Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ.........

Δεν θα πιστεύετε τι θα συμβεί στην όμορφη κοπέλα με το κολάν.. (ΞΕΚΑΡΔΙΣΤΙΚΟ VIDEO)

Δεν θα πιστεύετε τι θα συμβεί στην όμορφη κοπέλα με το κολάν.. (ΞΕΚΑΡΔΙΣΤΙΚΟ VIDEO)Ο όρος twerk έγινε διάσημος αυτές τις μέρες μετά τον χορό της Miley Cyrus στα βραβεία του MTV. Δείτε τη σκηνή για να καταλάβετε.Ωραία και τώρα μπορούμε να σας πούμε ότι μετά από το βίντεο που θα δείτε, σίγουρα δεν είναι ασφαλές να το δοκιμάσετε στο σπίτι.Ειδικά μπροστά σε μία πόρτα, που μπορεί να ανοίξει ανά πάσα στιγμή και να ρίξει την επίδοξη χορεύτρια πάνω στο τραπέζι με τα αναμμένα κεριά.

O «μάγος» της κρυστάλλινης σφαίρας!

perierga.gr - Ο "μάγος" της κρυστάλλινης σφαίρας!Ένας νεαρός άντρας κερδίζει τις εντυπώσεις αλλά και την αδιάλειπτη προσοχή όσων τον παρακολουθούν να «παίζει» με μια κρυστάλλινη σφαίρα. Ο λόγος; Η άψυχη μπάλα μοιάζει να παίρνει σάρκα και οστά στα χέρια του, ενώ τα δάχτυλά του με τρόπο μαγικό την κάνουν να αιωρείται στον αέρα και να ακροβατεί στο κενό! 

Οι υπερδυνάμεις των δελφινιών!

Οι υπερδυνάμεις των δελφινιών!Τα δελφίνια είναι έξυπνα, περίεργα, παιχνιδιάρικα πλάσματα που γοητεύουν όλους τους ανθρώπους, μικρούς και μεγάλους ανεξαιρέτως! Έχοντας προσαρμόσει τη ζωή τους στο σκληρό περιβάλλον των ωκεανών απέκτησαν κάποιες σοβαρές δεξιότητες, οι οποίες συνεχίζουν να εκπλήσσουν τους ερευνητές.

Tο iWatch από την Apple

Tο iWatch από την AppleΈτοιμο για μαζική παραγωγή...
H Apple είναι έτοιμη να ρίξει στην αγορά 63,4 εκατομμύρια συσκευές (ρολόγια)iWatch! Τα ρολόγια αυτά θα είναι τα πρώτα “wareable” προϊόντα της εταιρίας από το Cupertino και το iWatch Θα κοστίζει $199.

Η επιστροφή του Πάνου Κιάμου σε ένα κομμάτι εκπληξη του Γιώργου Σαμπάνη...

Η επιστροφή του Πάνου Κιάμου σε ένα κομμάτι εκπληξη του Γιώργου Σαμπάνη...Σαμπάνης και Γιαννατσούλια υπογράφουν το πρώτο κομμάτι του Πάνου Κιάμου απο την νέα δουλειά που ετοιμάζει τον φετινό χειμώνα.......
Ο ολοκαίνουριος Πάνος Κιάμος είναι γεγονός! Από Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου ξεκινάει ένα νέο μουσικό ταξίδι με τελικό προορισμό το καινούργιο και πολυαναμενόμενο cd του Πάνου που θα κυκλοφορήσει αργότερα! Πρώτος σταθμός σε αυτό το ταξίδι, είναι το τραγούδι "Δεν θέλω επαφή" σε μουσική Γιώργου Σαμπάνη και στίχους Ελένης Γιαννατσούλια...

Κλειδί της γήρανσης η πρωτεΐνη Sirt1;

ghransh sirt1Νέες ενδείξεις για τον ρόλο του εγκεφάλου και της πρωτεΐνης Sirt1 στη διαδικασία της γήρανσης. Στην τελευταία μελέτη, η οποία πραγματοποιήθηκε σε ποντίκια, οι ερευνητές κατάφεραν να καθυστερήσουν τη γήρανσης ενεργοποιώντας ένα γονίδιο το οποίο παρήγαγε περισσότερηπρωτεΐνη Sirt1 στον υποθάλαμο του εγκεφάλου.

