Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

Ποια είναι τα 10 πιο ακριβά ουίσκι στον κόσμο;

diaforetiko.gr : macallan Ποια είναι τα 10 πιο ακριβά ουίσκι στον κόσμο; Macallan 55 ετών σε κρυστάλλινη καράφα Lalique (12.500 δολάρια)
Το ουίσκι είναι σίγουρα ένα από τα πιο αγαπητά ποτά του χειμώνα και σίγουρα, από τα ακριβότερα. Ας δούμε όμως, ποια είναι τα 10 πιο ακριβά μπουκάλια ουίσκι στον κόσμο…
Το μοναδικό κρυστάλλινο μπουκάλι του σίγουρα τραβάει την προσοχή. Η συγκεκριμένη καράφα είναι εμπνευσμένη από το μπουκάλι αρώματος του Rene Lalique, που στη συνέχεια έγινε μπουκάλι για ουίσκι.

Αυτές είναι οι δέκα ομορφότερες παραλίμνιες πόλεις της Ευρώπης !!!

650843bbd00ff1fa039ad9e25661953d Η ηρεμία των νερών, το σπάνιο φυσικό τοπίο αλλά και οι μικρές γραφικές πόλεις που βρίσκονται στις όχθες των λιμνών της Ευρώπης δημιουργούν εντυπωσιακά όμορφα σκηνικά. Με το πράσινο να κυριαρχεί, συνήθως χτισμένες σε επικλινές έδαφος που καταλλήγει στα νερά της λίμνης οι παραλίμνιες πόλεις έχουν ένα μοναδικό πλεονέκτημα ομορφιάς να προσφέρουν στον επισκέπτη τους. Όταν αυτό συνδυάζεται με προσεγμένη αρχιτεκτονική και σχετιά ήπια οικιστική παρέμβαση το αποτέλεσμα είναι μαγευτικό.

Τι σημαίνει η φράση: "Καλή αντάμωση στα γουναράδικα"

Τι σημαίνει η φράση: `Καλή αντάμωση στα γουναράδικα` Την φράση, «καλή αντάμωση στα γουναράδικα», χρησιμοποίησε πρώτος ο Άρης Βελουχιώτης και ενώ είχε χαθεί στην λήθη της ιστορίας, την ξανακούσαμε το καλοκαίρι που μας πέρασε από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Βαγγέλη Διαμαντόπουλο, προκαλώντας μάλιστα σφοδρές αντιδράσεις. Τώρα, ξανακούγεται ως επιμύθιο στο βίντεο του Χριστόδουλου Ξηρού.



Τι σημαίνει λοιπόν αυτή η έκφραση;

Μια ζωή θα κάνεις θερινές διακοπές; Καιρός να κάνεις Χειμερινές Διακοπές! ... στο Andromeda Boutique Hotel στην Ομορφη Καστορια.

Αυτό το ξενοδοχείο στο κέντρο της Καστοριάς στεγάζεται 

σε ένα διατηρητέο κτήριο, που έχει αναπαλαιωθεί σύμφωνα με το αρχικό, επιβλητικό του σχέδιο. 

Βρίσκεται σε μικρή απόσταση από το Βυζαντινό Μουσείο.