Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

H ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ που κάνει το γύρο του ΚΟΣΜΟΥ: Έχει ΦΥΛΑΚΑ- ΑΓΓΕΛΟ τον ΝΕΚΡΟ ξάδερφό της; [ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ]

Ο πατέρας του μικρού Nicolas McCabe, ο οποίος σκοτώθηκε από τον ανεμοστρόβιλο που χτύπησε το σχολείο του στο Μουρ της Οκλαχόμα, είναι πεπεισμένος ότι ο γιος του προστατεύει σαν φύλακας-άγγελος τη μικρή του ξαδέρφη. 
Ο μικρός Νίκολας έπεσε θύμα του ανεμοστρόβιλου τον περασμένο Μάιο ωστόσο, όπως δηλώνει ο πατέρας του, βρίσκεται πάντα στο πλευρό της μικρότερης ξαδέρφης του, σαν φύλακας-άγγελος. Μάλιστα υποστηρίζει πως τα όσα λέει επιβεβαιώνονται από μια φωτογραφία στην οποία φαίνεται μια περίεργη λάμψη και ένα πρόσωπο ακριβώς πίσω από τη μικρή. 

Αυτό είναι το βιβλίο που κοστίζει 14,2 εκατ. δολάρια (ΦΩΤΟ)

Αυτό είναι το βιβλίο που κοστίζει 14,2 εκατ. δολάρια (ΦΩΤΟ)Δεν είναι από τα λεγόμενα «κλασσικά» βιβλία. Δεν είναι το έργο κάποιου γνωστούσυγγραφέα. Είναι το πρώτο βιβλίο που τυπώθηκε στις ΗΠΑ και πωλήθηκε έναντι 14,2 εκατ. δολαρίων σε δημοπρασία. Το βιβλίο που δημοπρατήθηκε είναι ένα από τα 11 σωζόμενα αντίγραφα του πρώτου βιβλίου που τυπώθηκε στην Αμερική. Η δημοπρασία έγινε το βράδυ της Τρίτης από τον οίκο Sotheby στη Νέα Υόρκη, καταρρίπτοντας το ρεκόρ δημοπρασίας στον κόσμο για τυπωμένο βιβλίο.