Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

Η Νικολέτα Καρρά εντυπωσίασε με το τέλειο κορμί της σε παραλία της Ρόδου

Η Νικολέτα Καρρά εντυπωσίασε με το τέλειο κορμί της στην παραλίαgalazio κατά τη διάρκεια των διακοπών της στην Ρόδο..
Απολαύστε την

Άνδρες και γυναίκες δεν βλέπουν το ίδιο…

Perierga.gr - Ανδρες και γυναίκες δεν βλέπουν το ίδιο...Αν έχετε βγει για ψώνια με το έτερόν σας ήμισυ τότε σίγουρα το έχετε διαπιστώσει: οι άνδρες βλέπουν τα χρώματα με διαφορετικό τρόπο από ό,τι οι γυναίκες. Αυτό ακριβώς έδειξε και νέα μελέτη των ειδικών του Πανεπιστημίου City της Νέας Υόρκης (CUNY).

Ξανθιά καλλονή με διάφανη φούστα και τα οπίσθια στην φόρα!!

Ξανθιά καλλονή με διάφανη φούστα και τα οπίσθια στην φόρα!!Μια εικόνα χίλιες λέξεις. Η ξανθιά καλλονή απο την Αυστραλία εμφανίστηκε με διάφανη φούστα σε κοινωνική εκδήλωση αφήνοντας τους όλους άφωνους..
Δεν μπορούσαν να πάρουν τα μάτια τους απο τα ομολογουμένως υπέροχα οπίσθια της Sophie Turner. Βέβαια και αυτή πόζαρε συνεχώς επιδεικνυοντάς τα...Δείτε φωτογραφίες.. 

Τι λέει το χρώμα των μαλλιών μας για το χαρακτήρα μας;

Τι θέλουμε να δείξουμε εμείς και πώς εκλαμβάνουν την εικόνα μας οι άλλοι; 

Η Ελένη Ματζουράνη με την καυτή παρουσία της στο 2ο Patras Motor Show

Η Ελένη Ματζουράνη εντυπωσίασε και έκλεψε την παράσταση με την καυτή παρουσία της στο 2ο Patras Motor Show..
Δείτε την

Αυτοί είναι οι πιο ''πλουσιοι'' πορνοστάρ του πλανήτη!

Μα καλά είναι δυνατόν να παίρνουν τόσα;
Τα ποσά που τους δίνουν για να συμμετέχουν σε ταινίες είναι αστρονομικά...

Γκολ και ξύλο (vid)

Απ' όλα είχε το μενού στην φιλική αναμέτρηση του Πανσερραϊκού με την Αναγέννηση Γιαννιτσών που έληξε χωρίς νικητή και με σκορ 1-1. Μπουνιές έπεσαν ανάμεσα σε Καρασαλίδη και Φάμπιο. 

Ενοικιάζεται σπίτι στην Καλλιθέα 200 Ευρω!!!!!!


Ενοικιάζεται σπίτι στην Καλλιθέα Καστοριάς χωρίς κοινόχρηστα, με θερμοστάτες για να γλυτώσετε το πετρέλαιο,με κουζίνα,σαλόνι,χολ,μπάνιο και δυο υπνοδωμάτια.(200 ευρω τιμή Τηλ 6978276801-6984072221  Σοφία.)

Κι όμως έχει και αυτή κυτταρίτιδα!!! [φωτο]

Μπορεί να είναι Παγκόσμια πρωταθλήτρια και να διαθέτει ένα από τα πιο καλογυμνασμένα κορμιά, αλλά δεν παύει να είναι και γυναίκα! Και ως γυναίκα δεν θα μπορούσε να γλυτώσει από την παρουσία κυτταρίτιδας, …

«Αν θέλει τον Νταμιάο, ας πληρώσει 47 εκατ. λίρες»!

damiaomanchesterΟ πρόεδρος της Ιντερνασιονάλ, Τζιοβάνι Λουίτζι εμφανίστηκε αποφασισμένος να μην πουλήσει τον Λεάντρο Νταμιάο με κάτι λιγότερο από 47 εκατ. λίρες που είναι και η ρήτρα του ποδοσφαιριστή.

Συνεχίζει τις σέξι εμφανίσεις στην πίστα η Όλγα Φαρμάκη!

Με διαφορετικό λουκ εμφανίζεται κάθε φορά η Όλγα Φαρμάκη στην πίστα

Το γρασίδι «κατάπιε» τα αυτοκίνητα!

perierga.gr - Το γρασίδι "κατάπιε" τα αυτοκίνητα!Ξεχάστε τα «νεκροταφεία» αυτοκινήτων και τις αιωρούμενες μάζες σιδερικών στις μάντρες των επί απόσυρση οχημάτων! Αυτό φαίνεται να υποστηρίζει μια ομάδα καλλιτεχνών από την Ταϊβάν, παρουσιάζοντας μια εντυπωσιακή εγκατάσταση τέχνης με πρωταγωνιστές παλιά αυτοκίνητα και το γρασίδι!

