Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

Τρία κορίτσια βάλθηκαν να τρελάνουν τους άντρες

Πάρτε μία γεύση από τα παρασκήνια της φωτογράφισης

Γελοίοι νόμοι που ισχύουν ακόμη στις ΗΠΑ

Σε πολλές πολιτείες των ΗΠΑ υπάρχουν νόμοι σε ακόμη σε ισχύ που, παρότι κανείς δεν τους εφαρμόζει ποτέ γιατί απλώς είναι άχρηστοι…

Η πρώτη έγχρωμη υποβρύχια φωτογραφία…

Μπορεί η καθαρότητα και η ανάλυσή της να μην είναι οι ιδανικές, όμως αυτό έχει πολύ μικρή σημασία μπροστά στο τελικό αποτέλεσμα.

200.000 τουβλάκια LEGO για το Κολοσσαίο!

perierga.gr - 200.000 τουβλάκια LEGO για το Κολοσσαίο!Ο Ryan McNaught έχει κάθε δικαίωμα να υπερηφανεύεται για τη δημιουργία του, καθώς κατάφερε μέσα σε λίγο χρόνο να κατασκευάσει τη μικρογραφία του περίφημου Κολοσσαίου της Ρώμης και μάλιστα εις… διπλούν! Τι σημαίνει αυτό;

Σοφία Καρβέλα-Θανάσης Πανουργιάς: Ερωτευμένοι στη Μύκονο

Σοφία Καρβέλα-Θανάσης Πανουργιάς: Ερωτευμένοι στη ΜύκονοΕίναι και πάλι μαζί.

To τσάκωσε το λουλουδάκι στο αμάξι από θαυμαστή και ...φτιάχτηκε η Ελληνίδα wannabe παρουσιάστρια

To τσάκωσε το λουλουδάκι στο αμάξι από θαυμαστή και ...φτιάχτηκε η ελληνίδα wann

Τουλάχιστον είναι όντως όμορφο και χαμογελαστό κορίτσι... Το οποίο παρεπιπτόντως έχει μείνει πετσί και κόκκαλο.
Ο λόγος για την Ελένη Καρποντίνη που κάποιος άγνωστος της άφησε στα ξαφνικα λουλούδια...και της ανέβασε την αυτοπεποίθηση....WIPE OUT

Δείτε:Κάμερα Κατέγραψε Ληστεία Και Ξυλοδαρμό,Μέρα Μεσημέρι, Μες Τη Μέση Του Δρόμου!!(Video)

Οι ληστές έχουν αποθρασυνθεί τελείως, αφού πλέον δεν διστάζουν να ληστέψουν αυτοκίνητο και να ξυλοκοπήσουν τον οδηγό του μέσα στη μέση του δρόμου, μέρα μεσημέρι και μάλιστα μπροστά σε δεκάδες άλλα αυτοκίνητα! Δείτε στο παρακάτω βίντεο, το απίστευτο περιστατικό, που δεν μπορεί να το χωρέσει ο νους, με την απίστευτη βαρβαρότητα αυτών των δύο “τεράτων”!

ΔΕΙΤΕ: Πως οι βραζιλιάνες σταθεροποιούν τα μικροσκοπικά string;

http://lh5.ggpht.com/_ylAIhRry8iQ/TLCmOK5gOfI/AAAAAAAAIm0/_0Nam2Ecq2E/securedownload8_thumb1.jpg?imgmax=800Όλοι γοητευόμαστε με τις φαντασμαγορικές στολές του βραζιλιάνικου καρναβαλιού...Ποιο είναι όμως το μυστικό που κρύβουν οι Βραζιλιάνες... στη σταθεροποίηση αυτών των μικροσκοπικών string που φορούν;

12 λόγοι που οι άντρες πάνε παραλία...!

Κάθε φωτογραφία χίλιες...
σκέψεις!

Μια μπύρα μόνο για... αληθινούς άντρες!

