Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

Απίστευτη γελοιότητα- Ο μαύρος μποντιμπίλντερ με το...λευκό κεφάλι [φωτο]

«Τo fake tan θέλει και επιδέξια μυαλά» θα μπορούσε να είναι το συμπέρασμα που βγάζει κάποιος κοιτάζοντας τον «δίχρωμο» διαγωνιζόμενο στο Arnold Classic Europe bodybuilding που έλαβε χώρα στην Μαδρίτη.

Οι πιο εντυπωσιακές αρχιτεκτονικές αυταπάτες!!! (pics)

Δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες με μερικές απο τις πιο εντυπωσιακές οπτικές αυταπάτες επάνω σε κτήρια!!Οι αρχιτέκτονες που τα δημιουργησάν πρέπει να είχαν τα κέφια τους!!

Το μεγαλύτερο σχολείο στον κόσμο!

perierga.gr - Το μεγαλύτερο σχολείο στον κόσμο!Το σχολείο «Montessori School (CMS)» που βρίσκεται στην πόλη Lucknow της Ινδίας κατέχει ένα εντυπωσιακό ρεκόρ: Είναι το μεγαλύτερο σχολείο στον κόσμο με 45.000 μαθητές εγγεγραμμένους στο ακαδημαϊκό έτος 2010-2011, αριθμός ο οποίος αναμένεται να αυξηθεί τη φετινή χρονιά.

Μια αλλόκοτη λίμνη που κυριολεκτικά βράζει!

perierga.gr - Η πιο "καυτή" λίμνη στον κόσμο!Το 1866 το ηφαιστειακό βουνό Tarawera, κοντά στην πόλη Rotorua της βόρεια Νέας Ζηλανδίας εξερράγη. Ήταν η μεγαλύτερη ηφαιστειακή έκρηξη στην ιστορία της χώρας και άφησε πίσω της πάνω από 100 νεκρούς αλλά και έναν τεράστιο κρατήρα που αποτελεί σήμερα την πιο «καυτή» λίμνη στον κόσμο, γνωστή με την ονομασία Frying Pan Lake (λίμνη τηγάνι).

Νέες έρευνες για την τραγωδία του Χίλσμπορο

hillsbourough25135Ο Γενικός Εισαγγελέας έχει ανοίξει το δρόμο για μια νέα δικαστική έρευνα για τον θάνατο των 96 οπαδών στο Χίλσμπορο πριν από 23χρόνια. Συγκεκριμένα ο Ντόμινικ Γκριβ ανακοίνωσε στο Κοινοβούλιο το απόγευμα της Τρίτης, ότι θα ζητήσει από το ανώτατο δικαστήριο να ακυρωθεί η αρχική ετυμηγορία για τα γεγονότα και να εξετάσει εκ νέου η υπόθεση για εκείνη την αποφράδα μέρα.

7 παράξενα πλάσματα της θάλασσας.....

Σε βάθος αρκετών χιλιομέτρων κάτω από την επιφάνεια των ωκεανών, έχουν καταγραφεί από τους επιστήμονες χιλιάδες παράξενα πλάσματα που ζουν σε διαρκές σκοτάδι.

Δημοσιογράφος του Spiegel όμηρος βοσκών – Τον πότισαν ρακή και τον έκαναν ντίρλα στον Ψηλορείτη

Το 2010 ο δημοσιογράφος του γερμανικού περιοδικού Spiegel Ραλφ Χόπε είχε ξεσηκώσει θύελλα διαμαρτυριών στην Κρήτη καθώς είχε γράψει ένα κοινό μυστικό. Πως οι ορισμένοι Ελληνες και στην προκειμένη περίπτωση ορισμένοι κτηνοτρόφοι στην Κρήτη δήλωναν δυο, τρεις ή και περισσότερες φορές τα ίδια κοπάδια προκειμένου να εξασφαλίζουν μεγαλύτερες επιδοτήσεις από την τότε Ευρωπαϊκή Οικονομική Κοινότητα.

Σε λίγα 24 ώρα ξεκινάει ο 3ος Παγκόσμιος Πόλεμος... Τουρκία είναι πανέτοιμη για εισβολή...

Φωτογραφία για Σε λίγα 24 ώρα ξεκινάει ο 3ος Παγκόσμιος Πόλεμος...Όπου κι αν πέσει σφαίρα σε Συρία ή Ιράν θα είναι η αρχή του 3ου Παγκοσμίου Πολέμου Το κουταβάκι του ΝΑΤΟ η Τουρκία είναι πανέτοιμη για εισβολή...
Είχε πεί ο Νταβούτογλου ότι αν οι πρόσφυγες από τη Συρία ξεπεράσουν τους 100.000, η Τουρκία θα εισβάλλει για να δημιουργήσει ζώνη Ασφαλείας...

Τα πιο συχνά αντρικά ψέματα για να σε... ρίξουν στο κρεβάτι!

Ότι οι άντρες θα έκαναν τα πάντα προκειμένου να τους βρει η νύχτα να κάνουν sex, είναι λίγο πολύ γνωστό. Και αν όχι όλοι, η συντριπτική τους πλειοψηφία!

Η αρχιτεκτονική του στήθους:Τα 8 «είδη» που κάθε άντρας θα συναντήσει στη ζωή του!

Στο μπούστο δίνουμε προσοχή συνειδητά, ασυνείδητα και προσυνειδητά...
Μακάρι οι άντρες να μην ήτανγενετικά προγραμματισμένοι να «καρφώνονται» στο γυναικείο μπούστο, αλλά είναι, τι να κάνουμε! 

Οι 20 καλύτερες εταιρείες για να δουλέψει κανείς!

perierga.gr - Αυτές είναι οι 10 καλύτερες εταιρείες για να δουλέψει κανείς!Το επαγγελματικό κοινωνικό δίκτυο LinkedIn, μία από τις πιο επιτυχημένες δημόσιες προσφορές εργασίας στον τομέα της τεχνολογίας, παρουσίασε μια λίστα με τις 10 καλύτερες εταιρείες για να δουλέψει κανείς και αυτές με τη μεγαλύτερη ζήτηση μεταξύ 

Έτσι πάνε πλέον οι γιαγιάδες στα ΑΤΜ

Σεκιούριτι για... σίγουρες αναλήψεις......

Αυτό είναι σίγουρα… το χρυσόψαρο του Τσακ Νόρις! Δείτε το βίντεο!

Τα λόγια είναι περιττά… απλά δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε....

Oσο περισσότερο σπέρμα απορροφά το σώμα μιας γυναίκας τόσο πιο ευτυχισμένη είναι!!!

Αλλη μια μελέτη που αποδεικνύει ότι το σπέρμα μπορεί να βελτιώσει σημαντικά την ψυχική διάθεση των γυναικών και να...
αποτελέσει την ασπίδα τους ενάντια στην κατάθλιψη, ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Η σελίδα 801 του μνημονίου

"Αγκάθι" στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα αποτελεί η σελίδα 801 του μνημονίου 2. Στη διάρκεια της συνάντησης με το επιτελείο του υπουργείου Εργασίας, ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ Πόλ Τόμσεν, έφτασε μαζί με το αγγλικό κείμενο του μνημονίου 2 και μάλιστα κρατούσε ανά χείρας τη σελίδα 801 που αφορά στον κατώτατο μισθό.

«Αποκαταστήστε» την παρθενία σας σε 5 λεπτά!!!

perierga.gr - "Αποκαταστήστε" την παρθενία σας σε 5 λεπτά!Το «Artificial Hymen Kit»… υπόσχεται να αποκαταστήσει τη χαμένη παρθενία πάραυτα, μέσα σε μόλις 5 λεπτά, εύκολα, γρήγορα και αποτελεσματικά! Τουλάχιστον, αυτό λένε οι Κινέζοι δημιουργοί του πρωτότυπου αυτού σετ, 

Λευκό Φως Μεταθάνατον, ένας Υπερδιαστατικός Συλλέκτης Ψυχών!!!

Ο θάνατος αποτελεί αναπόδραστη μοίρα για όλους μας. Διαβάζοντας προσεκτικά τις κατωτέρω γραμμές θα μπορούσατε να γλυτώσετε από εκατομμύρια επιπλέον...
ταξίδια μετενσαρκώσεων πίσω στο πολεμοπαθές και αφιλόξενο Γήινο επίπεδο ύπαρξης.

Αποκάλυψη σοκ!! Ο Φιντέλ Κάστρο εκπαίδευσε τον στρατό του με άνδρες των SS!!!

Πρώην μέλη των SS είχε προσλάβει ο Φιντέλ Κάστρο για να εκπαιδεύει τα κουβανικά στρατεύματα κατά τη διάρκεια του Ψυχρού πολέμου ισχυρίζονται αρχεία μυστικών υπηρεσιών που ...ήρθαν πρόσφατα στο φως της δημοσιότητας.
Παράλληλα ο Φιντέλ Κάστρο είχε αγοράσει από δύο πρώην ναζί όπλα κατασκευασμένα στο Βέλγιο.

Πλανήτης με τέσσερις Ηλιους!

Perierga.gr - Πλανήτης με τέσσερις Ηλιους!Δύο χρήστες του Διαδικτύου που συμμετείχαν σε εθελοντικό πρόγραμμα για τον εντοπισμό εξωπλανητών ανακάλυψαν τον μοναδικό γνωστό πλανήτη που φωτίζεται από τέσσερα άστρα ταυτόχρονα.
Ο εξωπλανήτης PH1, σε απόσταση 5.000 ετών φωτός από τη Γη, είναι ένας γίγαντας από αέριο με διάμετρο 6 φορές μεγαλύτερη από της Γης, συγκρίσιμος σε μέγεθος με τον Ποσειδώνα.

Αντιμέτωποι με την τριχόπτωση

Αντιμέτωποι με την τριχόπτωση

Πώς θα απαλλαγούμε από το πρόβλημα

Αν έχετε πρόβλημα τριχόπτωσης και τα μαλλιά σας σπάνε, σημαίνει ότι είναι αδύναμα και χρήζουν ειδικής φροντίδας, προκειμένου να ανακάμψουν. 

Tiled Steps: Οι ωραιότερες σκάλες στην πόλη!

perierga.gr- Tiled Steps: Οι ωραιότερες σκάλες της πόλης!«Αν ψάχνετε να βρείτε κάποιο κρυμμένο κόσμημα στους δρόμους της πόλης, δεν έχετε παρά να κάνετε μια βόλτα μέχρι την 16th Avenue και να ανεβείτε τα Τiled Steps, απολαμβάνοντας παράλληλα την ωραιότερη θέα στο Σαν Φρανσίσκο», λέει η Ιρλανδή κεραμίστρια Aileen Barr για τη δημιουργία της.

Αμυγδαλές: Πότε πρέπει να γίνεται αφαίρεση;

Η αφαίρεση των αμυγδαλών, η αμυγδαλεκτομή αποτέλεσε αντικείμενο έντονων συζητήσεων στην ιστορία της Ιατρικής όπως και η 

Black Hawk Down.Το πραγματικό βίντεο όχι η ταινία!Εικόνες και ήχοι από τη τραγωδία!!!

Η κατάρριψη ενός ελικοπτέρου Black Hawk στο Μογκαντίσου της Σομαλίας και τα όσα υπέστησαν τα πτώματα των ...
νεκρών Αμερικανών είχαν προκαλέσει σοκ στις ΗΠΑ που τις οδήγησαν τελικά στην απόσυρση των στρατευμάτων της από τη περιοχή.

Η τραγική ιστορία έγινε ταινία. Το Black Hawk Down.

Το βίντεο όμως περιλαμβάνει εικόνες και ήχο απ΄ όσα πραγματικά έγιναν στις 3 Οκτωβρίου 1993 στο Μογκαντίσου.

Κροκόδειλος εναντίον μηχανής γκαζόν



Κλασσικα μπισκοτα


Υλικά:για 20 μπισκοτα

14 πράγματα που δεν θα γνωρίσουν ποτέ τα σημερινά παιδιά!

Αν η χρονομηχανή του.. 
Κύρου Γρανάζη υπήρχε στην πραγματικότητα και επιχειρούσατε μια μικρή βόλτα δύο-τρεις δεκαετίες πιο πριν, τι θα διαπιστώνατε; Θυμάστε ότι δεν υπήρχαν κινητά τηλέφωνα και παρ’ όλα αυτά επιζούσαμε με ένα ταπεινό…

Διαφήμιση από το μέλλον δημιούργησε η LG

Διαφήμιση από το μέλλον δημιούργησε η LG

Η εταιρεία παρουσιάζει το Optimus G με ιδιαίτερα θεαματικό τρόπο

Η πολυαναμενόμενη ναυαρχίδα της σειράς smartphone της LG, το Optimus G είναι έτοιμη να κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα και οι διαφημιστές της εταιρείας επέλεξαν έναν αρκετά μοναδικό τρόπο να παρουσιάσουν τα χαρακτηριστικά και τις δυνατότητες της.

Σοκ: Έφυγε πριν μια ώρα απο τη ζωή το μοντέλο Μαρία Πατσά

Οι επιπλοκές απο την τελευταία μεταμόσχευση οδήγησαν το φιλαράκι μου την Μαρία Πατσά στο μεγάλο Ταξίδι. Νιώθω πολύ άσχημα με το κακό μαντάτο.

ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ «ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ»

Καίει ρεύμα όσο μια τοστιέρα και μπαίνει ακόμη και σε μια παπουτσοθήκη!
Τι λέει o εφευρέτης του συστήματος θέρμανσης "Προμηθέας" το οποίο λειτουργεί με τη μέθοδο της ηλεκτροδιέγερσης με σώματα καλοριφέρ χωρίς νερό, χωρίς σωλήνες και σκαψίματα για..
υδραυλικές εγκαταστάσεις. Πόσο κοστίζει το καινοτόμο σύστημα.

Η Αγγελία Που Ξεσηκώνει Τα Πλήθη!

Τρως την μια πίτα μετά την άλλη? Τις θέλεις ΟΛΕΣ???

ΒΙΝΤΕΟ: Τρομακτικό ατύχημα στο Formula Truck της Βραζιλίας

Με κομμένη την ανάσα παρακολούθησαν, όσοι βρέθηκαν στην πίστα της Βραζιλίας, το τρομακτικό ατύχημα που είχε οδηγός στο πρωτάθλημα “Formula Truck”, όταν διαπίστωσε πως δεν είχε φρένα την ώρα των δοκιμών, τρέχοντας με 184χλμ την ώρα.

Τι λένε τα ζώδια σήμερα Τρίτη 16/10;














Τα Ζώδια Σήμερα 16 Οκτωμβρίου 2012




Ελληνίδα από το Αγρίνιο η σωματοφύλακας της Μέρκελ!

AΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΙ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ: Αγρινιώτισσα η σωματοφύλακας της Μέρκελ!Ποιος να της το έλεγε της 35χρονης Σοφίας από το Αγρίνιο, ότι θα βρεθεί στην ομάδα ασφαλείας που θα προσέχει την Άνγκελα Μέρκελ!

Πρόκειται για την 35χρονη μελαχρινή ανθυπαστυνόμο η οποία ανήκει στην ομάδα ασφαλείας υψηλών επισκεπτών και μάλιστα αναλαμβάνει πάντοτε την φρούρηση των γυναικών.

12 διεθνείς νόμοι που δε θα πιστεύατε πως ισχύουν

Το Reader’s digest αναφέρει μερικούς από τους πιο περίεργους για τις ελληνικές αντιλήψεις νόμους, που μπορεί να φαίνονται ακόμη και αστείοι 

Αετός κυνηγάει αγριοκάτσικα, απίστευτο video!!!


Είναι ο βασιλιάς των πτηνών, το πιo δυνατό ιπτάμενο ον, αλλά το video που ακολουθεί ξεπερνάει τα όσα μπορούμε να φανταστούμε. Χρυσαετός επιτίθεται σε αγριοκάτσικα αρκετά μεγαλύτερα από αυτόν σε μέγεθος. Όχι μόνο καταφέρνει να τα ρίξει στο γκρεμό αλλά βλέπουμε ότι μεταφέρει τη λεία του σε πολύ μεγάλη απόσταση.
Έχουμε δεί αρκετές σκηνές με αετούς να κυνηγούν αλλά το συγκεκριμένο video μας έχει αφήσει άναυδους!!!

Ζιμπάμπουε: Τον συνέλαβαν για... σεξ με τηλεπάθεια. Η μαύρη μαγεία, οι μαρτυρίες και ένα βίντεο

Για ποιο λόγο οι Αρχές της Ζιμπάμπουε συνέλαβαν 27χρονο. Η μαύρη μαγεία, οι μαρτυρίες και ένα βίντεο για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι...