Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Γερμανία-Ιταλία 1-2

Η επιστολή Σαμαρά στους ευρωπαίους: "Δεσμεύομαι για το πρόγραμμα αλλά με αλλαγή του Μνημονίου"

Ο Α Σαμαράς θέτει επίσης το ζήτημα "ορισμένων αναγκαίων τροποποιήσεων του Προγράμματος, ώστε να ελεγχθεί η άνευ προηγουμένου ανεργία και να ανασχεθεί η καταστρεπτική ύφεση στην οποία βρίσκεται η Ελλάδα για πέμπτο συνεχές έτος".
Την πρόθεση της ελληνικής κυβέρνησης να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις που προκύπτουν από την συμφωνία διάσωσης της Ελλάδας επιβεβαιώνει ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στην επιστολή του προς τους αρχηγούς κρατών και κυβερνήσεων της ΕΕ που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα από τις Βρυξέλες.

Δήλωση της Μαρίας Αντωνίου για την επίσκεψη του Οικουμενικού Πατριάρχη κκ. Βαρθολομαίου

Δήλωση της Μαρίας Αντωνίου για την επίσκεψη του Οικουμενικού Πατριάρχη κκ. Βαρθολομαίου

Με αφορμή την επίσκεψη της ΑΘΠ Οικουμενικού Πατριάρχη κκ. Βαρθολομαίου, στην Καστοριά, η Βουλευτής Καστοριάς της Νέας Δημοκρατίας Μαρία Αντωνίου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

7o PHOTOGRAPHY PARTY κερδισατε


                ΣΗΜΕΡΑ PHOTOGRAPHY PARTY!!!!!

Μια εικόνα που σοκάρει από το κέντρο της Αθήνας









Είναι η φωτογραφία της Ελλάδας του δυο χιλιάδες τίποτα...



ΣΟΚ: Χτύπησε με αυτοκίνητο την ερωμένη του άνδρα της και το παιδί της!














Σε έξαλλη κατάσταση, η 38χρονη Κινέζα Zhang Shih πάτησε το γκάζι, περνώντας στην κυριολεξία επάνω από τη μάνα και την κόρη.

Απίστευτο τεστ: Η ηλικία σου με...σοκολατομαθηματικά!













Μην μου πεις την ηλικία σου, πιθανόν να πεις ψέματα -όμως ο Hershey Man την ξέρει!

Οι άντρες που γυμνάζονται έχουν καλύτερες… επιδόσεις!

Οι άντρες ηλικίας γύρω στα 50 που αρχίζουν να 
γυμνάζονται εκτός από τη διαφορά που παρατηρούν στο σώμα τους και τη φυσική τους κατάσταση, αποκτούν ένα ακόμη… όφελος!Έχουν καλύτερη επίδοση στο κρεβάτι, αυξάνεται η ποσότητα σπερματοζωαρίων που παράγουν και έχουν πιο έντονους οργασμούς!

Η πίπη η φακιδομύτη τότε και τώρα...ΣΟΚ!!!!


Μητέρα έκλεινε την 10χρονη κόρη στην ντουλάπα - 15 κιλά ζύγιζε το κορίτσι!

Μητέρα εκλεινε την 10χρονη κόρη στην 
ντουλάπα - 15 κιλά ζύγιζε το κορίτσι Έναν εφιάλτη ζούσε ...

«Να δει τη... γλύκα ο Τσίπρας»











Η Χρυσή Αυγή ευχήθηκε στον Αλέξη Τσίπρα να του ζήσει το μωρό, αλλά παράλληλα σχολίασε την επιλογή να γεννήσει η σύντροφός του σε ιδιωτικό νοσοκομείο.

Σφαγές Ελληνορθόδοξων Χριστιανών στη Συρία από τους ισλαμιστές - Αντίδραση της Ρωσίας

Σφαγές χριστιανών από φανατικούς ισλαμιστές στην συνοικία Καλιντίγια της πόλης Χόμς στη Συρία καταγγέλλονται από καθολικές καλόγριες.

Το μίσος για την Μέρκελ...Φωτογραφίες

Η Άνγκελα Μέρκελ, που ήδη έχει δαιμονοποιηθεί από ΜΜΕ στην Ευρώπη που την παρουσιάζουν σαν ρομπότ-Εξολοθρευτή, θεότητα που τρώει Έλληνες ζωντανούς, έχει γίνει στόχος ενός νέου κύματος βιτριολικών σχολίων για τη στάση της στην κρίση της ευρωζώνης.

