Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

Φυτό σκοτώνει το 98% των καρκινικών κυττάρων μέσα σε 16 ώρες! -Τρίβουν τα μάτια τους οι επιστήμονες

karkinopatheis_6Οι επιστήμονες προσπαθούν συνεχώς και με αρκετούς τρόπους να καταφέρουν να θεραπεύσουν την επάρατη νόσο και να οδηγήσουν στο οριστικό τέλος του καρκίνου.
Σύμφωνα με επιστημονικό άρθρο που δημοσιεύθηκε στο έντυπο Life Science η αρτεμισινίνη, παράγωγο του «Sweet wormwood» ή του «Artemisia Annua», που χρησιμοποιούταν από την Κινεζική ιατρική μπορεί να «σκοτώσει» το 98% των καρκινικών κυττάρων εντός μόλις 16 ωρών.

Τεράστιες ανατροπές στη φορολόγηση αυτοκινήτων -Πώς θα υπολογίζεται ο νέος φόρος πολυτελούς διαβίωσης [πίνακας]

Τεράστιες ανατροπές στη φορολόγηση αυτοκινήτων -Πώς θα υπολογίζεται ο νέος φόρος πολυτελούς διαβίωσης [πίνακας]Μεγάλες ανατροπές, με σημαντικές μειώσεις των φόρων που επιβάλλονται για την κατοχή και χρήση αυτοκινήτων, αναμένεται να φέρει το νέο φορολογικό νομοσχέδιο, που θα κατατεθεί τις επόμενες ημέρες στη Βουλή.

Η Τουρκία δεν αναγνωρίζει το δημοψήφισμα στην Κριμαία

Η Τουρκία δεν αναγνωρίζει το δημοψήφισμα στην ΚριμαίαΗ διπλωματία της Τουρκίας έκανε σαφές σήμερα ότι δεν αναγνωρίζει το «απαράδεκτο» δημοψήφισμα το οποίο διεξήχθη χθες στην Κριμαία, το οποίο ολοκληρώθηκε με ένα μαζικό «ναι» υπέρ της προσάρτησης της χερσονήσου αυτής της Ουκρανίας στη Ρωσία.
«Το δημοψήφισμα αυτό δεν αναγνωρίζεται και δεν είναι νόμιμο» είπε ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Αχμέτ Νταβούτογλου ενώπιον των δημοσιογράφων έπειτα από μια συνάντηση που είχε με τον επικεφαλής της μειονότητας των Τατάρων και τουρκόφωνων της Κριμαίας, τον Μουσταφά Κιρίμογλου.

Porsche: Αυτή ήταν η αιτία για τη φωτιά στις GT3

Μια ρωγμή στο μπλόκ του κινητήρα που είχε σαν αποτέλεσμα διαρροή λαδιών πάνω στην εξάτμιση, ήταν σύμφωνα με τους τεχνικούς της Porsche η αιτία που οι 911 GT3 έπαιρναν φωτιά στα καλά καθούμενα.

Ξεχάστε όλα τα κόλπα με μαγικά, αυτό εδώ είναι το καλύτερο! Θα εκπλαγείτε! [video]

Ξεχάστε όλα τα κόλπα με μαγικά, αυτό εδώ είναι το καλύτερο! Θα εκπλαγείτε! [video]Δείτε το καλύτερο κόλπο ever στο παρακάτω video...