Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

Τι σημαίνουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου

Τα χαρακτηριστικά του προσώπου έχουν και αυτά την δική τους προσωπική ερμηνεία και μπορούν να μας δώσουν...
μία λεπτομερή ανάλυση της προσωπικότητας.

Η φυσιογνωμία μπορεί να σε βοηθήσει να ερμηνεύσεις απλά και μόνο με ένα βλέμμα τον χαρακτήρα των ανθρώπων που γνωρίζεις, αλλά να μάθεις και ακόμα περισσότερα πράγματα για τον εαυτό σου.
Το Oroskopos.gr σου εξασφάλισε έναν εύκολο και σύντομο οδηγό φυσιογνωμίας, που θα σε βοηθήσει να μάθεις την ερμηνεία των χαρακτηριστικών του προσώπου....

Φάλτσα, κιτς και αδιάφορα «τραγουδάκια»

Με πολλά φάλτσα, άφθονες κιτς εμφανίσεις -βγαλμένες από άλλη δεκαετία- και τέσσερα αδιάφορα τραγουδάκια να ρίχνονται στη μάχη του ελληνικού τελικού της Εurovision ολοκληρώθηκε η προχθεσινή βραδιά, στέλνοντας ένα νεανικό γκρουπάκι, τους Freaky Fortune και τον RiskyKidd, στην Κοπεγχάγη. Επόμενο ήταν ο κόσμος να γυρίσει την πλάτη του στην τηλεοπτική βραδιά του μουσικού διαγωνισμού, επιλέγοντας αντί αυτού να δει τα «Κλεμμένα όνειρα».

Το dance τραγούδι με τίτλο «Rise Up» ξεκινά το ταξίδι του για τη Δανία. Ομως, αυτό που μένει από την προχθεσινή βραδιά είναι τα πολλά στιλιστικά ατοπήματα, οι οn air κοτσάνες (τύπου Robbie αντί Ρόμπερτ) και οι... φωνητικές παρεκκλίσεις από παλιούς και νέους. Τα social media... πήραν φωτιά και έδωσαν στον Κώστα Μαρτάκη τον τίτλου του «Λεονάρντο ντι Κάπριο της Γιουροβίζιον», αφού όπως και ο Αμερικανός ηθοποιός απέτυχε ακόμη μία φορά να πάρει Οσκαρ, έτσι και ο Ελληνας τραγουδιστής έμεινε ξανά με τη χαρά του μεγάλου τελικού του διαγωνισμού.

Τα τελευταία λόγια της άτυχης αθλήτριας που πνίγηκε στην πισίνα – Ποια ήταν η 28χρονη Σεμέλη- Θεοδώρα

Τα τελευταία λόγια της άτυχης αθλήτριας που πνίγηκε στην πισίνα – Ποια ήταν η 28χρονη Σεμέλη- Θεοδώρα

Σήμερα έγινε η κηδεία της ενώ τα σενάρια για τον θάνατό τςη διαδέχεται το ένα το άλλο...

Η οικογένεια, οι συγγενείς και οι φίλοι αποχαιρέτησαν για πάντα, σήμερα το μεσημέρι, την Σεμέλη Θεοδώρα Αντύπα. Λίγο πριν κλείσει τα 28 της χρόνια πνίγηκε στην πισίνα του Κολυμβητηρίου "Πεπανός", στην Πάτρα, μετά από μοιραία βουτιά. 

To ερχόμενο φθινόπωρο το iPhone 6 και το iPad Air 2

iphoneΤα νέα προϊόντα της Apple συμπεριλαμβανομένου του iPhone 6 και του iPad Air 2 αναμένονται το ερχόμενο φθινόπωρο σύμφωνα με τη Wall Street Journal. Το ζήτημα όμως είναι αν μέσα σε αυτό το χρονικό περιθώριο, η Apple μπορεί να ετοιμάσει κάτι που θα μας εκπλήξει και θα κάνει αισθητή τη διαφορά των νέων συσκευών από τους προκάτοχους.
Δεδομένο είναι ότι ο τεχνολογικός κολοσσός θέλει να αυξήσει την παραγωγική διαδικασία σε Ταϊβάν και Κίνα και αυτό φαίνεται από τις προσλήψεις εκατοντάδων νέων μηχανικών που πραγματοποιεί η εταιρεία του Κουπερτίνο για το λανσάρισμα νέων συσκευών, όπως αναφέρει η εφημερίδα.

Αστυνομικός ασέλγησε στο πτώμα της Whitney Houston!

Αστυνομικός ασέλγησε στο πτώμα της Whitney Houston!Σοκ προκαλεί η καταγγελία αστυνομικού που υποστηρίζει ότι συνάδελφος του ασέλγησε στο άψυχο κορμί της Whitney Houston λίγες ώρες μετά τον θάνατο της!
Όπως αναφέρουν τα ξένα μέσα  και σχολίασαν χθες και στοAstrology.gr ο αρχιφύλακας Brian Weir κατήγγειλε ότι ο συνάδελφος του, Terry Nutall γονάτισε δίπλα στην άψυχη τραγουδίστρια και, τραβώντας το σεντόνι με το οποίο ήταν σκεπασμένο το πτώμα της, είπε «διάολε! 

Προσοχή! Κοιμάσαι μετά το φαγητό;;; - Μάθε πόσο ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ είναι

Προσοχή! Κοιμάσαι μετά το φαγητό;;; - Μάθε πόσο ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ είναιΓια μία ακόμα φορά, η μητέρα μας είχε δίκιο: δεν πρέπει να πηγαίνουμε για ύπνο με γεμάτο στομάχι. Μία νέα μελέτη αποκαλύπτει πως όταν πηγαίνουμε για ύπνο το βράδυ αμέσως μετά το φαγητό, αυξάνεται ο κίνδυνος εγκεφαλικού επεισοδίου...

Τα καλά νέα είναι πως όταν μπαίνουμε για ύπνο κάνα δυο ώρες αργότερα, ο κίνδυνος μειώνεται σχεδόν κατά τα δύο τρίτα, κατά την ερευνήτρια Χριστίνα-Μαρία Καστορίνη, διατροφολόγο στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

WINNER PHOTO OF THE WEEK ME 123 LIKE..Η ΟΠΟΙΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΨΙΝΟ PHOTOGRAPHY PARTY!!!

WINNER PHOTO OF THE WEEK ME 123 LIKE..Η ΟΠΟΙΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΨΙΝΟ PHOTOGRAPHY PARTY!!!

Το σοκαριστικό αποτέλεσμα μιας προσπάθειας για Παγκόσμιο Ρεκόρ στο Bench Press [video]

Δείτε τον Scott Mendelson μετά τη ρήξη θωρακικών μυών που υπέστη προσπαθώντας να... σπάσει το Παγκόσμιο Ρεκόρ στις πιέσεις με μπάρα στον πάγκο (325 κιλά).

Ζητείται υποψήφιος για δωρεάν διακοπές αξίας 1 εκατ. δολαρίων!

Οι ενδιαφερόμενοι για δωρεάν διακοπές σε όλον τον κόσμο θα πρέπει να στείλουν τα στοιχεία τους τώρα. 
Αν και εφόσον προσληφθούν, αυτό που θα πρέπει να κάνουν θα είναι να περάσουν έναν χρόνο από τη ζωή τους τρώγοντας στα καλύτερα εστιατόρια στον κόσμο, κάνοντας τον ύπνο τους σε 5άστερα ξενοδοχεία και να απολαμβάνουν τη ζωή στα πιο σικάτα κλαμπ και resorts του πλανήτη. Απαραίτητη προϋπόθεση να αγαπούν το καλό φαγητό, να ξέρουν να εκτιμήσουν την κουλτούρα και να... υπερβούν την υπερβολή. Στα συν θα θεωρηθεί η ικανότητα να γράφουν, ενώ δεκτά μπορεί να γίνουν ακόμη και ζευγάρια.

Ανακάλυψη Έλληνα επιστήμονα οδηγεί σε φάρμακα χωρίς παρενέργειες και σώζει ζωές

anakalypsh-omogenh-episthmona-odhgei-se-farmaka-xwris-parenergeiesΜια νέα ανακάλυψη που στοχεύει στην κατάργηση των παρενεργειών που προκαλούν στον οργανισμό τα φάρμακα, ενδέχεται ν' αλλάξει δραστικά το χάρτη της φαρμακοβιομηχανίας σε παγκόσμια κλίμακα και να σώζει ζωές. Της ανακάλυψης αυτής προΐσταται ο ομογενής επιστήμονας Δρ. 'Αρθουρ Χριστόπουλος, από το Monash Institute of Pharmaceutical Sciences, o οποίος πέτυχε να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί και αντιδρά η πρωτεΐνη της καρδιάς. 

Ο πιο βαθύς «ωκεανός» της Γης

Ο πιο βαθύς «ωκεανός» της ΓηςΈνα μικρό ακατέργαστο διαμάντι που βρέθηκε τυχαία στη ρηχή κοίτη ενός ποταμού στη δυτική Βραζιλία και το οποίο προερχόταν από τα έγκατα της Γης, οδήγησε τους επιστήμονες στην εντυπωσιακή εκτίμηση ότι σε βάθος 410 έως 660 χιλιομέτρων υπάρχει μια άγνωστη μέχρι σήμερα «υγρή ζώνη» με τεράστια αποθέματα υπόγειου νερού, τα οποία μπορεί να είναι τουλάχιστον όσα όλοι μαζί οι ωκεανοί του πλανήτη, αν όχι πολύ περισσότερα!

Παιδί θαύμα: Ο νεότερος άνθρωπος που καταφέρνει να φτιάξει πυρηνικό αντιδραστήρα, είναι ένας 13χρονος Βρετανός

Παιδί θαύμα: Ο νεότερος άνθρωπος που καταφέρνει να φτιάξει πυρηνικό αντιδραστήραΟταν ανακοίνωνε στο διευθυντή του σχολείου πως θα επιχειρήσει να δημιουργήσει ένα πυρηνικό αντιδραστήρα, όλοι φοβήθηκαν ότι το σχολείο θα ανατιναχτεί στον αέρα. Το δεκατριάχρονο παίδι – θαύμα όμως κατάφερε να πείσει τους πάντες πως το πείραμα που θα κάνει δεν είναι τόσο επικίνδυνο και έτσι εν τέλει το επιχείρησε.

ΒΙΝΤΕΟ – ΣΑΛΟΣ με τον $ε.ξ ουλιάρη συγκυβερνήτη του μοιραίου Boeing – ΣτΡ.ιπ τίζ και όργια στα πιλοτήρια!

“Πάρτι” στο πιλοτήριο συνήθιζε να κάνει ο συγκυβερνήτης του μοιραίου Boeing της Malaysia Airlines! Σάλος έχει δημιουργηθεί με δύο βίντεο που απο άρχισαν να κάνουν ξανά το γύρο του διαδικτύου. Τα είχε δημοσιεύσει αρχικά στην ιστοσελίδα της το 2012 η βρετανική εφημερίδα «Sun», σχετικά με τα όργια που συχνά λαμβάνουν χώρα κατά τη διάρκεια των μεγάλων πτήσεων.