"Ψευδή τα στοιχεία της τρόικας"

Παραποιημένα στοιχεία περιέχονται στην έκθεση της μόνιμης αποστολής της τρόικας στην Ελλάδα, που πριν λίγες μέρες είδε το φως της δημοσιότητας και παρουσιάζει το υπουργείο Πολιτισμού & Τουρισμού να έχει προβεί σε αθρόες προσλήψεις κατά τη διάρκεια του 2011, σύμφωνα με τον Σύλλογο Ελλήνων Αρχαιολόγων (ΣΕΑ).

Μπορεί να αρραβωνιάστηκε αλλά μυαλό δεν έβαλε η γνωστή τραγουδίστρια.

Πριν δύο εβδομάδες αρραβωνιάστηκε και τώρα 
φλερτάρει έντονα με τον καλύτερό της "φίλο" στην πισίνα.Προκλητικές ματιές, στενή επαφή, παιχνίδια στο νερό αλλά το μονόπετρο δεν το έβγαλε απο το χέρι της... 

Κείτονταν νεκροί στην άκρη του δρόμου

Κείτονταν νεκροί στην άκρη του δρόμουΠερισσότερες από 40 σοροί λαμεταναστών βρέθηκαν σε αυτοκινητόδρομο στην Τανζανία

H 19χρονη Χρ. Αθανασούλη είναι η πρώτη των πρώτων στις πανελλαδικές...

Με 19.883 μόρια, η Χριστίνα Αθανασούλη
δικαίως μπορεί να χαρακτηριστεί από τους «πρώτους των πρώτων». Είναι ήδη αποφασισμένη πως θέλει να...
 σπουδάσει μαθηματικά. Με πολύ διάβασμα και σύστημα, πέτυχε το σκοπό της. Γνωρίζει ότι οι δυσκολίες στο μέλλον θα είναι πολλές. Ωστόσο, δηλώνει αποφασισμένη να πετύχει...
Λέει η ίδια: «Μ' αρέσουν πολύ τα μαθηματικά. Πιστεύω πως υπάρχει ζήτηση στην αγορά εργασίας, ενώ είναι μια καλή διέξοδος και για το εξωτερικό αν δεν τα καταφέρω εδώ.
Δεν αποκλείω την εξειδίκευση στην πληροφορική με ένα μεταπτυχιακό στο εξωτερικό, όπου άλλωστε οι συνθήκες είναι πολύ πιο θετικές και για την έρευνα».

katoci.com

Αποζημίωση 58.000 ευρώ για τις γυμνές φωτογραφίες της Scarlett Johansson!

Τα μαλλιά της κεφαλής του θα πληρώσει ο χάκερ που διέρρευσε στο Ίντερνετ γυμνές φωτογραφίες της Scarlett Johansson: σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου, πρέπει να αποζημιώσει την 27χρονη σταρ με 58.000 ευρώ!

Εγκαίνια του "Επισκοπείου" Κοζάνης

Τον Μητροπολιτικό Οίκο Κοζάνης, γνωστό και ως «Επισκοπείο», εγκαινίασε το απόγευμα της Τετάρτης ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος, παρουσία των αρχών και πλήθους κόσμου.

Γ. Βαρουφάκης: Δήλωση ΣΟΚ "Η Ελλάδα έχει τελειώσει"...

Συνέντευξη σοκ του Γιάννη Βαρουφάκη στο ABC (BBC της Αυστραλίας) πριν λίγες μέρες. Σοκάρουν οι απαντήσεις του έγκριτου καθηγητή πιο κάτω:
LEIGH SALES, Παρουσιαστής: Μαζί μας σήμερα από την Αθήνα είναι ο Έλληνας οικονομολόγος Γιάννης Βαρουφάκης.

ΟΤΑΝ ΟΙ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΟΙ ΣΥΝΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΟΛΛΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Σ΄ ΑΥΤΗΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙ

ΟΤΑΝ ΟΙ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΟΙ ΣΥΝΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΟΛΛΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Σ΄ ΑΥΤΗΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΓιατί η Ελλάδα;
Μάριο Βάργκας Λιόσα
Ευχαριστούμε τις εκδόσεις Καστανιώτη για την αποστολή του κειμένου  του Μάριο Βάργκας Λιόσα και αναδημοσιεύουμε από την εφημερίδα «El Pais» το πλήρες άρθρο με τίτλο «Γιατί η Ελλάδα;», σε μετάφραση από τα ισπανικά της Μαργαρίτας Μπονάτσου.

Βλέπετε Κάτι Παράξενο Σε Αυτό Το Βίντεο;

Ένα άγνωστο ιπτάμενο αντικείμενο κατέγραψε ένας επιβάτης αεροσκάφους και το ανέβασε στο διαδίκτυο ζητώντας την βοήθεια των χρηστών για την πιθανή ταυτότητά του.

ΣΟΚ: Συγκλονιστικά Λόγια 19χρονης Την Ώρα Που Την Κατασπάραζαν Αρκούδες

Mαμά, οι αρκούδες με τρώνε ζωντανή!”, είπε στο τηλέφωνο προς την μητέρα της η 19χρονη Olga Moskalyova από τη Ρωσία, η οποία βρήκε τραγικό θάνατο μαζί με τον πατριό της από τέσσερις αρκούδες που την κατασπάραξαν.

Νησιά του Πάσχα: Επιστήμονες βρήκαν πώς μεταφέρθηκαν τα γιγάντια αγάλματα Μοάι! (βίντεο)

ο μυστήριο παρέμενε άλυτο από το 1722, χρονιά που ανακάλυψαν το νησί Ολλανδοί θαλασσοπόροι.

PHOTOGRAPHY PARTY 397 like ως τωρα (μπραβο)!!!!!

26χρονη Ανορεξική Μητέρα Φοράει Ίδια Ρούχα Με Την 7χρονη Κόρη Της!

Μια 26χρονη μητέρα από το Μάντσεστερ, η οποία πάσχει από νευρική ανορεξία δηλώνει υπερήφανη που φοράει το ίδιο νούμερο ρούχα με την κόρη της…αν και λίγους μήνες πριν παραλίγο να χάσει την ζωή της.

Πασίγνωστη Ελληνίδα με αμαρτωλό παρελθόν σε ολόγυμνες φωτογραφήσεις με αποκαλυπτικό μαγιό και αιθησιακές πόζες στην παραλία!

Πασίγνωστη Ελληνίδα με αμαρτωλό παρελθόν σε ολόγυμνες φωτογραφήσεις με αποκαλυπτ αλήθεια είναι πως έχουμε συνηθίσει να την παολαμβάνουμε ολόγυμνη, αλλά οι τελευταίες της φωτογραφίες με μαγιό, μας έχουν αφήσει άφωνους!

Το Πιο Διάσημο Μοντέλο Στις ΗΠΑ Είναι Ίδιο Η Barbie!!!

Η 2χρονη Ira Brown είναι ήδη ένα διάσημο παιδικό μοντέλο στις ΗΠΑ, αφού οι γονείς της αποφάσισαν να την ντύνουν και να την μακιγιάρουν σαν κούκλα barbie…προφανώς αδιαφορώντας για τις αρνητικές συνέπειες που μπορεί να έχει όλο αυτό στο μέλλον του παιδιού τους…

Δίδυμα αγοράκια βγήκαν κρυφά από το σπίτι της γιαγιάς τους και πνίγηκαν στην πισίνα

Δίδυμα αγοράκια πνίγηκαν σε πισίναΟι αρχές του Grand Prairie στο Τέξας ερευνούν τις συνθήκες θανάτου δύο δίδυμων αγοριών ηλικίας τεσσάρων ετών, τα οποία πνίγηκαν στην πισίνα στην αυλή της γιαγιάς τους.

Δεν είναι αυτό που νομίζεις...

λοι έχουμε ακούσει άπειρες φορές την ατάκα ''Δεν είναι αυτό που νομίζεις''
.Στην συγκεκριμένη περίπτωση όμως η φράση αυτή είναι κυριολεκτική....

Απίστευτη αγγελία... απελπισμένου παντρεμένου!

Μια απίστευτη αγγελία κυκλοφορεί στο Facebook και δείχνει την… απελπισία ενός παντρεμένου!.. XAXAXAXAXAXAXAXAXAXXAXA!!!!!!!!!!!
Η αγγελία προφανώς δεν είναι αληθινή αλλά το περιεχόμενο της ρεαλιστικό και αστείο!

Κινητές μπυραρίες στο Άμστερνταμ!!! [PHOTOS]

Τι μυαλό! Έναν πρωτότυπο τρόπο βρήκαν οι λάτρεις της μπίρας και του ποδηλάτου στο Άμστερνταμ της Ολλανδίας προκειμένου να συνδυάσουν τις δύο μεγάλες τους αγάπες: μπίρα και ποδήλατο!  Οι πρώτες «κινητές μπιραρίες» έκαναν την εμφάνισή τους στο κέντρο της πόλης, κλέβοντας αμέσως τις εντυπώσεις. Τα γνωστά πλέον «beer bike» κυκλοφορούν παντού στους δρόμους, αποτελώντας αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας.