Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2013

Ladies Night καθε Δευτερα στο BOUDOIR CLUB μην το χασεις!!!

Ladies Night καθε Δευτερα στο BOUDOIR CLUB μην το χασεις!!!
LADIES NIGHT ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ BOUDOIR CLUB ΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΤΟ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ!!!

ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ ΑΝΤΡΕΣ!!! Διαβάστε τα πιο ερωτικά και συγκινητικά γράμματα από... το "Μέτωπο"!!!

Ποια σύνορα ρίχνει ο έρωτας; Πόσο μπορεί να γίνει η γέφυρα που ενώνει κόσμους και ξεπερνάει τον χρόνο, τις προκαταλήψεις, αλλά και αυτόν τον ίδιο τον θάνατο; Σήμερα, είναι μια ιδιαίτερη και πολύ φορτισμένη μέρα. 

Φονική γροθιά σκότωσε μποξέρ πάνω στο ρινγκ – Ανατριχιαστικό βίντεο…

Για τρεις ημέρες βρισκόταν σε κώμα ο Μεξικανός αθλητής Χαβιέρ «Φράνκι» Λεάλ, καθώς στον αγώνα απέναντι στον συμπατριώτη του Ραούλ Χιράλες, στον…
8ο γύρο της αναμέτρησης, δέχτηκε τόσο δυνατά χτυπήματα, τα οποία τον είχαν θέσει νοκ άουτ. Όμως οι γροθιές του Χιράλες αποδείχτηκαν φονικές, καθώς ο 27χρονος Λεάλ πέθανε σήμερα λόγω εγκεφαλικής αιμορραγίας.

Έντεκα τύποι ντυμένοι στα μαύρα σκορπούν τον τρόμο στις κερκίδες [Εικόνες]

Έντεκα τύποι ντυμένοι στα μαύρα σκορπούν τον τρόμο στις κερκίδες [Εικόνες]Τι δουλειά έχουν σε ένα ποδοσφαιρικό γήπεδο έντεκα τύποι ντυμένοι στα μαύρα, με «δαιμονικά» (;) σύμβολα στα ρούχα και βαμμένα λευκά πρόσωπα; Για την ώρα δεν ξέρει κανείς. 

Έκαναν πρώτα την εμφάνισή τους στο «Allianz Arena» το Σάββατο και τώρα στο «Stamford Bridge» στην αναμέτρηση Μάντσεστερ Σίτι. 

Ένα τζαμί από κρύσταλλο

 Κρυστάλλινο... τζαμί κερδίζει τις εντυπώσεις!Στο Ισλαμικό Πάρκο Πολιτιστικής Κληρονομιάς της Μαλαισίας τα όρια μεταξύ της προσευχής και του design μπερδεύονται επιτυχημένα. Αν και το Κρυστάλλινο τζαμί είναι ένα τουριστικό αξιοθέατο που κόστισε πάνω από 80 εκατομμύρια δολάρια, αποτελεί επίσης έναν από τους πιο εντυπωσιακούς ισλαμικούς τόπους λατρείας στον κόσμο. Δημιουργήθηκε από ατσάλι και γυαλί και η δομή είναι εντελώς διαφορετική από οποιαδήποτε άλλη στον κόσμο.

Οι έφηβοι εγκαταλείπουν το Facebook

Οι έφηβοι εγκαταλείπουν το FacebookΣύμφωνα με την τελευταία ανάλυση Piper Jaffray, το Facebook δεν αποτελεί πλέον το δημοφιλέστερο social network των εφήβων, αφού την πρωτιά κατέχει πλέον η ανταγωνιστική υπηρεσία κοινωνικής δικτύωσης, Twitter.
Συγκεκριμένα, το 26% των εφήβων δήλωσε ότι σημαντικότερο social network θεωρεί το Twitter, εκθρονίζοντας το Facebook που συγκέντρωσε ποσοστό προτίμησης 23%, πέφτοντας από το 42% που κατείχε ένα χρόνο νωρίτερα.

Απίθανο! Site αποκαλύπτει αν κάποιος έχει πεθάνει στο σπίτι σας

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ αν κάποιος πέθανε στο σπίτι που ζείτε; Τώρα μια ιστοσελίδα έχει την απάντηση.

Χιλιάδες αιτήσεις έχουν πλημμυρίσει την ιστοσελίδα DiedInHouse.comπου ξεκίνησε τη λειτουργία της από χρήστες που θα ήθελαν να μάθουν αν το σπίτι τους είναι στοιχειωμένο.

«Σκληρό πόκερ» για τα θαλάσσια σύνορα

«Σκληρό πόκερ» για τα θαλάσσια σύνοραΠροσπάθεια για μερική οριοθέτηση των θαλασσίων ζωνών σε διμερές επίπεδο με τους γείτονές μας (εκτός Τουρκίας) έχει ξεκινήσει η Αθήνα, με στόχο όχι μόνο την αποσαφήνιση των περιοχών που η χώρα μας μπορεί να ασκήσει κυριαρχικά και διοικητικά δικαιώματα, αλλά κυρίως για να διαμορφωθεί μια κρίσιμη διπλωματική μάζα στην οποία θα κυριαρχεί ο σεβασμός και η αποδοχή «επί χάρτου» των διατάξεων της Συνθήκης για το Δίκαιο της Θάλασσας.
Στον γρίφο του Καΐρου η λύση για την ελληνική ΑΟΖ

Συγκλονιστικό απόσπασμα από σπάνια συνέντευξη της Σοφίας Βέμπο.

Για να αντιληφθούμε το μεγαλείο μιας πραγματικής Ελληνίδας.

Δειτε το βιντεο.

Ποιες μυρωδιές μένουν χαραγμένες στο μυαλό!

Οι μυρωδιές -άσχημες ή όμορφες- μένουν χαραγμένες στο μυαλό και ανακαλούνται ως εικόνες όταν βρεθούμε ξανά ανάμεσά τους.
Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Γέιλ πειραματίστηκαν με 200 εθελοντές, οι οποίοι κλήθηκαν να μυρίσουν και να αναγνωρίσουν 80 συνηθισμένες μυρωδιές. Και με βάση τα αποτελέσματα συνέθεσαν τη λίστα με τις 20 πιο αναγνωρίσιμες μυρωδιές. 

Απίστευτο βίντεο: Ταύρος τα βάζει με τροχονόμο στη μέση του δρόμου

Τον ταύρο να έρχεται καταπάνω του πρόλαβε και είδε ο Ρουμάνος τροχονόμος ο οποίος μετά χτυπήθηκε από το ογκώδες τετράποδο. Στήθηκε επιχείρηση για να συλληφθεί το άτακτο ζώο (Vid)
Ταύρος επιτέθηκε σε τροχονόμο στην Ρουμανία. Ο άνδρας ρύθμιζε την κυκλοφορία στο δρόμο.
Όπως φαίνεται στο βίντεο. ο τροχονόμος αντιλαμβάνεται τον ταύρο που έρχεται με φόρα και ορμητικός αλλά δεν μπορεί να τον αποφύγει.

Γήπεδο Ράγκμπι η Πλατεία Αριστοτέλους στην Θεσσαλονίκη!

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Ράγκμπι, μετατρέπουν αυτήν την Παρασκευή την πλατεία Αριστοτέλους σε γήπεδο ράγκμπι, με αφορμή την εκδήλωση ανοιχτής παρουσίασης του αθλήματος στο πλαίσιο του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ράγκμπι, που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη το Μάιο του 2014.

Πού να αγγίζεις κάθε ζώδιο για να το...… τρελάνεις!!

Δεν θα θέλατε να είχατε το κλειδί για να ξεκλειδώσετε το εσωτερικό πάθος του...άντρα των ονείρων σας;

Η κατανόηση του Ηλιακού Ζωδίου σε σχέση με το σώμα, μπορεί να σας οδηγήσει και τους δυο σε ανεξερεύνητο έδαφος.