Σάββατο 24 Αυγούστου 2013

Η φωτο της πιο όμορφης κρατούμενης στον κόσμο που σαρώνει στο διαδίκτυο! [φωτο]

Η φωτο της πιο όμορφης κρατούμενης στον κόσμο που σαρώνει στο διαδίκτυο! [φωτο]H πανέμορφη Meagan McCullough, τρία χρόνια… μετά την περιπέτειά της με το νόμο έχει γίνει παγκοσμίως διάσημη.
Η νεαρή κοπέλα είχε συλληφθεί από την αστυνομία το 2010 στην Φλόριντα των ΗΠΑ επειδή οδηγούσε υπό την επήρρεια αλκοόλ. Η φωτογραφία της εμφανίστηκε στο διαδίκτυο με χιουμοριστικά σχόλια και έγινε viral σε λίγες ώρες.

ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ: Κάμερα κατέγραψε περαστικό να βάζει φωτιά σε Δάσος

ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ: Κάμερα κατέγραψε περαστικό να βάζει φωτιά σε ΔάσοςΚαλοκαιρινό εφιάλτη όλου του ευρωπαϊκού νότου αποτελούν οι πυρκαγιές. Στην Ιταλία βίντεο ντοκουμέντο κατέγραψε τη στιγμή που ένας εμπρηστής έβαζε φωτιά.
Στη συνέχεια αποδείχτηκε ότι δράστης στο βίντεο είναι… πυροσβέστης, ο οποίος συνελήφθη και είναι ύποπτος και για άλλους εμπρησμούς.
Δείτε το βίντεο από το δελτίο ειδήσεων του Alpha:

Video: Η καλύτερη κόντρα του κόσμου [2013]

2013-Best-Drivers-Car-group-shotΤο Motor Trend για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, στη προσπάθεια του να επιλέξει το καλύτερο αυτοκίνητο της χρονιάς ετοίμασε ξανά επική κόντρα ανάμεσα σε όλα τα αυτοκίνητα που σύγκρινε.

Χειρότερη πρόγνωση έχει το μελάνωμα στους άνδρες

melanomaΟι άντρες διατρέχουν κατά 70% περισσότερες πιθανότητες απ’ όσες οι γυναίκες να χάσουν τη ζωή τους από κακόηθες μελάνωμα, αναφέρουν βρετανοί επιστήμονες. Παρά τη διαφορά στην πρόγνωση, κάθε χρόνο αναπτύσσουν τη νόσο παρόμοιοι αριθμοί ανδρών και γυναικών.

Η αρχαιότερη υδρόγειος του θαυμαστού Νέου Κόσμου Σκαλίστηκε σε αβγό στρουθοκαμήλου λίγα χρόνια μετά την ανακάλυψη της Αμερικής

Η αρχαιότερη υδρόγειος του θαυμαστού Νέου ΚόσμουΟυάσινγκτον 
Η αρχαιότερη υδρόγειος που αναπαριστά τον Νέο Κόσμο είναι σκαλισμένη επάνω σε αβγό στρουθοκαμήλου και ανάγεται γύρω στο 1500, μόλις μερικά χρόνια μετά την ανακάλυψη της Αμερικής από τον Χριστόφορο Κολόμβο. Αναπαριστά το βόρειο τμήμα της τότε νεοανακλυφθείσας ηπείρου σαν μια συστάδα από νησιά, απεικονίζει πλοία και θαλάσσια τέρατα και χαρτογραφεί μια περιοχή με… δράκους!

Eικόνες που κατέστρεψαν αυτούς που έκαναν διάσημους

Η αποτύπωση ενός προσώπου είτε σε ιστορικές φωτογραφίες, είτε σε διάσημους πίνακες συνεπάγεται την αναγνώρισή του. Και αν οι περισσότεροι θα περίμεναν ότι κάτι τέτοιο θα του άνοιγε το δρόμο για μια άνετη ζωή, κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται πάντα.Δείτε τρεις περιπτώσεις γνωστών εικόνων, που κατέστρεψαν αυτούς που έκαναν διάσημους...

Ο λευκός στη φωτογραφία με τους Μαύρους Πάνθηρες στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1968

Tο Voyager1 δεν μπορεί να προχωρήσει άλλο,σαν να το εμποδίζει μια γιγάντια αόρατη ασπίδα!

Όταν το 1977 εκτοξεύτηκε το εξερευνητικό διαστημόπλοιο Voyager1 με σκοπό να ταξιδέψει πέρα από το ηλιακό μας σύστημα, δεν ξέραμε τι θα βρούμε. Οι αστροφυσικοί, μέσα στα 36 χρόνια που το Voyager1 πορεύεται στο διάστημα, ήλπιζαν ότι μια ωραία ημέρα θα καταφέρουμε να ανακαλύψουμε τι υπάρχει πέρα από τα σύνορα του ηλιακού μας κόσμου.

Παρατηρήστε καλά το βίντεο! Θα σας αφήσει ΑΦΩΝΟΥΣ! Αυτό βρέθηκε στην επιφάνεια του Άρη!

Δεν έχει σταματήσει να στέλνει ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΕΣ φωτογραφίες το Curriosity απ'τον πλανήτη Άρη. Ο έπαινος όμως ανήκει στον Stephen Hanard μέλος του alien disclosure group και πραγματικά του αξίζει, αφού έψαξε και βρήκε στην κυριολεξία ψύλλο στα άχυρα!

Νέα Υόρκη: Φωτογραφίες του παρελθόντος συναντούν το σήμερα

Το εξαιρετικά ενδιαφέρον project του Paul Sahner συνδυάζει φωτογραφίες του παρελθόντος με αυτές του σήμερα, αποκαλύπτοντας την εξέλιξη που είχαν διάφορα σημεία της Νέας Υόρκης με το πέρασμα του χρόνου.

Απίστευτο! Συσκευή θα εντοπίζει τους ύποπτους στο πλήθος

Οι Ρώσοι εμπειρογνώμονες παρουσίασαν συσκευή, ικανή να εντοπίζει από την εικόνα βίντεο τους ύποπτους ανθρώπους στο πλήθος.
Το λογισμικό του συστήματος “Spartan-300” σαρώνει τις απεικονίσεις των προσώπων και τις χωρίζει σε δυο ομάδες – πρόσωπα σε κανονική κατάσταση και πρόσωπα σε «αλλαγμένη ψυχο-συναισθηματική κατάσταση».