Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

Ραγίζουν καρδιές: Συγκλονίζει το μήνυμα της κόρης του Paul Walker!

Ραγίζουν καρδιές: Συγκλονίζει το μήνυμα της κόρης του Paul Walker!    Έρχεται κάποια στιγμή ποι νοιώθεις ότι δεν έχεις κάτι να πεις.
Τα λόγια που έγραψε η αγαπημένη κόρη του τσακίζουν και τους πιο σκληρούς!
Δείτε τι του έγραψε το αγγελούδι του:

Αν έχεις τύχη διάβαινε στον αχυρώνα, όπου ενα ζευγάρι βρήκε θησαυρό 36 εκ. δολαρίων εντελώς τυχαία! Δείτε φωτογραφίες με τις αντίκες

Απέναντι σε ένα απίστευτο θέαμα ήρθε ένα ζευγάρι Αμερικάνων, όταν άνοιξε για πρώτη φορά το νέο του σπίτι στην Πορτογαλία. Ο αχυρώνας που βρισκόταν μέσα στη φάρμα που αγόρασαν περιείχε έναν θησαυρό, αξίας 36.000.000 δολαρίων, όπως γράφει το Monopoli.gr.

Paul Walker: «Η Ελλάδα είναι το μέρος μου. Η κόρη μου είναι κατά ένα τέταρτο Ελληνίδα»

diaforetiko.gr : sxsw rodriguez walker 510x510 Paul Walker: «Η Ελλάδα είναι το μέρος μου. Η κόρη μου είναι κατά ένα τέταρτο Ελληνίδα»Ο Paul Walker με τα γαλάζια μάτια και το γλυκό χαμόγελο, γεννημένος στις 12 Σεπτεμβρίου 1973 στην Καλιφόρνια,  είχε μια κόρη 16 ετών, την Meadow Rain Walker, η οποία κατά το ήμισυ είναι Ελληνίδα όπως είχε αποκαλύψει ο ηθοποιός σε συνέντευξη του.

Δείτε την πρώτη δήλωση του Βιν Ντίζελ για το θάνατο του φίλου του Πολ Γουόκερ

Ο ένας μετά τον άλλο οι αστέρες του Hollywood 
εκφράζουν την θλίψη τους για τον άδικο χαμό του Πολ Γουόκερ, ο οποίος έχασε τη ζωή του τα ξημερώματα της Κυριακής σε αυτοκινητικό δυστύχημα στην Καλιφόρνια.
Όπως είναι φυσικό, από εκείνα που ξεχωρίζουν είναι τα μηνύματα που έγραψε ο συμπρωταγωνιστής και φίλος του Αμερικανού ηθοποιού, Βιν Ντίζελ, ο οποίος δείχνει πως δεν μπορεί να πιστέψει πώς συνέβη το τραγικό συμβάν.
Δείτε τι έγραψε ο Βιν Ντίζελ 

Οταν ο Αγαμέμνων χouφτωνε ''αέρα πατέρα'' on air τη Σκορδά!

ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ VIDEO: Όταν ο Αγαμέμνων... ΧΟΥΦΤΩΝΕ "αέρα πατέρα" ΟΝ AIR τη ΣΚΟΡΔΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΗΘΟΥΣ...!!!

Video: Στην Autobahn μπορεί να πας 300 χλμ/ώρα, αλλά ένα Audi RS6 σεπερνά σαν σταματημένο

audi rs6 700x382 Video: Στην Autobahn μπορεί να πας 300 χλμ/ώρα, αλλά ένα Audi RS6 σε περνά σαν σταματημένο
Σε ένα κομμάτι της Γερμανικής Autobahn, εκεί όπου δεν υπάρχουν όρια ταχύτητας, μπορείς να κινηθείς με την τελική ταχύτητα του οχήματος  σου, όπως ο οδηγός αυτής της μοτοσυκλέτας που κινείται με 300 χλμ/ώρα, αλλά ένα Audi RS6 Avant, είναι κατά πολύ γρηγορότερο από αυτό.



