Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

Η ιστορία αγάπης με σκιές που συγκλόνισε το κοινό στο «Βρετανία έχεις Ταλέντο» [video]

Η εκπληκτική εμφάνιση της χορευτικής ομάδας Attraction που εμφανίστηκε στο "Βρετανία Έχεις Ταλέντο" και με σκιές περιέγραψε μία μοναδική ιστορία αγάπης.

Η κριτική επιτροπή έμεινε άφωνη και με την ολοκλήρωση της χορογραφίας σηκώθηκε όρθια χειροκροτώντας συγκινημένη.

Όμως με δάκρυα στα μάτια έμεινε και το κοινό που δεν πίστευε το θέαμα που έβλεπε...

Οι προϊστορικοί άνθρωποι ήταν μικρότεροι από τους αρουραίους;

Ομάδα επιστημόνων από την Κίνα, τις ΗΠΑ και τη Γαλλία, έχοντας μελετήσει τα λείψανα ενός πλάσματος που βρέθηκε στην Κίνα το 2003 και το οποίο ονομάστηκε Archicebus achilles, δήλωσε ότι οι αρχαιότεροι πρόγονοι του ανθρώπου, οι οποίοι έζησαν στη Γη 55 εκατ. χρόνια πριν την εποχή του Ηωκαίνου, είχαν μέγεθος μικρότερο του αρουραίου και έτρωγαν έντομα.

Ποιοί φοβούνται και γιατί την Πυραμίδα της Θήβας;

H μεγαλύτερη βαθμιδωτή πυραμίδα της τρίτης χιλιετίας μείον.

«Κάτι τους φοβίζει και απαγορεύουν την είσοδο στο εσωτερικό του λόφου του Αμφείου» δηλώνει ο Αρχαιολόγος Θεόδωρος Σπυρόπουλος, που ανακάλυψε την βαθμιδωτή πυραμίδα, αλλά που δεν ολοκλήρωσε, καθώς μετατέθηκε ξαφνικά από την Θήβα, την οποία επισκέπτεται διαρκώς και με αμείωτο πάντα το ενδιαφέρον του για τις εξελίξεις στο θέμα. Ρωτήσαμε τον κ. Σπυρόπουλο αν υπάρχουν εξελίξεις, καθώς το όνομά του «παίζει διαρκώς σε ξένα και ελληνικά έντυπα».

Αυτό είναι το νέο Playstation 4

Η Sony συμπλήρωσε στο Λος Αντζελες τα στοιχεία που έλειπαν από την εξίσωση για το νέο Playstation: Παρουσίασε την επανασχεδιασμένη κονσόλα, θυμίζοντας σε αρκετούς το θρυλικό PS2 και ανακοίνωσε την τιμή, επιβεβαιώνοντας τις εικασίες ότι λάθη του παρελθόντος (βλ. τα 599 δολάρια που κόστιζε στο λανσάρισμά του το Playstation 3) δεν θα επαναληφθούν. 

Τι συμβαίνει με την Πάολα; Δείτε τι λένε οι γιατροί!

Μπορεί εκείνη να ήθελε να βγει στην πίστα και..
να ξετρελάνει για ακόμη μια φορά τους θαυμαστές της αλλά δεν τα κατάφερε.
Ο λόγος για την Πάολα..
η όποια όπως αναφέρει δημοσίευμα της News πίεσε τον εαυτό της για να τραγουδήσει, όμως ένιωσε να καταρρέει.

WIND W: Ένα νέο συμβόλαιο απόλυτης οικονομίας δίνει απεριόριστη ομιλία, γραπτά μηνύματα αλλά και ΜΒ για Internet από το κινητό με πάγιο 49,90€.

Με πάγιο 49,90€ Μετά τη μείωση τιμών, περίπου 27% που έκανε η WIND τα τελευταία δύο χρόνια ώστε να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα της αγοράς και τις περιορισμένες δυνατότητες των καταναλωτών, η εταιρεία συνεχίζει την πολιτική της οικονομίας με το πρώτο συμβόλαιο που προσφέρει απεριόριστη επικοινωνία προς όλους. 

Ψυχολογικές επιχειρήσεις εναντίον των Ελλήνων!

Ο Ελληνισμός δέχεται συστηματικά ψυχολογικές πιέσεις προκειμένου να χάσει το ηθικό και το εθνικό του φρόνημα. 
Ενοχοποιούν τον πατριωτισμό και αποκαθηλώνουν τα σύμβολα του έθνους. 

Σώστε τα σύμβολα του Ελληνισμού

Η ασπιρίνη προλαμβάνει τη θρόμβωση

aspirinhΗ ασπιρίνη είναι εξίσου αποτελεσματική με τα σύγχρονα αντιπητικά φάρμακα στην πρόληψη των θρόμβων του αίματος, μετά από χειρουργική επέμβαση αντικατάστασης ισχίου, αποφαίνεται καναδική μελέτη που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό έντυποAnnals of Internal Medicine.

Μετέωρα: Το μυστηριώδες δημιούργημα της φύσης

Η δημιουργία των Μετεώρων αποτελεί ένα μυστήριο λόγω της μορφολογίας του γεωλογικού αυτού φαινομένου, που αν και έχει κατά καιρούς απασχολήσει πολλούς Έλληνες και ξένους γεωλόγους, δεν έχει ακόμη ξεκάθαρα ερμηνευθεί.

Βίντεο-σοκ: Σκύλος θάβει ένα νεκρό κουταβάκι

Μπορεί να φαντάζει απίστευτο, είναι ωστόσο αληθινό περιστατικό, το οποίο μας διδάσκει πολλά για την ηθική των ζώων και την ανηθικότητα ορισμένων ανθρώπων.

Όπως φαίνεται στο συγκλονιστικό αυτό βίντεο, ένας σκύλος πλησιάζει ένα κουταβάκι, το οποίο κείτεται νεκρό στο έδαφος. 

Αφού το μυρίζει και καταλαβαίνει ότι είναι νεκρό... αρχίζει και του ρίχνει άμμο με τη μουσούδα του για να το θάψει!

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΕΞΙ ΑΝΙΨΙΑ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΥ (ΦΩΤΟ)

Την λένε Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, σπουδάζει στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και κατάγεται από την Τρίπολη και συγκεκριμένα το χωριό Αρτεμίσιο, τόπο καταγωγής και του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Παναγιώταρου, ο οποίος σύμφωνα με τα parapolitika, είναι ...
ξάδερφος του πατέρα της.

Το βίντεο που σαρώνει στο Διαδίκτυο: Τραγούδι παρωδία του Τζάστιν Μπίμπερ διαφημίζει... τη Σαντορίνη!

Θραύση κάνει στο Διαδίκτυο ένα βίντεο παρωδία γνωστού τραγουδιού του Τζάστιν Μπίμπερ, το οποίο μπορεί να «γελοιοποιεί» τον νεαρό τραγουδιστή, ωστόσο διαφημίζει ένα...
δικό μας νησί, τη Σαντορίνη.

Εκτακτη είδηση. Στις 12 τα μεσάνυχτα κλείνει η ΕΡΤ!

Αυτή την ώρα γίνεται ευρεία σύσκεψη στο Μαξίμου, για το μέλλον της κρατικής ραδιοτηλεόρασης. Στην σύσκεψη συμμετέχουν εκτός από τους συμβούλους του πρωθυπουργού και τον Σίμο Κεδίκογλου, ο νέος πρόεδρος της ΕΡΤ Γκίκας Μάναλης και μία πλειάδα βουλευτών. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΕΡΤ σήμερα στις 12 τα μεσάνυχτα κλείνει! Στις 5 το απόγευμα αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση! Όλες οι νέες θέσεις θα προκηρυχθούν μέσω ΑΣΕΠ!

Το σύγχρονο έμβλημα της Moto Guzzi

Το σύγχρονο έμβλημα της Moto GuzziΥψηλή αισθητική, δυναμισμό και παράδοση συνδυάζει η California 1400 Custom
Η Moto Guzzi 1400 Custom είναι η πιο δυναμική έκφραση της σειράς California. Ισχυρή, γρήγορη και κομψή, αποτελεί το σύγχρονο έμβλημα της κουλτούρας της Moto Guzzi στην κατασκευή μοτοσυκλετών.

Αντώνης Ρέμος: Η απάντησή του στον Σφακιανάκη και η εξωγήινη Φουρέιρα

Τέλος δεν έχει η κόντρα ανάμεσα στον Νότη Σφακιανάκη και τον Αντώνη Ρέμο με τον δεύτερο να απαντά μέσα από τραγούδι στα όσα είπε ο συνάδελφός τους στο "Πρωινό Mou"