Δείτε ποιος Πασίγνωστος Έλληνας Ηθοποιός έχει πεθάνει τώρα 1 χρόνο χωρίς να το πάρει κανείς χαμπάρι!

Δείτε ποιος Πασίγνωστος Έλληνας Ηθοποιός έχει πεθάνει τώρα 1 χρόνο χωρίς να το πάρει κανείς χαμπάρι!Από ανακοπή καρδιάς έχει πεθάνει…σχεδόν ένα χρόνο τώρα,ο ηθοποιός Αθηνόδωρος Προύσαλης σε ηλικία 86 ετών. Ο γνωστός ηθοποιός μετρούσε παραπάνω από μισό αιώνα στο θεατρικό σανίδι αφού είχε πρωτοεμφανιστεί στην σκηνή το 1953 στο έργο «Ο τρομερός καλόγερος».

Φάρσα ή... κάτι πολύ σοβαρότερο; Η ψυχολογία του όχλου (βίντεο)

Φαινομενικά πρόκειται απλά για ένα αστείο βίντεο με τα "θύματα" σε ένα ασανσέρ να επηρεάζονται εύκολα και να κάνουν ό,τι κάνουν οι άλλοι απλώς επειδή το κάνουν οι άλλοι... Είναι όμως μόνον αυτό;

Ελένη Χατζίδου| Eτοιμάζει νέα δισκογραφική δουλειά

eleni xatzidouΗ λαϊκή τραγουδίστρια επιστρέφει και υπόσχεται πολλές εκπλήξεις. Η Ελένη Χατζίδου μετά την τεράστια επιτυχία που σημείωσε το “Χειρότερα”, είναι έτοιμη για το επόμενο βήμα. Υπόσχεται πως ο Οκτώβριος θα έχει αρκετές εκπλήξεις και την ελπίδα πως ο κόσμος θα αγκαλιάσει και πάλι την καινούργια της δουλειά. Η τραγουδίστρια έγραψε στο λογαριασμό που έχει στο twitter,

Εντονος ο σχολιασμός των παιδιών που στειλανε την πίτσα στους δυο άστεγους δείτε παρακάτω...

Δειτε τα σχόλια.............................

Royal Family at Senso Club Friday 6.9


  • Royal Family events παρουσιαζονται σε κάθε πόλη της Ελλάδας και όχι μόνο.
    Με ιδιαιτερα parties που συνδυάζουν την House με την RnB και την Ελληνική Μουσική αλλά και πολλά happenings .Τα party έχουν σκοπό να ξεσηκώσουν και να προκαλέσουν εντυπώσεις.
    Tα " Royal Family Parties" σκοπέυουν να δώσουν αυτό που λείπει στους απανταχού ανήσυχους clubbers σε όλη την Ελλάδα.
    Στα desk o Cj Exclu & CjAlex Alexandridis Billias PavlatosStefanos Petaloudis Miltos Prs and others.... Be there !!!
    Royal Family Parties :τα πιο πρωτότυπα concepts διασκέδασης.

Συγκλονιστική ομολογία σε βίντεο στο You Tube: Σκότωσα έναν άνθρωπο

Συγκλονιστική ομολογία σε βίντεο: Σκότωσα έναν άνθρωποΠαγκόσμιο σοκ έχει προκαλέσει ένα βίντεο το οποίο κάνει σάλο στο You Tube.. Πρόκειται για την ομολογία ενός νεαρού άνδρα ότι σκότωσε έναν άνθρωπο μια νύχτα που είχε πιει αλκοόλ. Μάλιστα τονίζει πως θέλει να αναλάβει κάθε ευθύνη.

ΣΟΚ: Αποκεφαλίστηκε από τηλεκατευθυνόμενο ελικόπτερο

ΣΟΚ: Αποκεφαλίστηκε από τηλεκατευθυνόμενο ελικόπτεροΤην αγάπη που είχε για τα τηλεκατευθυνόμενα ελικόπτερα, πλήρωσε με την ίδια του τη ζωή ένας νεαρός από την Αμερική.

Ο 19χρονος Roman Pirozek σκοτώθηκε χτες, όταν το ελικόπτερο που έλεγχε έπεσε στο κεφάλι του.
Ο άτυχος νεαρός βρίσκονταν σε ένα πάρκο στην περιοχή Gravesend στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης, προκειμένου να ασχοληθεί με το αγαπημένο του χόμπι.

