Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

ΕΡΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΟ...Η ιστορία που ακολουθεί πρόκειται για ένα αληθινό περιστατικό...

Που συνέβη στόν γνωστό συγγραφέα καί αγιογράφο, Φώτη Κόντογλου...

"Ένα βράδυ, τήν Δευτέρα τού Πάσχα, τού έτους 1964… , περασμένα μεσάνυχτα, λίγο πρίν κοιμηθώ, βγήκα στο μικρό περιβολάκι που έχουμε πίσω από το σπίτι μας, και στάθηκα γιά λίγο, κοιτάζοντας τον σκοτεινό ουρανό με τ΄ άστρα.

Το τρένο που θα κινείται σε κενό αέρος και θα είναι πιο γρήγορο και από αεροπλάνο!!!VIDEO

Θα μπορεί να καλύπτει αποστάσεις εκατοντάδων χλμ σε λίγα λεπτά

Στον τομέα των τρένων στρέφει το ενδιαφέρον του ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας και οραματιστής Ελον Μασκ ετοιμάζοντας κάτι εντελώς επαναστατικό.

Και επίσημα η Βρετανία έγινε η χώρα των Gay! Θέλει να κρυφτεί....και η χαρά δεν την αφήνει!

Ο γάμος μεταξύ ατόμων του ίδιου φύλου νομιμοποιήθηκε και επίσημα την Τετάρτη στην Αγγλία και την Ουαλία, καθώς η βασίλισσα Ελισάβετ έδωσε την έγκρισή της στο νομοσχέδιο που είχε ήδη υιοθετηθεί από το βρετανικό Κοινοβούλιο.

Oι καλύτερες εφαρμογές για το Αndroid που ίσως δεν έχετε δει ποτέ (video)

Εκατομμύρια εφαρμογές καθημερινά κατακλύζουν το Google Play...
Ποια να διαλέξουμε; Ποια να κατεβάσουμε; Επιλογές υπάρχουν και πάρα πολλές μάλιστα,αλλά πόσο σίγουροι είστε για αυτές;

Υπάρχουν ακόμη περισσότερες εφαρμογές και επιλογές παράλληλα που ίσως δεν έχετε ακουστά...

Δείτε ποια τσιγάρα απαγορεύτηκαν!

Αλλάζουν τα πάντα στους κανόνες για τα τσιγάρα.
Νέους κανόνες για τις συσκευασίες στα τσιγάρα καθώς και την απαγόρευση σε όλη την Ευρώπη των τσιγάρων «slim», που έχουν ως στόχο τις νεαρές γυναίκες, ψήφισε την Τετάρτη η Επιτροπή Περιβάλλοντος, Δημόσιας Υγείας και Ασφάλειας Τροφίμων της Ευρωβουλής.

Τα 8 προβλήματα υγείας που προκαλούν τα κλιματιστικά

515Η χρήση του κλιματιστικού για πτώση της θερμοκρασίας του χώρου κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες είναι ευρέως διαδεδομένη.
Στις μέρες μας υπάρχουν κλιματιστικά όχι μόνο σε εργασιακούς χώρους, νοσοκομεία, ιδρύματα, ξενοδοχεία αλλά και σε όλες σχεδόν τις κατοικίες. 

Το πιο απίστευτο κόλπο που έχετε δει ποτέ!

Το γνωστό κόλπο με το τραπεζομάντιλο...
το οποίο είναι στρωμένο σε ένα τραπέζι, με πράγματα επάνω και το τραβάμε και δεν πέφτει τίποτα, φαντάζομαι πως όλοι το ξέρετε... 

Δείτε γιατί το (πραγματικό) αλάτι είναι τόσο χρήσιμο για τον οργανισμό!

 Δείτε γιατί το (πραγματικό) αλάτι είναι τόσο χρήσιμο για τον οργανισμό! Το αλάτι είναι πολύτιμο..κι όπως κάθε πολύτιμο πράγμα, παρεξηγημένο, κακοχρησιμοποιημένο ,κακοποιημένο.. αλλά κυρίως παραποιημένο..Το αλάτι που αγοράζουμε , δεν είναι αλάτι, αλλά σαν αλάτι..

Για πολλά πράγματα που πιστεύαμε βλαπτικά για την υγεια μας, αποδεικνύονται εκ των υστέρων οτι ή ησαν υπερβολικά, ή λάθος σε μεγάλο ποσοστό.. 

Γιατί ο χυμός κράνμπερι αποτρέπει την ουρολοίμωξη

Ο χυμός των κράνμπερι (είδος μούρων που λέγονται κράνα) μπορεί να προστατεύει από τις ουρολοιμώξεις επειδή αλλάζει τη συμπεριφορά των βακτηρίων, αποκαλύπτει μία νέα μελέτη.

Από τι είναι φτιαγμένο αυτό το τούνελ;

Ο καλλιτέχνης Zilvinas Kempinas δημιούργησε το έργο τέχνης που ονομάζεται «Tube». Από τι είναι όμως φτιαγμένο αυτό το παράξενο τούνελ;