Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Γερμανια-Ελλαδα 4-2

Μηδενιστής...από πλατίνα!

Ο ράπερ με την βασιλική φήμη, ο Μηδενιστής, σίγουρα είχε μια πολύ καλή εβδομάδα. Όχι μόνο, έλαβε δύο βραβεία στη σκηνή των Mad Video Music Awards, στις κατηγορίες των hip Hop/Urban καθώς και στη συνεργασία/ντουέτο με την συμμετοχή της Demmy στο τραγούδι "Μια ζωγραφιά" αλλά είδε το sigle του, " Καλά κορίτσια" να γίνεται πλατινένιο...

Η Γαλλίδα πορνοστάρ έδειξε Γερμανία!

! Την πρόβλεψή της για το παιχνίδι του Euro 2012, ανάμεσα στην Ελλάδα και την Γερμανία έκανε η Γαλλίδα πορνοστάρ, Βιρτζίνια Καπρίς. Μέσω του twitter, όπως συνηθίζει, έκανε την εκτίμησή της, ζωγραφίζοντας στο στήθος της τη λέξη Γερμανία με την ένδειξη του σκορ, στο 2-0.

Φέτος η Καπρίς έχει προβλέψει 16 φορές αποτελέσματα και έχει πετύχει τα 9!
 

Νέο καμπανάκι από Σόιμπλε


''Η Ελλάδα πρέπει να τηρήσει τους όρους του προγράμματος διάσωσης'', δήλωσε ο Βολφγκανγκ Σόιμπλε την Παρασκευή.
Ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας, επισήμανε επίσης ότι ''δεν υπάρχει χώρος για ελιγμούς στο στόχο μείωσης του χρέους στο 120% του ΑΕΠ''.

Η Συρία κατέρριψε τουρκικό μαχητικό

Περίεργες διαστάσεις προσλαμβάνει η υπόθεση της κατάρριψης τουρκικού κατασκοπευτικού αεροσκάφους τύπου F4 με δύο χειριστές από την Συριακή αεράμυνα στις 11.58 το μεσημέρι της Παρασκευής.

Σύλληψη γυμναστή για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας

Ένας 46χρονος γυμναστής συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας και παραπέμφθηκε να απολογηθεί σε ανακριτή.

2 νέα προγράμματα περιήγησης για το iPad(Video)!!




Ανταγωνιστές του "Safari" !!!

Εθνική Ελλάδος… uber alles

Προβλέπει ο Σώτερ του Ταμείου

Θοδωρής Γκιόνης: Ο κομμωτής των σταρ γιόρτασε τα γενέθλιά του

Ο κομμωτής των σταρ, Θοδωρής Γκιόνης, γιόρτασε την περασμένη Δευτέρα τα γενέθλιά του στο «Mooring's» της Βουλιαγμένης και φίλοι και γνωστοί από τον χώρο της showbiz έσπευσαν να του ευχηθούν.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Όλιβερ Καν, ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Προκλητικός εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Φραντς Μπεκενμπάουερ, τονίζοντας πως σήμερα η Ελλάδα θα πάει σπίτι της, καθώς θα ηττηθεί από την Γερμανία ενώ πρόβλεψε ότι τα «πάντσερ» θα νικήσουν με 2-0."Οι Έλληνες θα πάνε σπίτι τους. Έχουν ήδη πετύχει υπέρβαση με την πρόκριση στα προημιτελικά. Προβλέπω νίκη με 2-0".

Ετσι για να πωρώνουμαι λιγο τον κόσμο μας (ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ!!!!!)


 
(ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ)
  Η ΣΥΓΚΊΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ

Σιγά…Σιγά…Θα σου φύγουν τα μπαμπάτσικα και μετά ποιός τα μαζεύει!!!(2)

Η Lucy Pinder κάνει το μπανάκι της μαζί με τις…μπάλες της. Το κορίτσι δυσκολεύεται να τα κρατήσει σε μια ισορροπία και απαιτείται πολλές φορές η συνδρομή των χεριών της. Αχ παιδί μου καημένο και ευλογημένο συνάμα…Πώς μπόρεσες να το κάνεις αυτό; Δε σκέφτηκες ότι μπορεί να σε δούμε; Κι αν φύγουν απο τη θέση τους; Μετά; Πώς τα μαζεύεις; Είναι και μπαμπάτσικα!!!!

Ανοδικές τάσεις στη Wall Street

Άνοδο σημειώνουν οι βασικοί χρηματιστηριακοί δείκτες της Wall Street, ανακάμπτοντας μετά τις απώλειες της χθεσινής συνεδρίασης, στην οποία ο Standard & Poor's 500 σημείωσε τη δεύτερη μεγαλύτερη πτώση για φέτος.

Στο νοσοκομείο ο Ράπανος με λιποθυμικό επεισόδιο...


Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Ράπανος αντιμετώπισε λιποθυμικό επεισόδιο και ως εκ τούτου, κρίθηκε επιβεβλημένη η μεταφορά του στο ιδιωτικό θεραπευτικό κέντρο «ΥΓΕΙΑ», προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις.

Το καλύτερο καλοκαιρινό videoclip, διακοπές χωρίς ευρώ...





Στις 8.000 ευρώ αυξάνεται το αφορολόγητο από το 2013...

Την επαναφορά του αφορολόγητου ορίου από τα 5.000 ευρώ στα 8.000 ευρώ από το επόμενο έτος συμφώνησαν στη χθεσινή καταληκτική συνεδρίαση οι αντιπροσωπίες των κομμάτων που απαρτίζουν την κυβέρνηση συνεργασίας. Το μέτρο συγκέντρωσε την καθολική αποδοχή των διαπραγματευτών και θα περιληφθεί στις Προγραμματικές Δηλώσεις που θα αναγνώσει στη Βουλή τις προσεχείς ημέρες ο πρωθυπουργός, προκειμένου η κυβέρνηση που ορκίστηκε χθες το βράδυ να λάβει ψήφο εμπιστοσύνης. Ωστόσο, μένει να αποδειχθεί εάν θα τύχει εγκρίσεως από την τρόικα.

Ποια ηθοποιός τρέχει με τα εσώρουχα στο δρόμο;

Βγήκε από ένα ταξί και πιάστηκε το φόρεμα της στην πόρτα..  

Ξαφνικά βρέθηκε να τρέχει ντυμένη μόνο με τα εσώρουχά της.

Είναι η Mischa Barton, αλλά μην ανησυχείτε, δεν πρόκειται για ατύχημα, αλλά για τα γυρίσματα ενός βίντεο κλιπ!

Η ηθοποιός μετέχει στο νέο βίντεο του συγκροτήματος του Noel Gallagher, High Flying Birds και για το τραγούδι Everybody's On The Run.

Ο οδηγός ταξί είναι ο πρώην σταρ των Oasis!



kamikazi.gr 

Συγκλονιστική επιστολή Ελληνίδας στην εφημερίδα Bild...

Στο διαδίκτυο κυκλοφορεί μια επιστολή διαμαρτυρίας την οποία φέρεται να απέστειλε στην γερμανική εφημερίδα Bild μια Ελληνίδα......
Πρόκειται για την 31χρονη Δέσποινα Δημότση από το Κρανίδι Αργολίδας.
Διαβάστε την επιστολή της:


Πότε είναι στα... σεξουαλικά της φόρτε μια γυναίκα;;

Μπορεί για τους άνδρες να μην παίζει ρόλο η σεξουαλική τους επίδοση σε σχέση με την ηλικία, αλλά στις γυναίκες οι ειδικοί βρίσκουν διαφορά... 

Diego Armando Maradona (Δήλωση):αν 300 Έλληνες κατάφεραν να κρατήσουν 10.000 Πέρσες στις Θερμοπύλες, τότε 11 Έλληνες σίγουρα έχουν τη δυνατότητα απέναντι σε 11 Γερμανούς.






Δήλωση Diego Armando Maradona: Ο Φερνάντο Σάντος ξέρει ότι έχει το παιχνίδι της ζωής του στα χέρια του, αφού έχει μπροστά του μία... τεράστια ανηφορική μάχη. Αλλά αν 300 Έλληνες κατάφεραν να κρατήσουν 10.000 Πέρσες στις Θερμοπύλες, τότε 11 Έλληνες σίγουρα έχουν τη δυνατότητα απέναντι σε 11 Γερμανούς. Έκανε το θαύμα κερδίζοντας τους Ρώσους και θα πρέπει να διπλασιάσει το αγωνιστικό πνεύμα της ομάδας του το βράδυ στο Γκτανσκ», δήλωσε ο Ντιεγκίτο και πρόσθεσε:

Νεκροί οι ταλιμπάν που εισέβαλαν σε ξενοδοχείο


Τέλος της επίθεσης των ταλιμπάν σε ξενοδοχείο κοντά στην Καμπούλ, όλοι οι επιτιθέμενοι σκοτώθηκαν. Διαβάστε τις εξελίξεις



Δείτε πως ήταν ο Αντώνης Σαμαράς 43 χρόνια πριν

Την Πέμπτη 20 Ιουνίου ο Αντώνης Σαμαράς ορκίστηκε νέος πρωθυπουργός της χώρας.

Στη φωτογραφία τον βλέπουμε κατά την αποφοίτησή του από το Κολέγιο Αθηνών, 43 χρόνια πριν.

Θέλουν σέντερ φορ την Μέρκελ, ούτε η Μέρκελ δεν σας σώνει

Ο γερμανικός Τύπος μπερδεύει σήμερα το ποδόσφαιρο με την οικονομία και την πολιτική, τονίζοντας πως η καγκελάριος Αγγελα Μέρκελ πρέπει να λειτουργήσει ως παράδειγμα για την Εθνική Ομάδα ποδοσφαίρου που σήμερα το βράδυ αντιμετωπίζει την Ελλάδα στα προημιτελικά του Euro 2012.

Ελλάς -απρόσμενο σύμμαχο βρίσκει η Εθνική μας την Τουρκία

Έναν... απρόσμενο σύμμαχο βρίσκει η Εθνική μας στο πλευρό των Τούρκων της Γερμανίας, οι οποίοι... στηρίζουν Ελλάδα στα προημιτελικά του Euro, όπως αναφέρουν οι ανταποκρίσεις από την Γερμανία! (VIDEO)

Συνέντευξη του αρχηγού μας Γιώργου Καραγκούνη λίγες ώρες πριν το κρίσιμο ματς....

Ο Γιώργος Καραγκούνης θα απουσιάσει από τον σημερινό αγώνα όμως πιστεύει ότι ο πόνος του ελληνικού λαού είναι η κινητήρια δύναμη της εθνικής ομάδας. Αυτό δήλωσε σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Βρετανική εφημερίδα «Sun».



Στο νοσοκομείο ο Αντώνης Σαμαράς με αποκόλληση αμφιβληστροειδούς λόγω υπερβολικού στρες




Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς διεκομίσθη εκτάκτως στο Αττικό νοσοκομείο, όπου και διεγνώσθη ότι υπέστη αποκόλληση αμφιβληστροειδούς.

Νέο roadster θα κατασκευάσουν Alfa Romeo και Mazda

Νέο roadster θα κατασκευάσουν Alfa Romeo και Mazda

Αναβιώνει η εκδοχή των Giulietta Spider του ΄50

Όταν οι αυτοκινητοβιομηχανίες ενώνουν τις δυνάμεις τους και τα budgets τους, τότε το αποτέλεσμα δεν μπορεί παρά να είναι άψογο. Όπως το νέο roadster που θα κατασκευάσουν από κοινού οι Alfa Romeo και Mazda.

Τώρα-Πυρκαγιά στην Ηλεία...




Πυρκαγιά ξέσπασε στην περιοχή Γραίκα Ηλείας. Επιχειρούν 20 πυροσβέστες με 10 οχήματα, 2 αεροσκάφη και 1 ελικόπτερο.

Σήμερα στο COZI CAFE η Εθνική μας

105 εκατ. € για τους αγρότες



Την ανάκτηση 104, 8 εκατομμυρίων ευρώ για αγροτικές δαπάνες στην Ελλάδα, που δεν καταβλήθηκαν σύμφωνα με τους κοινοτικούς κανόνες, αποφάσισε σήμερα η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, στο πλαίσιο της εκκαθάρισης των λογαριασμών που προβαίνει σε τακτά χρονικά διαστήματα. Συνολικά θα ανακτηθούν 426 εκατ. ευρώ από τα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

10 πράγματα που δεν πρέπει να πεις ΠΟΤΕ σε γυναίκα


Σούπερ Μάριο αυτοί; Κυριάκο εξολοθρευτή εμείς!


Δείτε:Πώς μπορείς να χάσεις από γυναίκα στο τάβλι!!(Video)


Πρόκειται για μια παλιά αλλά αρκετά έξυπνη διαφήμιση!
Δείτε πώς χάνεις εύκολα από μια γυναίκα στο τάβλι και αφήστε τα κόλπα! ΔΕΙΤΕ VIDEO!!!

Γερμανία Ελλάδα 2-3 κάντο όπως οι ΝΕΟΙ το 2007 ... ΟΡΤΣΑ ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ!!!

 
Απλά τα πράγματα όσοι νομίζουν απόψε ότι η εθνική μας θα περάσει δύσκολο βράδυ δεν χρειάζεται τίποτα περισσότερο απο το να δούν την εθνική νέων μας το 2007 πώς τους κατατρόπωσε, εξάλλου τα πρόσωπα εκείνης της Νέων με την σημερινή Εθνική Ελλάδος δεν  διαφέρει και πολύ... ΟΡΤΣΑ ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ!!!
ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Οι 5 εξαρτήσεις του σύγχρονου άντρα

Έχουμε και λέμε...

Σε τι στοχεύει ο Ευαγ. Βενιζέλος με τις πέντε επιλογές στο υπουργικό συμβούλιο

Οι δύο υπουργοί και τρεις υφυπουργοί με τους οποίους συμμετέχει το ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση αποτελούν αυστηρά προσωπικές επιλογές του Ευαγ. Βενιζέλου και δεν αποτέλεσαν προϊόν καμίας εσωκομματικής συνεννόησης.

Συναυλία ''Μαζί Σου'' @ Λιμναίο Οικισμό..

Συναυλία ''Μαζί Σου'' @ Λιμναίο Οικισμό.
Ο Σύλλογος Γονέων Παιδιών και Ενηλίκων με Νεοπλασματική Ασθένεια και Φίλων Αυτών  ''Μαζί Σου'' διοργανώνει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά διήμερη συναυλία, της οποίας τα έσοδα θα διατεθούν στα άτομα με νεοπλασματικές ασθένειες, στις 24 και 25 Ιουνίου 2011 στις 20.00 στο Λιμναίο Οικισμό.
Πρόγραμμα

Ζητούνται εθελοντές: Τον επόμενο μήνα ξεκινάει η δασοπροστασία του Γράμμου

Ζητούνται εθελοντές: Τον επόμενο μήνα ξεκινάει η δασοπροστασία του Γράμμου Για έκτη συνεχόμενη χρονιά η ΜΚΟ “Καλλιστώ” διοργανώνει προγράμματα εθελοντικής δασοπροστασίας. Για το καλοκαίρι του 2012 , θα υλοποιηθούν δύο διαφορετικά προγράμματα που θα αφορούν τις εξής περιοχές: Θεσσαλονίκη (περιαστικό δάσος Σέιχ Σου) και Καστοριά (Ορεινός όγκος Γράμμου), ενώ παράλληλα τα προγράμματα εμπλουτίζονται και με νέες δράσεις.

Με ούζο και μεζέδες «πάτησε» τα 45 η Nicole Kidman

Πoιοι Καστοριανοι φίλαθλοι θα δούνε σήμερα τον αγωνα της Εθνικής Ελλάδος με φουστανελα?

Με φουστανέλα και την Ελληνική σημαία θα δούνε το ματς σήμερα οι φίλαθλοι της πόλης μας. Ευχόμαστε μια άξια νικη της Εθνικής μας(ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ) πιοι 

«Σαν άλλοι 300 Σπαρτιάτες, κόντρα στη Γερμανία»

«Σαν άλλοι 300 Σπαρτιάτες, κόντρα στη Γερμανία»

Μαραντόνα: Οι Έλληνες είναι σκληροί και έμπειροι

Την άποψη ότι η Ελλάδα έχει μία ευκαιρία κόντρα στη Γερμανία εξέφρασε ο Ντιέγκο Μαραντόνα. Μάλιστα, ο θρύλος του Παγκοσμίου ποδοσφαίρου παραλλήλισε τον αγώνα της προημιτελικής φάσης του Euro, με τη μάχη των Θερμοπυλών, τονίζοντας πως αν 300 Έλληνες είχαν τη δυνατότητα να απωθήσουν 10.000 Πέρσες, 11 Έλληνες μπορούν να αντιμετωπίσουν 11 Γερμανούς.

La Repubblica: H Ευρώπη υποστηρίζει την Ελλάδα

"H υπερηφάνεια των φτωχών - η Ευρώπη υποστηρίζει την Ελλάδα"Πολιτική διάσταση δίνει την Παρασκευή η ιταλική εφημερίδα La Repubblica στον αγώνα Γερμανία - Ελλάδα για την προημιτελική φάση του Γιούρο 2012.

ΔΕΙΤΕ: 21χρονη Τσέχα πέρασε τα ηλεκτροφόρα καλώδια για… γέφυρα

Η 21χρονη Τσέχα είχε ισχυρές παραισθήσεις από χρήση κάνναβης

Καταιγισμός αποθεωτικών σχολίων για την Ελλάδα από την Μaria Menounos

Την αγάπη της αλλά και την στήριξή της για την Ελλάδα - που είναι και η χώρα καταγωγής της- έδειξε στο twitter της και τους 287.000 followers της η Μaria Menounos, η οποία βρίσκεται στη χώρα για διακοπές.

Ηράκλειο:Επίθεση με λοστούς στον γιο υποψήφιας με τη Χρυσή Αυγή!

Ο 26χρονος περικυκλώθηκε από ομάδα 6 ατόμων που κρατούσαν ξύλα και λοστούς - Διαβάστε που αποδίδει την επίθεση ο σύνδεσμος του Νίκου Μιχαλολιάκου...

Το πρώτο... δώρο! – Μας δίνουν το 1 δισ. ευρώ που είχαν παρακρατήσει – Τη Δευτέρα επιστρέφει στην Αθήνα η τρόικα

Μας έφτιαξαν φανέλα με Γερμανό ...χορηγό! (ΦΩΤΟ)

Γνωστή ηθοποιός υπέρ της Χρυσής Αυγής!


Πιθανή μια νέα πανδημία γρίπης των πτηνών



Αυτό δείχνει η δεύτερη από τις δύο πολυσυζητημένες μελέτες που δημοσιεύεται στο «Science»
Το στέλεχος Η5Ν1 της γρίπης των πτηνών μπορεί να αποτελέσει μια νέα πανδημική απειλή, σύμφωνα με τη νέα δημοσίευση στην επιθεώρηση «Science»

Ο “βασιλιάς” και οι Heat στο θρόνο τους


System update για το Xbox 360

System update για το Xbox 360

Προετοιμάζεται από τώρα η αναβάθμιση του Σεπτεμβρίου

Η κλήρωση του Τζόκερ

 

Οι τυχεροί αριθμοί του ΤΖΟΚΕΡ:
4, 10, 16, 31, 36
ΤΖΟΚΕΡ: 14

2012 Honda Ridgeline

Honda Ridgeline 
$29,350 - $37,280

2012 Honda Ridgeline

Οι ατάκες της Coco Chanel για Facebook status update

Είναι εξαιρετικές και για Twitter και πάντα επίκαιρες. Η μεγάλη κυρία της μόδας είχε τον τρόπο της με τα λόγια. 

Άλλες ατάκες της:


Marrusia. Ένα supercar made in Russia

 Marussia supercar
Ένας Ρώσος σχεδιαστής αυτοκινήτων που ακούει στο όνομα Igor Krasnov παρουσίασε την δική του εκδοχή για το supercar του μέλλοντος.