Σάββατο 9 Μαρτίου 2013

Απίστευτη εικόνα... Έχετε δει ποτέ πως κοιμάται η καμηλοπάρδαλη;;;!!!

Δείτε...

Αγία Σοφία - Αρχαίες Υπερκατασκευές!!!ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

Ο Βυζαντινός Ναός της Ύπατης Σοφίας του Ένσαρκου Λόγου του Θεού, περισσότερο γνωστή ως Αγία Σοφία ή Αγιά-Σοφιά, γνωστός και ως Ναός της Αγίας του Θεού Σοφίας ή απλά Η Μεγάλη Εκκλησία, ήταν από το 360 μέχρι το 1453 ορθόδοξος καθεδρικός ναός της Κωνσταντινούπολης, με εξαίρεση την περίοδο 1204 - 1261 κατά την οποία ήταν ρωμαιοκαθολικός ναός, ενώ μετά την άλωση της Κωνσταντινούπολης μετατράπηκε σε τέμενος, μέχρι το 1934 και αποτελεί σήμερα μουσειακό χώρο.

10 ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΆ ΜΝΗΜΕΊΑ ΠΟΥ ΚΑΛΎΠΤΟΝΤΑΙ ΑΠΌ ΠΈΠΛΟ ΜΥΣΤΗΡΊΟΥ..

Ο κόσμος είναι γεμάτος με αρχαία μνημεία που χτίστηκαν για να τιμήσουν βασιλείς, θεότητες και θρησκευτικές προσωπικότητες. Για τα περισσότερα από αυτά χάρη στην σκληρή δουλειά αρχαιολόγων, ιστορικών και ερευνητών γνωρίζουμε αρκετά. 

Ανορθόδοξα πράγματα που επηρεάζουν τις αποφάσεις μας!

 8 πράγματα που επηρεάζουν τις αποφάσεις μαςΤι κάνετε όταν βρίσκεστε αντιμέτωποι με μια σημαντική απόφαση; Εξετάζετε προσεκτικά τα δεδομένα, ζητάτε την συμβουλή όσων εμπιστεύεστε, ψάχνετε στον δρόμο για σημάδια που θα σας δώσουν ένα κλου; 

ΔΕΙΤΕ: Μάχη με τα κύματα

Οι φωτογραφίες δεν ενδείκνυνται σε όσους υποφέρουν από ναυτία ...
Για τους επαγγελματίες ψαράδες είναι ένα ταξίδι ρουτίνας, για τους κοινούς θνητούς όμως οι συγκεκριμένες συνθήκες κάτω από τις οποίες εργάζονται οι άνθρωποι αυτοί σίγουρα προκαλούν δέος.

Γυναίκες… φλέγονται για να παραμείνουν νέες!

  Γυναίκες... φλέγονται για να παραμείνουν νέες!!!Γυναίκες… φλέγονται για να παραμείνουν νέες και να απαλύνουν τις ρυτίδες, αναζητώντας την αιώνια νεότητα. 

Σε ποιες στάσεις δεν λέει όχι μια γυναίκα;

Σε ποιες στάσεις δεν λέει όχι μια γυναίκα; 
Αυτές είναι οι στάσεις που αρέσουν κατά γενική ομολογία περισσότερο στις γυναίκες. Φυσικά οι εξαιρέσεις είναι μέσα στο παιχνίδι!

Το Ιερό Δισκοπότηρο και το Μυστήριο της Αιώνιας Ζωής!!!

Δισκοπότηρο, μαγικός λέβητας, Σινδών, ομιλούσα λίθος ή βιβλίο... Όποια μορφή κι αν του προσδίδουν, όλοι συμφωνούν στο ότι το Γκράαλ είναι το σύμβολο της απόλυτης εξουσίας και γνώσης.

Η κόρη του Εμίρη του Κατάρ ερωτευμένη με Έλληνα! Δείτε ποιος είναι!

Η μία από τις κόρες του Εμίρη του Κατάρ (έχει συνολικά 27 παιδιά), η Φατιμά, ερωτεύτηκε..
παράφορα έναν Έλληνα Άδωνη!

10 πράγματα που εφευρέθηκαν από γυναίκες!

Οι γυναίκες δεν έχουν ανακαλύψει μόνο μαγειρικές συνταγές και ρούχα...