Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

Ακούστε το τραγούδι- ντουέτο που έρχεται από τον Παντελίδη και την Πάολα!

paola-pantelidisΣε μια Live εκτέλεση τραγουδάει ο Παντελής Παντελίδης το ντουέτο που θα μας παρουσιάσει με την Πάολα…

Οι επιστήμονες δεν μπορούν να εξηγήσουν την προέλευση της αιώνιας φλόγας στη Νέα Υόρκη - (Βίντεο)

Για πολλά χρόνια, οι επιστήμονες πίστευαν ότι η αιώνια φλόγα στη Νέα Υόρκη παράγεται μόνο με το αέριο και από καυτές πέτρες. Μια νέα μελέτη αντέκρουσε τη θεωρία αυτή, καθιστώντας την προέλευση αυτού του φαινομένου ακόμη πιο μυστηριώδη. 

Σελένα Γκόμεζ σύντροφος του Τζάστιν Μπίμπερ το νέο της βιντεοκλίπ με τίτλο Come and get it.

Το πρώτο της «ενήλικo» βίντεο -με τίτλο Come and get it- κυκλοφόρησε η 20χρονη Σελένα Γκόμεζ η οποία μοιάζει να αδιαφορεί για τις αντιδράσεις των φαν της. Ή, για την ακρίβεια, εκείνες των γονιών...
τους

Σημαντικές για το μέλλον οι μαθησιακές ικανότητες του παιδιού

paidi dyskolies ikanothtesΕιδικοί από το Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου, αναλύοντας δεδομένα 50 ετών και 17.000 ατόμων από τη Βρετανία, τη Σκωτία και την Ουαλλία, διαπίστωσαν ότι οι μαθησιακές ικανότητες ή δυσκολίες που αφορούν την ανάγνωση και την αριθμητική, στην ηλικία των 7 ετών, αντικατοπτρίζουν το κοινωνικο-οικονομικό στάτους στην ενήλικη ζωή. δηλαδή μπορούν να καθορίσουν την επαγγελματική επιτυχία στο μέλλον.

Τα 15+1 οικιακά αντικείμενα που μπορούν να εκραγούν

Μπορεί το σπίτι να είναι το καταφύγιo του καθενός, παρέχοντας την απαιτούμενη ασφάλεια στον ιδιοκτήτη του, αλλά στην πραγματικότητα υπάρχουν τουλάχιστον 16 οικιακά αντικείμενα, που ανά πάσα στιγμή μπορούν να…εκραγούν. Και στον αριθμό αυτό, δε συγκαταλέγονται οι «συνήθεις «ύποπτοι», δοχεία καυσίμων, διαρροές κ.λπ.

ΒΙΝΤΕΟ-Η μοναδική Lamborghini Egoista

ΒΙΝΤΕΟ-Η μοναδική Lamborghini EgoistaΗ Lamborghini Egoista ολοκληρώνει του εορτασμούς της πεντηκοστής επετείου της Lamborghini. Το πρωτότυπο της ιταλικής μάρκας αντλεί την έμπνευσή του από τα ελικόπτερα Apache και είναι βαμμένη με ειδική βαφή η οποία την κάνει αόρατη στα ραντάρ.

Aπίστευτο : Κοριτσάκι ζωγράφισε την αγκαλιά της μητέρας του , που πέθανε!

Μια αγκαλιά είναι όλος ο κόσμος ενός παιδιού. Την φωτογραφία μου την έδειξε ο συνεργάτης της εκπομπής Δημήτρης Τσαγκαράκης , κι έπαθα σοκ. Πρόκειται για μια απίστευτη ιστορία , που έχει κάνει θραύση στο facebook. Είναι μια συγκλονιστική ιστορία. Διαβάστε την!

Ἕλληνες ἔκτισαν τίς πυραμίδες τῆς Αἰγύπτου ἤ Αἰγύπτιοι;??!!!

Ἕλληνες ἤ Αἰγύπτιοι; Κι ἐάν τίς ἔκτισαν Αἰγύπτιοι γιατί δέν μποροῦσαν νά μετρήσουν τό ὕψος τους; Μήπως τελικῶς ἀκόμη καί ἡ Αἴγυπτος ἦταν μία ἐπαρχία Ἑλληνική;....