Οι 10 ΓΥγυναικείες ατάκες που άλλαξαν την ροή της ιστορίας!

diaforetiko.gr : d97a7c4acf46f116ea23b7cbc6cb288c XL 600x389 Οι 10 ΓΥγυναικείες ατάκες που άλλαξαν την ροή της ιστορίας!- «Μωρό μου; Να σου καθαρίσω ένα μηλαράκι;» – Εύα…
- «Και μην τολμήσεις να έρθεις αν δεν μου βρεις την ενυδατική κρέμα που σου έγραψα στον πάπυρο» – Πηνελόπη

Έλληνας ομογενής διαφημίζει την Ελλάδα σε όλο τον πλανήτη με τις ταινίες του στο Youtube (Εξαιρετικό βίντεο που πρέπει να Δείτε)

Την Ελλάδα σε όλο τον πλανήτη διαφημίζει με τον καλύτερο τρόπο ένας ομογενής ο οποίος με τις ταινίες του επιθυμεί στην αύξηση της τουριστικής κίνησης προς…

την χώρα μας.
Ο Βασίλης Πασιούδης είναι παραγωγός ταινιών μικρού μήκους και Έλληνας του εξωτερικού καθώς μοιράζει τον χρόνο του σε Αυστραλία, ΗΠΑ αλλά και Ελλάδα. Μάλιστα η τελευταία του ταινία Santorini: Freedom Island έχει δεχθεί πάνω από 500.000 επισκέψεις στο Youtube.
«Θέλω οι επισκέπτες να μένουν εκεί περισσότερο καιρό και να την ανακαλύπτουν και οι ίδιοι», λέει ο ίδιος. Ο κ. Πασιούδης τονίζει πως οι ταινίες του αποτελούν και απάντηση στην αρνητική δημοσιότητα που δέχθηκε η χώρα τα τελευταία χρόνια. «Καθώς πολλοί νέοι εγκαταλείπουν την Ελλάδα εγώ πηγαίνω εκεί και επιμένω. Θέλω να συμβάλω όσο μπορώ στην ανόρθωσή της» συμπληρώνει.

Σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα ο Paul Walker του Fast and Furious

Paul Walker Wallpaper paul walker 25716655 1024 768 700x525 Ο Paul Walker σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα [w/video]Είμαι στη πολύ δυσάρεστη θέση να αναφέρω ότι ο γνωστός σε όλους μας ηθοποιός Paul Walker, πρωταγωνιστής στις ταινίες Fast and Furious, είναι νεκρός έπειτα από τροχαίο ατύχημα που είχε στη Valencia της Βόρειας Καλιφόρνια χθες Σάββατο απόγευμα.

Είναι όντως η καλύτερη φάρσα που έγινε ποτέ! (βίντεο)

diaforetiko.gr : 800px Pranks A Lot 600x400 Είναι όντως η καλύτερη φάρσα που έγινε ποτέ! (βίντεο)Μια πολυπληθής ομάδα Γιαπωνέζων χαρίζει άφθονο γέλιο με την εφευρετικότητά της.
Πολύ καλά σχεδιασμένες φάρσες σε ανύποπτους περαστικούς.

ΣΑΛΟΣ με αγγελιά ΕΛΛΗΝΑΡΑ... Ζητάει καμαριέρα και να την πληρώνει σε...ΕΙΔΟΣ!

Η αγγελία του ξενοδόχου δημοσιεύθηκε σε τοπική εφημερίδα και προκαλεί θύελλα αντιδράσεων.
- ''Αποτυπώνει πλήρως την κατάσταση που επικρατεί στην αγορά εργασίας'' λέει η ΓΣΕΕ στο NewsIt
- Η υπόθεση ξεσκεπάζει άλλες παρόμοιες που έρχονται από βενζινάδικο και αντιπροσωπεία αυτοκινήτων
- Δείτε την αγγελία και διαβάστε τις προτάσεις ιδιοκτητών που χρωστούσαν δεδουλευμένα σε υπαλλήλους

Η άσκηση έχει οφέλη και όταν αρχίζει σε μεγάλη ηλικία

askhsh hlikivmenoiΜια μελέτη που έγινε από Βρετανούς επιστήμονες και δημοσιεύθηκε το επιστημονικό περιοδικό English Longitudinal Study of Aging, έδειξε ότι τα άτομα που γυμνάζονται συστηματικά, ακόμα και όταν έχουν αρχίσει την άσκηση σε μεγάλη ηλικία, μπορούν να μειώσουν σημαντικά τον κίνδυνο για διάφορες χρόνιες ασθένειες.

Αδυνάτισμα με γονιδιακό τσιπ!

Ένα τσιπ το οποίο περιέχει δύο γονίδια θα εμφυτεύεται στο χέρι θα μπορεί να ελέγχει το σωματικό βάρος δίνοντας σήμα κορεσμού της πείνας. Μ’ αυτόν τον τρόπο Ελβετοί επιστήμονες από το τμήμα Βιοτεχνολογίας του Ομοσπονδιακού Ινστιτούτου Τεχνολογίας της Ζυρίχης πιστεύουν ότι κάποιοι άνθρωποι θα μπορέσουν να αδυνατίσουν.
Οι ειδικοί πιστεύουν ότι μέσα στα επόμενα 5-10 χρόνια, θα έχουν αναπτύξει μια εκδοχή του τσιπ αδυνατίσματος με πολύ μικρό μέγεθος ώστε να μπορεί να εμφυτευθεί στο χέρι ανθρώπων που επιθυμούν να χάσουν βάρος.

Ισπανικό τραγούδι… με εντελώς ελληνικές λέξεις! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα ισπανικό τραγούδι με τίτλο «Mi Ultimo Tango en Atenas» οι στίχοι του οποίου περιέχουν μόνο λέξεις με ελληνικές ρίζες σαρώνει στα ελληνικά social media. Πρόκειται για ένα τραγούδι που εμπνεύστηκε ο Αργεντίνος συνθέτης Daniel Armando, όταν είδε σε ένα βιβλιοπωλείο στην Κούβα ένα βιβλίο με τίτλο: «Οι 17.000 Ελληνικές λέξεις στην Ισπανική γλώσσα».

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ – Δείτε τι συμβαίνει όταν δυο μαϊμούδες πληρώνονται άνισα για την ίδια δουλειά; (Βίντεο)

Το ζήτημα είναι απλό και περιγράφεται με μια λέξη: ανισότητα. Ποιος είπε ότι δεν την καταλαβαίνουν τα ζώα; Το πείραμα είναι απλό αλλά εντυπωσιακό: δυο μαϊμουδάκια από το ίδιο κοπάδι που γνωρίζονται μεταξύ τους. Οι ερευνητές τα βάζουν σε δυο διπλανά κλουβιά ώστε να μπορούν να βλέπουν το ένα το άλλο. Τους αναθέτουν ένα απλό καθήκον: να δίνουν σε μια ερευνήτρια μια πέτρα. Κάθε φορά που δίνουν την πέτρα παίρνουν μια αμοιβή: ένα κομματάκι αγγούρι.

Ξέρετε ποιες βιταμίνες και θρεπτικά συστατικά περιέχει ένα αυγό;

diaforetiko.gr : Jaje 600x425 Ξέρετε ποιες βιταμίνες και θρεπτικά συστατικά περιέχει ένα αυγό;Πολλοί τα «κατηγορούν» ότι συμβάλλουν στην αύξηση της χοληστερόλης, ενώ άλλοι θεωρούν αυτή την άποψη «μύθο». Το σίγουρο είναι πως τα αυγά περιέχουν πολλά και σημαντικά θρεπτικά συστατικά, που βοηθούν στην καλή μας υγεία.

Μοναδικά ταξίδια με τρένο σε χειμωνιάτικα, παραμυθένια τοπία!

diaforetiko.gr : χιονιας 600x309 Μοναδικά ταξίδια με τρένο σε χειμωνιάτικα, παραμυθένια τοπία!Από τη Γερμανία, μέχρι την Αυστρία, την Ελβετία και την Ιταλία, υπέροχες διαδρομές με τρένα, φέρνουν τα Χριστούγεννα ακόμη πιο… κοντά.
Τι κι αν στην Ελλάδα δε μπορούμε να απολαύσουμε τα σιδηροδρομικά ταξίδια όσο θα θέλαμε (με ελάχιστες εξαιρέσεις όπως ο οδοντωτός στα Καλάβρυτα). Στην Ευρώπη, προσφέρονται διαδρομές με τρένο, που διασχίζουν τοπία εκπληκτικής ομορφιάς, ανάμεσα σε ποτάμια, χιονισμένα βουνά και παραμυθένια κάστρα.
Η περίοδος πριν τα Χριστούγεννα, προσφέρεται με το παραπάνω για οργανώσετε ένα τέτοιο ταξίδι.

Η Καστοριά στα λευκά (φωτογραφίες)

1465266_10202138230792858_1261754628_nΦωτογραφίες από τον χιονισμένο νομό Καστοριάς. Οι φωτογραφίες είναι από φίλους του Fouit.gr.

Η Lamborghini Cabrera θα παρουσιαστεί μέσα στο 2014, όλες οι λεπτομέρειες πριν τα Χριστούγεννα

lamborghini cabrera renderings 2 700x293 Η Lamborghini Cabrera θα παρουσιαστεί μέσα στο 2014, όλες οι λεπτομέρειες πριν τα ΧριστούγενναΗ ώρα της αντικαταστάτριας της Gallardo πλησιάζει με ταχύς ρυθμούς. Μετά από το πρώτο teaser του νέου ιταλικού supercar που διάβασες χθες, ήρθε να επιβεβαιώσει τη παραπάνω είδηση ένας εκπρόσωπος της Lamborghini, δηλώνοντας ότι θα παρουσιαστεί μέσα στο 2014.