Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

Γιατί κάποιοι κρυολογούν συνεχώς;













Γιατί κάποιοι κρυολογούν συνεχώς και με το παραμικρό, ενώ άλλους δεν τους «πιάνει» τίποτα; Νέα έρευνα από το Πανεπιστήμιο του Πίτσμπουργκ υποστηρίζει ότι εν μέρει το μυστήριο μπορεί να εξηγηθεί με βάση το μήκος των τελομερών.

Η ΧΑΡΗ ΠΟΥ ΖΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ FOLLOWERS ΤΗΣ Η ΒΙΚΥ ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

Η ΧΑΡΗ ΠΟΥ ΖΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ FOLLOWERS ΤΗΣ Η ΒΙΚΥ ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΕΙΟΥΗ Βίκυ Χατζηβασιλείου φαίνεται δεν μπορεί ακόμη να συνέλθει από το γεγονός του θανάτου του πατέρα της! 
Επικοινωνόντας με τους followers της στο Twitter ζήτησε λοιπόν να κάνουν μια προσευχή για τον πατέρα της επειδή αύριο, Σάββατο, θα κάνουν το μνημόσυνο των 40 ημερών από τον χαμό του. 

Συγκλονιστικός συγχρονισμός από τα προφητικά λόγια του π. Παϊσιου. Υφαλοκρηπίδα και απολύσεις δημοσίων!

“Κοίταξε νὰ δεῖς . Οἱ Τοῦρκοι δὲν θὰ μποῦν στὴν Ἀλεξανδρούπολη . Θὰ κάνουν μόνο μία πρόκληση στὴν Ἑλλάδα , ποὺ θὰ ἔχει σχέση μὲ τὴν αἰγιαλίτιδα ζώνη . Καὶ ἐμᾶς θὰ μᾶς πιάσει πείνα . Θὰ πεινάσει ἡ Ἑλλάδα . Καὶ ἐπειδὴ θὰ κρατήσει αὐτὴ μπόρα κάποιο διάστημα , μῆνες θὰ εἶναι , «θὰ ποῦμε τὸ ψωμὶ ψωμάκι » .

Τρισδιάστατο στυλό ζωγραφίζει στον αέρα !!!

Μια νέα εφεύρεση αναμένεται να κάνει θραύση σε όλες τις αγορές, αφού αυτοί που ασχολούνται με το σχέδιο και τους αρέσει να δημιουργούν θα τηλατρέψουν. Πρόκειται για το 3Doodler, το τρισδιάστατο στυλό.

Ανακύρηξη ΑΟΖ απο την Ελλάδα η παγκόσμιος πυρηνικός πόλεμος; !!

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΝ ΕΒΑΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ (ΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΕΙΤΕ ΟΧΙ).

Σήμερα ανακοινώθηκε από την ΕΛΛΑΔΑ ουσιαστικά η ΑΟΖ. Δόθηκαν οι συντεταγμένες της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ υφαλοκριπίδας στον ΟΗΕ που στην περίπτωση του ΑΙΓΑΙΟΥ συμπίπτει με την ΑΟΖ (ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ ΘΑΛΑΣΣΩΝ)....

Νέος αναπτυξιακός νόμος 2013

Καθιέρωση, για πρώτη φορά στη χώρα μας, του θεσμού της «αυτοβεβαίωσης» των επενδυτών, με την κατάργηση περιττών εμποδίων και αντικινήτρων για μεγάλες επενδύσεις, με την ενίσχυση τού ρόλου της Διυπουργικής Επιτροπής Στρατηγικών Επενδύσεων και με τη διευκόλυνση των επενδυτών τρίτων κρατών ως προς την παραμονή τους στη χώρα μας και τη χορήγηση βίζας σε όσους προβαίνουν σε αγορά ακίνητης περιουσίας, προβλέπει ο νέος επενδυτικός νόμος που κατατέθηκε την Πέμπτη στη Βουλή.

Krupa και… ξερό ψωμί! Τι κι αν οι φωτογραφίες που σας εκθέτουμε είναι μόλις τρεις, η αξία τους είναι ανεκτίμητη! (pics)

Γνωστή η συμπάθεια του περιοδικού Maxim για την ηθοποιό και μοντέλο, Joanna Krupa, το οποίο την έχει κατατάξει στη λίστα με τις 100 πιο «καυτές» παρουσίες.
Η σέξι παρουσία της πρωταγωνιστεί αυτή τη φορά στο περιοδικό, με την ίδα να ποζάρει στον φωτογραφικό φακό με μεγάλη άνεση.

1+1 ΠΟΤΟ ΑΠΟΨΕ ΣΤΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ BOUDOIR CLUB..ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ!!!










1+1 ΠΟΤΟ ΑΠΟΨΕ ΣΤΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ BOUDOIR CLUB..ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ!!! 


ΒΗΜΑ ΒΗΜΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤIΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ













ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΒΗΜΑ ΒΗΜΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤIΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ         ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ, ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΓΡΑΜΜΟΥ 13

Η ακμή σχετίζεται με τη ζάχαρη και το γάλα

akmh diatrofh gala zaharhΠαλαιότερα οι ερευνητές θεωρούσαν κύρια «ένοχη» τη διατροφή για την ακμή και κυρίως τις τροφές που είναι πλούσιες σε ζάχαρη. Ωστόσο μελέτες που είχαν πραγματοποιηθεί από τη δεκαετία του 1960 και έπειτα, είχαν «αθωώσει» τη διατροφή σε ό,τι αφορούσε την ακμή.

