Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Η επετειακή Lamborghini Aventador VIDEO


Μπορεί το βίντεο να μην έχει το γκάζι και το «στροφιλίκι» που περιμέναμε, ωστόσο έχει ένα βαθύτερο νόημα… Η Lamborghini Aventador LP720-4 50th Anniversario θα κατασκευαστεί σε 100 μονάδες.

Άνθρωποι που εκμεταλλεύτηκαν την επωνυμία τους και έπιασαν το μικρόφωνο!

so-you-think-you-can-singΤο «μικρόβιο» του τραγουδιού είναι ίσως κάτι που το έχουν πάρα πολλοί άνθρωποι!
Δεν εντυπωσιαζόμαστε πλέον όταν βλέπουμε ή ακούμε κάποια αρκετά ασυνήθιστη συμμετοχή σε τραγούδια μεγάλων καλλιτεχνών από επώνυμος κυρίους και κυρίες που την «είδαν» έστω και για λίγο τραγουδιστές-τριες! Άλλοι πραγματικά ταλαντούχοι, άλλοι που 

LIVE- O Κ.Μητσοτάκης απαντά σε bloggers

Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης απαντά σε ερωτήσεις νέων bloggers. Ο πρώην Πρωθυπουργός είναι καλεσμένος σε εκδήλωση που διοργανώνει το βιβλιοπωλείο Free Thinking Zone.

Μετά από έξι μήνες έρευνας από κορυφαίους επιστήμονες στο Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ, το Ανθρωποειδές Atacama παραμένει ενα μυστήριο

Κανείς δεν ξέρει τι είναι με σιγουριά.

Έγινε διάσημη παγκοσμίως γράφοντας μηνύματα στο... στήθος της!

Δεν πρόκειται για κάτι καινούριο, αλλά σε κάθε περίπτωση είναι μια συνταγή που πιάνει, το στήθος έχει επιτυχία στο ίντερνετ, γράφει η Huffington Post, η οποία αποκαλύπτει την ιστορία της Ανίκα Γουάιτ.

Αυτό είναι το νέο iPhone των 250 ευρώ! (pics)

Στην τελική ευθεία φαίνεται ότι βρίσκεται το λανσάρισμα ενός νέου φτηνού iphone. Σύμφωνα με όσα δημοσιεύει το businessinsider.com τον Οκτώβριο αναμένεται να κυκλοφορήσει το νέο κινητό της Apple το οποίο θα κοστίζει λιγότερο από το μισό σε σχέση με το iphone 5.

Βίντεο: Δείτε όλα τα λάθη της ταινίας Transformers σε 7 λεπτά!!!

Μπορεί να ξέρουμε ότι οι Χολιγουντιανές παραγωγές είναι προσεγμένες, μέχρι και στην παραμικη λεπτομέρεια...

ωστόσο, δεν είναι λίγες οι φορές, που έχουμε παρατηρήσει μερικά "λαθάκια" στις- κατά τ' άλλα- τέλειες ταινίες.

22 πράγματα που όλοι κάνουμε (αλλά δεν τα λέμε)!!!

Υπάρχουν κάποια καθημερινά πράγματα, μερικές μικρές συνήθειες στις οποίες όλοι έχουμε υποκύψει, αλλά είναι τόσο ασήμαντες –ως και ντροπιαστικές- που τις κρατάμε για τον εαυτό μας και δεν τις αναφέρουμε ποτέ. Κι όμως, μην το αρνηθείτε, θα βρείτε πολλές κοινές εμπειρίες και σίγουρα θα αναγνωρίσετε τον εαυτό σας σε κάποια από τις κάτω περιστάσεις.

Τεταρτη 24/04 Dj Giorgio L Boudoir Club

Η λεύκη επηρεάζει την ποιότητα ζωής

leukh epiptoseisΆμεσες επιπτώσεις έχει η λεύκη(vitiligo) στην ποιότητα ζωής των ασθενών. Αυτό προκύπτει από μια αμερικανική μελέτη η οποία δημοσιεύτηκε στο επιστημονικό περιοδικό «JAMA Dermatology». 

11 εικόνες αποδεικνύουν γιατί τα ειδικά εφέ είναι εκπληκτικά!

 1 ταινίες αποδεικνύουν γιατί τα ειδικά εφέ είναι εκπληκτικά!Σπουδαίοι σκηνοθέτες, μεγάλες παραγωγές, ιδιαίτερα σενάρια και σκηνές που πάντα αναρωτιέσαι «μα πώς το καλό γυρίστηκε;». Η απάντηση είναι μία και ακούει στο όνομα «ειδικά εφέ». 

Τρία χρόνια από τη ζωή του Ήλιου σε βίντεο τριών λεπτών!

perierga.gr - Τρία χρόνια από τη ζωή του Ήλιου σε ένα βίντεο τριών λεπτών!Στα τρία χρόνια που έχουν περάσει από την εκτόξευσή του την άνοιξη του 2010, το Παρατηρητήριο Ηλιακής Δυναμικής (SDO) της NASΑ δεν έχει πάρει τα μάτια του από το καυτό μητρικό μας άστρο. 

Βίντεο: Eίδαν ιπτάμενο δίσκο...και τους κόπηκαν τα ποδια...(Τρελή φάρσα)

Kαταπληκτική φάρσα με ιπτάμενο δίσκο. Απολαύστε το....

Το ελληνικό αλφάβητο και η επίδραση του στον ανθρώπινο εγκέφαλο (του καθηγητή Γεωλογίας Σταύρου Π. Παπαμαρινόπουλου)

Το ελληνικό αλφάβητο και η επίδραση του στον ανθρώπινο εγκέφαλοΤα φωνήεντα στο αλφάβητο όχι μόνο δονούν συγκεκριμένες περιοχές του ανθρώπινου εγκεφάλου αλλά μεταφράζονται σε ήχους και αριθμούς.

Δεν είναι μοντέλο!! Είναι η νέα υπουργός της Βενεζουέλας (Φώτο)

Αυτή είναι η νέα σέξι υπουργός του ΜαδούροΚαι όμως η 32χρονη, που βλέπετε στην φωτογραφία, δεν είναι μοντέλο, αλλά… υπουργός!!!

Η στιγμή που ξαφνικά σκίζεται το στή8ος γυναίκας και βγαίνει τo εμφύτευμα [φωτο]

Δείτε τη συγκλονιστική φωτογραφία με τη στιγμή που ξαφνικά σκίζεται το στή8ος γυναίκας και βγαίνει τo εμφύτευμα.

Τοποθέτησαν αρχαιοελληνικά αγάλματα πίσω από παραβάν για να μην σοκαριστούν οι επισκέπτριες από το θέαμα!!!

Δεν έχει ξανασυμβεί: Οι διοργανωτές της έκθεσης «Ολυμπιακοί Αγώνες:
Παρελθόν – Παρόν» που από το Βερολίνο μεταφέρθηκε στο Μουσείο Ολυμπιακών Αγώνων και Αθλημάτων της Ντόχα έκρυψαν έναν κούρο και ένα άγαλμα γυμvού αθλητή, για να μη σοκαριστούν οι γυναίκες επισκέπτες.