Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Τελική ευθεία...


Μόλις μια εβδομάδα απέμεινε για τις εθνικές εκλογές. Τα 3 τελευταία χρόνια ο πολιτικός χρόνος έγινε τόσοσυμπιεσμένος που πολύ δύσκολα μπορεί κάποιος να «χωνέψει» όλα όσα έχουν συμβεί. Η Ελλάδα είδε μπροστά της ξαφνικά, σαν τοίχο που ξεφυτρώνει κινηματογραφικά στη μέση αυτοκινητοδρόμου μεγάλων ταχυτήτων, όλα εκείνα που για χρόνια κάποιοι ψιθύριζαν μεταξύ τους, άλλοι τα φώναζαν και τα υπερθεμάτιζαν, μερικοί τα έκρυβαν κάτω από το χαλί γιατί έτσι βόλευε και ορισμένοι τα αγνοούσαν γιατί απλώς ποτέ δεν έτυχε να τους απασχολήσουν. Υπάρχουν και εκείνοι που, καθισμένοι πάνω σε «δόγματα», προτιμούσαν να βλέπουν άλλο έργο σε παλιές βιντεοκασέτες και σήμερα συνεχίζουν να το ξαναβάζουν στο βίντεο τσεκάροντας το πόσο καλά έχουν μάθει απέξω τις ατάκες του.


Ένα φίδι μήκους 1,10 καφέ χρώματος αντίκρισαν πριν από λίγο οι κάτοικοι στην περιοχή του Ιστορικού κέντρου, δίπλα από το Επιμελητήριο Καστοριάς

Tο φίδι το εντόπισαν οι κάτοικοι της περιοχής να κάνει βόλτα έξω από τα σπίτια και τα μαγαζιά τους λίγο μετά της 4:00 το απόγευμα.
Έπειτα από προσπάθειες περίπου μιας ώρας κατάφεραν να το εγκλωβίσουν, αμέσως κάλεσαν την πυροσβεστική υπηρεσία η οποία με τον κατάλληλο εξοπλισμό που διαθέτη το έπιασε.
Τελικά σε λίγο από ότι βλέπουμε στην περιοχή του Ιστορικού κέντρου της Καστοριάς το λεγόμενο Τσαρσί πιο πολλά θα είναι τα ζώα που θα κυκλοφορούν παρά οι άνθρωποι.
ΤΟ ΤΣΑΡΣΙ

Μικρά κέρδη για τον χρυσό

Ανοδικά κινήθηκε ο χρυσός τη Δευτέρα στη Νέα Υόρκη παραμένοντας ωστόσο κάτω από τα 1.600 δολ. καθώς οι επενδυτές σταθμίζουν την επίδραση της συμφωνίας για την Ισπανία στη σχέση δολαρίου – ευρώ.

Κως: Βρετανός τουρίστας μαχαίρωσε κάτοικο του νησιού

Βρετανός τουρίστας συνελήφθη στην Κω κατηγορούμενος ότι μαχαίρωσε 47χρονο Κώο στα οπίσθια.
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, το περιστατικό σημειώθηκε στις 5.30 τα ξημερώματα στη πόλη της Κω, όταν ο 37χρονος 'Άγγλος έπειτα από διαπληκτισμό που είχε με τον 47χρονο κάτοικο του νησιού, τον τραυμάτισε με αιχμηρό αντικείμενο (πιθανώς μαχαίρι).
Ο 47χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Κω, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.
'Άμεσα κινητοποιήθηκαν αστυνομικοί του Τμήματος Κω και εντόπισαν στην περιοχή Λαμπή τον 37χρονο, ο οποίος αναγνωρίστηκε από τον παθόντα.

Οργασμός και περπάτημα

Διαβάστε τι ισχυρίζονται Βέλγοι επιστήμονες για το γυναικείο βάδισμα. Σχετίζεται με το είδος του οργασμού που έχει μια γυναίκα

Τον είχαν απαγάγει και τον κακοποιούσαν καθημερινά

Σύλληψη 4 Αφγανών για αρπαγή και κακοποίηση 22χρονου ομοεθνή τους

Τέσσερις Αφγανούς συνέλαβαν αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφαλειας Αττικής, οι οποίοι κατηγορούνται για αρπαγή και κακοποίηση 22χρονου ομοεθνή τους.

Γέφυρα ζωής για νεογνό!

Στη Μονάδα Νεογνών του ΠΑΓΝΗ μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται το νεογέννητο βρέφος που γεννήθηκε πριν από λίγες ώρες στη Ρόδο και νωρίς το απόγευμα, χρειάστηκε η μεταφορά του- εξαιτίας προβλημάτων που παρουσίασε-στο ΠΑΓΝΗ.

Αμέσως, στήθηκε από το ΕΚΑΒ επιχείρηση μεταφοράς για το μικρό αγγελούδι που χαίρει άκρας υγείας!

Μπόμπολο ή πόπολο; Ε.Α.Μ..Β ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ

.Αυτό είναι το πραγματικό δίλημμα των εκλογών.
Μπόμπολας ή λαός;
Τα κέρδη της Διαπλοκής ή η επιβίωση του λαού;
Η εξασφάλιση των δόσεων των τοκογλύφων ή η επιβίωση των ταμείων και των Νοσοκομείων;
Λευτεριά ή θάνατος; 

Ηλίας και Στέλλα στη Μύκονο

Μύκονο «ψήφισαν» για το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, ο Ηλίας Ψινάκης και η Στέλλα Μπεζαντάκου. Ο φωτογραφικός φακός της zougla.gr τους εντόπισε με την παρέα τους στα σκοκάκια της του νησιού.

Γέροντας Παϊσιος: "Έχει πάθει μεγάλη ζημιά ο κόσμος από την τηλεόραση"

Το ότι η τηλεόραση έχει επηρεάσει απίστευτα τη ζωή μας είναι γεγονός. Η καθημερινότητά μας όσο και να μην θέλουμε να το παραδεχτούμε, έχει αλλάξει δραματικά, αφού τα μηνύματα είναι χιλιάδες και πολλών ειδών, κάτι που είναι αδύνατο να μην σε επηρεάσει. «Καλά είναι τα αυγά, όχι η τηλεόραση» έλεγε ο γέροντας Παϊσιος, επισημαίνοντας παράλληλα και τους κινδύνους για την υγεία των παιδιών.

Οι τηγανιτές πατάτες των Fast Food ζουν 2,5 μήνες! (video)

Ένα πείραμα για να αποδείξει την ποιότητα των Fast Food αποφάσισε να κάνει ένας φανατικός της υγιεινής διατροφής.

5o PHOTOGRAPHY PARTY SENSO PHOTO:

                          ΨΗΦΙΣΤΕ ME LIKE ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΒΡΑΔΙΆΣ 

Το Ναυταθλητικό Κέντρο Καστοριάς θα ονομαστεί Χριστίνα Γιαζιτζίδου-Γιάννης Χρήστου

Ο Δήμος Καστοριάς ,υλοποιώντας την αριθ. 378/2011 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου , πραγματοποιεί την Τετάρτη 20 Ιουνίου και ώρα 20:00μ.μ. στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Ναυταθλητικού Κέντρου (ΔΗ.ΝΑ.Κ.) , τιμητική εκδήλωση ονοματοθεσίας του κτιρίου προπονήσεων του Δημοτικού Ναυταθλητικού Κέντρου Καστοριάς σε Προπονητικό Κέντρο Ναυτικών Αθλημάτων Δήμου Καστοριάς «Χριστίνα Γιαζιτζίδου-Γιάννης Χρήστου» .

ΔΝΤ: Η κρίση στην Ευρώπη απειλεί την... Φινλανδία

Προστατέψτε τις τρυφερές καρδιές

Τα παιδιά χρειάζεται να ελέγχονται για υψηλή χοληστερόλη μέχρι την ηλικία των 10 ετών

Οι απογευματινές κληρώσεις του SUPER 3

Δείτε αν κερδίσατε

Οι τυχεροί αριθμοί του SUPER 3 είναι:

ΩΡΑ    ΑΡΙΘΜΟΙ


16:00   9 6 7

17:00   5 1 3

18:00   7 2 9 

«Θα υποφέρουν δύο γενιές Ελλήνων από έξοδο από το ευρώ»

Σε δραματικούς τόνους οι προειδοποιήσεις στελέχους της Moody’s

VIDEO: Ανθρώπινο πρόσωπο σχηματίζεται από τον καπνό των “Δίδυμων Πύργων”

Ένα “μυστηριώδες πρόσωπο” ή κάτι άλλο. . .
Δείτε το βίντεο…

Καστοριά: Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα στην Κυψέλη

Τις νυχτερινές ώρες της 10/11-06-2012 στην Επαρχιακή Οδό Κυψέλης - Κοτύλης Καστοριάς, Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και κατέπεσε σε γκρεμό ύψους... περίπου 60 μέτρων. Το όχημα οδηγούσε 69χρονος ημεδαπός, ο οποίος τραυματίστηκε θανάσιμα.

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του ατυχήματος ενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Νεστορίου.

ΦΩΤΟ: Αρχείου


ΔΕΥΑΚ: Διακοπή Υδροδότησης

Από την ΔΕΥΑΚ ανακοινώνεται ότι την Τρίτη 12/06/2012, από ώρα 09:00 έως 14:00 συνεργεία της Δ.Ε.Υ.Α.Κ. θα προβούν σε επισκευή βλαβών του καταθλιπτικού αγωγού που τροφοδοτεί την... δεξαμενή νερού της Δημοτικής Κοινότητας Μεσοποταμίας. Από το γεγονός αυτό θα διακοπεί η υδροδότηση στους οικισμούς Μεσοποταμίας και Κολοκυνθούς.

Ζητούμε την κατανόηση των καταναλωτών.

Καστοριά: Συνέντευξη με τον υποψήφιο βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Γιάννη Παπουλίδη

 Κύριε Παπουλίδη, καταρχήν να σας καλωσορίσουμε στην εφημερίδα μας. Είναι μια πρωτόγνωρη εμπειρία αυτή η συμμετοχή στις βουλευτικές εκλογές, τόσο για εσάς, όσο και για τα άλλα παιδιά που απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ. Θα ήθελα να μας πείτε λίγα λόγια για εσάς, καθώς και τις φιλοδοξίες που έχετε για την τοπική κοινωνία της Καστοριάς, από την οποία ζητάτε πλέον την ψήφο της.

«Ο κίνδυνος για την Ευρωζώνη έχει μειωθεί αισθητά»

Καθησυχαστικός ο Γ. Κατάινεν μετά το ισπανικό πακέτο βοήθειας

Γεύμα 3.5 εκατομμυρίων δολλαρίων...

Πόσο θα μπορούσε να κοστίσει ένα γεύμα με τον επενδυτή Warren Buffet; 
Το ποσό που συγκεντρώθηκε για ένα τέτοιο δείπνο την Παρασκευή το βράδυ σε δημοπρασία στην Αμερική ξεπερνάει κάθε φαντασία. 3..5 εκατομμύρια δολλάρια διέθεσε ο πλειοδότης, ο οποίος επέλεξε να διατηρήσει την ανωνυμία του. Η οργάνωση Glide Foundation θα προσφέρει τα χρήματα στους άστεγους στο Σαν Φρανσίσκο.

Πόσων χρονών είναι η Πετρούλα;

Τι αποκαλύπτει το προφίλ της στο Facebook...

Ποια είναι η πραγματική ηλικία του κοριτσιού που προκαλεί απανωτά ρίχτερ στο πέρασμά της;

Λιάνα Κανέλλη: Όταν έρθει η ώρα θα σφάξω και εσένα (video)!

Η βία έχει διάφορες μορφές!
Πολλές φορές ένα νεύμα ή μία λέξη μπορεί να βάλουν… μπουρλότο σε μία συζήτηση!
Θυμάστε την χαρακτηριστική ατάκα της κας. Κανέλλη σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή;
«Εύκολα θα σφάξω και εσένα» είχε πει η Κανέλλη στον συνομιλητή της!
Δείτε το βίντεο…

ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ(SENSO CLUB) VIDEO!!!!!

Στις 29 Iουνίου εκπνέει η προθεσμία ρύθμισης οφειλών

Από τη διοίκηση του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ υπενθυμίζεται ότι η καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων υπαγωγής σε καθεστώς ευνοϊκής ρύθμισης οφειλών είναι η 29/06/2012.

Μέλη της Χρυσής Αυγής στο Kontra για την εγκληματικότητα


Οι τροφές του καλοκαιριού!


Ποιες είναι τελικά οι τροφές του καλοκαιριού; Υπάρχουν άραγε τροφές που μας βοηθούν στο μαύρισμα; Το σώμα μας, εσωτερικά και εξωτερικά, περνάει κάθε καλοκαίρι μια δοκιμασία, που ακόμα κι αν δεν της φαίνεται είναι εξαντλητική.

Έρχεται το XAV-601BT από τη Sony!‏


Συνδεθείτε και οδηγήστε με την κύρια μονάδα AV αυτοκινήτου από τη Sony, την πρώτη συμβατή με την τεχνολογία MirrorLink™. Με τη μονάδα XAV-601BT απολαμβάνετε το περιεχόμενο, τις εφαρμογές καθώς και τις κλήσεις σας από το smartphone σας, με ασφάλεια.

Η συγκλονιστική επιστολή μιας μητέρας

Το σκληρό παιχνίδι της μοίρας, αλλά και την απίστευτη αδιαφορία των κρατικών λειτουργών και του τότε πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου, αποτυπώνει σε μια συγκλονιστική επιστολή, η μητέρας ενός οκτάχρονου κοριτσιού που νοσεί από μια εξαιρετικά σπάνια ασθένεια: το σύνδρομο Οκαμότο.

Δείτε το video που σαρώνει στο youtube και δεν έδειξε κανένας τηλεοπτικός σταθμός! Το ξεβράκωμα της ΤΡΟΙΚΑ



Στην Ιρλανδία υπάρχει δημοσιογραφία!
Δείτε πως ο εκπρόσωπος της ΕΚΤ προσπαθεί με κάθε τρόπο να αποφύγει την ερώτηση του διάσημου Ιρλανδού δημοσιογράφου Vincent Browne. 
Εκείνος όμως επιμένει...

Ο Τσίπρας θέλει να εκμεταλλευτεί την διάσωση της Ισπανίας

Πρώτο θέμα σε διεθνή ΜΜΕ έγινε σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας με την προσπάθειά του να εκμεταλλευτεί πολιτικά την διάσωση της Ισπανίας για να προωθήσει την πρότασή του για ακύρωση του Μνημονίου.

«Βουτιά» στις πωλήσεις αυτοκινήτων

Αντίστοιχα είναι και τα στοιχεία για τα ανταλλακτικά και τις επισκευές

«Καθίζηση» υπέστη το α' τρίμηνο εφέτος ο τζίρος στους τομείς των αυτοκινήτων και των μοτοσικλετών, όχι μόνον αναφορικά με τις πωλήσεις, αλλά και τις επισκευές και τα ανταλλακτικά.Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα στοιχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα από την Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ), δημοσιοποιήθηκαν τα εξής:

Το Google Nexus Tablet έρχεται στο τέλος του μήνα

         Η εταιρεία πιθανόν να παρουσιάσει τη συσκευή στο Google I/O 2012\

Ο αυτοκινητόδρομος των δακρύων

Το μυστήριο του δρόμου όπου χάθηκαν 43 γυναίκες σε τριάντα χρόνια

Έχει ονομαστεί «Αυτοκινητόδρομος των δακρύων» και περιβάλλεται από μυστήριο. Σε αυτόν το δρόμο στον Καναδά, στη Βρετανική Κολομβία, τουλάχιστον σαράντα τρεις γυναίκες έχουν εξαφανιστεί τα τελευταία τριάντα χρόνια. Πολλοί πιστεύουν πως οι εξαφανίσεις οφείλονται σε έναν κατά συρροή δολοφόνο που κυνηγά νεαρές γυναίκες.

Χώρισαν Ρέμος-Μπόσνιακ;

Τι γίνεται με τον Ρέμο και τη Μπόσνιακ;…
Τίτλους τέλους στη σχέση του δημοφιλούς τραγουδιστή με το
μοντέλο θέλουν αρκετά δημοσιεύματα. Σύμφωνα με ρεπορτάζ μεσημεριανής
εκπομπής, που επικαλείται πρόσωπα από το στενό περιβάλλον του ζευγαριού,
οι δυο τους μάλλον οδεύουν προς το χωρισμό, αν δεν το έχουν ήδη κάνει.


Σόιμπλε: «Δε θα επιβληθεί φόρος στις χρηματοπιστωτικές αλλαγές»…

Ο φόρος στις χρηματοοικονομικές συναλλαγές δεν αναμένεται να επιβληθεί πριν περάσει τουλάχιστον ένας χρόνος, δήλωσε την… Κυριακή ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε σε συνέντευξή του σε γερμανικό τηλεοπτικό δίκτυο.

Αναγνωρίζετε την sexy Ελληνίδα παρουσιάστρια;

Είναι μια από τις πιο συμπαθητικές παρουσίες της ελληνικής τηλεόρασης.

Τη βλέπουμε συνήθως μέρα, πρωί ή μεσημέρι, στο γυαλί!

Aναβλήθηκε η δίκη Κασσιδιάρη

Αναβολή για τις 3 Σεπτεμβρίου 2012 πήρε η δίκη του εκπροσώπου Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασσιδιάρη, που κατηγορείται για τον ξυλοδαρμό φοιτητή το 2007.

Η δίκη αναβλήθηκε, λόγω κωλύματος του δικηγόρου υπεράσπισης, ο οποίος βρίσκεται εκτός Αθηνών, καθώς παρίσταται σε δίκη στο Ναύπλιο.

Μια ανάσα πριν από το κραχ η Ελλάδα

Η αποδιάρθρωση είναι ήδη ορατή σε τομείς της οικονομίας, ενώ το Γενικό Λογιστήριο αγωνίζεται για την καταβολή μισθών και συντάξεων

Το παράδειγμα της Ισπανίας ταράζει τα νερά στην Ελλάδα

Η Ευρώπη φάνηκε γενναιόδωρη δίνοντας αστραπιαία 100 δις ευρώ στην Ισπανία για να διασώσει της τράπεζές της και στέλνει μήνυμα στην Ελλάδα ότι δέχεται (πλέον) να διορθώσει το Μνημόνιο, υπό όρους.

Ο Κάμερον ξέχασε την οχτάχρονη κόρη του σε παμπ!

Λάθος συνεννόηση με τη γυναίκα του

Ένα απίστευτο περιστατικό με πρωταγωνιστή τον βρετανό πρωθυπουργό, Ντέιβιντ Κάμερον, που συνέβη πριν από μερικούς μήνες, είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας.

Αυξήθηκαν οι ελληνικές εξαγωγές στην Κίνα

Ανοδική πορεία κατά 262.5%

Σημαντική βελτίωση παρουσίασε το εξωτερικό εμπόριο της Ελλάδας με την Κίνα και τη Μογγολία, κατά το α΄ τρίμηνο του 2012 σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο, όπως προκύπτει από έκθεση του γραφείου Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων της πρεσβείας μας στο Πεκίνο.

Σοκ με τα σκελετωμένα χέρια πασίγνωστης ηθοποιού!!

ο τελευταίο χρονικό διάστημα έχει αδυνατίσει υπερβολικά και είναι σχεδόν αγνώριστη η διάσημη ηθοποιός...
Meg Ryan. Οι φλέβες των χεριών της πετάγονται ενώ όπως φαίνεται και απο την φωτογραφία η ηθοποιός του Hollywood δείχνει πολύ κουρασμένη. Μάλλον η 50χρονη Meg Ryan προσπαθεί να μείνει νέα κάνοντας εξαντλητικές δίαιτες.

Τραγωδία στη λίμνη Κερκίνη – Πνίγηκαν πατέρας και γιος

Δεν ήξεραν κολύμπι, σύμφωνα με τους συγγενείς τους
Σε τραγωδία εξελίχθηκε το ψάρεμα για έναν πατέρα και έναν γιο, ηλικίας 73 και 37 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι πνίγηκαν την Κυριακή στη λίμνη Κερκίνη.
Οι δύο άνδρες ξεκίνησαν το πρωί για ψάρεμα στη λίμνη χρησιμοποιώντας μία μεταλλική βάρκα, όμως ενώ πέρναγαν οι ώρες δεν έδιναν κανένα σημείο ζωής. Οι σοροί τους βρέθηκαν στη λίμνη κοντά στην αναποδογυρισμένη βάρκα, σε βάθος όχι μεγαλύτερο από 2,5 μέτρα.

Γνωστό τούμπανο με δεκάδες κιτς εμφανίσεις, τα πετάει στο twitter της !

Αφού γδύθηκε...
φόρεσε το δωδεκάποντο του στριπτιτζάδικου με μία ομολογουμένως χαριτωμένη καλτσούλα με την Hello Kitty και τσουπ, στήθηκε στον φακό για να την αναεβάσει στο twitter! Μόνο η Courtney Stodden μπορεί να τα κάνει αυτά!

Ο Χρήστος Σιμαρδάνης για τη Χρυσή Αυγή

Ο Χρήστος Σιμαρδάνης τοποθετήθηκε στο θέμα της εισόδου της «Χρυσής Αυγής» στο ελληνικό Κοινοβούλιο.

Εξοικονόμηση ενέργειας: η κρίση «πάγωσε» τις επενδύσεις

Η χρηματοπιστωτική κρίση έχει καταστήσει τους ιδιοκτήτες μεγάλων εμπορικών και δημοσίων κτιρίων ιδιαίτερα επιφυλακτικούς σε ό,τι αφορά τις δαπάνες για την υλοποίηση παρεμβάσεων εξοικονόμησης ενέργειας.

Πιέσεις σε Α. Σαμαρά να παραχωρήσει την υποψηφιότητα για πρωθυπουργία

Καθώς, ακριβώς μια εβδομάδα πριν από τις εκλογές, η μάχη ΣΥΡΙΖΑ- ΝΔ για την πρώτη θέση παραμένει αμφίρροπη, κύκλοι των Βρυξελλών και του ελληνικού επιχειρηματικού κόσμου συστήνουν στον πρόεδρο της ΝΔ να δηλώσει, από τώρα, ότι θα επιδιώξει τον σχηματισμό κυβέρνησης ευρύτερης συνεργασίας με άλλον πρωθυπουργό, ακόμη και αν το κόμμα του έρθει πρώτο στις εκλογές.

Γ. Καρατζαφέρης: «εκτός κοινοβουλευτικού, δημοκρατικού τόξου η ΧΑ»


«Η Χρυσή Αυγή, με ενέργειες, πρακτικές αλλά και ρητορική τα τελευταία χρόνια, έχει θέσει εαυτόν εκτός κοινοβουλευτικού, δημοκρατικού τόξου», σημείωσε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Γ. Καρατζαφέρης και κληθείς να σχολιάσει δήλωση του συντονιστή του προεκλογικού αγώνα της ΝΔ στη Βόρεια Ελλάδα, Παναγιώτη Ψωμιάδη, ότι η Νέα Δημοκρατία και η Χρυσή Αυγή είναι αδελφές παρατάξεις, πρόσθεσε: