Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013

Έσπασε την τηλεόραση γιατί έφαγε γκολ στο Pro! (vid)



Το Pro είναι άκρως εθιστικό αλλά υπάρχουν και κάποιοι που ξεφεύγουν. Όπως ο εν λόγω κύριος στο βίντεο ο οποίος έσπασε την τηλεόραση μόνο και μόνο επειδή «έφαγε» γκολ στο παιχνίδι!

Ψεύτικες ευμεγέθεις θηλές: Η νέα μόδα που κάνει θραύση στις ΗΠΑ [βίντεο]

Δείξτε μας το στήθος σας να σας πούμε πόσο έξυπνη είστεΟι Αμερικανοί τα θέλουν όλα μεγάλα: τα σκυλιά τους, τα μπέργκερ τους, τα αυτοκίνητά τους, τα σπίτια τους, τους δρόμους τους, τα οπίσθιά τους, τα στήθη τους και ό,τι άλλο επιδέχεται μεγέθυνσης...
Μόδα τελευταίας εσοδείας οι γυναικείες θηλές, με τις αρμόδιες εταιρείες κατασκευής και πώλησης ευμεγέθων πλαστικών θηλών να θησαυρίζουν.
Φορώντας τις είναι αδύνατον να περάσει κάποια απαρατήρητη, ενώ τις τιμούν δεόντως και οι πολυάριθμες διασημότητες του Hollywood.
Παρακολουθήστε τα βίντεο που ακολουθούν:

Η αληθινή ιστορία πίσω από τη θαμμένη Φερράρι

 Η αληθινή ιστορία πίσω από τη θαμμένη ΦερράριΕσείς τι θα κάνατε αν βρίσκατε θαμμένη μια Φερράρι στην αυλή του σπιτιού σας;
Μια μεταλλική πράσινη Φερράρι Dino 246 GTS ανακάλυψαν στην αυλή του σπιτιού τους στο Λος Άντζελες παιδιά παίζοντας στην λάσπη το 1978.

Τα 10 ακριβότερα εστιατόρια στον κόσμο!

 α 10 ακριβότερα εστιατόρια στον κόσμο!Για ένα αρκετά πλούσιο μενού γευσιγνωσίας βραβευμένο με αστέρια Michelin, διάσημους σεφ ανά τον κόσμο και προϊόντα ολόφρεσκα τα εστιατόρια που δεσπόζουν στην ακόλουθη λίστα υπόσχονται να σας κάνουν να βάλετε βαθιά το χέρι στην τσέπη. Από ένα κάστρο στην Ελβετία μέχρι μια υποβρύχια γαστρονομική εμπειρία στις Μαλδίβες και από την Ιαπωνία στην Ευρώπη και στο Μεγάλο Μήλο, τα luxe μενού των συγκεκριμένων εστιατορίων τραπεζαρίας συνδυάζονται με σπάνια κρασιά και ιδιαίτερα επιδόρπια που ανεβάζουν κατά πολύ τον τελικό λογαρισμό. Και δεν είναι βέβαια μόνο η κουζίνα που προσθέτει στο συνολικό κόστος, είναι το περιβάλλον και η ατμόσφαιρα που συμπληρώνουν το πανάκριβο γκουρμέ σκηνικό.

Ανακοίνωσε στον πατέρα του ότι είναι GAY μέσα από την εκπομπή της Αννίτας! (βίντεο)

diaforetiko.gr : diaforetiko.gr 41 600x448 Ανακοίνωσε στον πατέρα του ότι είναι GAY μέσα από την εκπομπή της Αννίτας! (βίντεο)Ο νεαρός εμφανίστηκε στην εκπομπή της Αννίτας, το απόγευμα του Σαββάτου. 
Όπως είπε, ο πατέρας του ενδεχομένως να έχει καταλάβει ότι ο ίδιος είναι ομοφυλόφιλος, όμως,ο νεαρός δεν είχε καταφέρει μέχρι σήμερα να το παραδεχτεί ξεκάθαρα.
Για το λόγο αυτό, αποφάσισε να βγει στην εκπομπή “Αννίτα SOS”.
Δείτε κάποια αποσπάσματα:

Θαλάσσιο ΣΚΙ από 10χρονο επαγγελματία!! (βίντεο)

diaforetiko.gr : COBE 600x400 Θαλάσσιο ΣΚΙ από 10χρονο επαγγελματία!! (βίντεο)Ο 10χρονος Κόμπε είναι μεγάλο ταλέντο στο θαλάσσιο σκι και μας το δείχνει.
Σε ένα βίντεο τριών λεπτών, ο 10χρονος πιτσιρικάς, κάνει τρία ανάποδα άλματα στον αέρα που κόβουν την ανάσα.
Επίσης κάνει και στροφές 360 μοιρών που μόνο επαγγελματίας θα μπορούσε να κάνει τόσο καλά.
Είναι επαγγελματίας και ας είναι μόνο 10 χρονών. Είμαστε σίγουροι ότι σε λίγα χρόνια, ο κόσμος του θαλάσσιου σκι θα τον προσκυνάει.
Δείτε το βίντεο…

DARBUKA LIVE BOUDOIR CLUB THE ORIGINAL Akis Tasios Percussion & Erric-S

Απίστευτο! Έχασε τη ζωή του ανοίγοντας το «Κουτί της Πανδώρας»

Απίστευτο! Έχασε τη ζωή του ανοίγοντας το «Κουτί της Πανδώρας»Προβληματισμό προκαλει στις αρχές του Carlisle στη Μεγάλη Βρετανία ο μυστηριώδης θάνατος ενός 37χρονου, ο οποίος πέθανε λίγο μετά το άνοιγμα ενός κουτιού που έφερε την ένδειξη: " Το κουτί της Πανδώρας". 

Ο Jason Airey βρέθηκε νεκρός στη κρεβατοκάμαρα του σπιτιού του. Σύμφωνα με τα ξένα δημοσιεύματα, μέσα στο κουτί υπήρχε ποσότητα συνθετικής κάνναβης την οποία ωστόσο δεν είχε αγγίξει. 

Σκόπελος: Πηγαν να του κατασχέσουν το σπίτι και το αμάξι. Έκαψε το σπίτι και πέταξε το αυτοκίνητό του σε γκρεμό

Ένας 50χρονος άνδρας από τη Μηλιά της Ορεινής Ναυπακτίας απασχόλησε σήμερα το πρωί την Π.Υ. Ναυπάκτου και την αστυνομία αφού αποφάσισε να κάψει το σπίτι του παρά να του το κατασχέσουν.