Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

Ποια είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ η Ομάδα Έψιλον...

Ποια είναι λοιπόν η Ομάδα Ε; Τι είναι και πώς έχει βοηθήσει την Ελλάδα και όλους εμάς ξεχωριστά;

«Επιτέλους, ένα ποτήρι κρασιού που ταιριάζει στις ανάγκες μου»…

 "Επιτέλους ένα ποτήρι κρασιού που ταιριάζει στις ανάγκες μου"!Αν μέχρι τώρα ένα ποτήρι κρασί δεν ήταν αρκετό ή έχετε πλέον κουραστεί να το ξαναγεμίζετε πέρα-δώθε, το ποτήρι-μπουκάλι είναι η ιδανική λύση για εσάς. Ένα μεγάλο ποτήρι κρασιού που προσομοιάζει το μέγεθος του μπουκαλιού στο κάτω μέρος του είναι ό,τι πρέπει εάν επιθυμείτε απόλαυση δίχως τέλος.

Υγεία: Τα παιδιά δεν ξεχνούν τα ψέματα των γονιών

Ακόμη και τα αθώα ψέματα που λένε οι γονείς κάνουν κακό στα παιδιά, σύμφωνα με τα αποτελέσματα μιας αμερικανικής έρευνας. Ακόμη και οι γονείς που...
λένε ψέματα «για καλό», χάνουν την εμπιστοσύνη των παιδιών τους.

Αχαία:Το συγκλονιστικό γράμμα μητέρας στο παιδί της

Αχαϊα: Το συγκλονιστικό γράμμα μητέρας στο παιδί τηςΤον γύρο του διαδικτύου κάνει το γράμμα μιας μητέρας προς το παιδί της. Είναι ένα γράμμα προειδοποίηση για όλα όσα πρόκειται να βιώσει το παιδί της, τώρα που εκείνη μεγαλώνει και δεν θα μπορεί να φροντίζει ούτε εκείνο ούτε καν τον εαυτό της. 

ΤΟΥΡΚΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΕΚΜΥΣΤΗΡΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΟΜΟΛΟΓΟ: O MAΡΜΑΡΩΜΕΝΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΡΥΜΜΕΝΟΣ ΣΤΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ!

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/0/0b/Constantine_Palaiologos.jpg/250px-Constantine_Palaiologos.jpgΑναγράφεται στο τέλος (σελ.21) από την Ελένη Κυπραίου, δημοσιογράφο -συγγραφέα:

Απόσπασμα

Σοκαριστική αποκάλυψη : «Ο Σεργιανόπουλος πέθανε στα 16 όταν αποκαλύφθηκε η ιδιαιτερότητά του»

Ο σεναριογράφος Δημήτρης Αποστόλου μιλά για..
τον Νίκο Σεργιανόπουλου με αφορμή τη δίκη για τη δολοφονία του ηθοποιού!

Νέο ρωσικό τραγούδι προκαλεί τους Κύπριους!

united-sexy-boysΟι εξελίξεις στο νησί της Κύπρου φαίνεται να επηρεάζουν αρκετά και τους Ρώσους που δεν δίστασαν να μας τα πουν και τραγουδιστά!

Τα καλύτερα φυλασσόμενα θησαυροφυλάκια του κόσμου!

Τα καλύτερα φυλασσόμενα θησαυροφυλάκια του κόσμου!Την ώρα που οι απανταχού κυβερνήσεις διαθέτουν θησαυροφυλάκια-αστακούς και μυστικά αποθετήρια χρυσού, υπάρχει ένα παράλληλο σύμπαν από ιδιωτικά θησαυροφυλάκια που δεν έχουν να ζηλέψουν σε τίποτα τα πάνοπλα κρατικά φυλακτήρια.
Και ναι, φυλάσσονται σαν απόρθητες στρατιωτικές βάσεις!

Γιατί η Γερμανία αγοράζει μανιωδώς χρυσό;??VIDEO

Σαν… τρελή αγοράζει χρυσό η Γερμανία, είπε, μιλώντας στην τηλεόραση της Νέας Κρήτης ο οικονομολόγος αναλυτής, Δημήτρης Καζάκης, σχολιάζοντας ότι: «Για πρώτη φορά είναι η δεύτερη σε χρυσά αποθέματα στον κόσμο». 

ΕΧΕΙ ΒΑΣΑΝΙΣΕΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΥΑΛΑ!!! Μπορείς να δώσεις εσύ ένα τέλος τώρα;;; Προσπάθησε να λύσεις τον περίφημο γρίφο του Αϊνστάιν!!!

