Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

Αύριο Κυριακή ανοιχτά το κατάστημα ΒΗΜΑ ΒΗΜΑ απο της 11:00 εώς της 18:00 με ένα δεκαήμερο εκπτώσεων εώς της 10 Νοεμβρίου 2013.

Αλβανία: Άγνωστη επιδημία «θερίζει» τους χασισοκαλλιεργητές στο Λαζαράτι

Συνολικά 700 άνθρωποι έχουν νοσηλευθεί από τον Ιούνιο από συνέπειες που είχε στην υγεία τους το φύτεμα, η συγκομιδή, η επεξεργασία και η συσκευασία της κάνναβης

Τα πέντε στοιχειωμένα ξενοδοχεία της Ευρώπης που κάνουν τους προληπτικούς να αλλάζουν κατεύθυνση [εικόνες]

Κι όμως μπορεί πολύς κόσμος να τα επισκέπτεται κάθε χρόνο αλλά δεν είναι λίγοι εκείνοι που και στο άκουσμα μόνο των θρύλων αυτών των ξενοδοχείων αλλάζουν χρώμα.

Για τους ατρόμητους ωστόσο ταξιδιώτες, το trivago δημοσίευσε την ιστορία των πιο τρομακτικών ξενοδοχείων της Ευρώπης. Αν λοιπόν θεωρείτε τον εαυτό σας ατρόμητο γεμίστε τις βαλίτσες σας σκόρδα κι επισκεφτείτε τα.

Γέμισε μια πισίνα με... Coca Cola!

Ο εκκεντρικός Αμερικανός καλλιτέχνηςMike Bouchet, που ζει και εργάζεται στην Καλιφόρνια, παρασκευάζει μόνος του Coca Cola από το 2004, επιτυγχάνοντας έναν τύπο αναψυκτικού δικής του σύνθεσης, το οποίο, όμως, δεν το πίνει αλλά το χρησιμοποιεί ως βασικό υλικό των τρελών καλλιτεχνικών ανησυχιών του!

Σοκαριστικές φωτογραφίες διδύμων: Έτσι γίνονται όσοι καπνίζουν!

Όλοι γνωρίζουμε πως το κάπνισμα αυξάνει το ρυθμό γήρανσης του δέρματος. 
Τώρα έχουμε την ευκαιρία να το διαπιστώσουμε και ιδίοις όμμασι, χάρη σε μια έρευνα που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα από μια ομάδα πλαστικών χειρούργων. Οι επιστήμονες φωτογράφησαν 70 ζευγάρια διδύμων, με σχεδόν πανομοιότυπα χαρακτηριστικά του προσώπου. Βασικό κριτήριο επιλογής ήταν ο ένας δίδυμος να είναι καπνιστής, ενώ ο άλλος όχι.

“Ταξιδεύοντας” με τον Γιώργο Σαμπάνη στα Χανιά (φωτο- video)

Taksideyontas Giwrgos Sampanis xristos nezosΣτο τιμόνι ο Χρήστος Νέζος.
Το beach party του Γιώργου Κανατάκη στην Κρήτη ήταν η αφορμή για να στηθεί η εκπομπή«Ταξιδεύοντας». Ο Γιώργος Σαμπάνης βρέθηκε κοντά στον φίλο του, γνωστό επιχειρηματία της περιοχής (που συμμετείχε μάλιστα και στο video clip του καλλιτέχνη), και παράλληλα έκανε ποδαρικό στον Χρήστο Νέζο γι’ αυτήν τη σεζόν.

ΣΟΣ:Κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για αυτό που περιέχει το αίμα των Ελλήνων - Μας δολοφονούν ομαδικά!

ΣΟΣ:Κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για αυτό που περιέχει το αίμα των Ελλήνων - Μας δολοφονούν ομαδικά!To HN έχει ασχοληθεί επισταμένως στο παρελθόν με το θέμα των chemtrails, δημοσιεύοντας στοιχεία σχετικά με το παρασκήνιο πίσω από την εφαρμογή τους και τις σοβαρότατες επιπτώσεις στην υγεία
των ανθρώπων…

Tα 10 τοπ αξεσουάρ του χειμώνα!!!!

nΟκαιρός άλλαξε απότομα και για να μην ψάχνετε αγχωμένες τι να φορέσετε και πώς να τα συνδυάσετε το φετινό φθινόπωρο – χειμώνα μαζέψαμε τα 10 τοπ ρούχα και αξεσουάρ που πρέπει να έχετε στη ντουλάπα σας για να πετύχετε τους καλύτερος και πιο μοδάτους συνδυασμούς.

ΕΙΚΟΝΑ – ΣΟΚ Η πρώτη φωτογραφία με ένα από τα θύματα της άγριας δολοφονικής επίθεσης κάνει ήδη τον γύρο του διαδικτύου…

nekrosΗ πρώτη φωτογραφία με ένα από τα θύματα της άγριας δολοφονικής επίθεσης κάνει ήδη τον γύρο του διαδικτύου…