Αρσενικό ψάρι επωάζει τα αυγά στο… στόμα του!

perierga.gr - Αρσενικό ψάρι επωάζει τα αυγά στο... στόμα του!Απίθανες εικόνες από ένα σπάνιο και ιδιόρρυθμο ψάρι, το Cardinal Fish (σ.σ. ψάρι καρδινάλιος) που επωάζει τα αυγά στο στόμα του, αφού τα κρατήσει μερικές εβδομάδες, προστατεύοντάς τα από πιθανούς κινδύνους. Πιο συγκεκριμένα, το 

Celebrities στο NBA All Star Game 2011 (Photos)

NBA All Star Game (15)Δείτε ποιοι διάσημοι δεν έχασαν την ευκαιρία να προβληθούν στο 60ο All Star Game που έγινε στο Λος Άντζελες!

Το παλαιότερο εστιατόριο της Ευρώπης!

 Το παλαιότερο εστιατόριο της Ευρώπης!«Μακάριοι είναι εκείνοι που απολαμβάνουν», είναι το μότο του παλαιότερου εστιατορίου της Ευρώπης, που μετρά πάνω από 1.200 χρόνια ζωής.

Σοκαριστικό βίντεο... Φάλαινα καταπίνει άνθρωπο!!!

Δείτε το βίντεο που έχει σοκάρει 30 εκατομμύρια χρήστες του internet...

Βρέθηκε κατοικήσιμος υδάτινος πλανήτης κοντά στη Γη!!!

Βρέθηκε κατοικήσιμος υδάτινος πλανήτης κοντά στη Γη!Σε ένα από τα κοντινότερα αστέρια του συστήματός μας «κρύβεται» ένας πλανήτης.. που υπό προϋποθέσεις θα μπορούσε να φιλοξενήσει μορφές ζωής. 

Ο Σταμάτης Γαρδέλης αποκάλυψε την ηλικία του και η Φαίη έπαθε σοκ!

Καλεσμένος στην εκπομπή "Πρωινό mou" ήταν..
ο Σταμάτης Γαρδέλης. Κάποια στιγμή ο Γιώργος Λιάγκας τον ρώτησε την ηλικία του.

Διάσημοι που ξεκίνησαν την καριέρα τους ως σ τ ρ ι π ε ρ ς!

Δε θα πιστεύετε πόσοι και ποιοι διάσημοι ήταν σ τ ρ ι π ε ρ ς πριν κάνουν καριέρα ως ηθοποιοί, τραγουδιστές κ.τ.λ....

Νέο, συγκλονιστικό βίντεο από την πτώση του μετεωρίτη στη Ρωσία!!!

Ένα νέο, συγκλονιστικό βίντεο από τον μετεωρίτη που «χτύπησε» την προηγούμενη εβδομάδα τα Ουράλια Όρη της Ρωσίας είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας.

Η Bugatti ετοιμάζει την απάντηση της!

Την άμεση απάντηση της στις Ferrari και McLaren ετοιμάζει η Bugatti, προκειμένου να πάρει τα σκήπτρα του πιο γρήγορου αυτοκινήτου παραγωγής. Οι δύο πρώτες, τον επόμενο μήνα θα παρουσιάσουν τα καινούρια μοντέλα τους - τις F150 και P1 - τα οποία όπως αναφέρουν και οι ίδιες θα ανταγωνιστούν για τον τίτλο του ταχύτερου.

Ο Αϊνστάιν ήταν καλός μαθητής!

Ο Άλμπερτ Αϊνστάιν, γεννήθηκε το 1879 και θεωρείται από πολλούς ο σημαντικότερος επιστήμονας του 20ού αιώνα. Σύμφωνα βέβαια με ένα αστικό μύθο ο Αϊνστάιν ήταν κακός μαθητής στο σχολείο. Στην πραγματικότητα βέβαια ο νεαρός Αϊνστάιν είχε πολύ καλές επιδόσεις σε όλη του τη σχολική θητεία. Οι βαθμοί του αποδεικνύουν του λόγου το αληθές.

Κατερίνα Καινούργιου: Αποκάλυψε ότι είχε για 3,5 χρόνια σχέση με...

Στην εκπομπή "Stars System" της Άσης Μπήλιου ήταν σήμερα... καλεσμένη η Κατερίνα Καινούργιου η οποία μεταξύ άλλων μίλησε για τις σχέσεις της, τις φιλίες αλλά και τον έρωτα.

Στην κορυφή ο Alonso

Στην κορυφή ο AlonsoΤο χαμένο έδαφος κάλυψε η Ferrari
H Ferrari κάλυψε χαμένο έδαφος και ο Fernando Alonso ήταν ο ταχύτερος στην πίστα, την τρίτη ημέρα των δοκιμών στη Βαρκελώνη.

Η Θωμαή Απέργη δείχνει τα δόντια της και απαντά στα σχόλια για το χαμόγελό της

"Ρε μάνα στείλε μια φωτογραφία από το δημοτικό να δούνε τις δοντάρες μας που είχαμε παιδιόθεν. Η οικογένειά μας έχει δοντάρες