Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

Η 14χρονη με τη νοητική υστέρηση που «μεταμορφώνεται» όταν τραγουδά

0883721Η 14χρονη με τη νοητική υστέρηση που «μεταμορφώνεται» όταν τραγουδά 
Πριν αρχίσει να λέει τις πρώτες της προτάσεις ως μωρό, η Νεφέλη Αντωνίου ξεκίνησε πρώτα να τραγουδάει.
Ηταν ένα χαρισματικό μωρό που η κλίση της προς την μουσική ήταν εμφανής. «Αντιδρούσε πολύ θετικά στα μουσικά ακούσματα από τότε. Μέχρι τα δύο μπορούσε να μας τραγουδήσει πίσω οποιαδήποτε μελωδία άκουγε. Τότε σιγουρευτήκαμε πως ήταν ταλέντο στη μουσική», λένε οι γονείς της στο elita.philenews.com.

Η ιστορία του Πάτρικ σε 27 εικόνες - Αξίζει να τις δείτε!

Η ιστορία του Patrick προκαλεί συγκίνηση αλλά ταυτόχρονα και οργή. Η κακοποίηση των ζώων δεν έχει εθνικότητα. Ούτε όμως και η ευαισθησία και η υπερπροσπάθεια των ανθρώπων να δώσουν ξανά ζωή σ’ ένα φαινομενικά καταδικασμένο ζώο που κακοποιήθηκε βάναυσα από τον ίδιο τον κηδεμόνα του.

100χρονη ζητιάνα πέθανε και άφησε περιουσία 800.000 ευρώ!

Μπορεί να πέρασε δεκαετίες ολόκληρες ζητιανεύοντας στους δρόμους του Ριάντ, η 100χρονη Αΐσα όμως διέθετε μια τεράστια περιουσία, όπως αποκαλύφθηκε μετά τον θάνατό της. 

Στην Αΐσα ανήκαν χρυσά νομίσματα, κοσμήματα καθώς και τέσσερα κτίρια, συνολικής αξίας 800.000 ευρώ. Μάλιστα, όπως μεταδίδει η Saudi Gazette, αρκετές οικογένειες διέμεναν στα κτίρια της Αΐσα χωρίς ποτέ να τους έχει ζητηθεί να πληρώσουν ενοίκιο. Άγνωστο είναι, ωστόσο, αν πλέον θα αναγκαστούν να εγκαταλείψουν τα διαμερίσματα. 

Μία εικόνα χίλιες λέξεις!!! - Οι πιο "δυνατές" φωτογραφίες που έχετε δει!!! (PHOTOS)

Μία εικόνα χίλιες λέξεις!!! - Οι πιο

H φωτογραφία που κερδιζει στο αποψινο PHOTOGRAPHY PARTY στο BOUDOIR CLUB..........

H φωτογραφία που κερδιζει στο αποψινο PHOTOGRAPHY PARTY