Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

23 παράξενες σπηλιές προς εξερεύνηση!

perierga.gr - 23 παράξενες σπηλιές προς εξερεύνηση!Οι σπηλιές ανά τον κόσμο γοητεύουν τον επισκέπτη με το μυστήριο που κρύβουν στο εσωτερικό τους, εκπλήσσουν με τα δαιδαλώδη μονοπάτια τους και εντυπωσιάζουν με τις υποβρύχιες διαδρομές τους.

Τα βότανα «όπλα» κατά του καρκίνου

Τα βότανα «όπλα» κατά του καρκίνου

Η φύση φτιάχνει τα δικά της φάρμακα

Νοστιμίζουν το φαγητό μας δίνοντάς του μια ιδιαίτερη γεύση, αλλά μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ως φάρμακα κατά του καρκίνου. Ο λόγος για τα βότανα που διαθέτει στη θεραπευτική της «φαρέτρα» η φύση και ξεπερνούν τις 3.000.

VIDEO: Δασκάλα στην Κίνα χαστούκισε τους μαθητές της τουλάχιστον 120 φορές σε μισή ώρα

Ένα απίστευτο περιστατικό βίας έλαβε χώρα σε νηπιαγωγείο της Κίνας...

Τρικ του μακιγιάζ για να δείχνεις πιο νέα!!!

Ελαφρύ Φον ντε τεν
Το φον ντε τεν που έχει ανοιχτότερη απόχρωση από εκείνη της επιδερμίδας τονίζουν τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες. Ακόμα κι αν το δέρμα έχει πολύ ανοιχτό τόνο όσο μεγαλώνουμε πρέπει να επιλέγουμε πιο ζεστές αποχρώσεις 1-2 τόνους πιο σκούρες και ιδανικά με ανακλαστές φωτός στη σύνθεση του . 

Nicole Scherzinger - Tulisa Contostavlos: Ανάβουν φωτιές...!!!

Όταν το πρώην μέλος του συγκροτήματος Pussycat Dolls αποφασίζει να πάει σε ένα γενέθλιο party και δη μασκέ τότε δίνει όλο τον καλό της εαυτό βάζοντας φωτιά με την εκρηκτική της εμφάνιση

Αυξάνεται το ποσοστό των εγκαταλελειμμένων παιδιών

Αυξάνεται το ποσοστό των εγκαταλελειμμένων παιδιών

Ανησυχητική τάση στις πρώην κομμουνιστικές χώρες παρατηρεί η UNICEF

Τον βρήκαν νεκρό με τις πυτζάμες 15 χρόνια μετα!

Ένας απλός έλεγχος σε ένα έρημο σπίτι στην πόλη της Βόρειας Γαλλίας έδωσε στον επιθεωρητή Υγείας Ντιντιέ Περουντόν την ευκαιρία να διηγείται σε φίλους και γνωστούς μια απ’ τις πιο ξεχωριστές εμπειρίες στην καριέρα 

Η Ανθρωπότητα Πειραματόζωο (Ντοκιμαντέρ Ελληνικοί υπότιτλοι)!!!

Το 1993, οι εταιρείες κατασκευής κινητών τηλεφώνων ανέθεσαν στον αμερικανό καθηγητή Δρ. Κάρλο να μελετήσει τις επιπτώσεις των..
κινητών στην υγεία. Η έρευνα χρηματοδοτήθηκε με 28 εκατ. δολάρια από τις εταιρείες, κράτησε 6 χρόνια και τα αποτελέσματα ήταν ιδιαίτερα ανησυχητικά:

Winner Photo of the week!Η ΟΠΟΙΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΜΕ 352 LIKE... BOUDOIR

Winner Photo of the week!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Η ΟΠΟΙΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ TO ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΨΙΝΟ PHOTOGRAPHY PARTY..ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ???ΣΤΟ ΠΙΟ HOT ΜΑΓΑΖΙ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ..ΣΤΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ BOUDOIR CLUB!!!   ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ...

Μύθος ότι οι γυναίκες κάνουν πράγματα ταυτόχρονα!

Perierga.gr - Μύθος ότι οι γυναίκες μπορούν να κάνουν πολλά πράγματα ταυτόχροναΜια σουηδική επιστημονική έρευνα κατέρριψε τον μύθο ότι οι γυναίκες είναι πιο ικανές από τους άνδρες στο να διαχειρίζονται ταυτόχρονα πολλά διαφορετικά πράγματα, όπως ανέφερε σήμερα ένας από τους συγγραφείς της.

