Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Ποιο είναι το φυσικό γιατρικό της αϋπνίας;

Bαρεθήκατε να στριφογυρίζετε τα βράδια; Δοκιμάστε το διαλογισμό!

Με τα μάτια ενός σέξι κοριτσιού... (NEW photos)

Έχετε αναρωτηθεί τι βλέπουν τα κορίτσια με τα μάτια τους. Αυτή η συλλογή έρχεται να απαντήσει ακριβώς σ' αυτό το ερώτημα. Βλέπουμε επιτέλους, τι βλέπουν τα κορίτσια όταν κοιτάνε τους εαυτούς τους... και φυσικά διαλέξαμε τους καλύτερους "εαυτούς..."

7 τροφές που μπορεί να μας… ξεγελάσουν

Συνηθισμένες τροφές που τρώμε κάθε μέρα μπορεί να περιέχουν συστατικά που δεν θα έπρεπε, σύμφωνα με μελέτη που δημοσιεύεται στο «Journal of Food Science», καθώς μερικές εταιρείες αντικαθιστούν με παράνομο τρόπο ένα σημαντικό συστατικό μιας τροφής με κάτι λιγότερο ακριβό. Και τα κορυφαία επτά πιο συχνά νοθευμένα τρόφιμα είναι εκείνα 

8 απίθανοι τρόποι για να πουν τα πουλιά «σ’ αγαπώ»!

perierga.gr - 8 απίθανοι τρόποι για να πουν τα πουλιά "σ' αγαπώ"!Είναι πραγματικά εκπληκτικός ο τρόπος που χρησιμοποιούν διάφορα είδη πτηνών στη φύση προκειμένου να εκφράσουν τα συναισθήματά τους στο θηλυκό και να το τραβήξουν κοντά τους. Από το χορό αλά Μάικλ Τζάκσον μέχρι την επίδειξη των… ποδιών και του εντυπωσιακού φτερώματός τους, το πώς λένε το «σ’ αγαπώ» τα πτηνά έχει μεγάλο ενδιαφέρον!

Τεράστιες αράχνες στην ταράτσα!

perierga.gr - Αράχνες στην ταράτσα!Ο καλλιτέχνης και εικονογράφος Marlin Peterson ανέλαβε να δημιουργήσει μια τοιχογραφία στην πόλη, για λογαρισμό της Πολιτείας της Ουάσιγκτον και στα πλαίσια ενός project που αποβλέπει στον εξωρραϊσμό των αστικών περιοχών.

Είχε στο στομάχι της σχεδόν δύο κιλά… τρίχες!

Επιτυχημένη επέμβαση σε 19χρονη στην Ινδία.. 

Όταν μία 19χρονη στην Ινδία παραπονέθηκε πως δεν μπορούσε να πιει και να φάει για μέρες, οι γιατροί εξέτασαν τι συνέβαινε στο στομάχι της. Προς μεγάλη τους έκπληξη βρήκαν ανάμεσα στο στομάχι και το λεπτό έντερο της κοπέλας έναν όγκο από τρίχες και κιμωλία με βάρος σχεδόν 2 κιλά!

«Περίπου 100 εκατ. θα ξοδέψει η Ελλάδα για πίστα F1»

Παρά τα στοιχεία που δείχνουν ότι η Ελλάδα οδεύει
προς το έκτο έτος ύφεσης, η κυβέρνηση προχωρά με την κατασκευή πίστας Formula 1 στην Χαλανδρίτσα... κοντά στην Πάτρα, σχολιάζει η εφημερίδα Telegraph, μετά την ανακοίνωση ότι το υπουργείο Ανάπτυξης υπέγραψε τη σχετική υπουργική απόφαση για την ένταξη της επένδυσης στην αναπτυξιακό νόμο. Αναμένεται, ωστόσο, η έγκριση από τη Βουλή.

