Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

Θέλετε να μάθετε πόσο θα ζήσετε; Καθίστε στο πάτωμα

Θέλετε να μάθετε πόσο θα ζήσετε; Καθίστε στο πάτωμαΚάντε το τέστ και μάθετε!
Θέλετε να μάθετε πόσο θα ζήσετε; Δοκιμάστε να καθίσετε στο πάτωμα και να σηκωθείτε, δίχως να στηριχθείτε πουθενά – ούτε καν στα γόνατά σας.

Ο μαθητής που άφησε άφωνο το ελληνικό διαδίκτυο!

Μαθητής της Α” Λυκείου αποτυπώνει μέσα σε 600 λέξεις όλη τη θλιβερή αλήθεια που βιώνουν οι άνθρωποι της ηλικίας τους και περιγράφει την άθλια κατάσταση που βιώνει καθημερινά η Ελλάδα.
Μάλιστα στο κείμενο που έγραψε επισυνάπτει τους βαθμούς του (από τη Γ” γυμνασίου) προκειμένου να δείξει ότι δεν είναι ένας ακόμα τεμπέλης που θέλει να χάσει μάθημα επαναστατώντας…

Διαβάστε την επιστολή:

Οι περιοχές της Ελλάδας που θα βουλιάξουν αν λιώσουν οι πάγοι!

Οι περιοχές της Ελλάδας που θα βουλιάξουν αν λιώσουν οι πάγοι!











Τον αφανισμό των νησιών, της Θεσσαλονίκης, της Χαλκιδικής, τη δυτικής Πελοποννήσου, της Αττικής και τη Στερεάς Ελλάδας γενικότερα αλλά και πολλές άλλες

Δάκρυσε ο Γκαρσία στο πλευρό της 11χρονης που νοσηλεύεται στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης

Κοντά σε μια εντεκάχρονη που νοσηλεύεται στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης βρέθηκε ο Πάμπλο Γκαρσία. Το κορίτσι που είναι φανατική φίλαθλος του «δικεφάλου του βορρά», πάσχει από καρκίνο και σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς η κατάστασή της παραμένει κρίσιμη, ήθελε να δει από κοντά τον αγαπημένο της παίκτη. 

H Jennie Garth έγινε μοντέλο για μία νύχτα. Στα 41 της!

Από τότε που τη βλέπαμε στα "Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς" λέγαμε πως αυτό το κορίτσι πρέπει να τα κάνει τα χιλιόμετρά της πάνω στην πασαρέλα. Δικαιωθήκαμε.

Quiz: Τι ξέχασε να φορέσει η Paris Hilton;

Quiz: Τι ξέχασε να φορέσει η Paris Hilton;Περπατά στητή και καμαρωτή η χρυσή κληρονόμος, και το ίδιο καμάρι έχει και το στήθος της το οποίο επέλεξε να το αφήσει στην ελευθερία του!

BBC: Υπάρχει υπόγειος «εξωγήινος» ναός των Σαϊεντολόγων

Η Εκκλησία της Σαϊεντολογίας έχει κατασκευάσει έναν τεραστίων διαστάσεων καθεδρικό ναό, κάτω από το έδαφος, στην περιοχή του Ρόσγουελ στις ΗΠΑ.

Η κάμερα ασφαλείας συλλαμβάνει τη νύφη να απατά τον μέλλον σύζυγο της λίγα μόλις λεπτά πριν το γάμο



Τα ψάρια κάνουν καλό ή κακό στην υγεία;

psaria ydrargyrosΑν επικεντρωθούμε στα φυσικά συστατικά των ψαριών, δηλαδή τα ωμέγα-3 λιπαρά οξέα, τότε τα ψάρια αντιπροσωπεύουν μια εξαιρετικής ποιότητας φυσική τροφή.
Όμως, η εικόνα που έχουμε για τα ψάρια, ότι τρέφονται με θαλάσσια θρεπτικά συστατικά στα οποία δεν παρεμβαίνει ο άνθρωπος και άρα είναι απαλλαγμένα από τη μόλυνση, δεν είναι σωστή.

ΒΙΝΤΕΟ-Τέλος στα υπέρογκα πρόστιμα της εφορίας

Μειώνονται τα εξοντωτικά πρόστιμα για τις σοβαρές φορολογικές παραβάσεις, καθώς στη συντριπτική τους πλειοψηφία δεν πληρώνονται. Την ίδια ώρα έρχεται μικρή αύξηση των προστίμων για καθημερινές παραβάσεις, όπως η μη έκδοση αποδείξεων από καταστήματα. Το νέο ποινολόγιο της εφορίας τέθηκε σε εφαρμογή.
Δείτε το βίντεο από το δελτίο ειδήσεων του Star