Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

Επιστήμονες ανακάλυψαν ζώα που ουρούν από το στόμα!

Επιστήμονες ανακάλυψαν ζώα που ουρούν από το στόμα!

Η ικανότητα αυτή βοήθησε τις χελώνες να προσαρμοστούν σε βάλτους και έλη

Η απόλυτη bombshell Suelyn Medeiros σε καυτή φωτογράφηση

Η απόλυτη Βραζιλιάνα bombshell Suelyn Medeiros σε νέα καυτή φωτογράφηση που ποτέ δεν μας αφήνει αδιάφορους..
Απολαύστε την

Αυτές εδώ είναι οι απίστευτες «πριν και μετά» φωτογραφίες του 37χρονου Ρότσαρντ Λι Νόρις, ο οποίος έλαβε την πιο εκτεταμένη μεταμόσχευση προσώπου που πραγματοποιήθηκε ποτέ.

altΟ κ. Νόρις, ο οποίος τραυματίστηκε σε ατύχημα το 1997 με όπλο, απεικονίζονται επτά μήνες μετά να έχει ένα νέο πρόσωπο, δόντια, γλώσσα και σαγόνι κατόπιν μίας 36ωρης χειρουργικής επέμβασης στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείου του Μέριλαντ.
 
Για 15 χρόνια, ο κ. Νόρις έζησε ως ερημίτης στη Βιρτζίνια, κρυβόταν πίσω από μια μάσκα και έβγαινε έξω μόνο τη νύχτα. Πλέον έχει την πλήρη αίσθηση του προσώπου του, μπορεί να ξυρίζεται και να πλένει τα δόντια του. Έχει, επίσης, ανακτήσει την αίσθηση της όσφρησης, την οποία είχε χάσει μετά το ατύχημα.
 
Πώς ήταν πριν το ατύχημα

Ο Λάκης Λαζόπουλος χορεύει... Gangnam Style στο νέο του trailer!!

Ο Λάκης Λαζόπουλος χορεύει... Gangnam Style στο νέο του trailer!!To "Αλ Τσαντίρι News" και ο Λάκης Λαζόπουλος επιστρέφει επιτέλους στις οθόνες μας την Τρίτη στις 21:00 και αν κρίνουμε απο τα trailer που έχουν κυκλοφορήσει θα δούμε πολλά ενδιαφέροντα πράγματα...
Δείτε το τρίτο και τελευταίο trailer στο οποίο ο γνωστός ηθοποιός χορεύει στους ρυθμούς του Gangnam Style.

Το νέο κορίτσι του James Bond, Berenice Marlhone φωτογραφίζεται πιο σέξι από ποτέ!!

Το νέο κορίτσι του James Bond, Berenice Marlhone φωτογραφίζεται πιο σέξι από ποτBerenice Marlhone ονομάζεται η σέξι Γαλλίδα που υποδύεται το νέο κορίτσι του James Bond στην επερχόμενη ταινία "Skyfall" και φυσικά δεν υπάρχει καλύτερο Promo απο την αισθησιακή φωτογράφιση που έκανε μόνο με τα μαύρα εσώρουχά της για το βρετανικό περιοδικό GQ..
Τα λόγια είναι περιττά. Δείτε τις φωτογραφίες..

Οι πλουσιότεροι άνθρωποι της χιλιετίας!

Perierga.gr - Οι πλουσιότεροι άνθρωποι της χιλιετίας!H ιστοσελίδα Celebrity Net Worth υπολογίζει τις περιουσίες των πλούσιων και διάσημων και παρουσιάζει τους 25 πλουσιότερους ανθρώπους των τελευταίων 1.000 ετών, με περιουσίες που αποτιμώνται συνολικά σε 4,317 τρισεκατομμύρια δολάρια (μετά από αποπληθωρισμό).
Θεωρώντας ένα κατ’ εκτίμηση πληθωρισμό, η λίστα περιλαμβάνει μόνο τρεις ζωντανούς, καμία γυναίκα και 14 Αμερικανούς.

Λίγες ώρες πριν το γάμο της έμαθε ότι είχε καρκίνο

Λίγες ώρες πριν το γάμο της έμαθε ότι είχε καρκίνο

Το έμβρυο που πίστευε ότι κυοφορούσε ήταν τελικά όγκος

Λένε ότι οι γυναίκες ονειρεύονται την ημέρα του γάμου τους από μικρά κοριτσάκια. Η Lucy Duffy από το Leeds όμως σίγουρα είχε ονειρευτεί διαφορετικά το δικό της γάμο.

Τι μας κάνει ευτυχισμένους;

Η κατανάλωση επτά μερίδων φρούτων και λαχανικών καθημερινά βελτιώνει την ψυχική υγεία και το αίσθημα ευτυχίας των ανθρώπων, σύμφωνα με μελέτη που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό έντυπο Social Indicators Research.

Tι μετέφερε το αεροσκάφος των Συριακών Αερογραμμών που προσγειώθηκε στην Άγκυρα;??

Εξαρτήματα για τα ραντάρ των αντιαεροπορικών συστημάτων Pantsir S1 του Συριακού Στρατού κατέσχεσε η Τουρκία από το αεροσκάφος Airbus Α-320 της Syrian Air που εκτελούσε πτήση Μόσχα-Δαμασκό και ...

Το διαδίκτυο σπάει πλάκα με το άλμα του Μπάουμγκαρτνερ!

perierga.gr - Το διαδίκτυο σπάει πλάκα με το άλμα του Μπάουμγκαρτνερ!Ένα μεγάλο…άλμα για την ανθρωπότητα από τον Φέλιξ Μπάουμγκαρτνερ, ένα ακόμα μεγαλύτερο για τους απανταχού πλακατζήδες του διαδικτύου! Ο Αυστριακός Φέλιξ Μπάουμγκαρτνερ έγραψε ιστορία πραγματοποιώντας άλμα από ύψος 37 χλμ., καταρρίπτοντας το ρεκόρ ελεύθερης πτώσης, βουτώντας με υπερηχητική ταχύτητα προς την επιφάνεια της Γης. Όπως ήταν φυσικό το κατόρθωμά του έγινε γνωστό σε κάθε άκρη της γης και δεν πέρασε διόλου απαρατήρητο από τον «ιντερνετικό κόσμο».

Ο υπέροχος δρόμος με τις κερασιές!

perierga.gr - Ένας ανθισμένος δρόμος στο κέντρο της πόλης!Κατά καιρούς έχουμε γράψει για επικίνδυνους δρόμους, δρόμους που περνάνε μέσα από κτίρια αλλά και «εναέριες» οδούς που κόβουν την ανάσα. Στην διαδρομή μας, λοιπόν, αυτή στους παράξενους δρόμους του κόσμου δεν μπορούμε να παραβλέψουμε αυτό το εκπληκτικό τοπίο που συναντά ο περαστικός στη Βόννη.

Γκάφα στην εκδίκαση του πακιστανού που λήστεψε, βίασε και σύνθλιψε το κεφάλι της 15χρονης Μυρτώς στην Πάρο...

...δεν ήταν ανήλικος!
Τώρα ανακάλυψαν οι αρχές της χώρας πως ο πακιστανός-κτήνος που κατάστρεψε τη ζωή του μικρού κοριτσιού δεν είναι τελικά ανήλικος και κακώς δικάστηκε ως τέτοιος και κάκιστα βρέθηκε στις φυλακές ανηλίκων του Αυλώνα...

ΦΩΤΟ: Παπούτσια που…δαγκώνουν!

ΦΩΤΟ: Παπούτσια που…δαγκώνουν!Πόσες σόλες δεν σου έχουν χαλάσει; Δεν σου πέρασε από το μυαλό όμως. Γι’ αυτό υπάρχουν οι ειδικοί.

Οι σχεδιαστές Mariana Fantich και Dominic Young έβγαλαν τις σόλες από ένα ζευγάρι κλασικά παπούτσια και τους έβαλαν 1.050 δόντια.

Λευκά δόντια: Πώς να τα διατηρήσετε, πώς να τα αποκτήσετε

Αποκτήστε ανέξοδα, με φυσικό τρόπο και γρήγορα λευκά δόντια και κερδίστε τους γύρω σας με ένα λαμπερό χαμόγελο γεμάτο αυτοπεποίθηση...

Κάντε το crash-test με 8 διαφορετικές μορφές θέρμανσης πριν πιάσουν τα κρύα.

Την... ψυχρολουσία που προκαλούν οι τιμές του πετρελαίου θέρμανσης μπορούν να αποφύγουν τα νοικοκυριά αναζητώντας εναλλακτικές μορφές για να ζεσταθούν τους χειμερινούς μήνες.

Η πρώτες 10 γλώσσες στον κόσμο

Η πρώτες 10 γλώσσες στον κόσμο

Ποιες είναι οι δέκα περισσότερο ομιλούμενες γλώσσες του κόσμου; Και όμως, όχι αυτές που φαντάζεστε. Τα αγγλικά καταλαμβάνουν μόλις την τέταρτη θέση στη λίστα πίσω από τα κινεζικά και τα ισπανικά και τα hindi. Από τη λίστα απουσιάζουν τα γαλλικά, παρόλο που χρησιμοποιούνται από πολλούς σαν δεύτερη γλώσσα.

Σύνδρομο ραγισμένης καρδιάς: Κίνδυνος από το ξαφνικό στρες

Το 2% των εμφραγμάτων του μυοκαρδίου οφείλονται στο λεγόμενο σύνδρομο της ραγισμένης ή σπασμένης καρδιάς (broken heart syndrome). Έτσι αποκαλείται το φαινόμενο κατά το οποίο μία ξαφνική, απόσμενη, συγκλονιστική είδηση, θετική ή αρνητική, προκαλεί σπασμό μιας καρδιακής αρτηρίας και εμποδίζει τη φυσιολογική ροή του πλούσιου σε οξυγόνο αίματος προς τον καρδιακό μυ. Ο σπασμός θέτει σε άμεσο κίνδυνο όχι μόνο την υγεία μας αλλά και τη ζωή μας.

Νέο εργαλείο της Google για πάταξη του spam

Νέο εργαλείο της Google για πάταξη του spam

Επιτρέπει στους διαχειριστές ιστοσελίδων να αποκλείουν ύποπτους συνδέσμους προς τα site τους

Το μεγαλύτερο «πράσινο» γλυπτό στον κόσμο!

perierga.gr - Το μεγαλύτερο "πράσινο" γλυπτό στον κόσμο!Το γιγάντιο «πράσινο» γλυπτό, γνωστό με τις ονομασίες «Northumberlandia» ή «Lady of the North», αποτελεί από μόνο του ένα τεράστιο πάρκο 46 στρεμμάτων στην περιοχή Northumberland του Cramlington στη Μεγάλη Βρετανία. Υπεύθυνος της δημιουργίας ο αρχιτέκτονας τοπίου Charles Jencks.

DCA Έλληνας καθηγητής ανακάλυψε το φάρμακο αντιμετώπισης του καρκίνου (Βίντεο)

Ο Έλληνας καθηγητής Ευάγγελος Μιχελάκης ανακάλυψε το φάρμακο αντιμετώπισης του καρκίνου αποδεικνύοντας με επανηλημένες έρευνες ακόμη και σε ανθρώπινους ιστούς, την εξαφάνιση όγκων σε διάφορα ζώα, αλλά οι φαρμακοβιομηχανίες αρνούνται να το αναγνωρίσουν λόγω της φτηνής παραγωγής και κυκλοφορίας του συγκεκριμένου φαρμακευτικού σκευάσματος.

Τι προκαλεί το κάπνισμα εντός του αυτοκινήτου;

Το κάπνισμα μέσα σε ένα αυτοκίνητο, ακόμα και αν τα παράθυρα ανοικτά ή ο κλιματισμός είναι σε λειτουργία, προκαλεί ρύπανση του αέρα που υπερβαίνει τα όρια ασφαλείας του Παγκοσμίου Οργανισμού Υγείας, σύμφωνα με νέα βρετανική έρευνα, που δημοσιεύεται στο επιστημονικό έντυπο Tobacco Control.

