Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

Δείτε το μήνυμα του περιπτερά

Άλλοι πάνε στο περίπτερο για τσιγάρα και δεν επιστρέφουν ποτέ… 

Ολοένα και περισσότεροι ασθενείς κερδίζουν τη μάχη με τον καρκίνο

Περισσότεροι προσβάλλονται από καρκίνο του μαστού και τουπροστάτη, λιγότεροι, όμως, χάνουν τη ζωή τους πριν την πάροδο πέντε χρόνων, σύμφωνα με έρευνα που διεξήγε το Αυστραλιανό Ινστιτούτο Υγείας και Πρόνοιας. Ο αριθμός των καρκινοπαθών που ζουν….

Απίστευτη μεταμόρφωση εγκαταλελειμμένου σκύλου

Δείτε την απίστευτη μεταμόρφωση/ανάρρωση ενός PitBull, το οποίο βρέθηκε εγκαταλελειμμένο σε έναν κάδο απορριμάτων. Τυχερός μέσα στην ατυχία του, ο Patrick κατέληξε στα χέρια των κατάλληλων ανθρώπων που τον φρόντισαν με αγάπη, σώζοντας του τη ζωή κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή.

Μηνιαίες προβλέψεις από 23/9 έως 22/10/2012 – Ο μήνας του Ζυγού














Πως θα είναι ο μήνας στα ερωτικά, τα οικονομικά και τα επαγγελματικά σας από 22/9 έως 22/10;




Αυτές οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν την κατάλληλη στιγμή

Το κλικ έγινε την κατάλληλη στιγμή
και οι φωτογραφίες που τραβήχτηκαν είναι απίθανες!
Δείτε τις φωτογραφίες οι οποίες δεν είναι προϊόν Photoshop αλλά πραγματικά εντυπωσιακές!

ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ H UFO ΠΟΥ ΑΛΑΖΟΥΝ ΜΟΡΦΗ ΕΝ.. ΩΡΑ ΠΤΗΣΗΣ!!!!

Τα παρακάτω βίντεο τα οποία θα δείτε δεν είναι επιστημονικής φαντασίας μα πέρα για πέρα αληθινά. Πρόκειται για δυο συμβάντα τα οποία είναι απίστευτα και αδιανόητα να τα δεχτεί ένας λογικός νους. Από το 2008 κάποιοι άνθρωποι είχαν δηλώσει ότι έχουν δει αεροπλάνα να μεταμορφώνονται σε ΑΤΙΑ και ΑΤΙΑ σε αεροπλάνα εν ώρα πτήσης!!!!

Τραγανο κεικ σοκολατας με δημητριακα



Υλικά:για 16-20 άτομα

4o Track-day στην πίστα των Σερρών 1-2/12/2012

το επόμενο ραντεβού μας στην πίστα των Σερρών θα γίνει στις 1-2/12/2012
υπάρχει κ το ενδεχόμενο να το κάνουμε 3ήμερο με το κλείσουμε και την παρασκευή
πράγμα που θα εξαρτηθεί από τις συμμετοχές.

Τα 10 καλύτερα αστικά πάρκα σε όλο τον κόσμο!

perierga.gr - Τα 10 καλύτερα αστικά πάρκα σε όλο τον κόσμο!Το ότι βρίσκεστε σε μια μεγαλούπολη, δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να χαλαρώσετε και να κάνετε βόλτες σε χώρους πρασίνου, να επιδοθείτε σε διάφορες δραστηριότητες (π.χ., ποδηλασία, πεζοπορία, πικνίκ κ.ά)

Το… παγκάκι του μέλλοντος!

perierga.gr - Το... παγκάκι του μέλλοντος!

Μνήμη: Πως “θολώνουν” οι αναμνήσεις

Μην εμπιστεύεστε τη μνήμη σας πάρα πολύ, ειδικά όταν έχουν περάσει τα χρόνια. Μια μελέτη που δημοσιεύθηκε στο Journal of Neuroscience έδειξε ότι ο εγκέφαλος έχει την τάση να αλλάζει τις αναμνήσεις κάθε φορά που τις ανακαλεί στη μνήμη. Και φαίνεται πως κάθε φορά που γίνεται η ανάκληση μιας ανάμνησης, αυτό που στην πραγματικότητα θυμόμαστε δεν είναι το ίδιο το αρχικό συμβάν, αλλά αυτό που θυμηθήκαμε την τελευταία φορά.

Σκότωσε την πρώην του γιατί νόμιζε πως τον κόλλησε HIV!

Η είδηση σοκάρει. Ένας άνδρας 56 ετών σκότωσε μια 35χρονη πρώην ερωμένη του επειδή νόμιζε πως τον κόλλησε HIV.

Τι σχέση έχει η Έξυπνη Σκόνη με το ψέκασμα των ουρανών;

Σύμφωνα με το Ελληνικό Κέντρο Ελέγχου Όπλων η τεχνολογία “Smart Dust” (“Έξυπνη Σκόνη”) είναι μια τεχνολογία που στηρίζεται στη χρήση μικροσκοπικών αισθητήρων. Οι αισθητήρες αυτοί είναι...

