Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

Νέα BMW Σειρά 6 M Sport Edition

Νέα BMW Σειρά 6 M Sport EditionΗ νέα έκδοση θα περιλαμβάνει ένα δυναμικό πακέτο αναβάθμισης
H BMW Σειρά 6, τόσο σε coupe όσο και σε cabrio αμάξωμα, θα διατίθεται από τον επόμενο μήνα σε μια νέα έκδοση «M Sport Edition», η οποία θα περιλαμβάνει ένα δυναμικό πακέτο αναβάθμισης.

VIDEO: Κάπως έτσι ξεκίνησε το internet!

Tο Internet είναι σήμερα συνυφασμένο με τη μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης στον κόσμο, αν και αυτή ξεκίνησε αρκετά αργότερα από τα πρώτα βήμα του World Wide Web.

Ελπίδες στη μάχη με τον καρκίνο από Έλληνα ερευνητή

Ο έλληνας ερευνητής Ευάγγελος Μιχελάκης ανακάλυψε ότι το πειραματικό φάρμακο DCΑ παρεμβαίνει στον μεταβολισμό καρκινικών όγκων του εγκεφάλου και μπορεί να αποδειχθεί αποτελεσματικό ενάντια σε πολλές μορφές της νόσου

To συγκινητικό βίντεο για το καλοκαίρι 2013 που έφτιαξαν οι κρητικοί! Δείτε το

«Το νησί της Κρήτης, η απίστευτη φιλοξενία» τιτλοφορείται το νέο έξυπνο και συγκινητικό σποτάκι της Περιφέρειας Κρήτης για το καλοκαίρι του 2013. Ο θεατής, εκτός από το μήνυμα, έχει την ευκαιρία να δει και το πανέμορφο κρητικό τοπίο με τις ιδιαιτερότητες και την ελληνική κουζίνα που ξεχωρίζουν στη χώρα μας.

30 Tips για να... (μην) γλιτώσεις το γράψιμο σε μπλόκο τροχαίας

01 . Όταν σε σταματήσει για αλκοτέστ... Τι συμβαίνει τροχονόμε ; Δεν υπάρχει αίμα στο αλκοόλ μου !

Πώς να αντιμετωπίσετε φυσικά την έλλειψη σιδήρου

Στην έλλειψη σιδήρου αποδίδουν, σε μεγάλο βαθμό, αμερικανοί ερευνητές την κούραση και το αίσθημα αδυναμίας που νιώθουν... οι γυναίκες.

Κάτσε να σε πηδήξω να σου κάνω δίσκο, είπε παραγωγός στην Αγγελική Ηλιάδη

Για τα τατουάζ της στα «απόκρυφα σηµεία», την χοντροκοµµένη ανήθικη πρόταση και το γιατί κοκκινίζει κάθε φορά που βλέπει τον Χρήστο ∆άντη, μίλησε η Αγγελική Ηλιάδη στο KOOL, το πρώτο ελληνική περιοδικό για iPad και Android.

ΓΚΡΑΒΙΌΛΑ - G R A V I O L A - Ο εξολοθρευτής του καρκίνου!

Η γουανάμπανα (στα ισπανικά guanabana, πορτογαλικά graviola), Annona muricata, Annona sericea Dunal στον Correia, M. P., (1984), Annona macrocarpa Wercklι, A. bonplandiana H.B. & K., A. cearensis Barb.Rodr., Guanabanus muricatus (L.) M.Gσmez στο Rain-tree) είναι πλατύφυλλο αειθαλές δέντρο, ιθαγενές του Μεξικού, της 

Έκτακτο: Τα τελευταία νέα για τον Τόμας η απογοήτευση του πατέρα και η…χαμένη ελπίδα!!!

Ο καιρός περνάει για τον Τόμας Πρωτόπαπα που εξακολουθεί να παραμένει στο ΚΑΤ σε κρίσιμη κατάσταση! Οι ελπίδες ...λιγοστεύουν και οι δικοί του άνθρωποι αρχίζουν και συνειδητοποιούν τη σκληρή πραγματικότητα!

Μια παγωμένη καφετέρια στην έρημο!

Το cafe Chillout στο Ντουμπάι είναι κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από πάγο, με την επίπλωση, τα διακοσμητικά αντικείμενα, τα σερβίτσια να έχουν μπει κυριολεκτικά στην κατάψυξη, ενώ έξω η θερμοκρασία ξεπερνά... τους 35 βαθμούς Κελσίου. 

Οι ταξιδιώτες του χρόνου: Άνθρωποι που ισχυρίζονται ότι ταξίδεψαν στον χωροχρόνο!!

Ένα από τα διαπρεπέστερα όνειρα της ανθρωπότητας γίνεται πραγματικότητα για κάποιους τυχερούς. Ή πάλι και όχι.

Πως οι προσφορές των Σούπερ μάρκετ επίδρούν στο ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟ του καταναλωτή (Διαβάστε το όπωσδήποτε)

Τα σούπερ μάρκετ μας βομβαρδίζουν με τόσες πολλές αφίσες και πινακίδες προσφορών που χάνουμε τη δυνατότητα να διαχειριστούμε τις πληροφορίες που αφορούν τις τιμές των προϊόντων.
Το υποσυνείδητό μας επηρεάζεται από τη διαφήμιση και την προώθηση των προϊόντων, αλλά δεν μπορούμε να αντιληφθούμε τις λεπτομέρειες στην έκπτωση επί των τιμών τους.

Το πανεπιστήμιο της ζωής: 16 πολύτιμες συμβουλές ζωής... από ένα γέρο αγρότη!

Πολύτιμες συμβουλές από ένα γέρο αγρότη που φοίτησε στο πανεπιστήμιο της ζωής...

Το μυστήριο της σήραγγας με τα εκατομμύρια κοχύλια (pics & video)

Το Shell Grotto είναι ένα μοναδικό υπόγειο πέρασμα, μήκους 22 περίπου μέτρων, στο Margate, μια παραθαλάσσια πόλη στο Ανατολικό Κεντ, στην Αγγλία...

Αλήθειες και μύθοι για την τράπουλα Ταρώ!!!

Η τράπουλα Visconti-Sforza, πηγή
Ακόμα και για όσους δεν ασχολούνται με την χαρτομαντεία, η τράπουλα Ταρώ τους προκαλεί εντύπωση. Και αυτό εξαιτίας των χαρακτήρων της, σε συνδυασμό με την αρχαία, μυστικιστική γνώση και τον τρόπο με τον οποίο ξεδιπλώνονται τα μελλούμενα. Προσοχή όμως! Όλα όσα ξέρουμε για την τράπουλα Ταρώ είναι βασικά ... ανοησίες!