10 φαγητά… για τολμηρούς της γεύσης!

perierga.gr - Π10 φαγητά... για τολμηρούς της γεύσης!Πέρα από τα κλασικά πιάτα της διεθνής κουζίνας, λίγο πολύ γνωστά στους περισσοτέρους, υπάρχουν και ορισμένα που θα κάνουν το στομάχι σας το λιγότερο… να σφιχτεί! Πριν, όμως, αισθανθείτε μια κάποια… αναγούλα, σκεφτείτε ότι υπάρχουν άνθρωποι στον πλανήτη που απολαμβάνουν αυτά που θα δείτε στη συνέχεια, και με το παραπάνω. Παράξενο ή όχι, η λίστα που ακολουθεί απευθύνεται αυστηρά στους τολμηρούς της γεύσης.

Πέμπτη & Παρασκευή Καστοριά «νεκρή» πόλη. Πέμπτη στις 10 το πρωί μπροστά στην εφορία.

Καστοριά «νεκρή» πόλη για μην θρηνήσουμε πραγματικά θύματα. Η επιλογή της αντίδρασης είναι μονόδρομος. Το μήνυμα αυτήν τη φορά πρέπει να είναι ηχηρό και η συμμετοχή μαζική.
 Μόνο αν είμαστε όλοι ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε κάτι γι’ αυτόν τον τόπο. 

Μελιτζανες με τυρι στο φουρνο


Υλικά:για 6 ατομα

Ανεξήγητο φαινόμενο αντικατοπτρισμού στην ανατ. Κίνα -VIDEO!

Ένα αξιοπερίεργο φαινόμενο έγινε
αντιληπτό στην πόλη Huangshan της ανατολικής Κίνας στην επαρχία Anhui...
Πιο συγκεκριμένα το φαινόμενο παρατηρήθηκε την περασμένη Πέμπτη το
απόγευμα στις 17:00 μετά από βροχή όταν μέσα από την ομίχλη αναδύθηκε ως
αντικατοπτρισμός μια ολόκληρη πόλη! 

Mάθετε πως να διατηρείτε ασφαλή τα smartphone σας!


Mάθετε πως να διατηρείτε ασφαλές τα smartphone σας!  Δείτε infographic..Οι πωλήσεις smartphone όλο και αυξάνονται με αποτέλεσμα να κεντρίζουν το ενδιαφέρον των hackers περισσότερο. Οι χρήστες smartphone πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί και να προστατεύουν τις συσκευές τους. Για περισσότερα πατήστε εδώ


Καίτη Φίνου: Μίλησε για τον γάμο της με το Γιώργο Λύρα και νυν σύζυγο της Πέγκυ Ζήνα .

Καίτη Φίνου: Μίλησε για τον γάμο της με το Γιώργο Λύρα και νυν σύζυγο της Πέγκυ "Υπήρξε μεγάλος έρωτας πέσαμε στην δουλειά, βγάλαμε λεφτά και χωρίσαμε. Δεν πρόλαβα να γνωρίσω λοιπόν τον άντρα μου.Να περάσουμε την κρίση μας σαν ζευγάρι,

Σε απίστευτη τιμή το νέο VW Golf

Σε λίγες εβδομάδες η 7η γενιά του Golf θα βρίσκεται στην ελληνική αγορά, με τη zougla.gr να παρουσιάζει πρώτη τις τιμές του best seller μοντέλου. Το γερμανικό μικρομεσαίο θα ξεκινά από 15.950 ευρώ στη βασική έκδοση 1,2 λίτρου, με τρίθυρο αμάξωμα.

10 συμβουλές ομορφιάς που θα σας εκπλήξουν

Τελικά ακόμα και για την καθημερινή ρουτίνα που ακολουθείτε..
για την περιποίησή σας θα πρέπει να σκέφτεστε κάτι διαφορετικό από τα τετριμμένα για να δείτε ότι μερικοί από τους πιο περίεργους μύθους ομορφιάς είναι στην πραγματικότητα αλήθεια.

Τι λένε τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 17/10;














Τα Ζώδια Σήμερα 16 Οκτωμβρίου 2012




Πιστεύετε στην Μαγεία; (Ντοκιμαντέρ)!!!

Ένα καταπληκτικό ντοκιμαντέρ που απαντά σε πολλά απόκρυφα και μυστηριώδη ερωτήματα της ανθρωπότητας...

Είναι η μαγεία αληθινή; Υπάρχουν συμπτώσεις στα άστρα οι οποίες φαίνονται υπερβολικά σπάνιες;
Όπως πχ η 9-11 ή όπως μυστηριώδες ημερομηνίες που χρησιμοποιεί η Νέα Τάξη Πραγμάτων...
δείτε το ντοκιμαντέρ...

VIDEO: Προσοχή! Μη στέλνετε sms, ενώ περπατάτε

Όπως όλοι γνωρίζουμε, είναι πολύ επικίνδυνο να οδηγούμε και να ασχολούμαστε με το κινητό μας, γιατί...
το πιθανότερο είναι να προκαλέσουμε κάποιο τροχαίο ατύχημα. Επικίνδυνη ωστόσο κρίνεται και η αποστολή sms, ενώ περπατάμε!

Μία είναι η λύση στον νομό Καστοριάς ναυτιλιακό πετρέλαιο με 0,45 ανά λίτρο

Το θέμα δεν είναι τα σχολεία, κάποιοι να καταλάβουν πως από την έλλειψη χρημάτων τα πρώτα που θα κλείσουν αυτά θα είναι και όχι για λίγες μέρες.
Μην πέφτει κανείς στην παγίδα του αν μένουν κλειστά η ανοιχτά. Το τεράστιο πρόβλημα μας είναι γενικό αφορά τους πάντες.

10 λόγοι που μου… αρέσει η οικονομική κρίση!

Perierga.gr - 10 λόγοι που μου... αρέσει η οικονομική κρίση!
  1. Μου αρέσει που όταν λέω για αύξηση στο αφεντικό μου δεν με αγριοκοιτάζει πια, αλλά λιώνει στα γέλια. Άσε που έδιωξε μερικούς που δε μου άρεσε η φάτσα τους.

Δείτε πώς είναι σήμερα ο «Ντένις ο τρομερός»!

Ο «Ντένις ο τρομερός», ο ξανθός μπόμπιρας έχει μείνει αξέχαστος με τις σκανδαλιές του.. 
Ο ηλικιωμένος κύριος Ουίλσον ήταν τις περισσότερες φορές το θύμα από τις σκανδαλιές του μικρού Ντένι.
Δείτε σήμερα 19 χρόνια μετά τον 26χρονο Mason Wilson Gample!

ΣΟΚ: Kι όμως. Το φονικό της Ευελπίδων είχε προαναγγελθεί.

ΣΟΚ: Είχε προαναγγείλει την δολοφονία στον τάφο του γιου της

Παιδιά ηθοποιοί που έπαιξαν σε γνωστές ταινίες τρόμου και πως είναι σήμερα

Ηθοποιοί από ταινίες τρόμου (19)Ένα φωτογραφικό αφιέρωμα που παρουσιάζει παιδιά ηθοποιούς που πρωταγωνίστησαν σε γνωστές ταινίες τρόμου του παρελθόντος και το πως είναι σήμερα!

Κομμένο το δίμηνο – Κάθε μήνα θα πληρώνουμε τη ΔΕΗ

Από τις αρχές του 2013 θα χρειαστεί να αλλάξουμε τον τρόπο που υπολογίζουμε τα πάγια έξοδα του νοικοκυριού μας, αφού όπως προκύπτει από τις διαπραγματεύσεις…

ΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΙΣ ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΣΠΕΙΡΕΣ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ;

Νέα φωτεινή σπείρα εμφανίστηκε την Παρασκευή 21/5/10, αυτή τη φορά στον ουρανό του Καναδά. Τρεις διαφορετικοί φωτογράφοι φωτογράφισαν το...
φαινόμενο, το δεύτερο μέσα σε λίγους μήνες και έδωσαν τις φωτογραφίες τους

στο «TheWeatherSpace.com».Οι φωτογραφίες δείχνουν ένα μυστηριώδες αντικείμενο ανοικτά των ακτών του Καναδά. Ένα βίντεο που στάλθηκε από τον Steven Murray στο «TheWeatherSpace.com» έχει προστεθεί στο Youtube.