Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

20χρονη οδηγός γλύτωσε την τελευταία στιγμή!!!

Σοκ προκαλεί η φωτογραφία του αυτοκινήτου της 20χρονης 

Δες ένα αληθινό δαιμονισμένο κοριτσάκι! Πραγματικά τρομακτικό…

Η φωτογραφία ειναι σοκαριστικη...

6 είδη κρέατος που ίσως να μην δοκιμάζατε ποτέ... Διαβάστε περισσότερα στο TO-POTISTIRI.BLOGSPOT.COM Το Ποτιστήρι ©: 6 είδη κρέατος που ίσως να μην δοκιμάζατε ποτέ...

Η ρήση ό,τι δε σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό ισχύει κατά γενική 
ομολογία
και η αλήθεια είναι ότι κανένας μεζές από... αυτούς που ακολουθούν
δεν έχει αποβεί μοιραίος για τον άνθρωπο. Καλό είναι ωστόσο, να ρίξετε
μια ματιά στα παρακάτω και να αναλογιστείτε αν εσείς θα τολμούσατε να
δοκιμάσετε μια μπουκίτσα...

Είστε έτοιμοι να δείτε το πιο παράξενο ζευγάρι που υπάρχει ? Διαβάστε περισσότερα στο TO-POTISTIRI.BLOGSPOT.COM Το Ποτιστήρι ©: Είστε έτοιμοι να δείτε το πιο παράξενο ζευγάρι που υπάρχει ?




Η Εθνική μας ομάδα κωπηλασίας προπονούνται στην λίμνη Καστοριας!!(VIDEO)

                                   Δειτε φωτο & (VIDEO)!!      

Απόπειρα αυτοκτονίας 18χρονης στο Αγρίνιο

Απόπειρα αυτοκτονίας 18χρονης στο ΑγρίνιοΚατάπιε μεγάλη ποσότητα χαπιών
Μία νέα απόπειρα αυτοκτονίας σημειώθηκε στο Αγρίνιο. Μια 18χρονη Ρομά αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει με μεγάλη ποσότητα χαπιών. 

Εξαφανίστηκαν 400.000 θέσεις εργασίας

Αυξημένη κατά 8,7% η ανεργία στην Ελλάδα το α' τρίμηνο 2012. Χιλιάδες Έλληνες δηλώνουν έτοιμοι να μεταναστεύσουν. Τι δείχνουν τα στοιχεία της ΕΕ

Ζευγάρι Κρατουμένων Έκανε Στοματικό Έρωτα Στο Πίσω Κάθισμα Περιπολικού!

Παραβλέποντας το γεγονός ότι βρίσκονταν στο πίσω κάθισμα περιπολικού, επιδόθηκαν σε ερωτικές πράξεις την ώρα που οδηγούνταν στο κρατητήριο!

«Δεν υποχρεούμαστε να δικαιολογηθούμε»

Η Γερμανία, παρά το γεγονός ότι έχει «αφύσικα χαμηλά» επιτόκια δανεισμού, δεν είναι ο νικητής της κρίσης, σημείωσε ο υπουργός Οικονομικών της χώρας, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, παρουσιάζοντας το σχέδιο του ομοσπονδιακού προϋπολογισμού για το 2013.

O καλλιτέχνης δημιουργος με ηλεκτρικό πριόνι!

ΔΕΙΤΕ τις απίθανες δημιουργίες του
Σε μία εποχή που κάποιοι βαφτίζονται καλλιτέχνες με το να αναποδογυρίζουν μία καρέκλα ή να πετάνε κουβαρίστρες στο πάτωμα ευτυχώς υπάρχουν και κάποιοι με αληθινό ταλέντο που ισορροπούν τα πράγματα. 

Σχόλια-Eπικοινωνία Τις καταγγελίες, τα παράπονα και τις απόψεις σας, μπορείτε να τα στείλετε στο email: giorgos070@gmail.com . ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΟΚ: Ψυχοπαθής Βρετανός Τάισε Τον Πύθωνα Με Ένα Ζωντανό Γατάκι

Ο ψυχοπαθής θεώρησε πως το video είναι Χριστουγεννιάτικο, ενώ τοποθέτησε και επάνω στο κρεβάτι που επιτέλεσε το «έργο» του και ένα σκουφί Άη Βασίλη. 

Οι αρχές έχουν ήδη ζητήσει από την εφημερίδα που εντόπισε το video, στοιχεία για τον….

ΣΟΚ: Έκοψε Το Χέρι Με Ένα Ηλεκτρικό Πριόνι!

Ένας άνδρας, τριάντα τεσσάρων χρόνων από την Φιλαδέλφεια χρησιμοποίησε ένα ηλεκτρικό πριόνι για να κόψει το ίδιο του το χέρι σε δύο κομμάτια και….

«Οι δηλώσεις Μέρκελ δείχνουν το αδιέξοδο του νεοφιλελευθερισμού»

«Προσκολλημένη στη Μνημόνιο η ελληνική κυβέρνηση» τονίζουν στο ΣΥΡΙΖΑ

Ενδιαφέρον για τους διαγωνισμούς έρευνας υδρογονανθράκων στη Δυτική Ελλάδα

Είκοσι εταιρείες μελετούν τους φακέλους και ετοιμάζουν προσφορές

Μέρκελ: «Δεν υπάρχουν εύκολες και γρήγορες λύσεις στην κρίση χρέους»

Μέρκελ: Οι δομικές μεταρρυθμίσεις θα πρέπει να βρίσκονται στο κέντρο των πρωτοβουλιών

Δεν φαντάζεστε τι κουβαλάει στην οροφή του αυτοκινήτου!

Τι να πει κανείς.. 

Άραγε τι άλλο θα δούμε στους δρόμους!

Τι έκανε στα ξένα ο Ιμβριος ;

Σε Αμερική και Καναδά, βρέθηκε για έναν ολόκληρο μήνα ο Πέτρος Ίμβριος.

Σφίγγει τα λουριά της κυβέρνησης ο πρωθυπουργός Α. Σαμαράς

Το Μαξίμου τσεκάρει εκ νέου τους υπουργούς

Αυστηρές εντολές και μήνυμα ότι δεν θα ανεχθεί άλλες «κατά λάθος» ενέργειες, τοποθετήσεις ή παραβλέψεις έστειλε ο Α. Σαμαράς στα μέλη του υπουργικού συμβουλίου αλλά και τα στελέχη του κρατικού μηχανισμού μετά και την επεισοδιακή παραίτηση Βερνίκου.

SENSO CLUB ΣΗΜΕΡΑ!!!!!!!!!!!

Δήμος Ορεστίδος: Για τη βράβευση του ΠΑΟΚ

Δήμος Ορεστίδος: Για τη βράβευση του ΠΑΟΚΤην απάντηση για τη μη βράβευση του ΠΑΟΚ Κωσταραζίου[1] λάβαμε σήμερα μέσω τηλεφώνου από τη διοίκησή του.

ΚΑΣΤΟΡΙΑ¨..Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος στην πολη μας

Την Καστοριά θα επισκεφτεί στις 30 Ιουλίου ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος για να παραστεί στις επίσημες εορταστικές εκδηλώσεις της αγιοκατατάξεως της Οσίας Σοφίας της εν τη Ιερά Μονή Παναγίας Κλεισούρας ασκησάσης και θα είναι αυτός που θα εγκαινιάσει το ιερό κιβώριο στον τάφο της Αγίας που καθημερινά καταφεύγουν οι πιστοί και θα ανάψει για πρώτη φορά τις κανδύλες που θα καίνε άσβεστες στον τάφο και το χώρο της ασκήσεως της Αγίας.

Ζητείται ομάδα σωτηρίας για τους Καστοριανούς πολίτες από τα αδέσποτα

Θύματα της αδιαφορίας οι πολίτες της Καστοριάς
Το καλοκαιράκι έφτασε και σίγουρα για τους περισσότερους είναι περίοδος ανεμελιάς και ξεκούρασης, για τους Καστοριανούς πολίτες όμως είναι σίγουρα η πιο δύσκολη περίοδος!Αυτό συμβαίνει γιατί η ανεμελιά και η διάχυση σε δρόμους της πόλης ειδικά στην Νότια Παραλία παρεμποδίζεται από την εμφάνιση αδέσποτων σκυλιών.

Eurogroup: Επικεφαλής του και πάλι ο Γιούνκερ

Την παραμονή του Ζ.Κ. Γιούνκερ στο τιμόνι του Eurogroup πιθανότατα και μετά τη λήξη της θητείας του, «βλέπει» το πρακτορείο Reuters, επικαλούμενο αξιωματούχους της ευρωζώνης.

Aπειλεί και την Ελλάδα(Το τουρκικό ΓΕΕΘΑ)

Με αφορμή την κατάρριψη του τουρκικού μαχητικού από τη Συρία, η Άγκυρα στήνει πολεμικό σκηνικό στην Ανατολική Μεσόγειο και βρίσκει ευκαιρία να αλλάξει τους «κανόνες εμπλοκής» των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων.

Στα άκρα η αντιπαράθεση ενόψει Συνόδου Κορυφής

Με το εγχείρημα του δημοσιονομικού συμφώνου να αμφισβητείται πλέον ανοιχτά και την αντιπαράθεση για την έκδοση ευρωομολόγων να εντείνεται, η Ευρωπαϊκή Ένωση πηγαίνει διχασμένη στη Σύνοδο Κορυφής.

Σε έξι δόσεις το φετινό χαράτσι μέσω της ΔΕΗ

Η νέα πολιτική ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών σχεδιάζει να αυξήσει από 5 σε 6 τον αριθμό των διμηνιαίων δόσεων για την εξόφληση του Έκτακτου Ειδικού Τέλους Δομημένης Επιφάνειας.

Έλληνας hacker ετών…13 που τρέλανε την Ευρώπη!

Έκλεβε κωδικούς του Facebook

Δικογραφία σε βάρος ενός 13χρονου χάκερ σχηματίστηκε από την ΕΛ.ΑΣ., καθώς κατηγορείται ότι συμμετείχε στην ομάδα Greek Hacking Scene, η οποία θεωρείται...παρακλάδι των Anonymous.

"Τυφλός" οδηγούσε φορτηγό και πήγαινε σε λαϊκές αγορές!

Διαβάστε για τον 56χρονο από την Αργολίδα, που δήλωνε τυφλός, παίρνοντας το ανάλογο επίδομα αλλά οδηγούσε κανονικά το φορτηγό του

Ελεύθερες πτώσεις που θα έπρεπε να είχαν αποφευχφθει


«Να κάνουμε το παιχνίδι μας»

«Να κάνουμε το παιχνίδι μας»Αισιόδοξος για την πρόκριση ο Αλμέιδα
Έτοιμος για τον ημιτελικό κόντρα στην εθνική ομάδα της Ισπανίας δηλώνει πως είναι ο επιθετικός της Πορτογαλίας, Ούγκο Αλμέιδα.

Πιάστηκαν στην… τσιμπίδα της ΕΛ.ΑΣ

Συνελήφθησαν τα ξημερώματα της Τρίτης, στη Πάτρα, από Αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης δυο αλλοδαποί υπήκοοι Βουλγαρίας, ηλικίας 44 και 26 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη κλοπής κατά συναυτουργία.