Αυξήθηκαν οι αλλεργίες τα τελευταία χρόνια

Αυξήθηκαν οι αλλεργίες τα τελευταία χρόνια

Αιτία η απώλεια επαφής με πλήθος μικροβίων

Όσο λιγότερο εκτιθέμεθα στα μικρόβια, τόσο περισσότερο αυξάνονται οι αλλεργίες αλλά και οι φλεγμονώδεις νόσοι, υποστηρίζεται σε πρόσφατη έρευνα από τo Διεθνές Επιστημονικό Forum για την Οικιακή Υγιεινή (IFH). Οι ερευνητές καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι η αύξηση των αλλεργιών τα τελευταία χρόνια οφείλεται στο ότι έχουμε χάσει την επαφή με πλήθος μικροβίων που είναι απαραίτητα για την εξέλιξη της άμυνας του ανοσοποιητικού συστήματος.

Tο σολάριουμ υπεύθυνο για το 5% των καρκίνων του δέρματος

Σύμφωνα με μια μετα-ανάλυση που βασίστηκε σε ανάλυση 12 προηγούμενων μελετών που περιελάμβαναν συνολικά 80.000 άτομα από έξι χώρες και δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό περιοδικό «British Medical Journal», τουλάχιστον 170.000 περιπτώσεις καρκίνων του δέρματος οφείλονται κάθε χρόνο στο σολάριουμ. Μεταξύ των καρκίνων για τους οποίους είναι υπεύθυνο το σολάριουμ περιλαμβάνονται τα βασικοκυτταρικά καρκινώματα καθώς και τα ακανθοκυτταρικά καρκινώματα – πρόκειται για δύο κοινές μορφές καρκίνου του δέρματος οι οποίες συνήθως δεν είναι απειλητικές για τη ζωή όσο το μελάνωμα.

Η ασπιρίνη ενδέχεται να καθυστερεί την εξασθένηση των νοητικών ικανοτήτων

Ερευνα σουηδών επιστημόνων του τμήματος Ψυχιατρικής Ακαδημίας Σαλγκρένσκα του πανεπιστημίου του Γκέτεμποργκ κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η ασπιρίνη μπορεί να καθυστερήσει την εξασθένηση των νοητικών ικανοτήτων των γυναικών που κινδυνεύουν από έμφραγμα ή εγκεφαλικό. 

Διέσχισε την Αμερική με τα πόδια σε 178 ημέρες!

perierga.gr - Διέσχισε την Αμερική με τα πόδια σε 178 ημέρες!Ο 25χρονος Nick Kleckner πραγματοποίησε ένα ταξίδι 178 ημερών περπατώντας από τη Φλόριντα στην Καλιφόρνια, ξεκινώντας χωρίς νερό, τροφή και χρήματα, στηριζόμενος αποκλειστικά και μόνο στην καλοσύνη των ξένων που του προσέφεραν τρόφιμα και ένα μέρος για να κοιμηθεί.

Oμελετα με ντοματα και βασιλικο του Jamie Oliver


Υλικά: για 4 άτομα

4η Οκτωβρίου: Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων

perierga.gr - 4η Οκτωβρίου: Παγκόσμια Ημέρα των ΖώωνΗ Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων πρωτογιορτάστηκε το 1931 σε ένα συνέδριο περιβαλλοντιστών στη Φλωρεντία, ως ένας τρόπος για την ευαισθητοποίηση κοινού και ειδικών για τα υπό εξαφάνιση ζώα. Από τότε, η γιορτή διευρύνθηκε και περιλαμβάνει όλα τα είδη του ζωικού βασιλείου.

Απολέπιση: Το Α και το Ω για να παραμείνουμε όμορφες

Το μυστικό για να διατηρήσει το δέρμα μας τη νεότητα και την ομορφιά του είναι η απολέπιση. Αποτελεί το πιο σημαντικό βήμα στην περιποίηση τόσο του προσώπου όσο και του σώματος μας και αφορά όχι μόνο τη γυναικεία επιδερμίδα αλλά και την ανδρική. Η διαδικασία της απολέπισης με ένα εξειδικευμένο προϊόν scrub θα απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα από την επιφάνεια του δέρματος, θα ενεργοποιήσει την κυτταρική ανανέωση και θα διασφαλίσει ότι η επιφάνεια του δέρματος αποτελείται από νέα, ενυδατωμένα και αποτελεσματικά κύτταρα.