Δεν είναι για τον κάθε τυχαίο..

2in1...LADIES NIGHT & PHOTOGRAPHY PARTY 19/07 (SENSO CLUB)
















SUPER!!  (PHOTOGRAPHY PARTY) & LADIES NIGHT!!!!

Συρία: Νεκρός ο υπουργός Άμυνας – σφοδρές μάχες μαίνονται στη Δαμασκό

Στη δίνη του πολέμου το κέντρο εξουσίας της ΣυρίαςΟ υπουργός Άμυνας της Συρίας, Νταούντ Ραχτζά, έχασε τη ζωή του σε βομβιστική επίθεση που έπληξε κτίριο όπου εξελισσόταν σύσκεψη ασφαλείας στη Δαμασκό,

Νέος Γολγοθάς για τον Ανδρέα Μπάρκουλη

Νέος Γολγοθάς για τον Ανδρέα ΜπάρκουληΕνας Γολγοθάς δίχως τέλος! Η μοίρα επιφύλαξε άλλο ένα άσχημο παιχνίδι για τον Ανδρέα Μπάρκουλη, ο οποίος βιώνει διπλό δράμα: η σύζυγός του και φύλακας άγγελός του χειρουργείται σήμερα εσπευσμένα, ενώ και ο θρυλικός πρωταγωνιστής βρίσκεται σε νοσοκομείο και τις επόμενες ημέρες θα βρει... καταφύγιο στο Γηροκομείο Αθηνών.

Δείτε:Απίστευτο:Αυτό Το Πλάσμα Γεννήθηκε Από Προβατίνα Και…Άνθρωπο!!

Παπάς της Ευαγγελικής εκκλησίας συνελήφθη από την αστυνομία της Γκάνα επειδή επιδιδόταν σε σεξουαλικές περιπτύξεις με… πρόβατα σε μια στάνη στο Ακινάσου της επαρχίας Σουνιάνι.

Στήθος... εφιάλτης! (pics)

Δεν μπορεί να βρει σύντροφο, δεν βρίσκει ρούχα που να της χωρούν και δεν μπορεί να... περπατήσει στο δρόμο χωρίς να ακούσει ένα σωρό πειράγματα. Οι άνδρες δεν την κοιτούν στα μάτια, οι γυναίκες θεωρούν πως είναι πορνοστάρ κι εκείνη υποφέρει. 

"Χρεοκοπεί" ο Νίκος Μουτσινάς;

Μπορεί να είναι ένας από τους πιο πετυχημένους παρουσιαστές αυτή τη στιγμή στην ελληνική τηλεόραση, αλλά δεν είναι και ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους.

Τι λένε τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 18/7;

Τα Ζώδια Σήμερα 18 Ιουλίου 2012

Γιατί αυτή η φωτογραφία είναι τόσο Fail; (Epic Fail)

Όσο σκληρός και αν φαίνεται, κάτι δεν πάει καλά...

30 αλήθειες που …μάλλον δε γνωρίζετε!

matia italia660 30 αλήθειες που …μάλλον δε γνωρίζετε!Πρόκειται για ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες που προκαλούν το θαυμασμό και πολύ συχνά την έκπληξη σε όσους τις διαβάσουν. Τις περισσότερες φορές, όμως, δίνουν απάντηση στις όποιες απορίες μπορεί να έχουμε…

Ινδία: Δολοφονούν τα κορίτσια λίγο μετά τη γέννησή τους

 Ινδία: Δολοφονούν τα κορίτσια λίγο μετά τη γέννησή τουςΟλοένα και μεγαλύτερες διαστάσεις λαμβάνει το φαινόμενο της δολοφονίας ή εγκατάλειψης σε ορφανοτροφεία – αν είναι τυχερά – πολλών κοριτσιών στην Ινδία, λίγες ώρες μετά τη γέννησή τους.

Πιο υγιείς όσοι ζουν κοντά στη θάλασσα!

«Βάλσαμο» για την ψυχή και το σώμα είναι το απέραντο γαλάζιο και οι επιστήμονες το επιβεβαιώνουν. Νέα μελέτη του Ευρωπαϊκού Κέντρου για το Περιβάλλον και την Ανθρώπινη Υγεία του Πανεπιστημίου του Έξετερ έδειξε ότι όσοι ζουν σε παραθαλάσσιες περιοχές είναι πιο υγιείς συγκριτικά με όσους μένουν στην ενδοχώρα.
Για «σιδερένια» υγεία… παραλία!

Απίθανα πουλιά… αρχιτέκτονες!

perierga.gr - Απίθανα πουλιά... αρχιτέκτονες!Τα Baya Weaver είναι μικρά τροπικά πτηνά με γριζο-κίτρινο φτέρωμα και ζουν σε πυκνά δάση, επιλέγοντας υγρά κλίματα. Βασικό χαρακτηριστικό τους είναι το γεγονός ότι διαθέτουν μια μοναδική ικανότητα στην κατασκευή της φωλιάς τους, που μοιάζει με… έργο τέχνης.

ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Η Παροιμία Του Τοτού!

Ήταν καποτε σε ένα σχολειο ο Τοτός και οι συμμαθητές του…

Ο στόχος Pato Rodriguez του Ολυμπιακού προετοιμάζεται για την έξοδο Independiente - έκθεση

Ernesto Farias con Patricio Rodriguez - IndependienteΟ νεαρός έχει αφήσει τους συμπαίκτες Rojo του και τις προετοιμασίες προ-εποχής τους, και αναμένεται για να σφραγίσει μια κίνηση στην Ελλάδα για την ερχόμενη εκστρατεία

Έπιασε με τα χέρια 7χρονη που έπεσε από τον τρίτο!

Έπιασε με τα χέρια 7χρονη που έπεσε από τον τρίτο!

Ενας περαστικός που περπατούσε μπροστά σε ένα συγκρότημα κατοικιών αποδείχθηκε «φύλακας άγγελος» για μία πιτσιρίκα που είχε ανέβει πάνω στην μονάδα του κλιματιστικού του σπιτιού της.

Με δύο αυτοκίνητα στο WRC του 2013 η VW

Την επόμενη χρονιά, είναι γνωστό ότι θα λάβει μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και η VW, μια από τις μεγαλύτερες κατασκευάστριες αυτοκινήτων στον κόσμο. Η γερμανική ομάδα, έχει ήδη υπογράψει με τον Sebastien Ogier για πρώτο οδηγό, ωστόσο όπως αποκάλυψε ο αγωνιστικός διευθυντής, Jost Capito, θα υπάρχει σίγουρα και δεύτερος.

Τζαβάρας: Αυθαιρεσία των συνδικαλιστών το κλείσιμο της Ακρόπολης



Μέσα στα επόμενα 100 χρόνια θα έχουμε στενή επαφή με εξωγήινους;

Μέσα στον 21 αιώνα θα πραγματοποιηθεί στενή επαφή με εξωγήινους, υποστηρίζει η Jocelyn Bell Burnell, μια από τις κορυφαίες φυσικούς στη Βρετανία.Η Βurnell δηλώνει σίγουρη ότι μέσα στα επόμενα 100 χρόνια θα υπάρξουν σοβαρές ενδείξεις ζωής και αναρωτιέται για το πόσο έτοιμοι είμαστε για κάτι τέτοιο.

Το πιο πολυτελές μετρό του κόσμου βρίσκετε στο Ντουμπάι! [PHOTOS]

Το κυκλοφοριακό πρόβλημα του Ντουμπάι, αποφάσισε να αντιμετωπίσει ο Σεϊχης Μοχάμεντ μπιν Ρασίντ Αλ Μακτούμ κατασκευάζοντας… το πιο πολυτελές μετρό του κόσμου. Το δίκτυο, είναι ένα από τα πιο σύγχρονα στον κόσμο, λειτουργεί αποκλειστικά με ηλεκτρική ενέργεια και είναι πλήρως αυτόματο με αποτέλεσμα να είναι περιττή ακόμη και η παρουσία των οδηγών στους συρμούς, σύμφωνα μς το iefimerida.gr

ΔΕΙΤΕ: Πίνακας γυμνής γυναίκας σόκαρε του Παριζιάνους το 1948

b2d8398295fee4a135ff9c102c91a717 L ΔΕΙΤΕ: Πίνακας γυμνής γυναίκας σόκαρε του Παριζιάνους το 1948Το 1948 οι υπεύθυνοι της γκαλερί Romy τοποθέτησαν στην βιτρίνα, ένα πίνακα ζωγραφικής που απεικόνιζε μία γυμνή γυναίκα…

Τι έκανε ένα χωριό που απογοητεύτηκε από τους πολιτικούς;

gatosd 736589634 Τι έκανε ένα χωριό που απογοητεύτηκε από τους πολιτικούς;Η ιστορία του Stubbs είναι μοναδική…

Σκόπια: αυτοί μάς προκαλούν, εμείς τους δίνουμε λεφτά…

 Σκόπια: αυτοί μάς προκαλούν, εμείς τους δίνουμε λεφτά…Του Ευκλείδη Καραγιαννίδη

Πως να… πνίξετε την κυτταρίτιδα

Πως να... πνίξετε την κυτταρίτιδαΛοιπόν, τώρα που έχετε βαλθεί να καταπλήξετε τα πλήθη στις παραλίες, καταπλήξτε λίγο και τον εαυτό σας αντιμετωπίζοντας την κυτταρίτιδα σας μέσα στο νερό. Τα θαλασσινά μπάνια είναι ό,τι χειρότερο μπορείτε να της κάνετε και να τη διώξετε σιγά σιγά, με το καλό.

Το SUV της Lamborghini θα κοστίζει κοντά στα 170 χιλ. ευρώ

Η Lamborghini Urus θα είναι το νέο επιβλητικό μοντέλο της ιταλικής φίρμας το οποίο αναμένεται στις αγορές τα επόμενα χρόνια...
Ανήκει στην κατηγορία των αυτοκινήτων ελευθέρου χρόνου (SUV) και ο καθένας μπορεί να καταλάβει πως αντίπαλοί του θα είναι από ελάχιστοι έως… κανένας.

Άνθρωπος από ατσάλι- Man of steel

Επιμέλεια Νικόλας Αρώνης

Πόσο διαρκεί το ιδανικό σεξ ;

Ο ερευνητής Ερικ Κόρτι, καθηγητής Ψυχολογίας στο πολιτειακό Πανεπιστήμιο της Πενσυλβανίας και η ομάδα του, πραγματοποίησαν έρευνα μεταξύ μελών της Εταιρείας στα οποία περιλαμβάνονται ψυχολόγοι, γιατροί, νοσηλευτές, κοινωνικοί λειτουργοί, σύμβουλοι γάμου και οικογένειας και κοινωνικοί λειτουργοί.
Οι ερωτικές επαφές που...

Γιατί έχω πικρή γεύση;

Κάτι δεν πάει καλά τελευταία με τη γεύση σου; Μήπως έχεις μια αίσθηση πικρίλας ή ξινίλας στο στόμα; Διάβασε πώς προκαλούνται οι διαταραχές στη γεύση και πώς θα τις καταπολεμήσεις.

Η Angelina Jolie κάνει διακοπές στην Φοινικούντα...

Μία από τις ωραιότερες γυναίκες στον κόσμο, που αποτελεί φαντασίωση εκατομμυρίων ανδρών, η βραβευμένη με Όσκαρ και Χρυσή Σφαίρα ηθοποιός Αντζελίνα Τζολί, επέλεξε την Φοινικούντα για τις διακοπές της.