Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

Ανέκδοτο: Γιατί οι φοιτητές αποτυγχάνουν στις εξετάσεις τους;

Ένα μέγα ερώτημα που απασχολεί χρόνια τώρα τους ίδιους τους φοιτητές, τους γονείς τους, αλλά και τους εκπαιδευτικούς. Η απάντηση είναι τόσο απλή όσο δεν φαντάζεστε. Σας την παρουσιάζουμε εδώ και μάλιστα επιστημονικά τεκμηριωμένη…

Το ροζ σερφαρισμα εθιζει σαν ναρκωτικο

Δεν έχουν μέτρο πια οι ενήλικες με τη χρήση του διαδικτύου και ειδικά με την περιήγηση στις σελίδες με πορνογραφικό υλικό, καθώς οι ειδικοί καταγράφουν ακόμη και εθισμό στις ροζ ιντερνετικές «επισκέψεις».

Aισθησιακή Ελληνίδα playmate σε πόζες που κόβουν την ανάσα.!

Τα λόγια είναι περιττά μπροστά στην ομορφιά της Κορίνας Στεργιάδου.! Απολαύστε την.!

Φαίη Σκορδά: Ανοίγει site και σχεδιάζει ρούχα!

Φαίη Σκορδά: Ανοίγει site και σχεδιάζει ρούχα! Αν δε φτάναν τα λεφτά, θα έκανε όλα αυτά...
Φαίνεται πως τελικά ή δε φτάνουν τα λεφτά για τη Φαίη Σκορδά, η οποία ανοίγεται επαγγελαμτικά και σε άλλους τομείς πλην της τηλεόρασης ή απλά είναι υπερβολικά φιλόδοξη και θέλει να εκμπεταλλευτεί τη διασημότητα στο έπακρον! Πήρε φόρα η αγαπητήΦαίη και ποιος τη μαζεύει!

Όταν ο καφές γίνεται τέχνη!

Όταν ο καφές γίνεται τέχνη! Πώς μπορεί να μη σου φτιάξει τη διάθεση ο σερβιτόρος, όταν σου φέρει έναν τέτοιο καφέ;
Καπουτσίνο με σχέδια λουλουδιών, κλαδιών, φύλλων, τώρα και προσώπων! Με αυτή τη φάτσα στο φλυτζάνι τα ξεχνάς όλα για λίγο! 

Η ιστορία της Coca Cola σε ένα μουσείο!

perierga.gr - Η ιστορία της Coca Cola σε ένα μουσείο!Ούτε ο ίδιος ο John Pemberton, ο «εφευρέτης» της Coca Cola, δεν φανταζόταν το 1919, όταν συνέστηνε για πρώτη φορά το «μαγικό υγρό» στους πελάτες του ως «καλό φάρμακο κατά των πονοκεφάλων», ότι στην πορεία θα κατακτούσε τον κόσμο ως ένα από τα πλέον διάσημα αναψυκτικά.

Το πιο fail νυφικό που έχετε δεί ποτε!

Υπάρχουν κιτς νυφικά αλλά αυτό ξεπερνάει κάθε φαντασία! ...

Μοντέλα «καμουφλαρισμένα» στο φόντο!

perierga.gr - Μοντέλα "καμουφλαρισμένα" σε πίνακες ζωγραφικής!Όταν σκεφτόμαστε το boddy painting ως μορφή τέχνης το μυαλό των περισσοτέρων από εμάς πηγαίνει στο… βάψιμο του σώματος και του προσώπου με έντονα χρώματα και στο σχηματισμό εντυπωσιακών σχεδίων πάνω στο γυμνό σώμα.

4 εθισμοί που μπορεί να μην γνωρίζετε ότι έχετε!