γρίφο του ΑϊνστάινΕκατομμύρια "μυαλά" έχει βασανίσει ο περίφημος γρίφος του Άλμπερτ Αϊνστάιν, που τον έφτιαξε στις αρχές του προηγούμενου αιώνα και υποστήριξε πως το 98% των ανθρώπων δεν μπορεί να το λύσει.
Ανήκετε εσείς...στο "εκλεκτό" 2%; Ακολουθεί ο γρίφος!

WINNER PHOTO OF THE WEEK ME 305 LIKE..ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΣΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΤΟ ΑΠΟΨΙΝΟ PHOTOGRAPHY PARTY!!!

Κάθε Παρασκευη βράδυ, διπλή απόλαυση στο BOUDOIR CLUB με το Drunk Friday 1+1 ΠΟΤΟ boudoir club

Κάθε Παρασκευη βράδυ, διπλή απόλαυση στο BOUDOIR CLUB με το Drunk Friday 1+1 ΠΟΤΟ boudoir club

HAPPY HOUR ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΑΠΟ 00:00 MEXPI 1:30 KAI ΤΟ ΑΛΚΟΟΛ ΝΑ ΡΕΕΙ ΑΦΘΟΝΑ!!!
ΠΟΤΟ 4 ΕΥΡΩ
ΜΠΥΡΑ 2,5 ΕΥΡΩ
ΣΦΗΝΑΚΙ 1 ΕΥΡΩ
ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ!!!      ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ         ΣΑΒΒΑΤΟ    

Δύο ελληνόπουλα ετοιμάζουν βαλίτσες για τη ΝΑΣΑ!

Δύο ελληνόπουλα ετοιμάζουν βαλίτσες για τη ΝΑΣΑ!O 16χρονος Φώτης Γιασεμής, μαθητής Α΄ τάξης των Λυκειακών Τάξεων της Αγίας Άννας στην Εύβοια, ο οποίος νίκησε στην τρίτη φάση του 18ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Αστρονομίας και η 17χρονη Ελένη 

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ : «Ο γιος μας είναι ο σατανάς!»!!!

Έντρομη είναι μία μητέρα στην Κολομβία, καθώς πιστεύει ότι δύνάμεις μαύρης μαγείας και κακά πνεύματα έχουν καταβάλει την ψυχή του ενός μηνός γιου της...

Έκπτωση 30% για τα δέματα των φοιτητών

Έκπτωση 30% για τα δέματα των φοιτητώνΈκπτωση 30% στις τιμές για την αποστολή δεμάτων εσωτερικού από ή προς φοιτητές θα προσφέρουν, άμεσα, τα ΕΛΤΑ, 

Νόαμ Τσόμσκι: "Με δέκα τεχνικές ελέγχουν το μυαλό"

Ο Αμερικανός ακαδημαϊκός και στοχαστής, Νόαμ Τσόμσκι, αναλύει τις δέκα τεχνικές για τη χειραγώγηση της κοινής γνώμης. Το κείμενο αποτελεί μέρος μιας συλλογής συνεντεύξεων του Ν.Τσόμσκι, όπου ο κορυφαίος διανοητής διαπιστώνει διεισδυτικές παρατηρήσεις για τους θεσμούς που διαμορφώνουν τη σκέψη του κοινού και οι οποίοι βρίσκονται στην υπηρεσία της ισχύος και του κέρδους.

Απόρρητο βίντεο της KGB δείχνει Ρωσίδα με τηλεκινητικές δυνάμεις.

Στο φως έρχεται ένα απόρρητο βίντεο της KGB στο οποίο η Nina Kulagina, μία Ρωσίδα με φοβερές δυνάμεις, μπορούσε να κινήσει με το μυαλό της σχεδόν οτιδήποτε. Γεννήθηκε το 1926 και την περίοδο του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου εργάστηκε στο πανεπιστήμιο του Λένινγκραντ. Ασχολήθηκε πειραματικά με τα φαινόμενα της παραψυχολογίας.

Καφές, μπύρα, σοκολάτα και μέλι τέλος!- Η φύση εκδικείται τον άνθρωπο.

Οι επιστήμονες προειδοποιούν πως οι κλιματολογικές συνθήκες θα αφανίσουν από την καθημερινότητα των ανθρώπων τον καφέ, τα ζυμαρικά, το παγωτό και πολλές ακόμη μεγάλες «μικρές» απολαύσεις. 

Δείτε τα σημαντικότερα γεγονότα που έχουν συμβεί σαν σήμερα 4 Απριλίου,στον 20ο αιώνα [ΒΙΝΤΕΟ]

Δείτε σε βίντεο στο planet-greece τα σημαντικότερα γεγονότα που έχουν συμβεί σαν σήμερα, μέσα στον 20ο αιώνα, όπως έχουν καταγραφεί στο αρχείο της ΕΡΤ…