Τα μικροβιοκτόνα βλάπτουν την υγεία σας

Εάν ψάχνετε άλλον ένα λόγο για να επιλέξετε βιολογικά προϊόντα στη διατροφή σας, διαβάστε παρακάτω: εκτός του ότι συνδέονται με τον καρκίνο, τα μικροβιοκτόνα στα συμβατικά φρούτα και λαχανικά ενδέχεται να επηρεάζουν και τον θυρεοειδή αδένα.

Λιλιγράκι:Μισή λιοντάρι και μισή τίγρης! Ένα πλάσμα μοναδικό

Ένα πανέμορφο πλάσμα, μισό λιοντάρι και μισό τίγρη, γεννήθηκε σε ζωολογικό κήπο της Σιβηρίας και έχει τραβήξει πάνω του το ενδιαφέρον των Διεθνών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. 
Η ονομαζόμενη Κιάρα γεννήθηκε πριν από έναν μήνα στον ζωολογικό κήπο του Νοβοσιμπίρσκ
στη Σιβηρία, ύστερα από τη διασταύρωση ενός αρσενικού λιονταριού και μιας θηλυκής λέαινας και τίγρης μαζί.

Doll House: Ένα πραγματικό κουκλόσπιτο!

perierga.gr - Doll House: Ένα πραγματικό κουκλόσπιτο!H Heather Benning πέρασε τα παιδικά της χρόνια παίζοντας σε χωράφια και αγροκτήματα στην καναδική επαρχία, έχοντας μεγάλη αδυναμία στα παλιά σπίτια, όπου ήταν γι’ αυτήν ο ιδανικός χώρος για να «ξεδιπλώσει» όλα τα παιδικά της όνειρα, δημιουργώντας φανταστικά σκηνικά για τα παιχνίδια της.

Νεαρή ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ αλα Σάρον Στόουν αναστάτωσε καφετέρια στη ΛΑΡΙΣΑ

Ενα πικάντικο περιστατικό συνέβη χθες το απόγευμα στη Λάρισα.. Συγκεκριμένα νεαρή ξανθιά φοιτήτρια κάθησε για καφέ με τη 

Ποιος θυμάται τη διαφήμιση της EXPRESS SERVICE με τον ΚΙΤ???

Στη δεκαετία του '80 ο Ιππότης της Ασφάλτου είχε κάνει θραύση (και)...
στην ελληνική τηλεόραση.

Μια συγκινητική ιστορία αγάπης καρέ-καρέ…

perierga.gr- Μια συγκινητική ιστορία αγάπης καρέ-καρέ...Ένα συνηθισμένο ζευγάρι. Μια ιστορία αγάπης σαν όλες τις άλλες. Ένας πόλεμος που έμελλε να αλλάξει για πάντα τη ζωή τους. Μια δύναμη ψυχής που δεν τους άφησε ποτέ να λυγίσουν. Ένας ισχυρός δεσμός που δεν έσπασε ούτε στιγμή!

Ανέκδοτο: Ο Μητσάρας αργεί να... τελειώσει!

Μια κυρία πηγαίνει σε έναν οίκο ανοχής για γυναίκες και ζητάει απο την τσατσά έναν άντρα που αργεί να τελειώσει. - Α!! τις λέει η τσατσά θα σου στείλω τον Τάκη είναι πολύ αργός, θα καταευχαριστηθείς.
Πηγαίνει με τον Τάκη την κουτουπώνει για 2 ώρες αλλά αυτή επιμένει να της στείλουν έναν ακόμα πιο αργό άντρα.

Ποιο είναι το αγόρι και ποιο το κορίτσι στις φωτογραφίες?

Πρόσέξτε μην σας κοροϊδεύουν αυτές οι φωτογραφίες...
Όπως θα δείτε στις ακόλουθες εικόνες θα ...
παρατηρήσετε ότι υπάρχουν έξι ζευγάρια,αλλά ποιο είναι το αγόρι και ποιό το κορίτσι?Λοιπόν προσέξτε προσέκτικα τις εικόνες δεξιά και αρίστερα.Οι απαντήσεις είναι στο τέλος...

Διατηρούσε σελίδα στο Facebook με βλάσφημο και υβριστικό......περιεχομενο για το Γέροντα Παΐσιο!

  Χειροπέδες πέρασαν οι αστυνομικοί σε 27χρονο στα Ψαχνά Ευβοίας καθώς φέρεται να διατηρούσε σελίδα στο Facebook με βλάσφημο και υβριστικό......................
περιεχόμενο για το Γέροντα Παΐσιο και τον Ορθόδοξο Χριστιανισμό.

Κουνουπιδι με τυρι και σολωμο



Υλικά:για 4 άτομα

Ολοζώντανοι… πίνακες ζωγραφικής!

perierga.gr - Ολοζώντανοι πίνακες ζωγραφικής!Η Boo Ritson σπούδασε Γλυπτική στο Royal College of Art και οι καθηγητές της είχαν να λένε από την αρχή για τις περίεργες δημιουργίες της και τα παράξενα γλυπτά που κατασκεύαζε. Η έκπληξη, όμως, ήρθε λίγο αργότερα, με τη συμμετοχή της σε έναν διαγωνισμό ζωγραφικής…

Μέρη που πρέπει να δαμάσεις… ή να θαυμάσεις!

Perierga.gr - Μέρη που πρέπει να δαμάσεις... ή να θαυμάσεις!Αυτοί είναι οι συγκλονιστικότεροι τρόποι για να φτάσεις στην κορυφή: τοπία που κόβουν την ανάσα, ξεχασμένοι ναοί και ανεμοδαρμένα δάση.

Βραβείο Ig Nobel για ελληνική έρευνα στην εκρηκτική κολονοσκόπηση

Οι πραγματικοί νομπελίστες Βόλφγκανγκ Κέτερλε (Α), Ορχάν Παμούκ και Πολ Κρούγκμαν (Δ) με την Δρ Ελένα Μπόντναρ, εφευρέτρια του σουτιέν που μετατρέπεται σε μάσκα.Χάρβαρντ, Μασαχουσέτη
Διεθνής ερευνητική ομάδα στην οποία συμμετείχαν και δύο Έλληνες γιατροί από το νοσοκομείο «Αττικόν» περιλαμβάνεται στους νικητές των φετινών βραβείων Ig Nobel, μια παρωδία των πραγματικών Nobel που διοργανώνουν οι φοιτητές του Χάρβαρντ. 
ΠΗΓΗ:www.in.gr

To Facebook απενεργοποιεί την αναγνώριση προσώπων στην ΕE

Το Facebook αναγκάστηκε να δώσει τέλος στη λειτουργία αναγνώρισης προσώπων για προτάσεις tag στις φωτογραφίες των χρηστών εντός των ορίων της Ευρωπαικής Ένωσης, έπειτα από πολύμηνη έρευνα σχετικά με τη διαφάνεια του κοινωνικού δικτύου και την ιδιωτικότητα των δεδομένων των χρηστών.

Sky Road: Ένας δρόμος στον ουρανό!

perierga.gr - Sky Road: Ένας δρόμος στον ουρανό!Το απομονωμένο χωριό Yushan βρίσκεται στην επαρχία Hubei της Κίνας, που θεωρείται ως μία απότις ομορφότερες περιοχές της χώρας εξαιτίας της πλούσιας βλάστησης αλλά και του εντυπωσιακού φυσικού τοπίου.

Το γιαούρτι ρίχνει την πίεση του αίματος

Σύμφωνα με μία μελέτη, όσοι καταναλώνουν συστηματικά γιαούρτι με λίγα λιπαρά, έχουν μικρότερο κίνδυνο να εκδηλώσουν υπέρταση (υψηλή πίεση του αίματος).

Σέξι Facebook Girls...

Αυτό που βλέπεις μια κουκλάρα, θεάρα... όλα τα σε -άρα στο facebook και παθαίνεις πλάκα! 
Είτε Ελληνίδες, είτε όχι, πολλές κοπέλες εντυπωσιακής ομορφιάς υπάρχουν στο facebook αλλά και σε άλλα social media που τρελαίνουν τα πλήθη! Πάρτε μια γεύση...

Ναταλία Δραγούμη: Λέει ναι σε συμμετοχή της σε τουρκική σειρά!



Ναταλία Δραγούμη: Λέει ναι σε συμμετοχή της σε τουρκική σειρά!














«Αν έχεις οικογένεια, πρέπει να βγάλεις τα προς το ζην» δήλωσε ηΝαταλία Δραγούμη
στο Star. Καθώς, λόγω τωνοικονομικών συνθηκών,  δεν υπάρχει πλέον η πολυτέλεια για επιλογές. "Αν ήμουν άνεργη, ίσως έπαιζα σε τούρκικη σειρά, καθώς κάποιες είναι αξιόλογες παραγωγές"

Το ουρικό οξύ παράγοντας κινδύνου για την καρδιά-διατροφή!


Το ουρικό οξύ,  αν και παράγεται από τον οργανισµό καθώς αποτελεί ένα φυσιολογικό προϊόν µεταβολισµού των κυττάρων, φαίνεται πως αποτελεί ένα νέος παράγοντα κινδύνου για την καρδιά και τον εγκέφαλο, όταν βρίσκεται σε αυξημένα επίπεδα στο αίμα. 

Ξέμεινε» επί 4 μήνες στον ωκεανό και τον έσωσε... καρχαρίας!

Ένας ψαράς που είχε χαθεί στη θάλασσα, κοντά στα νησιά Μάρσαλ στον Ειρηνικό, σώθηκε χάρη σε έναν καρχαρία που τον οδήγησε σε ένα αλιευτικό σκάφος! Η περιπέτεια του Τοακάι Τεϊτόι άρχισε στις 27 Μαϊου όταν πήγε μαζί με τον γαμπρό του για ψάρεμα. 

ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΑ: 15 στοιχεία που δε γνωρίζατε για αυτά

Σας παρουσιάζουμε 15 στοιχεία για προφυλακτικά, που ίσως δεν γνωρίζατε μέχρι τώρα…