Το μυστήριο του ανθρώπου που έζησε 256 χρόνια!



Μεγάλωσε 180 παιδιά ενώ οι 23 γυναίκες που είχε πέθαναν πολύ πριν από τον ίδιο..

Ο Li-Ching-Yun γεννήθηκε σε ενα μικρό χωριό της Κίνας (Szchewan) και μέχρι τα 10 του χρόνια πηγε σχολείο. Τοτε ηταν υπεραρκετό. Μετα ταξιδέψε σε διάφορες περιοχές της Κινάς οπου δούλεψε και μάζευε ιατρικά φυτά.

Απίστευτη φάρσα με το «ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ» - Βίντεο

Άλλοι θέλουν να προσελκύσουν πελάτες, μία εταιρεία τους έκανε να φύγουν... τρέχοντας για να σωθούν.

Στο πλαίσιο διαφημιστικής καμπάνιας σκάρωσε μία απίστευτη φάρσα σε ανυποψίαστα θύματα που πίστεψαν ότι ήρθε το τέλος του κόσμου.


Δείτε το βίντεο

5 ατέλειες της... γυναικείας εμφάνισης που οι άντρες λατρεύουν! - Σταματήστε λοιπόν τη γκρίνια και διαβάστε παρακάτω!

5 ατέλειες της γυναικείας εμφάνισης που οι άντρες λατρεύουν!Από την ώρα που γεννιόμαστε, για τα κορίτσια μιλάμε πάντα, αφοσιωνόμαστε σε ένα αέναο κυνήγι τελειότητας και ομορφιάς! Η γυναίκα ως γνωστόν, είναι το ωραίο φύλο, οπότε αυτομάτως αυτό μας γεμίζει με άγχος! Άψογα μαλλιά, τέλειο σώμα, απαλό δέρμα και φυσικά 

Οι κοκκινομάλλες μπήκαν στο βιβλίο Γκίνες! Δες εδώ γιατί!

Είσαι φυσική κοκκινομάλλα; Τότε είσαι και στο βιβλίο Γκίνες και δεν το ξέρεις! Το story έχει ως εξής: από το 2005 γίνεται το ετήσιο Redhead Days Festival στο οποίο συγκεντρώνονται όλες οι φυσικές κοκκινομάλλες (α ναι! Το φεστιβάλ έχει και άντρες!). 

Πανελλήνιες διαστάσεις παίρνει το επίμαχο βίντεο που δίχασε την Καστοριά με τους νεαρούς που ταΐζουν τους άστεγους









Το φαινόμενο άστεγων ανθρώπων δεν είναι σύνηθες για την κοινωνία της Καστοριάς, όπως μας εξήγησαν φορείς και κάτοικοι της περιοχής που το «ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ» ήρθε σε επαφή μαζί τους, μετά από την κοινοποίηση του βίντεο προς την σελίδα μας, και για αυτό η είδηση έχει προκαλέσει ιδιαίτερη αίσθηση σε όλη την τοπική κοινωνία που κινητοποιήθηκε προκειμένου να βρεθεί λύση για τους δύο ηλικιωμένους που άγνωστο ακόμα πως, βρέθηκαν στον δρόμο.

Ο 14χρονος που έχει ΣΠΑΣΕΙ τα ΝΕΥΡΑ της apple... (δείτε γιατί...)

Με την... υπομονή της Apple  παίζει ένας Αυστραλός έφηβος που έχει δημιουργήσει στο ίντερνετ σελίδα, όπου διαρρέει φωτογραφίες από μελλοντικά προϊόντα του αμερικανικού κολοσσού.

Μουρατίδης: «Έχω πάει με 17 άτομα ταυτόχρονα»!

Αίσθηση προκάλεσαν τα όσα αποκάλυψε ο γνωστός μουσικοπαραγωγός σε μια ανατρεπτική συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό «ΕΓΩ». 

Αποκαλυπτικός-όπως άλλωστε το συνηθίζει- ο Νίκος Μουρατίδης μίλησε για την προσωπική του ζωή....

Όσα είπε ο Νίκος Μουρατίδης στη συνέντευξή του: