Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

Δεν θα πιστέψετε πως γυμνάζεται αυτός ο τύπος

Frank Medrano: Οι γυμναστικές ασκήσεις που κάνει ο συγκεκριμένος άνθρωπος είναι σχεδόν εξωπραγματικές…

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ?

Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρο Tshirt και τζιν παντελόνι, όπως επίσης και γυαλιά ηλίου! Εχει τρέλα με τη μουσική και τα ταξίδια.

Θα λίωσετε...Δημοτική μουσική έτσι όπως δεν την έχεις ξαναδεί

Δημοτικά τραγούδια εκτελεσμένα από τον James Brown και άλλους.

Video Φάρσα: γύρισε σπίτι του και όλες οι βρύσες έβγαζαν μπύρα!

Φάρσα: γύρισε σπίτι του και όλες οι βρύσες έβγαζαν μπύρα!Μία παρέα Νεοζηλανδών αποφάσισαν να κάνουν μία επική φάρσα σε ένα φίλο τους καθώς εκείνος έλειπε από το σπίτι.

Όσο εκείνος και η γυναίκα του βρισκόταν εκτός σπιτιού εκείνοι πήγαν και πείραξαν τους υδραυλικούς σωλήνες ώστε κάθε βρύση μέσα στο σπίτι ακόμα και το ντούζ να βγάζει μπύρα! Στο παρακάτω video θα δείτε αρχικά την διαδικασία της φάρσας και λίγο μετά το 5ο λεπτό την αντίδραση του θύματος.

Απόδειξη της ύπαρξης της ψυχής μετά τον θάνατο!

Που πάει η ψυχή όταν πεθαίνουμε;
Ένα θέμα που μας «βασανίζει» καθώς παραμένει ένα από τα άλυτα μυστήρια της ανθρώπινης φύσης. Πολλοί είναι οι άνθρωποι που φτάνοντας πολύ κοντά στο θάνατο βρίσκονται αντιμέτωποι με εμπειρίες που από λίγο έως πολύ είναι κοινές.

Γερμανοί ξεφτιλίζουν την Ελληνική σημαία. Βίντεο

Οι Γερμανοί, αυτή τη φορά το παράκαναν, καθώς σε τηλεοπτική εκπομπή του δικτύου Tele-5, εμφανίστηκε Γερμανός πολιτικός, ο οποίος κρατά την ελληνική σημαία σαν κουρέλι, και ζητά να βγει η χώρα μας από το ευρώ!

Απίστευτο: Δείτε τι κρύβεται πίσω από το αγαπημένο σας χρώμα....

Μετά από πολυετείς έρευνες που έχουν κάνει αξιόλογοι ερευνητές είναι πλέον βέβαιο ότι το αγαπημένο μας χρώμα αποκαλύπτει την προσωπικότητα μας.

Ο καθηγητής ψυχολογίας Max Luscher ενδιαφέρθηκε από φοιτητής για την ψυχολογία του χρώματος, δημιούργησε το ΧΡΩΜΟ ΤΕΣΤ που χρησιμοποιείτε σε πολλές επιχειρήσεις και εργοστάσια για να αξιολογήσουν την προσωπικότητα των υπαλλήλων τους και να τους τοποθετήσουν στην κατάλληλη θέση.

ΚΤΗΝΩΔΙΑ! Κακοποιούσε φρικτά τα ζώα και δημοσίευσε τα “ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ” του στο Facebook!!!

Ένας άντρας στο Μεξικό συνελήφθη με την κατηγορία κακοποίησης ζώων, έπειτα από την ανάρτηση στο προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ενός σοκαριστικού βίντεο αλλά και φωτογραφιών.Στο βίντεο που δημοσίευσε και μπορείτε να δείτε παρακάτω, αφού έδεσε μια γάτα με σχοινί την μετέφερε σε ένα πίτμπουλ το οποίο την κατασπάραξε. Οι εικόνες είναι σκληρές, για αυτό όσοι δεν αντέχετε μην δείτε το βίντεο.

Τι θα γίνει με τα δάνεια αν επιστρέψουμε στη δραχμή!

Βλέπω στη μπλογκόσφαιρα ότι κάποιοι έχουν ανησυχία μεγάλη... Σχετικά με την επιστροφή στη δραχμή και τα δάνεια που οι καταναλωτές οφείλουν στις τράπεζες. Δεν λέω ότι είναι καλό να επιστρέψουμε στη δραχμή. Δεν είμαι όμως και σίγουρος, αν είναι καλό να μείνουμε στο ευρώ με τις συνθήκες που επικρατούν σήμερα…

Μεχρι και τον τιτανικο θα μπορουσες να βυθισεις με τετοιο θεαμα!!!! (Ρια Τσιγα)

<<Ρια Τσιγα>>Πολύ καλή για να ειναι αληθινή!

ΕΣΠΑΣΑΝ ΚΩΔΙΚΟ 250 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΜΕΣΑ ΜΙΑ ΜΥΣΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο διδάσκαλος φοράει ένα φυλακτό με ένα μπλε μάτι στο κέντρο. Ενώπιον του, ένας υποψήφιος γονατίζει στο δωμάτιο υπο το φως των κεριών, και περιβάλλεται από μικροσκόπια κα
Ο διδάσκαλος δίνει ένα κομμάτι χαρτί μπροστά από τον υποψήφιο και τον διατάζει να βάλει ένα ζευγάρι γυαλιά. "Διαβάσε," τις εντολές.