Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

Δέκα καυτές γυναικείες φαντασιώσεις για τις Απόκριες

Δέκα καυτές γυναικείες φαντασιώσεις για τις ΑπόκριεςΊσως δεν το είχατε σκφτεί, αλλά οι Απόκριες κρύβουν ένα μυστήριο, το οποίο μπορεί να βοηθήσει τα επίδοξα ζευγάρια να απελευθερωθούν περισσότερο και να πραγματοποιήσουν τις φαντασιώσεις τους.

Αυτά είναι τα αυτοκίνητα του σχεδιαστή της Apple, Jony Ive

Jony Ive 700x393 Αυτά είναι τα αυτοκίνητα του σχεδιαστή της Apple, Jony Ive Ο άνθρωπος που δίνει σχήμα σε κάθε προϊόν της Apple, τρέφει μεγάλη αγάπη για τα αυτοκίνητα. Στο βιβλίο που κυκλοφόρησε πρόσφατα για τον 47-χρονο Jony Ive, Jony Ive – η ιδιοφυΐα πίσω από τα προϊόντα της Apple, μεταξύ των άλλων που αναφέρει, μιλά και για τα αυτοκίνητα που είχε και έχει στη κατοχή του ο Βρετανός, ο οποίος παρότι λατρεύει τα αυτοκίνητα, δεν ασχολήθηκε ποτέ με τον σχεδιασμό τους. Ξεκίνησε να εργάζεται στην Apple από το 1992, αρχικά ως σύμβουλος και στη συνέχεια ως μόνιμος υπάλληλος της, φτάνοντας πλέον να είναι ο αρχισχεδιαστής της.

Είναι εφικτό να ζήσει κανείς μετά θάνατον, υποστηρίζει με βεβαιότητα κορυφαίος νευροεπιστήμονας

Είναι εφικτό να ζήσει κανείς μετά θάνατον, υποστηρίζει με βεβαιότητα κορυφαίος νευροεπιστήμονας Έχει περάσει τα τελευταία χρόνια της ζωής του μέσα σε ένα εργαστήριο δίχως παράθυρα του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ, κόβοντας εγκεφάλους σε υπερβολικά πολύ λεπτές φέτες.
Σχέδιό του να προσομοιώσει μέσω υπολογιστή έναν τέλεια διατηρημένο εγκέφαλο, τον οποίο εν συνεχεία θα φορτώσει σε ένα ρομποτοειδές σώμα.

H Credit Suisse μας κατηγορεί ότι... πλουτίσαμε εν μέσω κρίσης!

 Να ταράξει τα νερά και να αλλάξει όλα όσα ξέραμε και πιστεύαμε έρχεται η Credit Suisse, η οποία στην έκθεσή της παρουσιάζει στοιχεία σχετικά με την οικονομική κατάσταση των λαών και σύμφωνα με την οποία οι Έλληνες γίναμε... πλουσιότεροι μέσα στην κρίση.
Συγκεκριμένα τα στοιχεία που συνέλεξε η ελβετική τράπεζα πέρασαν από σύγκριση με αυτά που διαθέτει η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα. Έτσι, μελετώντας την καταρρίπτονται τρεις μύθοι:

Κήρυξε πόλεμο στην Ουκρανία ο Πούτιν

 Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην Ουκρανία η οποία βρίσκεται πλέον μία ανάσα από τον πόλεμο.
Το αίτημα του προέδρου της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν για αποστολή στρατευμάτων στη Κριμαία τελικά εγκρίθηκε.
Ο Ρώσος πρόεδρος ζήτησε την έγκριση του κοινοβουλίου για την χρήση των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων στην Κριμαία λόγω της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί στη περιοχή αυτή της Ουκρανίας και "της απειλής για τη ζωή των Ρώσων πολιτών, των συμπατριωτών μας και του προσωπικού των ενόπλων δυνάμεων της Ρωσικής Ομοσπονδίας που βρίσκονται σε ουκρανικό έδαφος".

Οι γιατροί «πάγωσαν» όταν βρήκαν στον εγκέφαλο ενός μωρού...

Οι γιατροί «πάγωσαν» όταν βρήκαν στον εγκέφαλο ενός μωρού...Αμερικανοί γιατροί βρήκαν και αφαίρεσαν από τον εγκέφαλο ενός μωρού τεσσάρων μηνών έναν σπανιότατο όγκο, ο οποίος διέθετε καλοσχηματισχμένα δόντια.

Το μωρό από το Μέριλαντ, που δεν αποκαλύφθηκε το όνομά του, σύμφωνα με τη βρετανική «Ιντιπέντεντ» και το "Live Science", είναι πλέον καλά στην υγεία του, αλλά θα πρέπει να κάνει ορμονική θεραπεία στην υπόλοιπη ζωή του, επειδή ο καρκινικός όγκος είχε ήδη κάνει ζημιά στην υπόφυση του εγκεφάλου, η οποία ελέγχει το ορμονικό σύστημα.
Οι γιατροί υποπτεύθηκαν ότι κάτι δεν πάει καλά, όταν το κεφάλι του μωρού φάνηκε να μεγαλώνει ταχύτερα από ό,τι θεωρείτο φυσιολογικό για την ηλικία του. Η απεικονιστική εξέταση του εγκεφάλου αποκάλυψε έναν όγκο με δομές πολύ όμοιες με αυτές των δοντιών της κάτω γνάθου.