Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

PHOTOGRAPHY PARTY KANE LIKE>>>>>>>>>>>>



Επιχειρηματικότητα: ΕΣΠΑ / Επιδότηση για νέους επιχειρηματίες έως 40 ετών

Επιδότηση για νέους επιχειρηματίες έως 40 ετώνΕντός του μήνα, αναμένεται από το Υπουργείο Ανάπτυξης να «ανοίξει» το πρόγραμμα επιδότησης νέων επαγγελματικών προσπαθειών για νέους και νέες, ηλικίας μέχρι 40 ετών, στο πλαίσιο του επενδυτικού νόμου. Βάσει των σχεδιασμών, οι ενισχύσεις που θα λάβουν οι νέοι επιχειρηματίες, ενδέχεται να καλύψουν και το 100% των λειτουργικών εξόδων τους τα πρώτα πέντε χρόνια λειτουργίας των επιχειρήσεών τους.

ΒΙΝΤΕΟ: Ωνάσης - όταν οι "πτωχευμένοι" Γερμανοί τον υποδέχονταν με ελληνικές σημαίες!

ΒΙΝΤΕΟ: Ωνάσης - όταν οι `πτωχευμένοι` Γερμανοί τον υποδέχονταν με ελληνικές σημαίες!Σαν σήμερα το 1975, σε ηλικία 69 ετών έφυγε ένας από τους πιο γνωστούς Έλληνες σ΄ όλο το κόσμο. Ο Αριστοτέλης Ωνάσης. 

Η ιστορία του ένας πραγματικός μύθος. Είχε επαφές και φίλους μ΄ όλους τους ισχυρούς του πλανήτη .Πολλοί από τους οποίους απόλαυσαν πολλές φορές την ελληνική φιλοξενία του στη θρυλική θαλαμηγό ΧΡΙΣΤΙΝΑ. Μεταξύ αυτών και ο Ουίνστον Τσώρτσιλ.

Άφαντο επί μία εβδομάδα το Boeing της Malaysia Airlines – Τα νέα σενάρια για την εξαφάνιση

Άφαντο επί μία εβδομάδα το Boeing της Malaysia Airlines – Τα νέα σενάρια για την εξαφάνιση - Άνθρωπος που γνώριζε πολύ καλά τα ραντάρ και τους αεροδιαδρόμους οδήγησε το αεροπλάνο στον Ινδικό ωκεανό, λένε στρατιωτικοί- Μπορεί να ξέμεινε από καύσιμα και να συνετρίβη στον Ινδικό Ωκεανό, αφού πέταξε εκατοντάδες μίλια εκτός πορείας, σύμφωνα με πηγή- New York Times: το αεροσκάφος ανέβηκε στα 45.000 πόδια, πολύ πάνω από το επιτρεπόμενο όριο για πτήση ενός Boeing 777
Στρατιωτικοί αξιωματούχοι της Μαλαισίας πιστεύουν πλέον ότι το boeing της Malaysia Airlines ενδέχεται να εξετράπη από την πορεία του και να κινήθηκε προς τον Ινδικό Ωκεανό από κάποιον που γνώριζε πολύ καλά τους αεροδιαδρόμους αλλά και τις θέσεις των ραντάρ.

Η Ρία Τσίγκα ξέρει να κολάζει με το μπούστο της!

Η Ρία Τσίγκα ξέρει να κολάζει με το μπούστο της!Το καυτό μοντέλο δεν μας αφήνει σε ησυχία!   Το μπούστο της Ρίας Τσίγκα, μας παίρνει τα μυαλά...   Η ίδια ξέρει τα προσόντα της και φροντίζει να τα προβάλει κατάλληλα με κάθε της ανάρτηση στα social media.   ​ 

VIDEO: Αυτή την επίθεση αρκούδας όλοι θα ήθελαν να την ζήσουν!

VIDEO: Αυτή την επίθεση αρκούδας όλοι θα ήθελαν να την ζήσουν!Αυτή την επίθεση αρκούδας όλοι θα ήθελαν να
την ζήσουν!...

Δείτε το βίντεο :