Να τρώει η μάνα και του παιδιού να μη δίνει!

perierga.gr - Να τρώει η μάνα και του παιδιού να μη δίνει!Η άσκηση συνεχούς πίεσης από τα μικρά παιδιά προς τους γονείς τους συνήθως είναι εξαιρετικά αποδοτική, καθώς οι γονείς αγανακτούν και αναπόφευκτα ενδίδουν στην όποια λογική ή παράλογη απαίτηση των τέκνων τους. Το εικονιζόμενο πανέμορφο αρκουδάκι ίσως να έχει αντίθετη άποψη.

Μια παράλληλη ζωή μέσω Διαδικτύου ζουν οι έφηβοι

Μέλη κοινωνικών δικτύων (facebook, twitter, myspace κλπ) είναι σήμερα το 90% των νέων στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ένα μεγάλο ποσοστό, μεταξύ αυτών...
εκτίθεται καθημερινά μέσω της «διαδικτυακής» οδού σεσοβαρούς κινδύνους.

Απίστευτη τιμωρία σε μικρό κορίτσι από ηλίθιο πατέρα! Δείτε τι έκανε

Ένα μικρό κοριτσάκι έκανε την ανάγκη του στην μπανιέρα, αντί για την τουαλέτα. Κι ο πατέρας της, για να την τιμωρήσει, την έβγαλε φωτογραφία με μία ταμπέλα, στην...
οποία έγραφε "πόσο περήφανη είναι" γι' αυτό που έκανε και τη δημοσίευσε στο διαδίκτυο.

16 τρόποι να δώσεις κίνητρα στον εαυτό σου όταν σε έχει πάρει από κάτω

διαβάζουμε στο zenhabits.gr

Ακόμα και οι πιο αισιόδοξοι μπορεί να νιώσουμε απαισιόδοξα κάποιες φορές. Βασικά, είναι φορές που νιώθουμε τόσο πεσμένοι, που ακόμα και το να ...

σκεφτούμε να κάνουμε αλλαγές που μόνο για καλό θα ‘ναι, φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο.
Δεν είναι όμως ότι δεν υπάρχει ελπίδα: με κάποια μικρά βήματα, πολύ μικρά, μπορείς να ξαναβρείς το δρόμο σου για μια θετική αλλαγή.

Ρετρό φωτογραφίες που προκαλούν εντύπωση!

perierga.gr - Ρετρό φωτογραφίες που προκαλούν εντύπωση!Οι φωτογραφίες που θα δείτε στη συνέχεια έχουν δύο βασικά κοινά χαρακτηριστικά: είναι ασπρόμαυρες παλαιότερων εποχών και όλες τους απαθανατίζουν κάτι… αρκετά παράξενο! Από την πόζα και τα ρούχα που φοράνε οι πρωταγωνιστές μέχρι την έμπνευση του φωτογράφου στο στήσιμο κάτι… δεν πάει και τόσο καλά! Το σίγουρο είναι ότι προκαλούν αρκετό γέλιο και προβληματισμό! Νομίζω θα διασκεδάσετε, όπως κι εγώ…

Call girl έδειρε τον 69χρονο πελάτη της μέχρι θανάτου!!! (Δεν θα πίστευε ότι "ο πελάτης έχει πάντα δίκιο"...)

O Winston Fernandez, συνταξιούχος λογιστής, στράφηκε στις συνοδούς πολυτελείας μετά το θάνατο της γυναίκας του. Κι από ένα τέτοιο κορίτσι έμελλε να βρει τραγικό θάνατο..
μέσα στην αξίας 1,2 εκατομμυρίων ευρώ έπαυλή του στο Σάρεϊ της Βρετανίας.

2o PHOTOGRAPHY PARTY Η ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.....

Η ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤHΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ME 318 LIKE,ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΕΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΨΙΝΟ ''PHOTOGRAPHY PARTY''..ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ!!!

Πόσο να αντέξει κι αυτό το πουκάμισο της Kim...

Έκανε και πάλι το θαύμα του το ντεκολτέ της Kim


Απίστευτο βίντεο : Πρόβατα διασώθηκαν ζωντανά μετά από 19 μέρες κάτω από το Χιόνη

Μετά από 19 ημέρες κάτω από το χιόνι μερικά πρόβατα της Ισλανδίας εξακολουθούν να επιβιώνουν!

Ομάδες διάσωσης με την βοήθεια τον σκύλων έχουν βοηθήσει τους αγρότες να βρουν τα πρόβατα τους
Δείτε το βίντεο:

ΠΑΝΚΑΣΤΟΡΙΑΝΟ συλλαλητήριο την ώρα αυτή μπροστά από την περιφερειακή ενότητα Καστοριάς για την τιμή του πετρελαίου θέρμανσης – Χιλιάδες πολίτες στους δρόμους της πόλης

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ 250.000 ΕΥΡΩ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1 ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΡ !! ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ !

Συνολικό πρόστιμο 220.000 ευρώ επέβαλλε το ΕΣΡ στον ΑΝΤ1 για παράνομη προβολή τυχερού παιγνίου (Τηλεκύβος), χωρίς την...απαιτούμενη άδεια από την Εθνική Επιτροπή Ελέγχου 

Video: Ατύχημα με ρώσους μοτοσικλετιστές τουρίστες

Και οι 2 μηχανές πέφτουν στο ίδιο σημείο !!
Το ατύχημα συνέβη στο Περού...
Δείτε το βίντεο :

Τέρμα στα σάντουιτς στη Ρώμη!

perierga.gr - Τέρμα στα σάντουιτς στη Ρώμη!Τέλος στην κατανάλωση αρτοποιημάτων στο ιστορικό κέντρο της Ρώμης για τους περαστικούς βάζει ο δήμαρχος της πόλης, με τα πρόστιμα για τους παραβάτες να κυμαίνονται από 25 έως και 500 ευρώ! Σάντουιτς, κριτσίνια, κουλουράκια, τυροπιτούλες και ψωμάκια που συνηθίζουν να καταναλώνουν οι κάτοικοι αλλά και οι επισκέπτες της Αιώνιας Πόλης στις βόλτες τους ανάμεσα στα αρχαιολογικά αξιοθέατα του ιστορικού κέντρου θα αποτελούν πλέον παρελθόν για τους πεινασμένους ντόπιους και τουρίστες.

Ελεύθερη πτώση… υποβρυχίως!

perierga.gr - Ελεύθερη πτώση... υποβρυχίως!Ο Guillaume Nery είναι παγκόσμιος πρωταθλητής ελεύθερης κατάδυσης και δεν χρειάζεται συστάσεις, καθώς έχει στο ενεργητικό του πολλές περγαμηνές που σχετίζονται με τις εκπληκτικές -είναι η αλήθεια- καταδύσεις του στα βάθη των ωκεανών του κόσμου. Η ελεύθερη πτώση, όμως, που κάνει μέσα στη μεγαλύτερη υποθαλάσσια τρύπα του κόσμου, τη γνωστή Dean Blue Hole στις Μπαχάμες, θα σας κόψει την ανάσα!

Χωρίς τις μέλισσες θα τρώγαμε μόνον καλαμπόκι, ρύζι και σιτάρι…

Σύμφωνα με επιστημονικές μελέτες, το 84% από τα καλλιεργούμενα φυτά χρειάζονται τη μέλισσα για επικονίαση ενώ το 80% της άγριας βλάστησης οφείλεται στις μέλισσες!
Γενικότερα πάντως τα έντομα αυτά, που θεωρούνται τα σπουδαιότερα από οικονομικής άποψης για τον άνθρωπο, συμμετέχουν άμεσα ή έμμεσα στο 15-30% της παραγωγής τροφίμων.

Αυτά τα έγγραφα για τα 600 δις παρουσίασαν στον Άδωνι οι ομογενείς.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ανάρτησε ο βουλευτής της ΝΔ, Αδωνις Γεωργιάδης τα έγγραφα που του παρέδωσαν οι ομογενείς για την υπόθεση των 600 δισ. δολαρίων.

Το όνειρο κάθε fan της μουσικής !!! Όλα αντιστρέφονται!! Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε

Δείτε το βίντεο:

Γιατί η Τουρκία χτύπησε τη... Συρία;

ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ
Ο βασικός λόγος που η Τουρκία χτύπησε στόχους στη Συρία δεν είναι η έκρηξη της οβίδας στο Ακτσάκαλε. Ουσιαστικά είναι η κατάρριψη του τουρκικού αεροσκάφους RF-4 από την αεράμυνα της Συρίας στις 22 Ιουνίου.

Video: Οικονομικές λύσεις θέρμανσης!!!

Τα «Αληθινά Σενάρια» προτείνουν εναλλακτικούς και οικονομικότερους τρόπους θέρμανσης, παρουσιάζοντας με λεπτομέρειες το κόστος, τα πλεονεκτήματα αλλά και τα μειονεκτήματά τους.

Ενα μήλο την ημέρα ρίχνει τη χοληστερίνη έως 40%

Ένα μήλο την ημέρα μπορεί να ρίξει την κακή χοληστερίνη (χοληστερόλη) LDL ακόμα και 40% μέσα σε ένα μήνα. Το γιατί συμβαίνει αυτό δεν είναι πλήρως κατανοητό και δεν μπορεί να αποδοθεί με τις σημερινές γνώσεις σε συγκεκριμένα συστατικά που περιέχει το μήλο. Οι ερευνητές υποψιάζονται ότι οφείλεται στις πολυφαινόλες του μήλου. Το αξιοσημείωτο είναι ότι, όπως φάνηκε, η φύση αποδεικνύεται ισχυρότερη από τα υποκατάστατά της: μια ομάδα ελέγχου στην οποία χορηγήθηκαν συμπληρώματα με πολυφαινόλες – το κύριο αντιοξειδωτικό που περιέχουν τα μήλα – έριξε κάπως τη χοληστερίνη αλλά όχι στον θεματικό βαθμό που παρατηρήθηκε με την κατανάλωση του φυσικού μήλου.

Δείτε Το Χειρότερο καψώνι στον κόσμο [Pic]

Μάλον Το παρατράβηξαν στον κορεάτικο στρατό !!!
Την ημέρα ορκωμοσίας Δοκίμων αξιωματικών ένας Β.Κορεάτης έσκυψε για λίγα δευτερόλεπτα το κεφάλη του απο τον ήλιο με αποτέλεσμα να τον δεί ο διοικητής της μονάδας του και να ακολουθήσει αυτό που βλέπετε στην φωτογραφία ...

Τips για να διώξετε τα πλαϊνά παχάκια

Λύσεις για το αιώνιο γυναικείο πρόβλημα!

Φορέσατε το υπέροχο, καινούριο και σούπερ εφαρμοστό τζιν σας και είστε έτοιμες για την έξοδό σας!

Όμως, παρατηρείτε με μεγάλη σας απογοήτευση ότι τα παχάκια σας στα πλάγια πετάνε λίγο παραπάνω από ότι θα έπρεπε με αποτέλεσμα το θέαμα να μην είναι και τόσο κομψό.

H καταστροφική συνέπεια των ναρκωτικών... σε ένα ζωντανό παράδειγμα (pic)

Στην αρχή της καριέρας της όλοι μιλούσαν για μια ανερχόμενη και πολλά υποσχόμενη ηθοποιό. Στα 26 της χρόνια έχει καταφέρει πολλά, όμως τα τελευταία χρόνια η πορεία της είναι πτωτική και συγχρόνως αυτοκαταστροφική.

Δείτε τα πιο περίεργα και αστεία πορτοφόλια που κυκλοφορούν στον κόσμο (pics)

Φαίνεται πως ο μοναδικός σκοπός του πορτοφολιού, που είναι να κρατάει όλα τα χρήματα σε ένα μέρος χωρίς να σχίζονται, έχει πάει σε ένα τελείως νέο επίπεδο....

Τι γίνετε με τα 600 ΔΙΣ των ομογενών; Αλήθεια ή νέα περίπτωση Τσάκα; [VIDEO]

Οι ομογενείς, εκπρόσωποι της End National Debt, ισχυρίζονται ότι έχουν καταθέσει το ποσό των 600 δισ. δολαρίων σε λογαριασμό καναδικής τράπεζας υπέρ της Ελληνικής 
Δημοκρατίας, ενώ ανακοίνωσαν σήμερα ότι έχουν αποστείλει φάκελο με όλα τα αποδεικτικά έγγραφα στη Βουλή, τον Αρειο Πάγο και το υπουργείο Οικονομικών...

Δημιουργήθηκε το στοιχείο 113

Perierga.gr - Δημιουργήθηκε το στοιχείο 113Σχεδόν μια δεκαετία τώρα το στοιχείο 113 παραμένει άφαντο κάθώς κανείς δεν έχει μπορέσει να το παραγάγει με έναν «σταθερό» τρόπο στο εργαστήριο – γι’ αυτό και η θέση του στον περιοδικό πίνακα είναι κενή. Μια ομάδα ιαπώνων ερευνητών όμως μάλλον κατόρθωσε τελικά το πολυπόθητο και έτσι ίσως σύντομα να δούμε την οικογένεια των υπερβαρέων στοιχείων να συμπληρώνεται με ένα ακόμη από τα ως τώρα απόντα μέλη της.

Οι οριζόντιοι… καταρράκτες της Αυστραλίας!

perierga.gr - Οι οριζόντιοι... καταρράκτες της Αυστραλίας!Οι «Οριζόντιοι Καταρράκτες» βρίσκονται στο Talbot Bay στην περιοχή Κίμπερλι της δυτικής Αυστραλίας και αποτελούν ένα από τα πιο εντυπωσιακά δημιουργήματα της φύσης, που έχει τη βάση του στην κατεύθυνση της ροής του νερού μέσα στη θάλασσα κατά τη φάση της παλίρροιας.

Νέες φωτογραφίες της ολόγυμνης (!) αυτή τη φορά kristen Stewart από τη νέα της ταινία

Νέες φωτογραφίες της ολόγυμνης (!) αυτή τη φορά kristen Stewart από τη νέα της τΜόλις χθες είδαμε τις πρώτεςtopless φωτογραφίες της από τη νέα ταινία «On the road».
Το κακό έχει και συνέχεια όμως, αφού σήμερα κυκλοφόρησαν καιολόγυμνες φωτογραφίες της, από σκηνή της ταινίας, όπου ηKristen Stewart είναι ξαπλωμένη τσίτσιδη στο κρεβάτι! Ας σταματήσει να μας το παίζει κουλτουριάρα, τσόντα τελικά είναι το νέο φιλμ που θα κυκλοφορήσει με εκείνη πρωταγωνίστρια!

Στις 13.30 μπροστά από την Π.Ε Καστοριάς το νέο μεγάλο ΠΑΝΚΑΣΤΟΡΙΑΝΟ συλλαλητήριο χιλιάδων αγανακτισμένων και εξαθλιωμένων πολιτών του ν. Καστοριάς για την απαράδεκτη απόφαση να εξισωθούν οι φόροι στο πετρέλαιο

Ο ν. Καστοριάς σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Χιλιάδες νοικοκυριά φέτος θα ξεπαγιάσουν, χωρίς πετρέλαιο, ρεύμα και δουλειά ( ο πρώτος νομός στην ανεργία).

ΠΑΝΚΑΣΤΟΡΙΑΝΟ συλλαλητήριο σήμερα στις 13.30 μπροστά από το κτίριο της π. Νομαρχίας


Η Τουρκία χτύπησε στη Συρία! Συνεδριάζει το ΝΑΤΟ

Πριν από λίγο ο Τούρκος πρωθυπουργός Ταγίπ Ερντογάν ανακοίνωσε ότι η Τουρκία, χτύπησε στρατιωτικά τη Συρία. Η εξέλιξη είναι πάρα πολύ σοβάρη και γι΄ αυτό το λόγο συνεδριάζει η στρατιωτική επιτροπή του ΝΑΤΟ.