Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Νίγια. Μια πανάρχαια χαμένη ελληνική πόλη στην Κίνα. Υπάρχουν τουλάχιστον άλλες ένδεκα ελληνικές πόλεις

Ο Αμφορέας αυτός βρέθηκε στην πόλη Νίγια κάπου 640 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της πόλης Kashgar το 1993. Η ανακάλυψη δεν είναι νέα, δηλαδή δεν είναι ούτε του προαναφερόμενου χρόνου. Πηγαίνει αρκετά πίσω. 

Διαδικτυακή «επίθεση» σε NASA, FBI και Ιντερπόλ

http://www.blogcdn.com/green.autoblog.com/media/2009/08/american-smart-grid-hacked.jpgΗλεκτρονικά δεδομένα από 1,6 εκατομμύρια λογαριασμούς διεθνών οργανισμών και κυβερνητικών υπηρεσιών διάφορων χωρών από όλο 

Απίστευτο!!Αυτός ο άνθρωπος δεν πέθαινε με τίποτα!!

Ο Μαϊκλ Μαλόι (Michael Malloy) ηταν ενας Αμερικανός άστεγος άντρας που έζησε στην Νέα Υόρκη στις αρχές του... 1900. O Αντρας αυτός ομως εμεινε στην ιστορία οχι για την ζωή του αλλα για τον τρόπο που πέθανε. 

Οι 10 πιο καυτές Ρωσίδες σε περιμένουν να τις δεις σε αυτό το άρθρο…!

Δείτε τις φωτογραφίες παρακάτω…

Τα 25 κορυφαία Facebook games για το 2012

Δείτε τα 25 κορυφαία παιχνίδια στο Facebook για το 2012, με βάση την υψηλότερη βαθμολογία από τους χρήστες και τον βαθμό εθισμού...

Ένα πολύ σπάνιο κατάμαυρο... ελάφι!

Το να δει κάποιος ένα μαύρο ελάφι στο δάσος είναι πραγματικά απίθανο, αφού το συγκεκριμένο είδος άγριου ζώου είναι πολύ σπάνιο», λέει ο Δρ John Baccus, διευθυντής στο Τμήμα Άγριας Ζωής στο πανεπιστήμιο του Τέξας.

Αποκάλυψη: Γιατί έπεσε ο Καραμανλής το 2009;

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhWmVLQiRKVxEEwxYPyfIQCgIcAcMn2vip_OzjH4JfYJT3WeGV5Xbo6weemNSM8Q2wExh2q0jrD-l-abkd0Q0EWvUxjv23rV23yThDwRfaLCD-gin7pNBg4R390zud4RDBvBsmZ80o8Uv8/s1600/karamanlis+poutin.jpgΑπό το 2007 είχαν γίνει γνωστά στην αμερικανική κυβέρνηση τα τεράστια κοιτάσματα υδρογονανθράκων νότια της Kρήτης και η αποκάλυψη αυτή φαίνεται ότι έπαιξε καθοριστικό ρόλο για την ανατροπή της κυβέρνησης Καραμανλή, αλλά 

ΑΠΌΡΡΗΤΗ ΈΚΘΕΣΗ-ΒΌΜΒΑ: ΈΧΟΥΜΕ ΠΕΤΡΈΛΑΙΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΌ ΑΈΡΙΟ ΑΞΊΑΣ 1,3 ΤΡΙΣ!

Κοιτάσματα πετρελαίου και φυσικού αερίου που μπορούν να φέρουν στη χώρα μας 1,3 τρισ. δολάρια κρύβονται στον Ελληνικό υποθαλάσσιο χώρο, σύμφωνα με απόρρητη έκθεση που παρέδωσαν στο πρωθυπουργό...

OI 10 ΠΙΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ TWITTER

OI 10 ΠΙΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ TWITTER Οι 10 Έλληνες Celebrities με τους πιο πολλούς followers στο twitter

Μυστικά των μεγάλων μάγων... ΒΙΝΤΕΟ Στο νερό!



Ριζοτο στο φουρνο


Υλικά:4-6 ατομα

Πάολα: «Στην επόμενη αφίσα μου μπορεί να εμφανιστώ με κόκκαλο στο στόμα»

paola1Η δημοφιλής τραγουδίστρια έδωσε μία ξεχωριστή συνέντευξη, όπου σχολίασε τα πάντα…ακόμα και τα ανέκδοτα που κυκλοφορούν για εκείνη!

Ντρεπόμαστε αλλά παραδεχόμαστε ότι κάποτε μας άρεσαν

Υπάρχουν γυναίκες που τις καψουρεύεσαι δια βίου και άλλες που τις για ένα συγκεκριμένο δευτερόλεπτο. Ώρα να θυμηθούμε μερικές από τις τελευταίες.

Ποια τραγούδια διεκδικούν υποψηφιότητα για Όσκαρ καλύτερου τραγουδιού;


Δόθηκε στη δημοσιότητα, μια λίστα με 75 τραγούδια τα οποία μπορούν να διεκδικήσουν μια υποψηφιότητα για Όσκαρ καλύτερου τραγουδιού.

Τα βίαια videogames αυξάνουν την επιθετικότητα

Τα βίαια videogames αυξάνουν την επιθετικότητα

Ερευνητές εστιάζουν στη μακροπρόθεσμη επιρροή των παιχνιδιών

Μπορείς να προπονείσαι μετά μουσικής αλλά μην περιμένεις αποτελέσματα

Η προπόνηση με τα ακουστικά στα αυτιά είναι λίγο πιο περίπλοκη από το χοροπηδάω ή τρέχω στο ρυθμό της μουσικής

ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΤΗΣ ΜΕΣΩ TWITTER

ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΤΗΣ ΜΕΣΩ TWITTERΜέσω Twitter επέλεξε η πανέμορφη ηθοποιός να ανακοινώσει στους θαυμαστές της ότι είναι έγκυος, ανεβάζοντας μάλιστα φωτογραφία από το τεστ εγκυμοσύνης που μόλις είχε κάνει (!)

Ο διάδοχος της Enzo μέσα από τα μάτια ενός σχεδιαστή

Ο διάδοχος της Enzo μέσα από τα μάτια ενός σχεδιαστή

Η Ferrari GTE conept του Angelo Granata

Το κάπνισμα χειροτερεύει το hangover

Αμερικανοί ερευνητές υποστηρίζουν ότι το κάπνισμα επιδεινώσει το hangover, μετά από μια νύχτα κατάχρησης αλκοόλ. Προς το παρόν δεν υπάρχει εξήγηση γι’ αυτό.Hangover αποκαλείται η κατάσταση στην οποία βρίσκεσαι κάποιος που ξυπνά έπειτα από μία νύχτα μέθης.  Τα συνηθέστερα συμπτώματα είναι ανακατωμένο στομάχι, άσχημη γεύση στο στόμα και πονοκέφαλος.

Μαγικό… ύφασμα σε κάνει αόρατο!

perierga.gr - Μαγικό... ύφασμα σε κάνει αόρατο!Οι κατασκευαστές ισχυρίζονται ότι ανακάλυψαν ένα μαγικό υλικό το οποίο έχει παρόμοιο αποτέλεσμα στο ύφασμα με τον αόρατο μανδύα που φορούσε ο διάσημος Χάρι Πότερ! Το «ύφασμα-καμουφλάζ» ή αλλιώς «Quantum Stealth» 

Προκηρύσσεται ο διαγωνισμός για το Μακεδονία Παλλάς


Στις 20 Δεκεμβρίου αποφασίζει το ΔΣ του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ την προκήρυξη ανοικτού διαγωνισμού για τον ανάδοχο που θα λειτουργήσει το ξενοδοχείο Μακεδονία Παλλάς. Ποιοι είναι οι όροι

Κόλπο των Αμερικανών ο τυφώνας "Sandy"; (Βίντεο)

Τι ισχυρίζεται μετεωρολόγος για την απόκρυφη στρατιωτική τεχνολογία.

