Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

«Ο Σουμάχερ αναπνέει χωρίς μηχανική υποστήριξη»

«Ο Σουμάχερ αναπνέει χωρίς μηχανική υποστήριξη» «Αναπνέει αυτόνομα» χωρίς μηχανική υποστήριξη και «ακούει οικείες φωνές» ο Μίκαελ Σουμάχερ, διαβεβαιώνει άρθρο που δημοσιεύεται σήμερα στην Gazzetta dello Sport. Νωρίτερα, η μάνταζέρ του, Σαμπίν Κεμ, εξέδωσε ανακοίνωση δηλώνοντας πως η κατάσταση της υγείας του πρωταθλητή της Φόρμουλα 1, παραμένει αμετάβλητη.

Πανικος στο ΟΛΥΜΠΙΟΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ στην πρεμιέρα των «300: Rise of an Empire» (Βίντεο)


 Οι «300» επιστρέφουν σήμερα στη μεγάλη οθόνη με τη δεύτερη ταινία, βασισμένη στο....εικονογραφημένο μυθιστόρημα του Φρανκ Μίλλερ. 

Θρίλερ με αεροσκάφος της Malaysia airlines -Δεν επιβεβαιώνεται ακόμα η συντριβή του

Θρίλερ με αεροσκάφος της Malaysia airlines -Δεν επιβεβαιώνεται ακόμα η συντριβή του Οι αρχές της Μαλαισίας δεν επιβεβαιώνουν ότι το αεροσκάφος της Malaysia Airlines με 239 επιβαίνοντες που χάθηκε από τα ραντάρ πάνω από τη θάλασσα της Νότιας Κίνας έχει συντριβεί, δήλωσε σήμερα ο υπουργός Μεταφορών της χώρας Χισαμουντίντ Χουσέιν.
Ο Χισαμουντίν δήλωσε ότι δεν υπάρχουν ενδείξεις για τη συντριβή του αεροσκάφους, διαψεύδοντας τις πληροφορίες που μετέδωσαν νωρίτερα μέσα ενημέρωσης του Βιετνάμ ότι το Boeing B777-200 που εκτελούσε την πτήση Κουάλα Λουμπούρ- Πεκίνο συνετρίβη στη θάλασσα νότια ενός βιετναμέζικου νησιού.