Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Και σήμερα PHOTOGRAPHY PARTY στο BOUDOIR (δείτε την νικήτρια φώτο της προηγουμένης!

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΤΑΝ ΦΟΒΕΡΟ,ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ..ΦΟΡΕΣΤΕ ΤΟ ΩΡΑΙΟΤΕΡΟ ΣΑΣ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΚΑΙ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΘΕΙΤΕ ΣΤΟ CLUB ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΑΓΑΠΑΜΕ!!!
Υ.Γ.1.ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΟΣΟ ΓΕΛΟΙΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!
SO,COME AND SMILE!!!

LAST LADIES NIGHT SENSO CLUB........

Κάθε Πεμπτη, λοιπόν, η διασκέδαση στο SENSO CLUB είναι... γυναικεία υπόθεση και είστε όλες καλεσμένες (εννοείται ότι επιτρέπονται και αγόρια, που εξορισμού κάνουν ένα γυναικείο πάρτι ακόμα καλύτερο!). με μουσικές που θα σας ξεσηκώσουν - ό,τι πρέπει δηλαδή για να ξεδώσετε με την παρέα σας! 

Σημειώστε ότι η είσοδος είναι δωρεάνμε το 1 ποτό 

Η top γυμνάστρια γιόγκας με διαφορά… στήθους!

Μόνο τα εξωτερικά της προσόντα να προσέξει κανείς, την ανακηρύσσει αμέσως Νο.1 με διαφορά…
στήθους!  Θεά η κοπέλα! Απολαύστε την να κάνει τις ασκήσεις της στο φυσικό περιβάλλον!

Θα χαθούν 100 εκατ. ζωές λόγω κλίματος έως το 2030

Πάνω από 100 εκατομμύρια άνθρωποι θα χάσουν τη ζωή τους και η παγκόσμια οικονομική ανάπτυξη θα μειωθεί κατά 3,2% του ΑΕΠ έως το 2030 αν 

ΤΑ 12 ΠΙΟ ΧΟΝΤΡΑ ΖΩΑ

Fat_animals01Νομίζατε ότι μόνο οι άνθρωποι είναι λαίμαργοι και παχουλοί. Δείτε σε φωτογραφίες 12 υπέρβαρα ζώα,
  

Ο θρύλος του Τουταγχαμών

Ο Τουταγχαμών, σήμερα, είναι αναμφισβήτητα ο πιο γνωστός Φαραώ της Αιγύπτου. Ωστόσο, πριν από την ανακάλυψη του τάφου του στην Κοιλάδα των Βασιλέων δεν ήταν παρά μόνο...
μια μικρή μορφή της 18ης Δυναστείας.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Δε μπορεί να κοιμηθεί γιατί θα πεθάνει!

B2FA7DD571F94BC52BFC6D26A965600A ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Δε μπορεί να κοιμηθεί γιατί θα πεθάνει!Πέφτει για ύπνο μόνο με αναπνευστική συσκευή…

Η εκδίκηση της απατημένης συντρόφου - Μη σου τύχει..


Χτυπάει εκεί που πονάει ο άντρας

Ολυμπιονίκης στην κολύμβηση κυκλοφορεί σέξι ημερολόγιο!

Ολυμπιονίκης στην κολύμβηση κυκλοφορεί σέξι ημερολόγιο! Ποζάροντας βρεγμένος και σχεδόν σε όλες τις φωτογραφίες ημίγυμνος, ο γνωστός Ολυμπιονίκης

Η εξουσία μειώνει το στρες


Μια αμερικανική μελέτη που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό περιοδικό «Proceedings of the National Academy of Sciences»  αποκαλύπτει ότι οι προϊστάμενοι βιώνουν λιγότερο στρες από τους υφισταμένους τους. Μέχρι τώρα πιστευόταν το αντίθετο, ότι δηλαδή τα διευθυντικά στελέχη βίωναν μεγαλύτερο άγχος και στρες, άλλωστε αυτός ήταν ένας από τους λόγους που αμείβονταν πολύ περισσότερο, αφού είχαν την ευθύνη της δουλειάς όλο το 24άωρο.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!Γάτα κάθεται σε καρέκλα και τρώει το φαγητό της με πηρούνι!!!VIDEO



Μπορείτε να βρείτε σε 30” το ζευγάρι που “το κάνει” δημόσια; (pic)

κοπέλα μια φωτογραφία πήγε να βγει… αλλά το ζευγάρι στο πλήθος έκλεψε την παράσταση... Μπορείτε να το διακρίνετε;;;


Ο Τάνικλιφ πήγε ταμείο τον πατέρα του!

tunnicliffeΟ Μικ Τάνικλιφ έγινε κατά 10.000 λίρες πλουσιότερος αφού είχε στοιχηματίσει πως ο γιος του, Ράιαν, κάποια στιγμή θα αγωνιζόταν με τη Μάντσετσερ Γιουνάιτεντ.

