Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

Μπορούμε να ζήσουμε εκατοντάδες χρόνια;

Η σύγχρονη επιστήμη θέτει το φυσικό όριο της διάρκειας της ανθρώπινης ζωής κάτω από τα 150 χρόνια. Αυτό το όριο απέχει πολύ από τις μεγάλης διάρκειας ζωές πολλών βιβλικών προσώπων, που αναφέρονται στη Γένεση πριν από τον κατακλυσμό. 

Dick’s Restaurant: Το πιο προσβλητικό… εστιατόριο!

Dick's Restaurant: Το πιο... προσβλητικό εστιατόριο!Το «Dick’s Last Resort Restaurant» είναι μια αμερικανική αλυσίδα εστιατορίων που φημίζεται για τις ζουμερές μπριζόλες και τις ολόφρεσκες σαλάτες που προσφέρει καθημερινά στους εκατοντάδες επισκέπτες. Και όχι μόνο! Το προσωπικό της είναι το πλέον αγενές και προσβλητικό που υπάρχει, το οποίο κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να κάνει τους πελάτες να νιώσουν άβολα με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. 

ΣΟΚ: Κάμερα καταγράφει γιατρό να εκμεταλλεύεται σexουαλικά ασθενή του!

Σάλος έχει ξεσπάσει στην Ιταλία με αφορμή ένα βίντεο από μια τηλεοπτική εκπομπή.


Πρωταγωνιστής ένας γιατρός, ο οποίος «συνελήφθη» από κρυφή κάμερα να επιτίθεται σeχουαλικά σε ασθενή του.

ΕΡΕΥΝΕΣ...HOMUNCULI -ΤΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΤΩΝ ΑΛΧΗΜΙΣΤΩΝ!!!

Οι πιο γνώστες από όλες τις εφευρέσεις των αλχημιστών του Μεσαίωνα ήταν << η φιλοσοφική λίθος >>, αυτή η εφεύρεση σύμφωνα με τον θρύλο που την ακολουθεί μετατρέπει κάθε είδος μέταλλου σε χρυσό!! Υπάρχει όμως κάτι άλλο που δεν είναι και τόσο γνωστό σε πολύ κόσμο, αλλά είναι εξίσου πολύ παράξενο έως και απίστευτο, είναι η φημολογούμενη ικανότητα των αλχημιστών να κατασκευάζουν παράξενα μικρά ανθρωπάκια τα οποία τους είχαν δώσει την ονομασία Homunculi!!

Γούνα από ανδρικές…τρίχες!!!

Αν σας αρέσουν οι γούνες, αλλά ταυτόχρονα λυπάστε τα δυστυχή ζώα που γδέρνονταιγια να σας προσφέρουν ζεστασιά και στυλ, τότε τα νέα είναι ευχάριστα.

Μια νέα σειρά παλτών κάνει την εμφάνιση της και τραβά πάνω της όλα τα βλέμματα,ανδρικά και γυναικεία. Χρειάστηκαν περισσότερες από 200 ώρες προκειμένου ναυφανθούν τα εκατομμύρια των ανδρικών… σγουρών τριχών.

Oι Ρώσοι έχουν έτοιμους πυραύλους για απειλές από το διάστημα (Bίντεο)

Ο διηπειρωτικός βαλλιστικός πύραυλος τύπου «Voevoda», («Satan», σύμφωνα με την ταξινόμηση που προτείνει το ΝΑΤΟ), είναι ικανός να καταστρέψει μικρά διαστημικά σώματα μεγέθους έως 100 μέτρα, τα οποία απειλούν τη Γη, αν τοποθετηθεί σε αυτόν ένα επιπλέον τμήμα ανάφλεξης, δήλωσε στο πρακτορείο RIA Novosti, ερευνητής του κρατικού πυραυλικού κέντρου «Β.Π. Μακέγιεφ», Σαμπίτ Σαϊτγκαράεφ.

ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑ ΚΟΠΗΣ 1939 ΤΟΥ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Μην παραλείψετε να δώσετε βάση και στους Ελληνικότατους Μαιάνδρους στο πάνω μέρος. Εδώ σε μεγέθυνση το δεξιό μέρος του πάνω χαρτονομίσματος.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΚΟΝΑΣ ΣΤΟ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑ ΤΟΥ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ……… 

“ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΕΥΚΡΑΤΙΔΟΥ”!!!!!! 

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ: Παντρεύεται την αδελφή του ανθρώπου που του δώρισε την καρδιά του

Μία συγκλονιστική ιστορία αγάπης που θυμίζει σενάριο κινηματογραφικής ταινίας γεννήθηκε μέσα από μία μεταμόσχευση καρδιάς. Ο θάνατος του αδελφού της Ερίν στις ΗΠΑ ήταν η αιτία για να γνωριστεί με τον Κόνορ. Οι δυο τους ήταν άγνωστοι μεταξύ τους. Η μοίρα τους έφερε κοντά την περίοδο που εκείνη θρηνούσε τον αδελφό της και εκείνος προσπαθούσε να κρατηθεί στη ζωή, καθώς έπρεπε να υποβληθεί σε μεταμόσχευση καρδιάς λόγω γενετικού προβλήματος.

Ηλίαση: Συμπτώματα και αντιμετώπιση

hliashΗ ηλίαση (sunstroke) είναι μια παθολογική κατάσταση που μπορεί να προκύψει, συνήθως το καλοκαίρι, μετά από παρατεταμένη έκθεση στον ήλιο. Κατά την ηλίαση (ή υπερθερμία όπως είναι ο ιατρικός όρος) ο οργανισμός παράγει ή αποκτά περισσότερη θερμότητα από ότι μπορεί να ελέγξει.