάτης» που δεν έχει πέσει ποτέ, μία ακόμη νέα είσοδος στο Βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες, κλέβει την παράσταση και τραβά όλα τα βλέμματα όταν ισορροπεί χωρίς καμία βοήθεια επάνω στο σχοινί.

Κεφίρ: Παρασκευή και ιδιότητες

kefir sporoiΤο κεφίρ (kefir) είναι ένα προβιοτικό ρόφημα που, όπως και το γιαούρτι, βασίζεται στο γάλα. Πρόκειται για μετατροπή του γάλακτος σε ξινόγαλο επειδή υπέστη ζύμωση από σπόρους κεφίρ. Η ζύμωση γίνεται σε θερμοκρασία δωματίου, συνήθως για 12 έως 36 ώρες. Τους σπόρους, μπορείτε να τους βρείτε σε μαγαζιά υγιεινής διατροφής αλλά ο συνηθέστερος τρόπος είναι να σας τους δώσει κάποιος γνωστός σας. Το έτοιμο κεφίρ που πωλείται στην αγορά (στο σουπερμάρκετ) δεν περιέχει τους σπόρους.

Δευτερα 07 Οκτωβριου 20¨30 πρεμιερα FREEFALL με τον Κωστα Μαντζιο!!! <ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΙΣ>















Τρελή προετοιμασία για την πρεμιέρα του freefall στις 7 Οκτωβρίου 20.30-22.00 στην tv100 freefall!!!
ΒΙΝΤΕΟ!!

To ξερες;; Τι κάνει το Ctrl+F

Αν είμαστε σε κάποια ιστοσελίδα και ψάχνουμε κάτι, δυο επιλογές έχουμε…
Η θα χρονοτριβήσουμε, ψάχνοντας μια-μια τις σελίδες αυτού του site η θα κάνουμε αναζήτηση (ασχέτως αν αυτή υπάρχει διαθέσιμη η όχι στην ιστοσελίδα)…

Τρομερά ιδιοφυές βίντεο εξηγεί μέσα σε δυόμισι λεπτά τι είναι μία Μαύρη Τρύπα, τι είναι ο χρόνος και από πού προήλθε το σύμπαν !

Διψάτε για γνώση, θέλετε να μάθετε τα πάντα για το σύμπαν, το χώρο και το χρόνο αλλά δεν έχετε τον χρόνο να διαβάσετε την «Σύντομη Ιστορία του Χρόνου» του Σ. Χόκινγκ;

Το πιο σύντομο παιχνίδι – Ρομπότ λύνει τον κύβο του Ρούμπικ σε ένα δευτερόλεπτο [βίντεο]

Για να το δει κανείς, δεν πρέπει να ανοιγοκλείσει τα μάτια. Ενα βλεφάρισμα αρκεί για να το… χάσει. Γιατί αυτό το ρομπότ λύνει τον κύβο του Ρούμπικ το πολύ μέσα σε ένα δευτερόλεπτο.

Video αποκαλύπτει τα χαρίσματα των νέων Porsche 911 Turbo και Turbo S Cabriolet

Οι νέες Porsche 911 Turbo και Turbo S Cabriolet αποκαλύφθηκαν ένα μήνα σχεδόν πριν από την επίσημη πρεμιέρα τους στο σαλόνι του Λος Άντζελες στις 20 Νοεμβρίου.
Οι δύο ανοιχτές Porsche ακολούθησαν από κοντά το πρόσφατο λανσάρισμα των Turbo καιTurbo S κουπέ, χρησιμοποιώντας μάλιστα ένα ειδικά σχεδιασμένο αμάξωμα μόνο για αυτές που είναι 2,8 πόντους πιο φαρδύ από το ήδη φαρδύτερο των υφιστάμενων 911.

Σκορπιός: Ο κλαριτζής που... έριξε ''άκυρο'' στον Ντιμίτρι Ριμπολόβλεφ - Ο μεγιστάνας δεν ήθελε μόνο μουσική...

Θα μπορούσε να περπατήσει στο νησί του Αριστοτέλη Ωνάση αλλά είπε όχι για λόγους… «αρχαιοελληνικούς». Ο λόγος για  Βαγγέλη Μάτσια που σύμφωνα με πληροφορίες του ipeirotika.gr δέχθηκε πρόταση από τους ανθρώπους του Ρώσου μεγιστάνα Ντιμίτρι Ριμπολόβεφ για μια βραδιά γεμάτη Ελλάδα.

Cellograff: Το γκραφίτι που δεν χρειάζεται τοίχο

Το tagging θεωρείται urban art (αστική τέχνη). Το πρώτο πράγμα που χρειάζεται κανείς, εκτός από χρώματα, είναι ένας τοίχος, σωστά.
Όχι απαραίτητα! Μερικοί καλλιτέχνες άρχισαν να απλώνουν σελοφάν σε οτιδήποτε μπορούν να το στηρίξουν και να και δημιουργούν εκεί τα έργα τους!

Δείτε μερικά από τα έργα του Ches.

Η Δημητρα Αλεξανδράκη η Στέλλα Παπανικολάου και η Μπάρμπαρα Κίρκη στα γυρίσματα του spot για τον Δρόμος FM!

dromos-989-backstage-spot-mainΜε αφορμή τη νέα ραδιοφωνική περίοδο, ο Δρόμος FM 89.8 παρουσιάζει το πλήρως ανανεωμένο πρόγραμμά του μέσα από ένα πρωτότυπο διαφημιστικό spot, το οποίο γυρίστηκε σε υπόγειο γκαράζ. Το tralala.gr βρέθηκε αποκλειστικά backstage στα γυρίσματα του διαφημιστικού και σας παρουσιάζει το όσα διαδραματίστηκαν!

WELCOME PARTY ΠΑΣΠ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ SENSO CLUB!!!! 30/09/2013

WELCOME PARTY ΠΑΣΠ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ SENSO CLUB!!!! KLIK

Eμβληματικά μνημεία….Πως θα είναι η Sagrada Familia όταν ολοκληρωθεί το 2026

Πρόκειται για ένα από τα πιο εμβληματικά μνημεία παγκοσμίως, το οποίο κοσμεί την Βαρκελώνη.
Ο λόγος για τον επιβλητικό ναό της Sagrada Família που σχεδιάστηκε από τον αρχιτέκτονα Antoni Gaudí και η κατασκευή του ξεκίνησε…

Ιστοσελίδα μαντεύει ποια ταινία σκέφτεσαι

Εάν είσαι φαν του κινηματογράφου και έχεις παρακολουθήσει...
ουκ ολίγες ταινίες, ήρθε η ώρα να τεστάρεις την ιστοσελίδα Filmillion που αναλαμβάνει να μαντέψει την ταινία που έχεις στο μυαλό σου κάνοντας σου τριάντα ερωτήσεις.