Γνωρίζετε ότι ο πονοκέφαλος που έχετε τελευταία μπορεί να είναι σύνδρομο στέρησης από την καφεΐνη; Έχετε σκεφτεί ποτέ ότι μπορεί να είστε εθισμένοι με τη δουλειά σας, με το ίντερνετ ή με την αγαπημένη σας εκπομπή; Ανακαλύψτε αν σας αφορά κάποια μορφή εθισμού χωρίς να το γνωρίζετε…

''ΟΛΥΜΠΙΟΝ'' ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΑΠΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΑΠΟΓ 7.00 ΒΡΑΔ 9.30




Μήνυμα σε μπουκάλι… 98 ετών βρέθηκε στη θάλασσα!

perierga.gr- Μήνυμα σε μπουκάλι... 98 ετών βρέθηκε στη θάλασσα!Ένα μπουκάλι με μήνυμα, που είχε αφεθεί το 1914 στο πλαίσιο έρευνας για τα θαλάσσια ρεύματα στην ευρύτερη περιοχή της Σκοτίας, εντοπίστηκε ανοιχτά των νησιών Σέτλαντ, βόρεια της Σκοτίας, ξεπερνώντας το παλιό ρεκόρ κατά πέντε χρόνια.

Πως να βγάλετε καπνό από το στόμα σας χωρίς να χρησιμοποιήσετε... τίποτα (video)

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί...

Ελληνικά νησιά: Από πού πήραν το όνομά τους;

perierga.gr - Ελληνικά νησιά: Από πού πήραν το όνομά τους;Ξέρατε ότι ο Νάξος ήταν ο θρυλικός ηγεμόνας των πρώτων αποίκων του ομώνυμου νησιού; Το ίδιο ήταν και ο Πάρος, για την Πάρο, ο Θάσος για την Θάσο, ο Ζάκυνθος για την Ζάκυνθο και ο Κέφαλος για την Κεφαλονιά. 

Κάθετες σκάλες για «δυνατούς» αναρριχητές!

perierga.gr - Κάθετες σκάλες για "δυνατούς" αναρριχητές!Το Mt. Huashan είναι γνωστό ως το «Νο1 κατακόρυφο βουνό στον κόσμο», το οποίο βρίσκεται στην πόλη Huayin της Κίνας, περίπου 75 χλμ. ανατολικά από την περιφέρεια Xi’an, στην επαρχία Shaanxi.

Η Βουλευτής Έλενα Ράπτη με bikini στις διακοπές της..

Η Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Έλενα Ράπτη σε στιγμές χαλάρωσης με bikini στις διακοπές της..
Δείτε την

Ένας υπολογιστής για… βασιλιάδες!

perierga.gr - Ένας υπολογιστής για... βασιλιάδες!«Είναι ένα κομμάτι της σύγχρονης τεχνολογίας εμπνευσμένο από τον 16ο αιώνα, και πιο συγκεκριμένα από τον βασιλιά Λουδοβίκο XVI», λέει ο σχεδιαστής George Chirita για τη δημιουργία του επίχρυσου ηλεκτρονικού υπολογιστή -ένα πραγματικό έργο τέχνης για… ακριβά γούστα.

Λατρεύουμε το ...καλό τους προφίλ (NEW photos)

Επεισόδιο 15ο. Και το έργο θα αργήσει να τελειώσει. Τα κορίτσια που ξέρουν ποιο είναι το "δυνατό" τους προφίλ, είναι εκατοντάδες. Αλλά έτσι κι αλλιώς, ποιος θέλει να τελειώσει... Απολαύστε ακόμη μία συλλογή και πλέον ξέρετε, μη χαθείτε γιατί έρχονται πολλά και ακόμη πιο δυνατά...

Οδηγός για τους φοιτητές που ψάχνουν σπίτι!

Τι να γνωρίζουν για την εύρεση κατοικίας
Συμβουλές για το πώς να διαλέξουν σπίτι οι νέοι φοιτητές παρέχει το Κέντρο Προστασίας Καταναλωτών, ΚΕΠΚΑ. Στον οδηγό που δίνει στους νέους αναφέρει χαρακτηριστικά ότι τα σπίτια που βρίσκονται στο κέντρο των πόλεων, είναι κατά κανόνα παλαιότερα και πιο ακριβά, σε σχέση, με αυτά, που βρίσκονται, εκτός κέντρου...

Το ποδήλατο η καλύτερη γυμναστική

Το ποδήλατο η καλύτερη γυμναστική

Μπορείτε να κάψετε μέχρι και 360 θερμίδες

Αν θέλετε να κάψετε θερμίδες αλλά βαριέστε να κλείνεστε σε γυμναστήρια μία πολύ καλή λύση είναι το ποδήλατο.