Ο ΝΙΚΟΣ ΑΝΑΔΙΩΤΗΣ ΠΟΖΑΡΕΙ ΜΕ ΤΙΓΡΕΙΣ ΣΤΟ ΑΤΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ

Ο ΝΙΚΟΣ ΑΝΑΔΙΩΤΗΣ ΠΟΖΑΡΕΙ ΜΕ ΤΙΓΡΕΙΣ ΣΤΟ ΑΤΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟΟ Νίκος Αναδιώτης βρέθηκε στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο στα Σπάτα και δεν σταμάτησε στιγμή να ανεβάζει φωτογραφίες στο twitter

Είδηση - ΣΟΚ: Οι Έλληνες οπλίζονται!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh-XcvSLVXM4eCRRdEKL8NAZUCKhYT-2vaUX8XsZUdX2BDD-BbGQNkamvV_qAb_HFQhQn8OPq-pTsanHkTV36ls33TBbUSI9L3Nn2XENWNJsrvHiFS2AVl62xUBwVG-1w0cekEwC3HBNJ8/s1600/shotguns.jpgΣύμφωνα και με δημοσιεύματα του Τύπου παρατηρείται στα αστυνομικά τμήματα μεγάλη αύξηση των αιτήσεων περί έκδοσης άδειας για τη νόμιμη κατοχή όπλων!

Ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους μέσω βίντεο κλιπ!

perierga.gr - Ανακοίνωσαν το χωρισμό τους μέσω βίντεο κλιπ!Το βραβείο του πιο πρωτότυπου χωρισμού αξίζουν δικαιωματικά ο Jonathan και η Ivory. Το ζευγάρι ήταν μαζί εδώ και πέντε χρόνια, όμως, αποφάσισαν να χωρίσουν. Ο λόγος; Εκείνος ήθελε παιδιά, ενώ η σύντροφος του όχι. Έτσι ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους μέσα από ένα βίντεο κλιπ.

Νέα τραγωδία: Άνδρας σκοτώθηκε προσπαθώντας να επανασυνδέσει το κομμένο ρεύμα στο σπίτι του

Μετά την τραγωδία με τα τρία παιδάκια στην Καβάλα, που έχασαν με τόσο τραγικό τρόπο τη ζωή τους, ένας ακόμα θάνατος, ο οποίος αποδίδεται στην κρίση που τσακίζει τους Έλληνες, έρχεται να συγκλονίσει τη χώρα.

Νέα μυστηριώδης one-off Lamborghini

Ο διευθύνων σύμβουλος της Lamborghini, Stephan Winkelmann, επιβεβαίωσε τα σχέδια μιας ειδικής έκδοσης περιορισμένης παραγωγής Lamborghini, η οποία πρόκειται να αποκαλυφθεί στις 11 Μαΐου 2013.

Aπίστευτο σουτ: Η χειρότερη βολή που έγινε ποτέ

Βίντεο με το απίστευτο σουτΑν ο Brian Okam θέσει υποψηφιότητα για τη χειρότερη βολή που έγινε ποτέ, πιθανότατα θα κερδίσει τον «τίτλο» και μάλιστα επάξια.

BMW Σειρά 1: Βενζίνη vs Diesel



Ιδέες επαναχρησιμοποίησης παλιών αντικειμένων!

perierga.gr- Πρωτότυπες ιδέες επαναχρησιμοποίησης παλιών αντικειμένων!Η δημιουργικότητα δεν έχει όρια αρκεί να έχουμε… με το μέρος μας διάφορα παλιά αντικείμενα που έχουν φθαρεί ή δεν τα χρησιμοποιούμε πια, αρκετές δόσεις φαντασίας, πολλή υπομονή και επιμονή και το σημαντικότερο… τη χαρά της μεταμόρφωσης! Κάντε, λοιπόν, μια βόλτα στο πατάρι ή στην αποθήκη, συγκεντρώστε όλα τα άχρηστα αντικείμενα και πάρτε μερικές ιδέες…

Απόψε στο... "Βράδυ"

Μόλις οι δείκτες του ρολογιού δείξουν μεσάνυχτα, ο Πέτρος Κωστόπουλος υποδέχεται στο "Βράδυ" την Κατερίνα Στανίση για μια ενδιαφέρουσα συζήτηση.

GIORGOS GIASEMIS--MIX CLIP

Mια περιοδεία στην μουσικη 

Γιώργος Γιασεμής MIX CLIP 


Τα έντομα... ανακαλύπτουν χρυσό για τους ανθρώπους

Tερμίτες... χρυσοθήρεςΟι τερμίτες και τα μυρμήγκια έχουν τη δυνατότητα να ανακαλύψουν κοιτάσματα χρυσού και άλλων πολύτιμων μετάλλων για λογαριασμό των ανθρώπων σύμφωνα με αυστραλούς επιστήμονες.

12/12/12: Τι κρύβει η σημερινή ημερομηνία

Σε «συναγερμό» βρίσκονται οι αριθμολόγοι και προληπτικοί όλου του κόσμου, καθώς η σημερινή ημέρα αποτελεί ένα σπάνιο φαινόμενο, το τελευταίο που θα συναντήσουν στη ζωή τους: έχουμε 12/12/12.

Η ΒΑΣΚΑΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ‏

Με τον όρο βασκανία εννοείται η δυσμενής και ολέθρια ψυχική επίδραση,

Πυραμίδα: Μια ελληνική λέξη με μυστηριώδη σημασία

Η λέξη "πυραμίς" προκύπτει από τις λέξεις "πῦρ" (=φωτιά) + "ἀμίς" (=δοχείο). (Για την ακρίβεια, ήταν το ουροδοχείο, αλλά κατέληξε να σημαίνει γενικά το δοχείο). Με την λέξη "πῦρ" ωστόσο, δεν υποδηλώνεται μόνο η φωτιά αλλά και η "ενέργεια".

Επιστήμονες δημιουργούν γυναικεία προφυλακτικά με προστασία κατά του AIDS

Ερευνητές του University of Washington ανέπτυξαν το πρώτο γυναικείο προφυλακτικό που προφυλάσσει όχι μόνο από ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες αλλά και από σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα...

Αυτό είναι το μοναδικό ”αθάνατο ον” στον κόσμο!

Οι ‘Turritopsis nutricula’ ...

μπορεί να είναι τα μόνα ‘αθάνατα’ πλάσματα του κόσμου. Πρόκειται για ένα είδος μέδουσας!!!

VIDEO: Μεγάλο FAIL !! Άρον άρον εγκατέλειψε το στούντιο η Ελένη Μενεγάκη!

Λίγα λεπτά με την έναρξη της σημερινής εκπομπής, η Ελένη Μενεγάκη βρέθηκε να εγκαταλείπει τρέχοντας το στούντιο ζητώντας να πέσουν διαφημίσεις!

Φρούτο χρειάζεται 7 χρόνια να ωριμάσει!

Perierga.gr - Φρούτο χρειάζεται 7 χρόνια να ωριμάσει!H «καρύδα της θάλασσας» είναι ένα από τα πιο σπάνια και περίεργα φρούτα στον κόσμο. Είναι σπάνιο γιατί ευδοκιμεί μόνο σε δύο 

Φυσικά βιάγκρα: Τα πέντε πιο περίεργα διεγερτικά

Είναι γεγονός ότι το άγχος και η κούραση είναι οι χειρότεροι εχθροί της λίμπιντο. Και αυτές τις μέρες σίγουρα έχεις και από τα δύο.
Ευκαιρία λοιπόν να δοκιμάσεις διαφορετικά και λίγο πιο περίεργα διεγερτικά. Ποτέ δεν ξέρεις.

Τι τρέχει με τα Παιδιά του 1983;

Το Δεκέμβριο του 2005, η εκπομπή του Κώστα Χαρδαβέλλα Πύλες του Ανεξήγητου ανακίνησε το θέμα της πανεπιστημιακής έρευνας που έγινε γύρω από τα παιδιά που γεννήθηκαν τον Απρίλιο του 1983...

ΤΟ ΟΧΙ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ HEAVEN ΣΤΗΝ EUROVISION.

ΤΟ ΟΧΙ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ HEAVEN ΣΤΗΝ EUROVISION.Όχι λένε ο  Γιώργος Παπαδόπουλος και η δισκογραφική του εταιρία Heaven στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.

Τα βυθισμένα έλατα της λίμνης Kaindy!

perierga.gr - Λίμνη KaindyΗ λίμνη Kaindy βρίσκεται στο νότιο μέρος του Καζακστάν, σε υψόμετρο δύο χιλιομέτρων πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας. Η επιφάνειά της έχει μήκος περίπου 400 μέτρα, ενώ το βάθος της σε κάποια σημεία φτάνει τα 30 μέτρα.

Η χειρότερη εκτέλεση πέναλτι! (Video)

Σοβαρή υποψηφιότητα για τη χειρότερη εκτέλεση πέναλτι της σεζόν βάζει ο Ιλόμπε