ΔΕΙΤΕ: To trailer της νέας ταινίας του James Bond!!! [ΒΙΝΤΕΟ]

Με αφορμή την χθεσινή εντυπωσιακή πρεμιέρα της ταινίας Skyfall, στο...
στολισμένο ειδικά για την περίσταση Royal Albert Hall, στο planet-greece σας παρουσιάζουμε το επίσημο τρέιλερ της ταινίας σε ποιότητα HD! Δείτε το....

Δείτε πως βάζουν ψεύτικους κομπάρσους σε ταινίες! (pics)

Ακόμη και μια φουσκωτή κούκλα μπορεί να κάνει καριέρα στον κινηματογράφο..Όταν το budget μιας ταινίας δεν επιτρέπει την πρόσληψη 800 κομπάρσων ή την χρήση ακριβών εφε, τότε μερικές εκατοντάδες φουσκωτές κούκλες μπορούν να δώσουν μια οικονομική λύση.

Δείτε το πως.. 

Οι άνθρωποι ζουν περισσότερα χρόνια από τους πιθήκους χάρη στις... γιαγιάδες!!!

Μια σειρά από προσομοιώσεις σε υπολογιστές προσφέρουν νέα μαθηματική υποστήριξη στη "υπόθεση της γιαγιάς", δηλαδή τη θεωρία ότι οι άνθρωποι ζουν περισσότερα χρόνια σε σχέση με τους συγγενείς τους.Οι ερευνητές, με...

New York Times: «Ικαρία, το νησί όπου οι άνθρωποι ξεχνούν να πεθάνουν»

Perierga.gr - New York Times: «Ικαρία, το νησί όπου οι άνθρωποι ξεχνούν να πεθάνουν»Η διαδικτυακή έκδοση των New York Times φιλοξενεί άρθρο σχετικό με την μακροζωϊα στην Ικαρία.

ΜΑΛΛΙΑ....ΜΑΓΙΚΕΣ ΜΥΣΤΙΚΙΣΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ!!!

Για πολλά χρόνια έχω ερευνήσει τη φαρμακευτική βιομηχανία...
ο κόσμος μας είναι πολύ τοξικος, ο αέρας και το νερό οπως και όλα τα τρόφιμα ειναι μολυσμένα με χημικά και όλα αυτα εφευρέθηκαν και προωθηθηκαν από μεγάλες φαρμακευτικές εταιρειες.

Μια εκπληκτική παραλία με… πολλά πρόσωπα!

perierga.gr - Μια εκπληκτική "πολυπρόσωπη" παραλία!«Αποτελεί το ιδανικό μέρος για μια θαλασσογραφία», λένε οι περισσότεροι φωτογράφοι για την παραλία  Turimetta που βρίσκεται κατά μήκος της ακτής του Ειρηνικού στη βόρεια πλευρά του Σίντνεϊ, στην οποία μπορεί κάποιος να θαυμάσει σε κάθε γωνιά της και ένα διαφορετικό τοπίο. Και δεν έχουν άδικο!

Αποκάλυψη :Δείτε ποια είναι η επίσημη ιστοσελίδα για το παγκόσμιο νόμισμα !!!

Η Νέα Τάξη Πραγμάτων έχει φροντίσει για όλα...! Το θέμα που ανέδειξε ο Λόγιος Ερμής είναι απολύτως ανατριχιαστικό. Παραπέμπει δε, κατ' ευθείαν στην επίσημη ιστοσελίδα που υπάρχει για το Παγκόσμιο νόμισμα, που ονομάζεται Bancor, μια ιστοσελίδα που...

Απίστευτο κι όμως αληθινό!

H συγκεκριμένη φωτογραφία πρώτα αμφισβητήθηκε και μετά εκτιμήθηκε! Μάλιστα έχει γίνει πλέον αντικείμενο έρευνας. 

5 τροφές που εξαφανίζουν το λίπος στην κοιλιά!

Βγάλε από τη διατροφή σου τη ζάχαρη και τους επεξεργασμένους υδατάνθρακες και συμπεριέλαβε τις παρακάτω..5 τροφές που εξαφανίζουν το λίπος της κοιλιάς.

Οι συνταγές μου για δυνατούς κοιλιακούς και αντοχή

absΧυμός για δυνατούς κοιλιακούς
Μου παρέχει πρωτεΐνες, οι οποίες αυξάνουν τη μυϊκή μάζα και προέρχονται από το ταχίνι και τον ορό γάλακτος. Ιδανικός για μετά την προπόνηση.

Καφές … μας φτιάχνει τη διάθεση!

Πόσες φορές δεν αναζητήσατε ένα ήρεμο διάλειμμα χαλάρωσηςμέσα στους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητας σε ένα φλιτζάνι αρωματικό ελληνικό καφέ ή παρέα με φίλους και ένα φραπέ σε ένα όμορφο μέρος;

Τα πολλά γαλακτοκομικά υπονομεύουν την ποιότητα του σπέρματος

Σύμφωνα με επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο Χάρβαρντ, οι άντρες που στην καθημερινή διατροφή τους έχουν εντάξει πολύ τυρί, γάλα και άλλα γαλακτοκομικά προϊόντα υπονομεύουν την ποιότητα του σπέρματό τους.

Καλλιστεία για στήθη με σιλικόνη!

Ένας πρωτότυπος διαγωνισμός ομορφιάς θα διεξαχθεί στη Βουδαπέστη.

10 αεροπορικές τραγωδίες από… ασυνεννοησία!

perierga.gr - 10 αεροπορικές τραγωδίες που προκλήθηκαν από... ασυνεννοησία!Στον τεχνολογικό κόσμο των σύγχρονων αεροπορικών ταξιδιών υπάρχει μια παράξενη ειρωνεία που αφορά στο γεγονός ότι η 

Βρεφικό γάλα: Στα ύψη η τιμή μετά την επιστροφή του στα φαρμακεία

Ρεκόρ αύξησης κατέγραψαν οι τιμές του βρεφικού γάλακτος τους τελευταίους τέσσερις μήνες, την περίοδο δηλαδή που η πώλησή του περιορίστηκε και γίνεται ξανά μόνο από τα φαρμακεία.Οι τιμές λιανικής στη Γερμανία είναι έως 

Δείτε τη βραζιλιάνα φοιτήτρια που πουλάει την παρθενιά της για 500.000 λίρες!










Η Catarina Migliorini πουλάει την παρθενιά της για να σπουδάσει ιατρική στην Αργεντινή σύμφωνα με τη βραζιλιάνικη εφημερίδα Folha de Sao Paulo.


Το σιλικονάτο μπούστο της κατάφερε να ''κλέψει'' τις εντυπώσεις!

Το πλούσιο μπούστο πασίγνωστης ηθοποιού, κατάφερε να τραβήξει όλα τα βλέμματα.. 

H φάρσα που έκανε την Λιάνα Κανέλλη να βάλει τα κλάματα (video)

Με δάκρυα στα μάτια εξήγησε στην κάμερα του ΣΚΑΪ γιατί αποχώρησε από το στούντιο

Νέα Υόρκη-Τόκιο μέσα σε ενενήντα λεπτά!

Perierga.gr - Νέα Υόρκη-Τόκιο μέσα σε ενενήντα λεπτά!Εταιρεία με έδρα την Καλιφόρνια υπόσχεται να ταξιδεύει τους επιβάτες από τη Νέα Υόρκη έως το Τόκιο μέσα σε μιάμιση ώρα.

Ποιες ουσίες στα καλλυντικά προκαλούν πρόωρη κλιμακτήριο;

Χημικές ουσίες που υπάρχουν στα καλλυντικά, τις λακ και τις συσκευασίες των τροφίμων μπορεί να προκαλούν πρόωρη κλιμακτήριο στις γυναίκες, αναφέρουν αμερικανοί ερευνητές.

Φόρος σε τσιγάρα και ανθυγιεινές τροφές προτείνει η ΕΣΔΥ

Την επιβολή ειδικού φόρου στα προϊόντα καπνού και στις ανθυγιεινές τροφές που «κολυμπάνε» στο λίπος και στο αλάτι προτείνει η Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας (ΕΣΔΥ ). Σύμφωνα με εκτιμήσεις, τα ετήσια έσοδα από το μέτρο αυτό θα 

Πατε απο συκωτακια κοτοπουλου


Υλικά:για 8-10 ατομα

Ένας… Δράκος στο Android ανταγωνίζεται τη Siri!

Η Nuance Communications κατασκευάζει τις εφαρμογέςαναγνώρισης φωνής Dragon, για desktop και mobile πλατφόρμες και διέθεσε την πρώτη δωρεάν έκδοση για Androidσε beta μορφή.