Ροδάκινα σε σχήμα… ντόνατ!

perierga.gr - Ροδάκινα σε σχήμα... ντόνατ!Δεν πρόκειται για μεταλλαγμένη ποικιλία ούτε για στρογγυλό ροδάκινο που καλλιεργήθηκε σε ειδικές θήκες προκειμένου να τροποποιηθεί το σχήμα του. Τα ροδάκινα paraguayos καλλιεργούνται από τον 15ο αιώνα στην Κίνα από όπου μεταφέρθηκαν στην Ευρώπη μέσω του φημισμένου Δρόμου του Μεταξιού κατά τους ρωμαϊκούς χρόνους.

Σούπα από… φωλιές χελιδονιών: Ένα περιζήτητο έδεσμα!

perierga.gr - Σούπα από... φωλιές πτηνών: Ένα περιζήτητο έδεσμα!Ένα από τα πιο σπάνια φαγητά αλλά και ένα έδεσμα που έχει τη μεγαλύτερη ζήτηση τόσο στην Κίνα όσο και στην Αμερική. Η σούπα από φωλιές πετροχελίδονων είναι γνωστή και ως το «Χαβιάρι της Ανατολής» και παρασκευάζεται στη χώρα πάνω από 400 χρόνια.

Οι 10 πιο αγαπημένοι και πιο μισητοί ήχοι

perierga.gr - Top 10 πιο αγαπημένοι και πιο μισητοί ήχοιΜια ενδιαφέρουσα έρευνα πραγματοποιήθηκε στη Μεγάλη Βρετανία από το Drayton Manor Theme Park, αποκαλύπτοντας τους αγαπημένους ήχους μικρών και μεγάλων αλλά και 

Πρόστιμο 250 ευρώ σε όσους βρίζουν στο δρόμο!

Η πόλη των Βρυξελλών αποφάσισε να αγωνισθεί πιο εντατικά εναντίον των βωμολοχιών

ΦΩΤΟ: Αυτοκίνητο από χαρτί

Δημιουργός αυτής της πρωτότυπης Α7 είναι ο σχεδιαστής Taras Lesko.
Δείτε παρακάτω περισσότερες φωτογραφίες καθώς και ένα video με το πως έφτιαξε το χάρτινο αυτοκίνητο.

Η Candice Swanepoel ανεβάζει κι άλλο τη θερμοκρασία της ερήμου…

Έγινε πολύ γρήγορα ένα από τα πιο ισχυρά ονόματα στοχώρο της μόδας και της πασαρέλας, ενώ φωτογραφήσεις της έρχονται καθημερινά στο φως της δημοσιότητας.

Πόσο συχνά πρέπει να κάνουμε σεξ;

Πόσο συχνά πρέπει να κάνουμε σεξ;Όπως επισημαίνουν ειδικοί από το Διεθνές Ινστιτούτο Σεξολογίας της Φλωρεντίας, ο σεξολόγος είναι τις περισσότερες φορές το τελευταίο σκαλοπάτι μιας διένεξης. 

Σεξ: Ένα θαυματουργό… φάρμακο!

perierga.gr - 5+1 λόγοι που το σεξ κάνει καλό στην υγείαΤο σεξ αποτελεί αγαπημένο «σπορ» για όλο το κόσμο, ανεξαρτήτου ηλικίας και εθνικότητας. Είναι αποδεδειγμένο ότι γυμνάζει όλο το σώμα, μας φτιάχνει τη διάθεση και μας βοηθάει όχι μόνο να κοιμόμαστε καλύτερα αλλά να είμαστε και ψυχικά ήρεμοι. Γνωρίζετε όμως ότι η σεξουαλική επαφή φροντίζει και θεραπεύει τον οργανισμό μας καλύτερα απο οποιοδήποτε φάρμακο; Διαβάστε παρακάτω έξι απο τους πολλούς τρόπους με τους οποίους το σεξ συμβάλλει στην καλή υγεία του οργανισμού μας.

9.500 χρόνια πριν «δέθηκαν» άνθρωποι και γάτες!

perierga.gr - 9.500 χρόνια πριν ξεκίνησαν οι δεσμοί ανθρώπου-γάτας!Σύμφωνα με έναν αρχαιολόγο που ειδικεύεται στην έρευνα για την ιστορική εξέλιξη της εξημέρωσης των ζώων, η Κύπρος προηγήθηκε των υπολοίπων στην εξημέρωση ζώων, 

Γιατί οι γυναίκες προτιμούν τους πιο αδύναμους άντρες;

Αν περνάτε τις ώρες σας στο γυμναστήριο για να αποκτήσετε «φέτες» 
με την ελπίδα ότι οι γυναίκες θα πέφτουν στα πόδια σας, μάλλον θα χρειαστεί να ξανασκεφτείτε τα κίνητρά σας. 

Μεγάλωσε πριν την ώρα της η Paris Jackson! (pics)

Αδιάψευστη απόδειξη οι εκκεντρικές της εμφανίσεις..

Βροχές και καταιγίδες την Πέμπτη – Αναλυτική πρόγνωση

Σποραδικές βροχές και καταιγίδες μικρής διάρκειας περιμένουμε την Πέμπτη σε δυτική και κεντρική Μακεδονία, την Ήπειρο και τη Θεσσαλία.
Αναλυτική πρόγνωση 

Έφτασε η ώρα της… δικαιοσύνης για το Χίλσμπορο

the hillsbor444ough memorialΕίναι γνωστό πως εδώ και χρόνια οι οικογένειες των θυμάτων του Χίλσμπορο, ζητούν δικαιοσύνη. Θέλουν να μάθουν ποίοι είναι πραγματικά οι υπαίτιοι της τραγωδίας του 1989. Πλέον, πέρασαν κάτι παραπάνω από 23 χρόνια και την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου οι οικογένειες θα πάρουν στα χέρια τους τα αρχεία που σχετίζονται με μια από τις μεγαλύτερες τραγωδίες.

Μάθε τι ζώδιο είναι να σου πω τι δώρο να του/της πάρεις!













Δείτε μερικές ιδέες για δώρα, ανάλογα με το ζώδιο του/της.

Στον Κριό αρέσει το κόκκινο χρώμα, τα καπέλα, τα γρήγορα αυτοκίνητα, το γρήγορο φαγητό, οι μπριζόλες, και τα ρούχα που τον κάνουν να δείχνει αρρενωπός.
Στον Ταύρο αρέσει το πράσινο σμαραγδί, τα βαριά κοσμήματα, τα προϊόντα κήπου, το οπάλι, τα ψητά και τα γλυκά...

Π.ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ: Ο Έλληνας σταρ του YouTube, με 2.500.000 προβολές!

Κάθε εβδομάδα ανέβαζε προσωπικά του βίντεο παίζοντας μια κιθάρα και τραγουδώντας δικούς του στίχους...
Είναι το νέο είδωλο ο Παντελής Παντελίδης; Ναι, συμφωνούν οι 2.500.000 προβολές στο...
διαδίκτυο.

Πότε πέρνουν την τελική απόφαση για απεργία οι Πανεπιστημιακοί;

Nα ξεκαθαρίσουμε ότι η απόφαση για τις απεργίες στα ΑΕΙ θα παρθούν την Τρίτη 11/9/2012 σε έκτακτη συνέλευση των καθηγητών!

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ η ανακοίνωση της ΠΟΣΔΕΠ...

Μέρος της ιστορίας της Νέας Υόρκης η Greek Coffee Cup

Η Greek Coffee Cup, η πασίγνωστη κούπα καφέ, με τον ελληνικό αμφορέα και τους μαιάνδρους, γνωστή ως «Anthora», κατατάσσεται μεταξύ των πενήντα αντικειμένων-όπως και τα κίτρινα ταξί- που αντιπροσωπεύουν την ιστορία της Νέας Υόρκης, σύμφωνα με τους «ΝΥ Τimes»...

ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΕ 8 ΜΕΡΕΣ???



Δείτε πόσα θα πληρώσουν για νοίκι οι φοιτητές σε όλη την Ελλάδα

Τυχεροί μέσα στην οικονομική ατυχία τους θα είναι οι φοιτητές σε όλη την Ελλάδα, αφού οι ...

ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΙ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ...

Φουντώνουν οι αντιδράσεις για τις περικοπές στα ειδικά
μισθολόγια. Οι πανεπιστημιακοί ετοιμάζονται να απαντήσουν με απεργία από τη Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου, μέσα στην εξεταστική περίοδο, ενώ αύριο Τετάρτη βγαίνουν ... 

Παΐσιος: Η Ευρώπη δεν θα μας προσφέρει τίποτα, έρχεται μόνο για να μας κλέψει την ψυχή μας!

«Το Γένος μας θα μεγαλώσει. Κι αυτό παρά που οι τάχα φίλοι μας θα θέλανε πάρα πολύ να το τσαλακώσουνε! Ο Θεός δεν θα το επιτρέψει! Και σύντομα η Τουρκία θα καταστραφεί! Έρχεται μεγάλη μπόρα, που θα μας αγγίξει, χωρίς όμως και να μας καταστρέψει.Ύστερα απ’ την μπόρα αυτή ο Χριστός θα επέμβει με την Χάρη Του. Και τότε όλοι οι άνθρωποι θα πιστέψουνε!»...

ΔΕΙΤΕ: Αυτός είναι ο εραστής της σατανικής παπαδιάς!

​Με βρισιές και γιουχαΐσματα «υποδέχτηκαν» κάτοικοι της Ηλείας που είχαν συγκεντρωθεί στην είσοδο του Δικαστικού Μεγάρου την σατανική παπαδιά και τον εραστή της που δολοφόνησαν εν ψυχρώ τον 43χρονο ιερέα.

Περίεργος τύπος ο κύριος Σεπτέμβρης! Γράφει ο Αλέξανδρος Γούδας

Γράφει ο Αλέξανδρος Γούδας