Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

Έλληνας γυρίζει τον κόσμο με λεωφορεία…!

Perierga.gr - Έλληνας γυρίζει τον κόσμο με λεωφορεία...!Γυρίζει τον κόσμο με λεωφορείο της γραμμής και τον …φωτογραφίζει!
Μόνο τα τελευταία δύο χρόνια έχει ταξιδέψει στην Ουγκάντα, Ρουάντα, Τουρκία, Ιρλανδία, Σουηδία, Βραζιλία, Παραγουάη, Αργεντινή, Βολιβία, Περού, Ταϊλάνδη, Καμπότζη, Βιετνάμ και Λάος με συνολικό αριθμό χιλιομέτρων 23.575 μόνο με λεωφορεία.

«Άστεγος» πλανήτης περιπλανιέται μόνος!

Perierga.gr - "Άστεγος" πλανήτης περιπλανιέται μόνος!Οι επιστήμονες γνώριζαν ότι υπάρχουν πλανήτες που είναι «ορφανοί» και περιπλανώμενοι στο κρύο και αφιλόξενο διαστρικό κενό. Οι πλανήτες αυτοί δεν ανήκουν σε κάποιο πλανητικό σύστημα και ακολουθούν μια μοναχική ζωή και πορεία κινούμενοι σε ελεύθερη τροχιά στο Διάστημα. Οι ειδικοί τους έχουν ονομάσει «άστεγους» 

ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ .."ΟΙ ΜΟΙΡΕΣ"!!!

Οι Μοίρες παριστάνονταν, συνήθως, ως τρεις γυναικείες μορφές που κλώθουν. Η κλωστή που κρατούν στα χέρια τους, είναι η ...
ανθρώπινη ζωή· συμβολίζεται έτσι το πόσο μηδαμινή κι ασήμαντη αποδεικνύεται τελικά, αφού κόβεται με το παραμικρό, όπως μια κλωστή. 

SOHO - Συλλαμβάνει αντικείμενο που μοιάζει με πύραυλο με κατεύθυνση τον Ήλιο!!!VIDEO

Περίεργα πράγματα συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες γύρω από τον Ήλιο. Το αντικείμενο που μοιάζει με πύραυλο και έχει κατεύθυνση τον...
Ήλιο συνελήφθη στις 13 Σεπτεμβρίου του 2012 από το Helioviewer.

Όταν το φως κάνει… σκέιτμπορντ τη νύχτα!

perierga.gr  - Όταν το φως κάνει... σκέιτμπορντ τη νύχτα!Ένας σούπερ δημιουργικός καλλιτέχνης, ο Ben Matthews, αποφάσισε να ξεκλέψει λίγο χρόνο ανάμεσα στις εξαγωγές… δοντιών και στις απονευρώσεις (ναι, είναι οδοντίατρος στο επάγγελμα) προκειμένου να ζωγραφίσει με το φως μέσα στον αγαπημένο του χώρο, μια πίστα σκέιτμπορντ.

ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η Νέα Τάξη Πραγμάτων και το "Project Mannequin"!!! (Video)

Σημειώσεις από τον James Casbolt (πρώην πράκτορας MI6)
"Η συνέντευξη αυτή δίνει ...

«Έτσι πουλάμε τα Καλάσνικοφ στην Ελλάδα»

"Φέρνουμε τα Καλάσνικοφ από Αλβανία μαζί με διάφορα προϊόντα, αλλά συνήθως σε φορτηγά με...

Ερντογάν: Να λογοδοτήσει το Ισραήλ για τη σφαγή αθώων παιδιών

Το Ισραήλ θα πρέπει να λογοδοτήσει για τη «σφαγή αθώων παιδιών» στη Γάζα, δήλωσε σήμερα από το Κάιρο ο Τούρκος πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. 

Στρατιωτική αντιπαράθεση Ισραήλ - Ιράν θα εξελιχθεί σε... Γ΄ Παγκόσμιο Πόλεμο»!!!

Τονίζει σε συνέντευξή του ο Πτέραρχος Αμίρ Αλί Χατζιζαντέχ, επικεφαλής της Πολεμικής Αεροπορίας του Ιράν

Πρωτότυπο ξύλινο μονοπάτι στο δάσος!

perierga.gr - Περιστροφικό μονοπάτι στο δάσος σε σχήμα δέντρου!Ονομάζεται «Walk Top Tree» και δεσπόζει στο εσωτερικό του Πάρκου Neuschonau στη Γερμανία, το οποίο περιβάλλεται από ένα εντυπωσιακό βαυαρικό δάσος.

Αλλαγές στο Μνημόνιο 3 αποφασίστηκαν σε σύσκεψη στο Μαξίμου!

Kυβερνητική σύσκεψη με τη συμμετοχή των Υπουργών Οικονομικών, Ανάπτυξης, Παιδείας, Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Τουρισμού, Υγείας και Εργασίας έγινε υπό τον πρωθυπουργό, στο Μέγαρο Μαξίμου.