Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

Τα 10 λεπτά που σημάδεψαν για πάντα την 15χρονη Μυρτώ

Δίνει μάχη επί τέσσερις μήνες για να επιστρέψει

Η άσκηση διορθώνει τις βλάβες της καρδιάς

Σύμφωνα με νέα μελέτη, η έντονη άσκηση σε καθημερινή βάση μπορεί να αποκαταστήσει τις βλάβες που προκαλούνται στην καρδιά από τα εμφράγματα (καρδιακές προσβολές) ενεργοποιώντας τα βλαστοκύτταρα.

Μουσείο Αφής, παρακαλούμε αγγίξτε τα εκθέματα!

Perierga.gr - Μουσείο Αφής, παρακαλούμε αγγίξτε τα εκθέματα!Έχετε ακούσει για του Μουσείο Αφής Αθηνών. Όχι; Είναι μόλλον καιρός να το επισκεφθείτε καθώς είναι μοναδικό. Μόνο πέντε τέτοια μουσεία υπάρχουν σε ολόκληρο τον κόσμο.

Πίνακες ζωγραφικής σε… ανθρώπινο καμβά!

perierga.gr - Πίνακες ζωγραφικής σε... ανθρώπινο καμβά!Ο Chadwick Gray και Laura Spector είναι οι «εγκέφαλοι» ενός σύνθετου έργου με τίτλο «Museum Anatomy». Με τη χρήση του σώματος του Chadwick ως «ανθρώπινου» καμβά, έργα μουσείων από όλο τον κόσμο αναδημιουργούνται με επιτυχία και στη συνέχεια απαθανατίζονται με τη φωτογραφική μηχανή.

Η βασική αιτία μείωσης της τεστοστερόνης δεν είναι η ηλικία

Τα επίπεδα της τεστοστερόνης πέφτουν καθώς ο άνδρας μεγαλώνει σε ηλικία. Μια νέα μελέτη όμως υποστηρίζει ότι η μείωση της τεστοστερόνης δεν είναι απαραίτητα συνδεδεμένη με την ηλικία, αλλά σχετίζεται περισσότερο με αλλαγές στη 

Νέο άρωμα δε «φοριέται» αλλά τρώγεται…

perierga.gr - Candy Perfume: Εδώδιμο άρωμα σε... καραμέλα!Σκεφτήκατε ποτέ ότι θα έρθει μια μέρα που τα γλυκά που τρώμε θα μας κάνουν να μυρίζουμε ακόμη πιο γλυκά, και μάλιστα με διάρκεια; Όχι; Κι όμως η μέρα αυτή έφτασε και ένα νέο προϊόν κάνει δυναμικά την εμφάνισή του στην αγορά. Το περίφημο Deo Candy perfume είναι εδώ και μυρίζει εξαιρετικά!

Υπερπολυτελές σπίτι μέσα σε σπηλιά!

perierga.gr - Ένα πολυτελέστατο σπίτι μέσα σε σπηλιά!Οι ιδιοκτήτες του Domus Civita (όπως ονομάζεται η κατοικία) κατάφεραν να δημιουργήσουν το σπίτι των ονείρων τους, ένα σύγχρονο «παλάτι» με μεσαιωνικό χαρακτήρα.

LADIES NIGHT ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ BOUDOIR CLUB ΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΤΟ


LADIES NIGHT ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ BOUDOIR CLUB ΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ 

ΠΟΤΟ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ!!!  

Γιατί ένας σκύλος είναι πάντα απαραίτητος…

perierga.gr - Γιατί ένας σκύλος είναι πάντα απαραίτητος;Αν και δεν είναι λίγες οι φορές που τα perierga.gr έχουν κάνει εκτενείς αναφορές στα συμπαθή κατοικίδια (φιλόζωοι γαρ!), τη φορά αυτή είπαμε να σας δείξουμε για ποιους λόγους (και είναι πολλοί) πρέπει ο καθένας να έχει έναν σκύλο. Με αρκετές δόσεις χιούμορ αλλά και με μεγάλη ευαισθησία στα συμπαθή τετράποδα, παρουσιάζουμε καρά καρέ γιατί ένας σκύλος είναι πραγματικά «δώρο Θεού για τον άνθρωπο»… Έτσι εν ολίγοις όλοι μας πρέπει να έχουμε ένα σκυλάκι δίπλα μας γιατί…

Κινηματογραφική ληστεία στο Λονδίνο !!!

Οι κακοποιοί εισέβαλαν με τρεις μοτοσυκλέτες σε εμπορικό κέντρο Οι σκηνές ληστείας με 
μοτοσυκλέτες μέσα σε εμπορικά κέντρα, είναι ένα θέαμα που οι περισσότεροι θα πίστευαν ότι αφορά μόνο τον κινηματογράφο! 

Μεταλλαγμένη ντομάτα ανεβάζει την καλή χοληστερίνη HDL

Αμερικανοί επιστήμονες υποστηρίζουν ότι η κατανάλωση μιας νέας γενιάς γενετικά τροποποιημένων φρούτων και λαχανικών θα μπορούσε 

Θα μας... κουφάνουν εντελώς ( pics )

Mάλλον δεν είχαν τι να κάνουν για να ...σκοτώσουν το
χρόνο τους και έφτασαν στα άκρα...

Μια μοτοσικλέτα… δέκα θέσεων!

perierga.gr- Μια μοτοσικλέτα... δέκα θέσεων!Άμα τη εμφανίσει της σε μια έκθεση αυτοκινήτου στο Έσεν της Γερμανίας, αυτή η εντυπωσιακή μοτοσικλέτα 10 θέσεων δεν μπορούσε παρά να κλέψει τα βλέμματα των επισκεπτών.

Τι άλλο θα δούμε ???? Κούρεμα Gangnam Style!!

http://resources0.news.com.au/images/2012/09/18/1226476/365984-gangnam-style.jpg

E. Παπαβασιλείου: Δείτε ποιο δάσκαλο της έβαλαν στο "Dancing"! Τυχαίο; [φωτο]

Στο πιο πληθωρικό και σ έ ξ ι κορίτσι της TV είναι λογικό να "επενδύεις"ως κανάλι! Είναι τυχαίο ότι ο ΑΝΤ1 της έβαλε για δάσκαλο το νεαρό που 
...θα δείτε; Τι σας θυμίζει;
Η αλήθεια είναι πως ταιριάζουν ως ζευγάρι κι αυτό ίσως "γεννήσει" ένα μεγάλο - τηλεοπτικό - έρωτα...

Συσκευή επιτρέπει σε τυφλούς να “βλέπουν” μέσω ήχων

Μια καινοτόμος συσκευή που δημιούργησαν Ισραηλινοί και Γάλλοι ερευνητές επιτρέπει σε εκ γενετής τυφλά άτομα να χρησιμοποιούν τους ήχους και να τους μετατρέπουν σε οπτικές πληροφορίες και έμμεσα να «βλέπουν» τα αντικείμενα και τις εκφράσεις των ανθρώπων γύρω τους.

Η αλήθεια που δεν είδατε στο «Βλέπω το θάνατο σου 5»

Πραγματικότητα vs κινηματογραφικού αποτελέσματος... 

Λονδρέζικο λεωφορείο «μεταμορφώθηκε» σε παμπ!

perierga.gr - Λονδρέζικο λεωφορείο "μεταμορφώθηκε" σε παμπ!Αυτά τα δύο, λοιπόν, σκέφτηκε να συνδυάσει ο 41χρονος Βρετανός Colin Flitter, γνωρίζοντας εκ των προτέρων ότι θα είχε μεγάλη επιτυχία προσφέροντας άφθονη μπίρα και scotch μέσα σε ένα παραδοσιακό, διώροφο, κόκκινο λονδρέζικο λεωφορείο. Και δεν είχε άδικο!

Προς πώληση η Aston Martin

Προς πώληση η Aston Martin

Έναντι 629 εκατ. ευρώ

Η Apple ήδη ετοιμάζει το iPhone 5S

Μπορεί το iPhone 5 να μην έχει κλείσει ακόμα δυο μήνες κυκλοφορίας, η Apple όμως ήδη ετοιμάζεται για την παραγωγή της επόμενης γενιάς του Smartphone, το iPhone 5S. Η αποκάλυψη έγινε από δημοσίευμα μιας κινεζικής 

The Velopresso: Ένα εσπρέσο μπαρ σε ποδήλατο!

perierga.gr - "The Velopresso": Ένα εσπρέσο μπαρ σε ποδήλατο!Οι τρεις μεγάλες αγάπες τους -καφές, ποδηλασία και αειφορία- ενέπνευσαν δύο φοιτητές της σχολής Royal College of Art στο Λονδίνο να δημιουργήσουν ένα κινητό εσπρέσο μπαρ, που θυμίζει εν πολλοίς τους παλιούς 

Τα κάστανα και τα οφέλη τους

Tα κάστανα έχουν μεγάλη θρεπτική αξία και είναι μια υπέροχη λιχουδιά, είτε τα απολαύσει κανείς ψημένα είτε μαγειρεμένα. 

Ένα βίντεο που αξίζει να δείτε – Το κορίτσι που άφησε άφωνο τον κόσμο

Όποιος δεν έχει δει αυτό το βίντεο, αξίζει να “ξοδέψει” 5 λεπτά για να το δει.
Εκπληκτική ομιλία δωδεκάχρονου κοριτσιού σε διεθνή διάσκεψη για το περιβάλλον.
Τα λόγια είναι περιττά, δείτε το βίντεο…

Ραγάδες τέλος

strech-marks

Σας εκμυστηρεύομαι όλα τα μυστικά για να αποφύγετε, να απαλύνετε και να καμουφλάρετε τις ενοχλητικές γραμμές στο σώμα σας.






Τι πληροφορίες έχει ένα… barcode;

Ο γραμμωτός κώδικας (barcode) πρωτοεμφανίστηκε στα τέλη της δεκαετίας του 1940 και βασίζεται σε αυστηρές προδιαγραφές. Ένα από τα πλέον διαδεδομένα συστήματα είναι το ΕΑΝ-13. Αποτελείται από 13 ψηφία με τη μορφή ενός συνδυασμού γραμμών και διαστημάτων...

“Σκάνε” τέσσερα σκάνδαλα που φέρνουν ανατροπές!

Η μπόχα που αναδίδεται μέσα από τέσσερα νέα σκάνδαλα αναμένεται να πνίξει στην κυριολεξία τη δημόσια ζωή και να προκαλέσει συνωστισμό στις σουίτες του ευαγούς ιδρύματος του Κορυδαλλού.

5 σημάδια που μαρτυρούν τις επιδόσεις του στο sex !!!

Tα μάτια σας δεκατέσσερα!
Eίναι ψηλός, όμορφος και σέξι. Υποψιάζεστε ότι είναι ο άντρας της ζωής σας και ο πατέρας των παιδιών σας, φυσικά, και όλα αυτά ενώ η σχέση σας είναι ακόμα στην αρχή!

Βίντεο: Απίστευτο σαρδάμ από την Γκερέκου στη Βουλή

Λίγο η κούραση, λίγο το άγχος και η Άντζελα Γκερέκου έκανε το σαρδάμ της ημέρας! Μιλώντας κατά τη διάρκεια της συζήτησης για τον προϋπολογισμό αντί για "τριτοκομματική κυβέρνηση' είπε "τριτοκοσμι..." Δάγκωσε τη γλώσσα της και προσπάθησε να το ξεπεράσει... Δείτε το βίντεο!

ΚΑΛΛΙΣΤΕΙΑ 2012: Δες τις υποψήφιες για τον τίτλο Star Hellas - Miss Hellas - Miss Young

Η αντίστροφη μέτρηση για τα φετινά καλλιστεία ξεκίνησε και οι 19 καλλονές που θα διεκδικήσουν τους τίτλους Σταρ Ελλάς, Μις Ελλάς και Μις Γιανγκ για το 2012 είναι έτοιμες για τη μεγάλη βραδιά που θα γίνει την Τετάρτη στις 14 Νοεμβρίου στο Dream City. 

ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΚΑΣΤΡΟ "ΕΠΕΣΕ" ΓΙΑ ΤΗΝ ...ΤΖΟΥΛΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΤΟΥ.

ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΚΑΣΤΡΟ "ΕΠΕΣΕ" ΓΙΑ ΤΗΝ ...ΤΖΟΥΛΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΤΟΥ.Στα τέλη Νοεμβρίου αναχωρεί η Τζούλια Αλεξανδράτου, μόνιμα όπως φαίνεται για τηνΕλβετία.

Η ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΤΗΣ ΣΜΑΡΑΓΔΑΣ ΚΑΡΥΔΗ.

Η ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΤΗΣ ΣΜΑΡΑΓΔΑΣ ΚΑΡΥΔΗ.Με φόντο την Ακρόπολη, φωτογραφήθηκε η εντυπωσιακή Σμαράγδα Καρύδη

Καροτακια γλασσαρισμενα με μελι


Υλικά:για 2 ατομα

Danxia landform, το τοπίο που θυμίζει άλλο πλανήτη

Όσο και αν αυτά τα χρωματιστά τοπία μοιάζουν με ιμπρεσιονιστικά έργα τέχνης η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική. Δεν είναι ζωγραφική αλλά.. 

Καλύπτουν τα μνημεία με μαύρα πανιά για να υποδεχτούν τη Μέρκελ

Ημέρα πένθους έχουν κυρήξει τη σημερινή τα συνδικάτα της Πορτογαλίας εν αναμονή της επίσκεψης στη Λισαβόνα της γερμανίδας καγκελαρίου, Α. Μέρκελ. 

Σοκ! Νέος χωρισμός στη showbiz!

Ένας ακόμη έρωτας δείχνει να τραβά το μονοπάτι του χωρισμού! Οι δυο τους αγαπήθηκαν πολύ και χωρίς δισταγμό το έδειχναν δημόσια, όμως κάτι φαίνεται ότι δεν πήγε καλά και αποφάσισαν να χωρίσουν.

Έρχονται 3 χαράτσια 600 ευρώ στα ακίνητα το 2013!!

Νέα επιβάρυνση συνολικού ύψους 600 ευρώ έρχεται στους ιδιοκτήτες ακινήτων από το 2013 καθώς θα γίνει υποχρεωτική και η έκδοση πιστοποιητικών θέρμανσης και κλιματισμού.

ΑΥΤA ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΙ Ο ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟ​Σ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙ​ΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Αυτή την εβδομάδα στο γερμανικό περιοδικό «Σπίγκελ» δημοσιεύθηκε άρθρο, που αμφισβητεί την αξία των βιταμινών. Το δημοσίευμα αυτό εντάσσεται στα.....

ΤΟ ΣΠΑΓΚΑΤΟ ΠΟΥ ΤΡΕΛΑΝΕ ΤΟ FACEBOOK

ΤΟ ΣΠΑΓΚΑΤΟ ΠΟΥ ΤΡΕΛΑΝΕ ΤΟ FACEBOOKH γνωστή γυμνάστρια Σόφη Πασχάλη τρέλανε τους χρήστες του facebook
με την φωτογραφία που αποδεικνύει πόσο ευλύγιστη και γυμνασμένη. Δείτε την

Ποιας ελληνίδας παρουσιάστριας κόρη είναι αυτή η καλλονή;

Την λένε Σοφιάννα είναι 15 χρονών και είναι καλλονή.