Πουλήθηκαν ήδη 5 εκατ. iPhone 5

Πουλήθηκαν ήδη 5 εκατ. iPhone 5Συνολικά 5 εκατομμύρια συσκευές iPhone 5 έχει
πουλήσει η Apple από την Παρασκευή, την ημέρα που το νέο πρoϊόν της εταιρείας διατέθηκε για 

Φρίκη! Μάνα Σκότωσε Τα 5 Παιδιά Της

Σοκ έχει προκαλέσει στη Γερμανία και ολόκληρο τον κόσμο η αποκάλυψη ότι μια 28χρονη γυναίκα απ’ την πόλη Χούζουμ είναι υπεύθυνη για τον θάνατο των παιδιών της.

Claydee: 'Οι γονείς μου είναι από την Αλβανία'

Την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου στις 20:00, ο Γιώργος Σατσίδης υποδέχεται στην αγαπημένη εκμπομπή «Movies & Stars» τον Claydee και τη star Michelle Rodriguez σε δύο αποκαλυπτικές συνεντεύξεις που θα συζητηθούν, ενώ μας φέρνει τα πιο hot νέα από το χώρο της 7ης τέχνης.

Παλέψτε την κατάθλιψη με 10 καθημερινά κόλπα


Η κατάθλιψη χωρίς αμφιβολία είναι μία «πονηρή» ασθένεια που αφορά σε όλο και περισσότερους ανθρώπους. Εκτός όμως από τη φαρμακευτική αγωγή που κάποιος μπορεί να ακολουθεί υπάρχουν και μικρά καθημερινά «κόλπα»...

Audi Q2 concept στο Παρίσι;



perierga.gr - Κάτι περισσότερο από μια απλή εικόνα...

Με μια φωτογραφική μηχανή στο χέρι, ο ανώνυμος φωτογράφος του κόσμου απαθανατίζει σκηνές που ξεχωρίζουν είτε γιατί μεταφέρουν μηνύματα στους θεατές είτε επειδή παρουσιάζουν το μεγαλείο του κόσμου που ζούμε και την ομορφιά της φύσης, όπως δεν την έχουμε ξαναδεί. Ζώα και άνθρωποι γίνονται χωρίς να το θέλουν οι μεγάλοι «πρωταγωνιστές» της εικόνας και τη «μεταμορφώνουν» σε μια ασυνήθιστη φωτογραφία…

Εντυπωσιακές… γιρλάντες με υλικά της φύσης!

perierga.gr - "Προσωρινή" τέχνη με υλικά της φύσης!

«Λατρεύω τη φύση και το μεγαλείο της δημιουργίας της. Η τοποθέτηση των φύλλων στα κλαδιά, οι καρποί στους βλαστούς, τα πέταλα των λουλουδιών στα σωστά σημεία υποδηλώνουν πως η φύση είναι ένας εξαιρετικός καλλιτέχνης που φτιάχνει αψεγάδιαστα έργα τέχνης», λέει η καλλιτέχνις από την Αριζόνα Kathy Klein.

Τα ακάρεα που ζουν στο στρώμα σε μεγέθυνση!

perierga.gr - Τα ακάρεα που ζουν στο στρώμα σε... μεγέθυνση!

Μοιάζουν με τέρατα από κάποια ταινία επιστημονικής φαντασίας όμως δεν είναι τίποτα άλλο από μικροσκοπικά ακάρεα που ζουν και πολλαπλασιάζονται στα στρώματα και τα κρεβάτια μας, προκαλώντας συχνά σημαντικές αλλεργίες.

Ταξί μετατρέπει το θόρυβο των δρόμων σε μελωδία!

perierga.gr - Ταξί μετατρέπει το θόρυβο των δρόμων σε μελωδία!

Ο μουσικός και σχεδιαστης Yuri Suzuki βρίσκεται πίσω από αυτό το πρωτότυπο project, που φέρει την ονομασία «Sound Taxi» και κυκλοφόρησε πριν από μερικές ημέρες στους δρόμους του Λονδίνου, δημιουργώντας ποικίλες αντιδράσεις στους περαστικούς.