Κυριακή 27 Απριλίου 2014

Η Χριστίνα Παππά μένει με το μαγιό και ανάβει φωτιές στο Μαϊάμι! -

Η Χριστίνα Παππά μένει με το μαγιό και ανάβει φωτιές στο Μαϊάμι!Η Χριστίνα αποφάσισε για πρώτη φορά να περάσει τις ημέρες των εορτών όχι στην Ελλάδα, αλλά ξαπλωμένη στις μαγευτικές παραλίες του Μαϊάμι!   Σε αυτό το ταξίδι η Χριστίνα Παππά φιλοξενείται από την ξαδέλφη της Βικτώρια Παππά, η οποία γεννήθηκε και εργάζεται ως δικηγόρος εκεί. "Με την ξαδέλφη μου έχουμε τέλεια σχέση. 

Πες μου το χαρακτήρα σου να σου πω από τι θα αρρωστήσεις

Ο χαρακτήρας μας, οι συνήθειές μας και τα ελαττώματα που έχουμε αποτελούν παράγοντες εμφάνισης ασθενειών...

Την άποψη αυτή διατυπώνει ο δρ Στίβεν Μπόιλ, από το Τμήμα Ψυχιατρικής & Συμπεριφορικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Ντιουκ, στη Βόρεια Καρολίνα, ο οποίος υποστηρίζει ότι παράγοντες ψυχικής υγείας σχετίζονται άμεσα με τη σωματική υγεία.

Αν ψάχνετε τον πιο ΑΜΥΑΛΟ του 2014 δείτε αυτό το video

Αν ψάχνετε τον πιο ΑΜΥΑΛΟ του 2014 δείτε αυτό το videoΠόσο άμυαλος μπορεί να είσαι για να το κάνεις αυτό; Ποιος πηδάει από τον τρίτο όροφο ξενοδοχείου στην πισίνα...
χωρίς η πισίνα να είναι ακριβώς από κάτω; Ο νεαρός γλίτωσε στο τσακ... Λίγα εκατοστά πιο έξω και θα έβρισκε τσιμέντο.

Δείτε το σοκαριστικό Video:

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ !! - Ανεμοστρόβιλος χτύπησε την Κρήτη !!

Όχι δεν είναι κάπου στην Αμερική, αλλά είναι στα Σφακιά της Κρήτης. Συνθήκες ανεμοστρόβιλου επικράτησαν από την κακοκαιρία που χτύπησε και την Κρήτη πριν λίγα λεπτά. 

ΒΙΝΤΕΟ-Γιατί δάκρυσαν Ρέμος-Ασλανίδου-Ζήνα;

ΒΙΝΤΕΟ-Γιατί δάκρυσαν Ρέμος-Ασλανίδου-Ζήνα;Ιδιαίτερα φορτισμένη συναισθηματικά ήταν το βράδυ του Σαββάτου η εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου. Το «Στην υγειά μας» ήταν αφιερωμένο στον αείμνηστο Δημήτρη Μητροπάνο και όλοι όσοι παραβρέθηκαν στο πλατό ήταν ιδιαιτέρως συγκινημένοι σε όλη τη διάρκεια της εκπομπής.
Μάλιστα, τη στιγμή που ο Λάκης Παπαδόπουλος και ο Γιάννης Κότσιρας ερμήνευσαν το τραγούδι «Για να σε εκδικηθώ» αρκετοί ήταν εκείνοι που δεν μπόρεσαν να κρατήσουν τα δάκρυά τους και βούρκωσαν, μεταξύ των οποίων ο Αντώνης Ρέμος, η Μελίνα Ασλανίδου και η Πέγκυ Ζήνα.

Οι "εύκολες" γυναίκες κάνουν... μπαμ! Πώς θα τις ξεχωρίσεις;

Μπορείς να καταλάβεις από την πρώτη ματιά αν μια γυναίκα είναι "εύκολη";;; Κι όμως! Αυτό υποστηρίζει πρόσφατη Βρετανική έρευνα. Σύμφωνα με την έρευνα, οι αναλογίες του σώματος μπορούν να αποκαλύψουν πόσο σεξουαλικά ενεργή είναι.