Τρίτη 6 Αυγούστου 2013

Η Τζούλια τα δίνει όλα πάνω στην μπάρα και ξεσαλώνει! (video)

Ξεφάντωμα στη Μύκονο με τον σύζυγό της
Στα παλιά λημέρια, αυτά της Μυκόνου επέστρεψε η Τζούλιαν Αλεξανδράτου με τον σύζυγό της Κρίστιαν Καρποζήλο. Στο κοσμοπολίτικο «Νησί των Ανέμων» η κάμερα τοπικού διαδικτυακού καναλιού εντόπισε το ζευγάρι να διασκεδάζει σε γνωστό μπαρ.

Η Τζούλια δεν δίστασε να ανέβει πάνω στη μπάρα και να μαγέψει τον αγαπημένο της με το χορό της ενώ οι πληροφορίες μιλούν για ξεφάντωμα μέχρι πρωίας.

Δείτε το βίντεο... 

Βρετανίδες τουρίστριες δίνουν το… ok για να τις βιάσουν!

EF81D9742FD8E52FBD60BA0ECDB80320.jpgΑποστομωτική απάντηση δίνεται μέσω της ελληνικής Δικαιοσύνης στο προκλητικό δημοσίευμα της Βρετανικής εφημερίδας «Daily Mirror» που παρουσίαζε τα Μάλια ως «κολαστήριο βιασμών Βρετανίδων τουριστριών» με βάση τα καταγγελλόμενα περιστατικά.

Belkin WeMo Switch – Ελέγξτε τις συσκευές του σπιτιού σας από οπουδήποτε!

518930_BB_02_FB.EPS_1000Τώρα μπορείτε να ελέγχετε τις ηλεκτρικές σας συσκευές μέσα από το iPhone σας!

20 από τις καλύτερες φωτογραφίες δράσης της χρονιάς

20 από τις καλύτερες φωτογραφίες δράσης της χρονιάς (13)Ένα αφιέρωμα σε μερικές από τις καλύτερες φωτογραφίες δράσης που έλαβαν μέρος στον φετινό διαγωνισμό Red Bull Illume, οι νικητές του οποίου θα ανακοινωθούν στις 29 Αυγούστου στο Hong Kong.

Ο άντρας που έκανε 500 παιδιά!


Ελάχιστοι γνωρίζουν ότι πολύ πριν η δωρεά σπέρματος καταστεί πρακτικά και ηθικά δυνατή, στις αρχές του 20ου αιώνα, μια μυστική υπηρεσία παρείχε στις γυναίκες των σακατεμένων από τον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο ανδρών τη δυνατότητα να αποκτήσουν παιδί με τον… παραδοσιακό τρόπο.
.








Η Ελενα Ράιτ υπήρξε διάσημη γιατρός, συγγραφέας μπεστ σέλερ, αγωνίστρια και εκπαιδευτικός. Λάτρευε τους άνδρες και πέρασε τη ζωή της βοηθώντας γυναίκες.

10 κοκτέιλ με απροσδόκητη ιστορία!

Τα κοκτέιλ είναι αγαπημένα ποτά για τους περισσότερους από εμάς και πολλά από αυτά αποτελούν σήμα-κατατεθέν ανθρώπων και γεγονότων. Διάσημα ανά τον κόσμο, έχουν τη δική τους ιστορία να πουν με κάθε γουλιά.
Είτε τα γνωρίζετε είτε όχι, σίγουρα θα σας καταπλήξουν έστω κι αν η ιστορία τους δεν είναι το πρώτο που σας έρχεται στο νου καθώς τα απολαμβάνετε…